traganeus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τσίμπησε και τον Η. Βούρα απο την Νίκη Βόλου. Έχει κανείς άποψη για τον τερματοφύλακα? Μόνο καλά λόγια ακούω, αλλα δεν έχει τύχει να τον δω αγωνιζόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ειχα παει σε εναν αγωνα της Νικης Βολου φετος 4ημερη με το σχολειο και ο μαγκας ηταν ολα τα λεφτα.Κλασσης ανωτερος απο κατι Ντιμιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/perifereia-attikhs-20-ek-eyrw-gia-to-neo-ghpedo-ths-aek.2301917.html Μια υποσχεση του Σγουρου.. Να δουμε πως θα προχωρησει το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Σας πληροφορω πως η Περιφερεια Αττικης εχει πλεονασμα 300 εκατομμυρια ευρω.Απο αυτα τα 20 εκατομμυρια θα πανε για την χρηματικη βοηθεια στην ανεγερση του γηπεδου στα Νεα Φιλαδελφεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 20 εκατομμύρια χρηματοδότηση για το γήπεδο και κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ από την περιφέρεια Αττικής. Χαβαλέ κάνει ο άνθρωπος. Από ότι είχα διαβάσει στα σχέδια του γηπέδου δεν υπήρχε υπόγειο πάρκινγκ γιατί ανέβαζε πολύ το κόστος. Το κόβω να γίνεται παλάτι το γήπεδο άμα βρίσκονται τόσο εύκολα λεφτά από παντού. Μέχρι στιγμής έχει εξασφαλισμένα 20 και υπόγειο πάρκινγκ από την περιφέρεια, 20 από πειραιώς και 5-10 από δεσμεύσεις (και γραπτές) πλουσίων ΑΕΚτζήδων ότι θα συμβάλουν για το γήπεδο. Στο τέλος δεν θα βάλει φράγκο αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θα υπάρχει τηλεοπτική η ραδιοφωνική κάλυψη του πρωταθλήματος Γ εθνικής ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 . Στο τέλος δεν θα βάλει φράγκο αυτός. Μη σου πω πως έχει αρχίσει να τρώει κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οι γαβροι κανανε γηπεδο με το ΠΑΣΟΚ και τωρα 20 μυρια στην ΑΕΚ για γηπεδο πολυ ωραια τουλαχιστον στον ΠΑΟ δεν εκανε κανεις γηπεδο και χαιρομαι για την ομαδα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οι γαβροι κανανε γηπεδο με το ΠΑΣΟΚ και τωρα 20 μυρια στην ΑΕΚ για γηπεδο πολυ ωραια τουλαχιστον στον ΠΑΟ δεν εκανε κανεις γηπεδο και χαιρομαι για την ομαδα μου Με το σταυρο στο χερι κανεις δεν εκανε τιποτα...Ποσο μαλλον οταν υπαρχουν δυνατα οικονομικα προσωπα απο πισω οπως ο Μελισσανιδης..Τωρα με τον Αλαφουζο που πας ρε καραμητρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 όταν άκουσα αυτη την είδηση νόμισα οτι ήταν ενα αστείο! Θα το χάσουμε τελείως??? Εδώ έπεσε η Άεκ για να "γλιτώσει" αυτά που χρωστούσε στο Δημόσιο και να την πάρει "καθαρή" ο Μελλισανίδης. . . ο οποίος έχει και έργα στον ΟΠΑΠ (πάλι Δημόσιο δλδ!!!. . . ) και μιλάμε για 20 εκ. € "μπόνους" στην Αεκ που χρωστάει παντού? Και ενώ έχουμε πάνω από 1,5 εκ. ανέργους στην χώρα???. . . Δεν μπορεί να υπάρχει αυτό. . . Βέβαια σε αυτήν την χώρα που ζούμε. . . όλα να τα περιμένει κανείς. . . ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ 80 ΕΚ , Η ΑΕΚ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 120 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 20 , ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Η αληθεια ειναι μια και οσο και αν ποναει. . . ο Μελισσανιδης εριξε την ΑΕΚ στην ερασιτεχνικη για να την αναλαβει χωρις χρεη, ζητησε απο το κρατος να συνδραμει για να χτισει γηπεδο μια προσεχως Α. Ε. . . . . ετσι γινομαι και εγω παραγοντας και ευεργετης! Ο αλλος ψηφοθηρας Σγουρος εδωσε αφειδως 20 εκατ λες και τα εβγαλε απο την τσεπη του, τη στιγμη που κλεινουν νοσοκομεια και σχολεια για οικονομια!! Και επειδη εμενα με ενδιαφερει αν θα εχω να φαω και εγω και τα παιδια μου, μη σωσει να φτιαξει γηπεδο η ΑΕΚ και καμια αλλη ομαδα αν ειναι να φτιαχτει με λεφτα του λαου! Υ. Γ. Όλο το έθνος πρόσκυνάει σώβρακα και φανέλες,που λέει και μια ψυχή. . . θα επρεπε να ντρεπεστε όλοι ανεξαρτήτος ομάδας. ΛΑΜΟΓΙΑ. ο Έλληνας πολίτης ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. αμα θέλουν οι αεκτζήδες που λενε είναι μιλούνια να βάλουν το χέρι στην τσέπη να μαζέψουν 20 μύρια. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 100+ ΜΥΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 20 ΜΥΡΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. εσείς αυτα δε τα κράζατε ρε ακετζήδες? τι έγινε τώρα? Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τα όρια αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας (συνεπώς και το πού μπορούν να αξιοποιηθούν τα κονδύλια που έχει στη διάθεσή της), να σημειωθεί ότι της ανήκουν μεταξύ άλλων τα πάρκα και τα άλση, συγκοινωνιακά, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και οδικά έργα, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι της αφορά την κοινωνική μέριμνα με τμήματα αρωγής, υπηρεσιών, εργασίας και αλληλεγγύης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Φιλε οπως ειπες ακριβως η ΑΕΚ χρωσταει,οχι η ΝΕΑ ΑΕΚ..Πλεον και εδω 2 βδομαδες δεν υφισταται πλεον ΑΕΚ αρα δεν χρωσταει πουθενα και τιποτα φιλε μου..Δεν χρωσταει λεφτα αυτη η ΑΕΚ που πηρε τα 20 εκ ευρω.. Η ΑΕΚ που ηταν χρεωμενη δεν υφισταται πια...Επιπλεον το γηπεδο δεν θα στοιχιζει μονο 20εκ.Παντα και παντου (ασχετα αν ειναι σωστο ή οχι) το κρατος χρηματοδοτει ενα μερος του ποσου αυτου,τα υπολοιπα ειναι στην κριση του καθε επενδυτη για το που θα βρει τα υπολοιπα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Οι θυγμένοι απο αυτή την είδηση και αυτοί που σκέφτονται τους φτωχούς, τους φόρους κτλ να πάνε να κρυφτούν παλι στις σπηλιές τους. Γιατί όσο κυνηγούσαμε τον Μάκαρο να πάρουμε τα λεφτά και να τα δώσουμε ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, δεν έλεγε κανείς τίποτα, γέλαγαν όλοι που κοροϊδεύει ο Ψωμιάδης. Έτσι λοιπόν αφού το ίδιο το κράτος δεν ήθελε να πάρει τα λεφτά του γιατί να με νοιάζει εμένα? Πάρτε λοιπόν την πιστόλα σας φέρτε και 20εκ γιατί έτσι είναι η νομοθεσία για