Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω προσωπικα,εκει που θα το ευχαριστηθω,ειναι οταν θα ερθει η ωρα που θα παιζουμε 50/50 και θα πεφτουν οι φαπες.

Τοτε θα ειναι η υπερτατη υδονη.

Ουτε "μα",ουτε "μου",ουτε κουβεντα...

Να μην υπαρχει ιχνος δικαιολογιας,ουτε για διαιτητες,ουτε για παραγκες,ουτε για τιποτα...ειναι ο απολυτος πονος...

Υπομονη...καναμε τοσα χρονια...λιγα ακομα και...ερχεται...

Όπως στο 4-0 που ο άλλος ντε και καλά θέλει να το βγάλει στημένο για να δικαιολογήσει την ομάδα του. Δεν κατάφερε να το στήσει καλά γιατί είχε κλάσεις ανώτερη ομάδα η ΑΕΚ, αλλα το σένιαρε στα χαρτιά αργότερα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν γίνεται να κάνεις κουβέντα,με ορισμένες μερίδες φιλάθλων-οπαδών-φανατισμένων (ακόμα και από την ίδια σου την ομάδα) (που να δεις κάποιες "συζητήσεις" που έχω κάνει με κάτι "τραγιά",δικούς μας, ΑΕΚτζηδες του κώλου.Ο μαλάκας είναι ανίκητος).

Είναι σαν να μιλάς εσύ Ελληνικά και ο άλλος Κινέζικα ή το αντίθετο.

Δεν θα βγει τίποτα.

Το θέμα είναι πως θέλουμε το ποδόσφαιρο (σαν άθλημα,σαν διασκέδαση,σαν άθληση,σαν καύλα) και πάνω σ`αυτό πορευόμαστε.Τίποτα περισότερο,τίποτα λιγότερο.Έτσι απλά.

ναι οκ έφαγα 4 στο κύπελλο. Οπότε δεν πρέπει να ξαναμιλήσω για τίποτα. 7 βασικοί λείπαν σε διεθνής ματς συμβαίνουν αυτά

Έναν αγώνα τα τελευταία 5 χρόνια που να έχει αδικηθεί ο ολυμπιακός. 1 ενα ματς.

2,5 ώρες περάσαν που ρώτησα άντε. Βρήκατε ένα offsite στο κύπελλο. Ζοριστείτε λίγο να βρείτε και για το πρωτάθλημα.

7 βασικοι ελειπαν ετσι?  Ιανουαριο μηνα που ελειπαν με τις Εθνικες τους? Σε κοπα αφρικα ειχαν παει?

Η 11αδα του Παναθηναικου 

Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Γκούμας, Τζιόλης, Σιμάο, Παπαδόπουλος, Ίβανσιτς, Ν' Ντόι, Σαλπιγγίδης

Δεν νομιζω να ελειπαν 7 ατομα που λες..

7 βασικοι ελειπαν ετσι?  Ιανουαριο μηνα που ελειπαν με τις Εθνικες τους? Σε κοπα αφρικα ειχαν παει?

Η 11αδα του Παναθηναικου 

Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Γκούμας, Τζιόλης, Σιμάο, Παπαδόπουλος, Ίβανσιτς, Ν' Ντόι, Σαλπιγγίδης

Δεν νομιζω να ελειπαν 7 ατομα που λες..

ΟΙ 7 βασικοι ελειπαν στο 1-4 της Λεωφορου που ειχε γινει μηνα Μαρτιο και ο Παο ειχε ζητησει αναβολη και η ΕΠΟ του την αρνηθηκε. Για την ιστορια η μοναδικη απουσια  του γαυρου ηταν ο Τζορτζεβιτς με τη θεση του στην ενδεκαδα να παιρνει ο Λουτσιανο και να βαζει εκεινο το εκπληκτικο γκολ-φαουλ απο τα 40 μετρα.

• Like 1

Ξεκολλάτε, προηγούμαστε με δύο γκολ στον τελικό του χάντμπολ 12 λεπτά πριν το τέλος. 18-20 τον Διομήδη.

Το σηκώσαμε!!!! ΑΕΚΑΡΑ μου!!!! ΜΑΣ!!!! 24-25!!!!

• Like 1

Μένουμε ΟΑΚΑ τελικά χαχαχαχαχαχαχα Γ εθνική και ΟΑΚΑ δεν κολλάνε πάντως. Εγώ πιστεύω οτι σε 1-2 μήνες θα βγεί και άλλη είδηση βόμβα οτι δεν γίνεται γήπεδο στην ΝΦ και κοιτάει προς Ελληνικό ο κύριος Δ. Μελισσανίδης....

Και τα καθίσματαα; Τι θα τα κάνουμε τόσα καθίσματααα;;;

Χαχαχ, να δεις που σε λίγες μέρες θα πουν πως δεν υπάρχει καν τίγρης στο πλάνο.

• Like 1

Η φαντασία και το θράσος των δημοσιογράφων ορίζεται από την αφέλεια της οπαδομάζας, και η ΑΕΚ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ρε μαλάκες, η ομάδα έχει πτωχεύσει σε όλα τα επίπεδα, χρωστάει στο σύμπαν, του χρόνου θα παίζει μπάλα σε χωράφια με χορηγούς το μίνι μάρκετ της γειτονιάς και προσκλήσεις δώρο με μισό κιλό φέτα, και εσείς φαντάζεστε γήπεδα, αγιά Σοφιά, πετρέλαια και επενδύσεις;

Καλό το παραμυθάκι με τον τίγρη, αλλά δράκο δεν έχει.

Πουλαει παραμυθια και ο προεδρος του ΟΑΚΑ και εχει και παρακρουσεις με δρακους:

http://www.enwsi.gr/podosfairo-aek/galaktopoulos-sto-enwsi-gr-gia-ta-grafia-iparchi-oristiki-simfonia/

Υ.γ:Που να συγκριθει η οπαδομαζα του χαχαχαχα με αυτην της ΑΕΚ...Εδω μιλαμε για ποιοτητα

Δεν έχει γίνει δηλαδή συμφωνία με το ΟΑΚΑ για γήπεδο... Παζάρια κάνει ο Μελισσανίδης για κάτι άλλο οπότε. Πολύ σωστά το πάει μέχρι τώρα ο πρόεδρος. Έκλεισε από τους παλιούς της ομάδας όσους θέλαν να μείνουν με ψίχουλα, οργανώνει ακαδημίες, και θα κάνει παιδομάζομα με ότι πιο ποιοτικό υπάρχει σε μικρές κατηγορίες, έβαλε στην ερασιτεχνική εφόρους άτομα που θα βάλουν λεφτά και δεν θα κάνουν τις γλάστρες σε τηλεοπτικές εκπομπές μόνο, χάρισε και ο Ανατολιοτάκης τα λεφτά που είχε δανείσει, και χρησιμοποιεί και τον τύπο όπως πρέπει για να πετυχαίνει καλύτερες συμφωνίες. Μακάρι να την πουλέψουμε και από τα Σπάτα και να πάμε στην Παιανία, να απαλαγούμε μια και καλή από οτιδήποτε του παρελθόντος του μαύρου.

Νικόλα καλύτερα να κρατήσεις μικρότερο καλάθι, παρά να μπαίνεις και εσύ στο κοπάδι. Μακάρι να βγούμε μαλάκες εμείς που κρατάμε και μια πισινή. Αλλα ψιλομυρίζει το πράμα, ας βγεί να μιλήσει ο Τίγρης τώρα που έγινε και η ΓΣ να δούμε τι θα πεί. Γ Εθνική και ΟΑΚΑ εμένα δεν μου κολλάνε πάντως, μυρίζει η δουλειά.... Η ΝΕΑ ΑΕΚ θα είναι μάλλον πολύ διαφορετική απο την ΑΕΚ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...