Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ρε φίλε. Πήραμε ενα πέναλτι μετά απο 15 χρόνια που δεν ήταν. Πρέπει να σας ζητήσουμε την άδεια ή αυτό μας κάνει αυτόματα το ίδιο με σας; 

Και η Τριπολή μπορεί να πάρει κανα ανύπαρκτο στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δηλαδή αν τολμήσει και διαμαρτυρηθεί για τον τελικό κυπέλου εσείς θα πείτε

"καλα θυμάσαι τότε το ανύπαρκτο πέναλτι που έχετε πάρει με τον ΠΑΣ" (Γιατι με εσάς να ευνοηθεί καμια ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση)

Επιχειρήματα στημένα καθαρά για υπεκφυγή που ούτε εσείς τα πιστεύετε.

Ερώτηση. Πες μου μια μεγάλη ή μικρή ομάδα που να ευνοήθηκε εναντίον εσάς τα τελευτάια 4 5 χρόνια. ΄Ενα παιχνίδι πέσμου, γιατι η ομάδα μου ο Παναθηναϊκός μόνο για φέτος έχει καμια 10αρια ματς να διαμαρτύρεται. Έκανε και μήνυση εξάλου

Ναι εχει αλλα εχει ευνοηθει κιολας η ομαδα σου..Μηπως το γκολ που εβαλες με την Κερκυρα στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικα την εριξες κατηγορια ηταν κανονικο?

Όχι διχασμένη, με τους λογικούς θα μιλάω λογικά. Με τα αμνοερίφια όπως πρέπει, γι'αυτό σου λέω οτι περίμενε έρχεται.... Και οι ίδιοι το ξέρετε και έχετε αγχωθεί απο τώρα, γιατί αν τα παρατήσει ο χοντρός σε κανα χρόνο είστε χαμένοι. Αν δεν είχατε αγχωθεί δεν θα ασχολούσασταν με μια ερασιτεχνική ομάδα. 

Θα έρθει η δικαιοσύνη οπως ακριβώς κάνατε εσείς 20 χρόνια, αλλα εύχομαι σε πολύ χειρότερο βαθμό και πιο προκλητικά!!!

Εγω καθολου προσωπικα..Και δεν εισαι ακομα Ερασιτεχνικη ομαδα..Εμεις ασχολουμαστε με την ΠΑΕ ΑΕΚ που υπαρχει ακομα αυτη την στιγμη.Απο 7 Ιουνιου που θα παψει να υφησταται και θα γινει ερασιτεχνικο σωματειο τοτε οκ..Επισης δεν πιστευω οτι ο Τιγρης θα κανει κατι για να φτιαξει παραγκα,τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον..Ο λογος? Γιατι εδωσε λεφτα να την ανεβασει,για γηπεδο κ.τ.λ.

Αν γινει καμια μαλακια και τιμωρηθει με υποβιβασμο...δεν ειναι χαζος..Στην Γ' δεν πιστευω να υπαρχει λογος να σπρωχτει απο την διαιτησια,πιστευω οτι θα τα παρει αερα τα παιχνιδια και ειδικα με τους παικτες που ως κορμος της ομαδας ειχαν παιξει πολλα παιχνιδια superleague με οτι αυτο συνεπαγεται απο θεμα φυσικης καταστασης και εμπειριας..Πιστευω οτι θα φτιαξει μια υγιη ομαδα και θα μου αρεσε και ο χοντρος να αφησει τις μαλακιες καποια στιγμη και να ριξει λεφτα για παιχτες και να κανει στην ακρη την παραγκα..Με Σαββιδη Τιγρη και Μαρινακη πιστευω οτι μπορουμε να αναβαθμισουμε λιγο το ποδοσφαιρο μας σαν Ελλαδα..Και μακαρι να το κανουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι διχασμένη, με τους λογικούς θα μιλάω λογικά. Με τα αμνοερίφια όπως πρέπει, γι'αυτό σου λέω οτι περίμενε έρχεται.... Και οι ίδιοι το ξέρετε και έχετε αγχωθεί απο τώρα, γιατί αν τα παρατήσει ο χοντρός σε κανα χρόνο είστε χαμένοι. Αν δεν είχατε αγχωθεί δεν θα ασχολούσασταν με μια ερασιτεχνική ομάδα. 

Θα έρθει η δικαιοσύνη οπως ακριβώς κάνατε εσείς 20 χρόνια, αλλα εύχομαι σε πολύ χειρότερο βαθμό και πιο προκλητικά!!!

Είστε εκεί που σας αξίζει και εκεί θα μείνετε.

Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μαγαζί γωνία και δεν είχε ανάγκη ποτέ τον κάθε Μαρινάκη, δεν είναι αεκάκι, να το τρελαίνουν στη σφαλιάρα και στο δούλεμα οι πάντες.

Ερώτηση. Πες μου μια μεγάλη ή μικρή ομάδα που να ευνοήθηκε εναντίον εσάς τα τελευτάια 4 5 χρόνια. ΄Ενα παιχνίδι πέσμου, γιατι η ομάδα μου ο Παναθηναϊκός μόνο για φέτος έχει καμια 10αρια ματς να διαμαρτύρεται. Έκανε και μήνυση εξάλου

1ο γκολ offside

Ρε απο ποτε τα ΑΕΚακια γινατε κολλητοι με τα βαζελακια? Μηπως γιατι σε 1 χρονο ή λιγο αργοτερα παιζεται μαζι στην Γ' ή στην Β' Εθνικη? Ειστε τοσο δυπροσωποι που μεχρι πριν καποιο καιρο οι κωλοφυλαδες σας ελεγαν την ΑΕΚ κουλα και η ΑΕΚ τον βαζελο Πελατη.. Τωρα γινατε ξαφνικα φιλακια ε?

Επισης και το πεναλτυ που εδωσε στον Βαζελο κατα του Αβρραμ στην ηττα του ολυμπιακου 2-1..

Να μας πει ο Demon, πόσα πέναλτι έχει πάρει ο Ολυμπιακός απέναντι στον βάζελο μετά το πεντακάθαρο πέναλτι που είχε σφυρίξει ο Ευθυμιάδης στη Λεωφόρο το 2002.

Ρε δεν θα εχουν γινει για να μην τα παρουμε..Ηρεμισε και εσυ ντε.. :P

Μια μια ερωτηση γιατι τις χανει..Του εχω κανει ηδη καποιες ερωτησεις και τις αποφευγει επιδεικτικα...

Να μας πει ο Demon, πόσα πέναλτι έχει πάρει ο Ολυμπιακός απέναντι στον βάζελο μετά το πεντακάθαρο πέναλτι που είχε σφυρίξει ο Ευθυμιάδης στη Λεωφόρο το 2002.

Χαχα,καλα ρε μλκα 9.5 χρονια? Πρεπει να ειναι ρεκορ αυτο ρε φιλε..

Με κόντρα διαιτησία πέζετε εσείς όταν παίζεται με τον Παναθηναϊκό. Βλέπε Καλόπουλος Ευθυμιάδης Παπουτσέλης

Κανείς δεν είπε οτι του Ευθυμιάδη δεν ήταν πέναλτι. Αλλα το επεικαλείστε έτσι για να το πάτε αλλού.

Ο αγώνας που έδειξες ήταν για αγώνα κυπέλου. Βρες κανένα για αγώνα πρωταθλήματος. Τόσο δύσκολο είναι; 1 ματς ζήτησα σε 5 χρόνια και πρέπει να κάνετε συνεδρίαση για να τον βρείτε;

Κοιτάξτε το βιντεο με τα καραρθώματα της παράγκας...τραβάνε τα μαλιά τους μέχρι και οι εκφωνητές.

Ο αγώνας που έδειξες ήταν για αγώνα κυπέλου. Βρες κανένα για αγώνα πρωταθλήματος.

Χαχαχαχαχχαχα κλαίω...

- Έφαγες 4 

- Δεν ήταν για το πρωτάθλημα...

Με κόντρα διαιτησία πέζετε εσείς όταν παίζεται με τον Παναθηναϊκό. Βλέπε Καλόπουλος Ευθυμιάδης Παπουτσέλης

Κανείς δεν είπε οτι του Ευθυμιάδη δεν ήταν πέναλτι. Αλλα το επεικαλείστε έτσι για να το πάτε αλλού.

Ο αγώνας που έδειξες ήταν για αγώνα κυπέλου. Βρες κανένα για αγώνα πρωταθλήματος. Τόσο δύσκολο είναι; 1 ματς ζήτησα σε 5 χρόνια και πρέπει να κάνετε συνεδρίαση για να τον βρείτε;

Χαχα,επειδη δεν ηταν αγωνας πρωταθληματος λοιπον γιαυτο μαθαμε να σας ριχνουμε 4αρες με κατι μαυρους παικτες και κατι βολ πλανε γκολακια μονο στο κυπελλο για να μην μιλατε...Ακου εκει ηταν στο κυπελλο...χαχα..εχεις πολυ πλακα.. Αφου παντα παιζουμε με κοντρα διαιτησια τον παναθηναικο στα μεταξυ μας παιχνιδια φιλε τοτε πως γινεται να με εχεις κερδισει και εσυ? Αφου λογικα δεν θα σε αφηναν οι διαιτητες... ετσι δεν ειναι? Η Μηπως οταν με κερδισες ειχες την γαματη υπερομαδα και κερδισες και τον ολυμπιακο και τους διαιτητες? Μαλλον αυτο εγινε ετσι?

Υ.Γ. Λοιπον demon μην ξανατολμησεις και μου αναφερεις τον τελικο κυπελλου Ελλαδος της ντροπης.. ΗΤΑΝ ΚΥΠΕΛΛΟ,δεν πιανεται!!! :P :P :P :P :P :P

Χαχαχαχαχχαχα κλαίω...

- Έφαγες 4 

- Δεν ήταν για το πρωτάθλημα...

Αστο σε προλαβα εγω... 4αρα και να τσουζει και ταυλα τα Βαζελια απο το κυπελλο..Demon περιμενω απαντησεις για τα περι ΑΕΚ που σου εχω κανει και τα σχετικα εδω και 4 ποστ πιο πανω και δεν απαντας..

ναι οκ έφαγα 4 στο κύπελλο. Οπότε δεν πρέπει να ξαναμιλήσω για τίποτα. 7 βασικοί λείπαν σε διεθνής ματς συμβαίνουν αυτά

Έναν αγώνα τα τελευταία 5 χρόνια που να έχει αδικηθεί ο ολυμπιακός. 1 ενα ματς.

2,5 ώρες περάσαν που ρώτησα άντε. Βρήκατε ένα offsite στο κύπελλο. Ζοριστείτε λίγο να βρείτε και για το πρωτάθλημα.

ναι οκ έφαγα 4 στο κύπελλο. Οπότε δεν πρέπει να ξαναμιλήσω για τίποτα. 7 βασικοί λείπαν σε διεθνής ματς συμβαίνουν αυτά

Έναν αγώνα τα τελευταία 5 χρόνια που να έχει αδικηθεί ο ολυμπιακός. 1 ενα ματς.

2,5 ώρες περάσαν που ρώτησα άντε. Βρήκατε ένα offsite στο κύπελλο. Ζοριστείτε λίγο να βρείτε και για το πρωτάθλημα.

Εμενα εχουν περασει 5 ωρες και δεν εχεις απαντησει..

Λοιπον,2011 με την ΑΕΚ..Πεναλτυ που δεν δινεται στον ολυμπιακο απο τον Μακο που τον εχει πιασει αγκαλια και τον ριχνει κατω σε μια στημενη φαση.. Οφσαιντ που δινει στο 2ο λεπτο που δεν ηταν ενω οι παικτες ηταν στα 2 μετρα απο τον βοηθο,κοβοντας σε τετατετ τον ολυμπιακο..Κοκκινη καρτα στο μαρκαρισμα του Γκουντιονσεν πανω στον Χολεμπας και δεν δειχνει τιποτα

Το γκολ που τρωει ο Ολυμπιακος ξεκιναει απο φαουλ..Επικυνδινο παιξιμο παικτη της ΑΕΚ με τα δυο ποδια και δεν δινει τιποτα και τρωει το γκολ ο Ολυμπιακος..Πεναλτυ του Γεωργεα πανω στον Μιραλας που δεν δινεται.. Θελεις και αλλα? η μηπως ουτε αυτα πιανονται γιατι δεν εβρεχε και σε αυτο το ματσ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτάνει.

Όλοι έχουν αδικηθεί, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Προφανώς οι απόψεις σας δεν αλλάζουν διότι εδώ και κάποιες σελίδες έχετε ανοίξει τον αέναο ασκό του "κοιτάξτε τα μούτρα σας".  Αν ο κάθε υγιής φίλαθλος περηφανεύεται για τους τίτλους και γουστάρει το ποδόσφαιρο που του προσφέρει η ομάδα που υποστηρίζει έχει καλώς, αν όχι ας σκεφτεί το γιατί.

Το σκίσατε το ν(ό)ημα.

Επεξ/σία από tsioudiver
  • Like 1

Εγω προσωπικα,εκει που θα το ευχαριστηθω,ειναι οταν θα ερθει η ωρα που θα παιζουμε 50/50 και θα πεφτουν οι φαπες.

Τοτε θα ειναι η υπερτατη υδονη.

Ουτε "μα",ουτε "μου",ουτε κουβεντα...

Να μην υπαρχει ιχνος δικαιολογιας,ουτε για διαιτητες,ουτε για παραγκες,ουτε για τιποτα...ειναι ο απολυτος πονος...

Υπομονη...καναμε τοσα χρονια...λιγα ακομα και...ερχεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...