ερασιτεχνικά σωματεία. Μάγκας και εδώ ο Μελ, που με 20 απο περιφέρεια, 20 απο πειραιώς, 7-10 απο λεφτάδες και κανα 8άρι απο κανα χορηγό με όνομα, παίζει να βάλει και η κατασκευάστρια εταιρία.... Θα βάλει και 5 εκατομμύρια και θα είναι και μάγκας σε όλο τον κόσμο. Τελικά με τον σταυρό στο χέρι δύσκολα βγαίνει η δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Superpie τωρα θες να παίξουμε με τις λέξεις? εμένα που είχα ΟΕ και χρώσταγα παντού επειδη δεν πληρωνομουν ή είχα πεσμένη δουλειά, δεν είδα να έχω το δικαίωμα να μετανομαστώ απο ΚΩΣΤΑΣ ΟΕ σε ΝΕΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΟΕ και ξαφνικά να διαγραφούν όλα μου τα χρέη και να πάρω και έξτρα 20 μύρια επειδή είμαι γαμάτος traganeus μυνήματα σαν τα δικά σου λες και είμαστε στο νηπιαγωγείο με κάνουν να καταλαβαίνω γιατι μας πηδάνε ασάλιωτα 5 χρόνια τώρα σαν πολίτες και σαν ανθρώπους αυτα είχα να πω συνεχίστε να τσακώνεστε για τις επιχειρήσεις που βαφτίστηκαν "ομάδες" δεν βλέπω καμία διαφορά στους κομματικούς στρατούς με τους οπαδικούς στρατούς. λαμογιές παντού και ευθύνη ΚΑΝΕΝΑΣ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Φιλε Fullon καταλαβαινω εν μερει το σκεπτικο σου! Μια ερωτηση μονο!Διαφωνεις εξ ολοκληρου με την λογικη το Κρατος,οι περιφερειες,οι Δημοι να χρημαδοτουνουν ως ενα ποσοστο αθλητικες εγκαταστασεις? Το δευτερο σκελος της τοποθετησης σου ειναι ατοπο!Ο Νομος που διεπει την πτωχευση των ΑΕ ειναι συγκεκριμενος και ισχυει σε παγκοσμιο επιπεδο! Συζητηση μπορει να γινει μονο για την νομοθεσια που ισχυει στην Ελλαδα και την σχεση των ΠΑΕ με τα ερασιτεχνικα σωματεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ΕΙΧΕΣ το δικαίωμα να την κλεισεις, και να ανοίξει η γυναίκα σου άλλη εταιρία με παραπλήσιο όνομα... όταν σώζανε τράπεζες με λεφτά δικά μας, τι ακριβώς είπες? όταν φτιάχνανε Ολυμπιακά έργα με Χ λεφτά και παίρνανε μίζες 2Χ και ΟΛΑ αυτά (3Χ) ήταν δανικά από τις τσέπες μας, τι ακριβώς είπες? όταν ζητούσαμε να απαλλοτριώσουν την περιουσία του Μάκαρου, τι ακριβώς είπες? όταν κλέβανε έσοδα από την ΑΕΚ και την κάθε ΑΕΚ που εδώ και 3 χρόνια παραπατάει, και οδηγήθηκε στην πτώχευση, τι ακριβώς είπες? όταν κλείνουν ΕΡΤ δηλώνοντας πως είναι διεφθαρμένη και ΔΕΝ βάζανε φυλακή τους εαυτούς τους που την διοικούσαν, τι ακριβώς είπες? όταν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, πληρώνουν ιδιοκτήτες ΜΜΕ, τι ακτιβώς είπες? όταν ΕΓΩ και ΣΥ πάμε δικαστήριο για 2000 ευρώ χρέη, και ο κάθε βουλευτάκος Ο,ΤΙ και να κάνει, σε 5 χρόνια δεν τον αγγίζει κανείς, τι ακριβώς είπες? προσωπικά δε μου αρέσουν οι κρατικές χορηγίες... αλλά χαμένα ήταν τα λεφτά... δε θα τα έβλεπα ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί να μη πάνε σε ένα ελληνικό γήπεδο που ΚΑΙ δουλειές θα δώσει, και πνοή σε μια περιοχή πεθαμένη, και κάπου θα πιάσουν τόπο τέλος πάντων 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις