ozi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Να σε ρωτησω κατι ρε Traganeus! Αμφισβητεις οτι ασχολειται ο Μελισσανιδης και εχει βαλει τους Μπαγεβιτς και σια να κανουν την ομαδα, αμφισβητεις οτι θελει να κανει το γηπεδο, αμφισβητεις την "ηθικη" της "ΝΕΑΣ ΑΕΚ"(δεν υπαρχει ΝΕΑ ΑΕΚ,αλλα τεσπα)! Τι απο ολα? Η' αμφισβητεις τα παντα για να μην σε λενε προβατο?? Δεν εχω καταλαβει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 απο το 2004 και μετά ακούγεται το όνομα του κύριου Δ. Μελλισανίδη (μεγιστάνα που ξεκίνησε με μια σχολή οδηγών) οτι θα μπεί στην ΑΕΚ θα την κάνει μεγάλη κτλ κτλ. Δεν αμφισβητώ οτι τους έχει βάλει, θα σταματήσω να αμφισβητώ μόνο όταν βγεί ο ίδιος και πει το "πλάνο" του. Να μην ξεκινήσω να γράφω πόσα ονόματα ακούστηκαν απο τότε έως σήμερα και τι έγινε με τον καθένα.... Δεν γίνεται να διαλύεις την ΑΕΚ και να μην έχεις πει δημόσια τίποτα και μόνο απο 3ους να μαθαίνουμε τι λέει στις διάφορες ταβέρνες που πηγαίνει. Δεν γίνεται να ακούγονται μεγάλα λόγια για γήπεδο στην ΝΦ την στιγμή που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει εκεί. Δεν γίνεται να λέμε για ομάδα Γ Εθνικής και να βγαίνει πάλι απο 3ους οτι ο κύριος Δ. Μελλισανίδης σχεδιάζει να αγοράσει την Παιανία, αλλα δυσκολεύεται να τα βρεί με τον Παναιτωλικό για τον Μητρόπουλο. Δεν γίνεται να συνεχίζεις να βάζεις τον Δημητρέλο εκκαθαριστή. Δεν γίνεται να χάνει τόσος κόσμος λεφτά με την χρεοκωπία και να μην έχει βγεί να πει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μου μυρίζει η δουλειά, και επειδή έχω κρατήσει τα λόγια του κάποτε (την ΑΕΚ για να την πάρει κάποιος πρέπει να είναι ή τρελός ή λαμόγιο) και με δεδομένα τις καταδίκες του παλαιότερα για λαθρεμπόριο πετρελαίου και πάλι τώρα δικαστήρια με 6 και 7 αναβολές για ίδια υπόθεση, θεωρώ οτι είναι στην 2η κατηγορία. Δεν θα με παραξενέψει καθόλου αν η ΝΕΑ ΑΕΚ δεν παίξει Γ αλλα Β και αν ξαφνικά βγεί είδηση βόμβα όπως με το Ελληνικό (που το ήξεραν καιρό αλλα πούλαγε οπότε πάρτε εμπόριο ελπίδας) οτι δεν γίνεται γήπεδο στην ΝΦ και εγκαταλείπει τα σχέδια ή κοιτάει σε άλλες περιοχές κτλ κτλ... Θα είμαι ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ 100% μέχρι να δω ουσιαστικά πράγματα. ΜΑΚΑΡΙ να μην υπάρξει ΝΕΑ ΑΕΚ, αλλα η ΑΕΚ που όλοι αγαπήσαμε. Μακάρι να βγώ μαλάκας και να βγώ να το φωνάξω, αλλα μέχρι να δω ουσιαστικά πράγματα δεν θα ακολουθώ το κοπάδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σου εχω ξαναπει οτι η οπτικη μου γωνια για το ποδοσφαιρο συμβαδιζει περισσοτερο με του Ντεμη και οχι με παλαιοπαραγοντισμους στυλ Μελισσανιδη! ΑΛΛΑ εχουμε 2013 και η ομαδα πτωχευσε!!! ΔΕΝ την διελυσε ο Μελισσανιδης,αλλα η αδιαφορια των νυν μετοχων και η αδιαφορια της Πολιτειας στο θεμα Ψωμιαδη!! Μην μπερδευεσαι! Απο το 2004 και μετα ο Μελισσανιδης ενδιαφερθηκε 2 φορες(ή μιαμιση αν προτιμας)!! 1)Το 2005 για να κανει το γηπεδο οπου τα μελη της Ερασιτεχνικης ψηφισαν τον Ζουπα και 2)το 2008 με τους Ρεστη και Γεωργοπουλο και τα 150εκ!http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/aek/622557.html Τα τελευταια δραματικα χρονια η σταση του ηταν ξεκαθαρη:"Πληρωστε τα χρεη και παιρνω την ΑΕΚ" Ωραια ως εδω?? Ειχα ξαναπει οτι μεχρι τις εκλογες της Ερασιτεχνικης δεν θα μιλησει!Καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να βγει και να πει ΔΗΜΟΣΙΑ, οτι ενδιαφερεται για μια εταιρια που σημερα ΜΟΛΙΣ, μπηκε σε καθεστως εκκαθαρισης.. Παιανια: Και εγω πιστευω οτι ειναι μυθευματα των ΑΡΔ ή μετρο πιεσης στον Νοτια για να τα βρουν για τα Σπατα! XΡΕΗ: Προφανως και δεν ειναι ωραιο να χανουν ανθρωποι τα λεφτα τους!Αλλα η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εκανε τιποτα παρατυπο! Εχει αποδεδειγμενη αδυναμια συνεχισης των πληρωμων και μπαινει σε καθεστως εκκαθαρισης! Τι θες να κανουμε??ΔΕΝ φταιει ο Μελισσανιδης για αυτο, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! Ετσι λειτουργουν ολες οι εταιριες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Και κατι αλλο!Οταν μπηκαμε στο 44 παλι ελεγες το λαμογιο τον Ντεμη παει να φαει τα λεφτα των ανθρωπων? Η΄ απλως εχεις θεμα με τον Μελισσανιδη? Καταδικες: Για την υποθεση με την λαθρεμπορια καυσιμων ΑΘΩΩΘΗΚΕ πριν 2 εβδομαδες!Δεν εμπλεκοταν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΛΑ ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ,να το ξεκαθαρισουμε! Νομιζω ασκησε εφεση στην αποφαση ο Αντιεισαγγελεας Εφετων!Δεν εχει οριστει νεα δικασιμος! Την φραση οτι οποιος παρει την ΑΕΚ,τοτε το 2004, με 170εκ χρεη, ειναι "λαμογιο ή τρελλος" την ειπε! Διαφωνεις??Τι ηταν ο Ντεμης?Για την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το ειπε! Θεμα "ΝΕΑ ΑΕΚ": Ας δουμε λιγο τα πραγματα! Α)Η ΑΕΚ μεχρι σημερα που μπηκε σε καθεστως εκκαθαρισης, για να αποτιναζε απο πανω της τα χρεη και να εμενε και Β θα μπορουσε μονο με ενα τροπο: 1)Διαλυση της ΠΑΕ! 2)Η ΕΡΑ ΑΕΚ θα εφευγε απο το παιχνιδι(Στην οποια ανηκουν τα τροπαια κτλ)! 3)Παει ο Μελισσανιδης στην ΕΡΑ Καλλιθεα πχ και της λεει να αλλαξει ονομα και να λεγεται ΑΕΚ 1924 με συμβολα και χρωματα παρομοια με αυτα της ΑΕΚ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΑΕΚ! Β)Τωρα εχει γινει το εξης: 1)Διαλυεται η ΠΑΕ ΑΕΚ 2)Τελειωνει η εκκαθαριση σε 3 μηνες το πολυ! 3)Παιζουμε Γ ΣΙΓΟΥΡΑ φετος! 4)Ανεβαινουμε με το καλο 5)Η ΕΡΑ ΑΕΚ μπορει να δημιουργησει νεα επαγγελματικη ποδοσφαιρικη ομαδα! Με το ιδιο ονομα ΜΕ διαφορετικο ΑΦΜ,ΑΛΛΑ υπο την σκεπη της ΕΡΑ ΑΕΚ!! Αν τωρα παιξουμε Β δεν το ξερω σιγουρα! Εγω νομιζω πως οχι.. Αλλα αυτο το συζηταμε του χρονου! Γηπεδο: Μεσα συζητησεις που εχω κανει, εχω καταληξει οτι γηπεδο στην Φιλαδελφεια πανω απο 25.000 δεν γινεται! Και αυτο χωρις εμπορικες χρησεις αρα οχι και πολυ βιωσιμο! Εμενα δεν με νοιαζει που θα γινει!! Να σου πως την αληθεια προτιμω σε ενα αλλο χωρο! Καλες οι παραδοσεις και τα ιερα χωματα αλλα το γηπεδο ειναι εργο για 40-50 χρονια οχι για 10! Και εγω περιμενω μεσα στις επομενες 2 βδομαδες να μιλησει!Οταν γινει αυτο τα ξανασυζηταμε! Υ.γ:Ποιο ηταν το ΜΟΤΟ ολων των οπαδων για τις ομαδες με χρεη?? Ας πεσουν στην Δ Εθνικη!!Αυτο εγινε και παλι καποιοι διαφωνουν!! Εγινε θυσια η ΑΕΚ και ομαδες με πολλαπλασια χρεη δεν τις ακουμπαει κανεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συμφωνώ σε όλα όσα λες και ισχύουν. Αντίρρηση έχω για το 2007 που ήθελε να μπεί, δεν γίνεται έτσι η δουλειά θα βάλω 45 αν βάλετε και εσείς 45, απο την αρχή ξέρεις οτι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Μόνο για τα μάτια του κόσμου και για να είναι πάλι στα κοινά της ΑΕΚ θεωρώ πως το έκανε. Για το τρελός και λαμόγιο εγώ τον ντέμη τον θεωρώ τρελό. Για το λαθρεμπόριο που λες για τον αδερφό του είναι το ίδιο πράγμα. Έτσι κάνουν τις μπινιές όλοι βάζουν άλλους μπροστά, και ο Ψωμιάδης τον ξαδερφό του είχε βάλει και ο Τσοχατζόπουλος ίδια έκανε. Άσε που ακούγεται οτι θα φαίνεται ο αδερφός του για να ξεπεραστεί το θέμα με το ασυμβίβαστο του ΟΠΑΠ που φαίνεται ο γιός του. Γήπεδο και εγώ είμαι της άποψης για αλλού για να είναι καλύτερο και όπως πρέπει. Αυτό που με ενοχλεί είναι το πανηγυρικό κλίμα που έχει στηθεί απο διάφορους για την διάλυση της ΑΕΚ. Γ εθνική θα παίζουμε λογικά δεν θεωρώ τι πρέπει να πανηγυρίζουμε. Και το άλλο που βλέπεις σε σχόλια έναν προβατισμό που δεν τον είχε ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ, αλλα ξαφνικά σαν να έχει τυφλωθεί.... Περιμένουμε να δούμε όταν μιλήσει τι θα πεί και αν θα πει τίποτα... Διάβαζα στο sportdog οτι ασχολείται και με την ΕΠΟ τώρα και θεωρεί καλύτερη την λύση Γκαγκάτση απο τον Σαρρή. Τι παίζεται δεν μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο κοσμος ψαχνει απο καπου να πιαστει!Λογικο ειναι! Το εχουμε ξεχασει λιγο στην Ελλαδα αλλα το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα και οχι πεδιο αντιπαραθεσεων και μιζεριας! Νομιζω οτι για την ωρα ειναι με το Σαρρη!Δεν λεει να ξεκινησεις συγκρουσεις ακομα! Ασε που εκκρεμει και η μηνυση που κατεθεσαν η ΕΠΣ Ηρακλειου και Κιλκις για παρατυπη διοικηση της ΕΠΟ! Αν δικαιωθουν(σχεδον απιθανο) ακυρωνεται η αναδιαρθρωση των κατηγοριων, αρα και η συμμετοχη της ΑΕΚ στην Γ(παει στην Δ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γηπεδο και με 20.000 και οι αλλοι απεξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τί είπε πάλι ο θεούλης ο Κοτσάστος.... γελάνε τα τσιμέντα "Του είπα "πρόεδρε τώρα που ξαναμπαίνεις στην ΑΕΚ, σου εύχομαι εκτός από τα νταμπλ στην Ελλάδα να πάρουμε και Ευρωπαϊκό τρόπαιο". Μου λέει "στο μπάσκετ είναι εύκολο. Στο ποδόσφαιρο θέλει πολλά λεφτά. Είναι δύσκολο να έχεις 200 - 300 εκατ. ευρώ μπάτζετ που χρειάζονται για να πάρεις Τσάμπιονς Λιγκ". Του είπα "πρόεδρε αυτός θα είναι ο στόχος. Να γίνουμε πρώτοι στην Ελλάδα και να πάρουμε ευρωπαϊκό". Δεν θα υπάρχει αναγέννηση χωρίς έναν άνθρωπο σαν τον Μελισσανίδη»." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εμφανίστηκε τελικά ο Μελισσανίδης.... για να δούμε τι θα γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Φανταζεστε οταν ανεβουμε Β'Εθνικη να παρουμε το κυπελλο και να παιξουμε Ευρωπη ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!! Τίγρη άργησες αλλά ευτυχώς υπάρχεις και εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αχαχαχα ρε αράχτε ρε. Ηρεμία, το έχουμε παραξηλώσει το θέμα. Αν μιλάμε απο τώρα για Uefa σε 2 χρόνια ΤΙ θα ζητάμε? Η δουλειά πρέπει να πάει ήρεμα, σταθερά και βάση σχεδίου. Έλεγε ο άλλος για ευρωπαϊκό τίτλο, τι να του πεις αυτουνού... Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 "σε 2 χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη" κάτσε να τα βάλω κάτω: σε ένα χρόνο θα παίζουμε 3η, και αν ανεβούμε: σε 2 χρόνια θα παίζουμε 2η, και αν ανεβούμε: σε 3 χρόνια θα παίζουμε πρώτη, και αν τερματίσουμε 5άδα: σε 4 χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη... ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 "σε 2 χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη" κάτσε να τα βάλω κάτω: σε ένα χρόνο θα παίζουμε 3η, και αν ανεβούμε: σε 2 χρόνια θα παίζουμε 2η, και αν ανεβούμε: σε 3 χρόνια θα παίζουμε πρώτη, και αν τερματίσουμε 5άδα: σε 4 χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη... ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ? Λάθος τα υπολόγισες, 2013-2014 θα είμαστε στην Γ, αν ανέβεις 2014-2015 Β και αν ανέβεις 2015-2016 Α. Αυτό που γράφουν είναι οτι 2014-2015 θα είμαστε Β και θα συμμετέχουμε στο κύπελλο και θα πάμε τελικό με αποτέλεσμα να βγούμε Ευρώπη. @@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι και μετα ξυπνησαν.. Μην με παρεξηγησεις,δεν το λεω ειρωνικα προς το προσωπο σου αλλα αυτα που λενε ειναι για γελια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω να έγραψα οτι τα πιστεύω... Αυτά μου σπάνε τα νεύρα, που απο τώρα θα γαμήσουμε όλο τον κόσμο. Θετικό που εμφανίστηκε ο Μελισσανίδης αλλα έχει πολύ δρόμο η δουλειά ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις