Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι δεν ειπα κατι για σενα,το εγγραψα κιολας οπως και ειδα το ποστ σου που λες οτι ειναι μ@@κιες..Ας συγκροτησουν την ομαδα πρωτα και μετα μιλανε για στοχους και ονειρα..Τρωγοντας ανοιγει η ορεξη εξαλλου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

Δυστυχώς, πολλοί.

Κι ευτυχώς που το σχολίασε πρώτος ένας ΑΕΚτζης, γιατί αν είσαι "αλλόδοξος" μπορεί και να ακούσεις τα μύρια όσα.

Γενικόλογες μπούρδες να αυνανίζεται ο στερημένος οπαδόχλος.

Το συνεχιζεις..

Προφανως δεν μπορεις να συζητησεις σε κοσμιο επιπεδο!

Χαιρομαι παντως που ,απο οτι φαινεται,η συνεχη ενασχοληση με χαμηλης ποιοτητας ΜΜΕ εχει "πλουτισει" το λεξιλογιο καποιων με λεξεις οπως "αυνανιζεται" και "οπαδοχλος"!

Ειπα να παραθεσω και πηγες-αποδειξεις οτι ο κ.Μελισσανιδης ασχολειται ΕΝΕΡΓΑ με την ποδοσφαιρικη ομαδα της ΑΕΚ ,αλλα απο την σταση ορισμενων καταλαβαινω οτι ειναι ανουσιο και ανωφελο!

Μεσα στις επομενες μερες θα παρουσιαστει το προπονητικο τιμ της πρωτης ομαδας και των Ακαδημιων με τα ονοματα που εχουν ακουστει(Δελλας,Λυμπε,Ζηκος,Μπαγεβιτς,Μπορμποκης κτλ)!

Επισης θα συγκροτηθει 7μελης, μαλλον, επιτροπη που θα τρεξει διοικητικα το project.

Με σιγουρους τους κκ

Αλεξη Αλεξιου(δικηγορος της ΑΕΚ και χρηματοδοτης του τμηματος μπασκετ)

Βαγγελη Ασλανιδη(γιατρος)

Μακη Αγγελοπουλο(πρωην μεγαλομετοχος της Νeurosoft που εξαγοραστηκε απο τον ΟΠΑΠ και νυν εκπροσωπος της Lottomtica στην Ελλαδα)

Πετρο Χριστοδουλου(αναπληρωτης διευθυνων συμβουλος της Εθνικης Τραπεζας)

Αποστολος Πουλοβασιλης(Διευθυνων συμβουλος της εταιριας Lloyd's εδω το βιογραφικο του http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=5323

και μενουν ανοιχτες 2 θεσεις..

Κοίταξε δεν αμφισβητεί πλέον κανένας οτι ασχολείται ο Μελισσανίδης. Αυτό που αμφισβητώ είναι όλα αυτά που γράφονται τις τελευταίες μέρες.... Ρολόγια στο Ελληνικό που θα έχουν αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στον ναό, καμπάνες που θα ηχούν σε κάθε γκόλ, γήπεδο 32.000 θέσεων που είναι μεγάλο για ΝΦ, εξέδρες στα 7,5 μέτρα απο την γραμμή. Κρούσεις σε παίκτες που μόνο στα όνειρα θα έρθουν... Διάβασα και για Κυριάκο προχτές... Δηλώσεις Κοτσάτου ή Αλεξίου, οτι θα κυνηγάει ευρωπαϊκούς τίτλους η ομάδα. Κατάρες σε όποιον παίχτη δεν δεχτεί να έρθει Γ εθνική, τηλέφωνα σε Αλαφούζο να μην ασχοληθεί με Κουτρουμπή, Θα παίζουμε Uefa απο την 2η χρονιά γιατί θα κερδίσουμε το κύπελλο στην Β και έτσι θα βγούμε Ευρώπη... Γενικά σε όσα site της ΑΕΚ μπεί κάποιος (εκτός του aek-live.gr) θα δεί ένα απίστευτο κλίμα ευφορίας... Δηλαδή αν ΔΕΝ ξέρει οτι την ΑΕΚ την έριξαν στην Γ για να την πάρουν τσάμπα, θα νομίσει οτι παίζουμε Α και πήραμε και το πρωτάθλημα φέτος.

Σε αυτά λοιπόν προσωπικά είμαι αντίθετος και δεν θα γίνω Μελισσανιδολάγνος, αλλά Μελισσανιδοσκεπτόμενος... Λέω εγώ, αν κάνουμε έτσι απο την Γ εθνική το παιχνίδι το έχουμε χάσει 100%. Το ίδιο έγινε και το 2004 που με ομάδα για παραμονή στην Superleague καταφέραμε να χάσουμε το πρωτάθλημα μόνοι μας, εκεί αναγκαστικά στην επόμενη χρονιά βγήκαμε εκτός σχεδιασμού γιατί υπήρχαν τεράστιες απαιτήσεις απο τους φιλάθλους. Γι'αυτό λέω ήρεμα στην αρχή και βλέπουμε μετά τι θα γίνει, γιατί νομίζω οι περισσότεροι δεν έχουν αναλογιστεί τι ομάδες θα αντιμετωπίζουμε στην Γ... νομίζουν οτι θα παίξουμε Α κατευθείαν. Έχει πολύ δρόμο το βουνό και σχετικά δύσκολο για να πάμε πάλι Α. Στον σχεδιασμό πάντως εμπιστεύομαι Δέλλα με κλειστά μάτια, πρέπει να γίνει ο προπονητής των επιτυχιών, αλλα θα χρειαστεί χρόνο και πρέπει να του τον δώσουν τώρα για να καταφέρει να είναι έτοιμος για την Α, όταν επιστρέψουμε. 

ozi δεν νομίζω πως γνωριζόμαστε από κάπου, οπότε υποθέσεις για το πόσο πλούσιο είναι το λεξιλόγιό μου και το από πού ενημερώνομαι μπορείς να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Από εκεί και πέρα, δεν συνεχίζω οτιδήποτε γιατί πολύ απλά δεν έχω αρχίσει καν κάτι, κι ούτε όρεξη έχω να αρχίσω να αναλύω απωθημένα οπαδών και "σωτήρες" τσάμπα μάγκες.

Διάβασα οτι του έδωσε προκαταβολή 50.000€ και κλειστό 4ετές στα 300.000€

Αν πάρει και Μητρόπουλο θα έχει κάνει 2 φοβερές κινήσεις και θα τον παραδεχτώ. Ήδη ήταν απίστευτη κίνηση αυτή, την στιγμή που βλέπεις κάτι ταλεντάκια να προτιμούν να πάνε Β ομάδα του Ολυμπιακού, ο Μελισσανίδης κρατάει τον Κορδέρο. Μπράβο του

Ανακοινωθηκε οπως και ο ο Σταυρος Σταθακης(κεντρ. αμ.,26) επαιζε φετος στο Παραλιμνι και παλιοτερα στην Ξανθη!

Ο Κορδερο θα παρει και μερος απο τα φετινα δεδουλευμενα.

@STR

Αν εννοεις γενικα στο πρωταθλημα,υπηρχαν καμια 10αρια καλυτεροι ή ισαξιοι απο αυτον!

Ενταξει ηρεμια θελει!

Ουτε γκρινια αν καποιος δεν ερχεται/δεν ανανεωνει ουτε χαρες και πανηγυρια στις θετικες ειδησεις!

Y.γ:Ολοι αυτοι υπογραφουν ιδιωτικα συμφωνητικα!

Ουσιαστικα μονοετη συμβολαια με δυνατοτητα επεκτασης.

Ειναι δικοπο μαχαιρι αυτα γιατι σπανε ευκολα ειτε απο την ομαδα ειτε απο τους παικτες!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...