traganeus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 έτσι τσούζει μόνο επειδή είναι η ΑΕΚ. Είχε η περιφέρεια Αττικής 300 εκατομμύρια αποθεματικό και έκοβαν τις συντάξεις αλλα δεν είπε κανείς γτ δεν τα χρησιμοποίησαν αυτά... έτσι να σας μουρλαίνει μέχρι και στην Γ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θα υπάρχει τηλεοπτική η ραδιοφωνική κάλυψη του πρωταθλήματος Γ εθνικής ; Ραδιοφωνικη σιγουρα!Η διοικηση βρισκεται σε συζητησεις με Nova και OTETV για την τηλεοπτικη καλυψη! Ως φαβορι φερεται η πρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 νέο πρόσωπο στην ΑΕΚ, τέος υπαρχηγός στην ΚΥΠ ο μόνος λόγος που βλέπω να γίνεται (ελπίζω όχι για παρασκήνια) είναι να κάτσει ο κάθε μπαχαλάκης επαγγελματίας οπαδός στον πάγκο του... ευσεβής πόθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Καλά δεν τα δίνει και για την ψυχή της μάνας της η περιφέρεια τα 20 εκατομμύρια. Θα δουλέψει κόσμος για την κατασκευή του γηπέδου, και από το γήπεδο μετά θα ζεί εξαιτίας του κόσμος και κοσμάκης, όπως επίσης και θα αναβαθμιστεί ολόκληρη η περιοχή. Χωρίς να δόσεις χρήματα δεν έχει ανάπτυξη. Από το να τα έδινε για να φτιάξουν ένα πάρκο, καλύτερα να τα δόσει για τόσο μεγάλο έργο τώρα που είναι και σίγουροι ότι λόγω Μελισσανίδη αυτό το έργο θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 οι γαβροι κανανε γηπεδο με το ΠΑΣΟΚ και τωρα 20 μυρια στην ΑΕΚ για γηπεδο πολυ ωραια τουλαχιστον στον ΠΑΟ δεν εκανε κανεις γηπεδο και χαιρομαι για την ομαδα μου Ο καθε πονεμενος ακουσε κατι και βγαινει και λεει το μακρι του και το κοντο του με 20 μυρια μονο ουτε γηπεδο τενις δεν φτιαχνεις.βγηκε το πρωι ο περιφεριαρχης και εξηγησε τι και πως οποιος θελει πραγματικα να μαθει ας τον ακουσει και να δουμε κατα ποσο θα οφελησει το εργο αυτο η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εγώ λέω πάντως τα 20 εκατομμύρια αυτά να μοιραστούν στους 1.5 εκατομμύριο άνεργους, να πάρει ο καθένας το καταπληκτικό ποσό των 13 ευρώ για να τους σώσει, αντί να πάνε στην δημιουγία ενός έργου που θα ανοίξει καμμιά 1000αρα θέσεις εργασίας γιατί ως γνωστόν την ανεργία την καταπολεμάς μοιράζοντας μακαρόνια και ελεημοσύνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 27 χρόνια από το "μπαράζ της ντροπής" ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 νιώθω τόση ντροπή που θα αλλάξω ομάδα... θα γίνω ολυμπιακός να κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Βόλου Δεν υπάρχει ντροπή για την ομάδα του δημοσίου που για δεύτερη φορά μέσα σε 10 χρόνια της διαγράφουν χρέη και της δίνουν και 20 μύρια για ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 όνειδος σου λέω... αφού ένα ακόμα σκάνδαλο να σκάσει και θα μαζέψω τους ομόσταυλους για χαρακίρι στο τιμημένο άδειο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Στο καμαράκι καλύτερα με τον Χατζημούσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Της διαγραφουν χρεη ; Μονοι μας διαγραψαμε τα χρεη μας πεφτωντας ερασιτεχνικο. Πως απεκτησες το Καραισκακη ; Βγηκε χαραματα η Νεα Φιλαδελφεια απο την τροπολογια και μπηκε το γηπεδο του Εθνικου Πειραιως! ή αλλιως το Καραισκακις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Της διαγραφουν χρεη ; Μονοι μας διαγραψαμε τα χρεη μας πεφτωντας ερασιτεχνικο. Πως απεκτησες το Καραισκακη ρε τρομπα ; Βγηκε χαραματα η Νεα Φιλαδελφεια απο την τροπολογια και μπηκε το γηπεδο του Εθνικου Πειραιως! ή αλλιως το Καραισκακις... Τα οποια χρεη διαγραφονται μονο προς το δημοσιο,ΟΧΙ προς τους παικτες και το προσωπικο.Αυτα που πηγαν φιλε μου? Τα ανελαβε καποιο φυσικο προσωπο οπως πρεπει??? ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 27 χρόνια από το "μπαράζ της ντροπής" ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι ενταξει να μου το πει ο οπαδος του Ηρακλη να πω δε βαριεσαι οκ αλλα να μου το λεει ο οπαδος της ομαδας της παραγκας της ομαδας που εβγαλε νυχτα το γηπεδο της αεκ και εβαλε το καραισκακι στον φακελο με τα ολυμπιακα εργα και ποσα αλλα ειναι απλα αστειο ως επικινδυνα τραγικο Τα οποια χρεη διαγραφονται μονο προς το δημοσιο,ΟΧΙ προς τους παικτες και το προσωπικο.Αυτα που πηγαν φιλε μου? Τα ανελαβε καποιο φυσικο προσωπο οπως πρεπει??? ΟΧΙ και ετσι να ειναι που δεν ειναι εσυ γιατι αγχωνεσαι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ρε μαλάκες θα τρελαθώ μιλάνε οπαδοί της ομάδας που ο ιδιοκτήτης είχε καταχραστεί ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και το σκορπούσε σε τρανταχτές μεταγραφές. Που μετά το κράτος έπρεπε να πληρώσει τα λεφτά του κοσμάκι που έφαγε απο την τράπεζα. Που έκανε συμφωνία ο Κόκκαλης με τον Μητσοτάκη και χαρίστηκαν του κόσμου τα εκατομμύρια χωρίς να υπάρχει κανένα άρθρο 44 που να το λέει αυτό. Που ακόμα και τώρα πληρώνουν δόσεις για τον διακανονισμό που τους είχε κάνει δώρο ο αθάνατος. Που έφτιαξαν γήπεδο με 80% απο τα λεφτά του κόσμου και πούλησε ο Κοκκαλιάρης χωρίς να δώσει ουτε ένα ευρώ στο κράτος. Αλλα τώρα που θα πάρει η ΑΕΚ 20, θυμήθηκε οτι υπήρχε συμφωνία για να πάρει και αυτός άλλα 20. Δηλαδή είχε πει, αν δώσετε στην πουτάνα την ΑΕΚ λεφτά θα μου δώσετε και εμένα, γιατί δεν μου φτάνει που μου φτιάξατε το γήπεδο τσάμπα και το πούλησα, θέλω κι'άλλα. Που ο νέος ιδιοκτήτης είναι μέσα σε όλες τις κασέτες, και είναι βασικός ύποπτος για την παράγκα. Πολύ άγχος σας έχει πιάσει πάντως τώρα με τον Μελισσανίδη... Περιμένετε και θα σας περιποιηθεί, μπορεί και σε νωρίτερα απ'οτι περιμένετε μερικοί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις