traganeus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λοιπόν θα το ξαναγράψω, τον Τίγρη στην ομάδα που υποστηρίζω ΔΕΝ τον θέλω. Πρώην φυλακισμένο για λαθρεμπόριο και τώρα πάλι στα δικαστήρια ΔΕΝ τον θέλω. Αν αγαπούσε την ομάδα δεν θα την άφηνε να πέσει πάει και τελείωσε, ο Σαββίδης δεν τον έριξε τον ΠΑΟΚ. Ήμουν με τους τρελούς εγώ, τώρα σειρά έχουν τα λαμόγια (ατάκα που είχε πει κάποτε). Στην γαυροποίηση της ΑΕΚ είμαι αντίθετος. Λογικά θα υποστηρίζω την ΝΕΑ ΑΕΚ (όχι τον Τίγρη), αν δω κινήσεις προς την λάθος κατεύθυνση σταματάω. Ποδοσφαιρόφιλος δεν είμαι μόνο ΑΕΚ έβλεπα τηλεόραση ούτε CL ούτε Εθνική, έγινα άρρωστος ΑΕΚΤΖΗΣ λόγο Ντέμη και γιατί είμαι το ίδιο ρομαντικός με αυτόν. Θέλω μια ομάδα τίμια,ας μην πάρω πρωτάθλημα αλλα ας αγωνίζομαι τίμια. Αυτό μου αρκεί εμένα. Απο την στιγμή που εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος κύριος έχει αρχίσει να αλλάζει η νοοτροπία τους μέσου αεκτζή, ο οποίος ονειρεύεται μια παντοκρατορία απο την ΑΕΚ. Ωστόσο θα χαρώ ιδιαίτερα αν μετατραπεί σε μια ομάδα που θα κάνει στον Ολυμπιακό 10 φορές χειρότερα απο αυτά που έκανε τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν θα την υποστηρίζω όμως γιατί είναι θέμα ιδεολογίας. Ήμουν απο τους ρομαντικούς που θεωρούσε οτι θα δικαιωθεί η ΑΕΚ κάποια στιγμή απο τον Ψωμιάδη και είμαι με αυτούς που με κίνδυνο της ζωής τους τον κυνήγησαν. Αγωνιστικά βλέπω οτι το πάει καλά το θέμα ο Τίγρης, ελπίζω να με βγάλει ψεύτη και να φτιάξει μια υγιή ΝΕΑ ΑΕΚ. Για μένα η ΑΕΚΑΡΑ τελείωσε το 2008. Και ας διαφωνήσουν οι περισσότεροι μαζί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για τον Μπάγεβιτς τι πιστεύεις? Θα τον υποστηρίξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λοιπόν θα το ξαναγράψω, τον Τίγρη στην ομάδα που υποστηρίζω ΔΕΝ τον θέλω. Πρώην φυλακισμένο για λαθρεμπόριο και τώρα πάλι στα δικαστήρια ΔΕΝ τον θέλω. Αν αγαπούσε την ομάδα δεν θα την άφηνε να πέσει πάει και τελείωσε, ο Σαββίδης δεν τον έριξε τον ΠΑΟΚ. Ήμουν με τους τρελούς εγώ, τώρα σειρά έχουν τα λαμόγια (ατάκα που είχε πει κάποτε). Στην γαυροποίηση της ΑΕΚ είμαι αντίθετος. Λογικά θα υποστηρίζω την ΝΕΑ ΑΕΚ (όχι τον Τίγρη), αν δω κινήσεις προς την λάθος κατεύθυνση σταματάω. Ποδοσφαιρόφιλος δεν είμαι μόνο ΑΕΚ έβλεπα τηλεόραση ούτε CL ούτε Εθνική, έγινα άρρωστος ΑΕΚΤΖΗΣ λόγο Ντέμη και γιατί είμαι το ίδιο ρομαντικός με αυτόν. Θέλω μια ομάδα τίμια,ας μην πάρω πρωτάθλημα αλλα ας αγωνίζομαι τίμια. Αυτό μου αρκεί εμένα. Απο την στιγμή που εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος κύριος έχει αρχίσει να αλλάζει η νοοτροπία τους μέσου αεκτζή, ο οποίος ονειρεύεται μια παντοκρατορία απο την ΑΕΚ. Ωστόσο θα χαρώ ιδιαίτερα αν μετατραπεί σε μια ομάδα που θα κάνει στον Ολυμπιακό 10 φορές χειρότερα απο αυτά που έκανε τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν θα την υποστηρίζω όμως γιατί είναι θέμα ιδεολογίας. Ήμουν απο τους ρομαντικούς που θεωρούσε οτι θα δικαιωθεί η ΑΕΚ κάποια στιγμή απο τον Ψωμιάδη και είμαι με αυτούς που με κίνδυνο της ζωής τους τον κυνήγησαν. Αγωνιστικά βλέπω οτι το πάει καλά το θέμα ο Τίγρης, ελπίζω να με βγάλει ψεύτη και να φτιάξει μια υγιή ΝΕΑ ΑΕΚ. Για μένα η ΑΕΚΑΡΑ τελείωσε το 2008. Και ας διαφωνήσουν οι περισσότεροι μαζί μου... Η ΑΕΚ εχει τα 5πλασια χρεη απο τον ΠΑΟΚ ομως φιλε μου..Και επισης ο Τιγρης θα εμπαινε μονο αν η ΑΕΚ ηταν καθαρη,δεν θα πληρωσει εκεινος ουτε ενα ευρω απο τα χρεη των αλλων..Το ειχε ξεκαθαρισει.Επισης ο ΠΑΟΚ εχει γηπεδο,η ΑΕΚ δεν ειχε γηπεδο και αυτο κανει ακομα πιο δυσκολο το πραγμα,δλδ να εμπαινε και να μην επεφτε η ΑΕΚ.Γιατι καθε χρονο θα επρεπε να βαζει εκ. χωρις να υπολογιζει συμβολαια παικτων κ.τ.λ. Θα πληρωνε τοσα εκ. για χρεη που τα εκαναν αλλοι..Εγω λογικο το βρισκω αυτο το πραγμα..Και καταρχην δεν μπορουμε να ξερουμε τωρα πως θα προσωρησει το θεμα ο Τιγρης.Οτι λεει οτι θα φτιαξει ομαδαρα και να πρωταγωνιστει δεν ισουται με παραγκα,χαλαρωσε.Αν βαλει λεφτα και παρει παικτες και φτιαξει την ομαδαρα που λεει μπραβο του.Μεχρι τωρα εχει ενα πλανο και βαδιζει καλα..Αλλα αυτο θα φανει στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο Τίγρης δεν είχε παραγκα. Εσπαγε παράγκες. Η ομάδα της ΑΕΚ εκεινη τη περίοδο ηταν εξαιρετική. Το οτι ο ίδιος έκανε απατεωνιές, δεν ειχαν να κάνουν με την ομάδα. Αλλωστε φυλακιστηκε για αυτο, ελευθερωθηκε ολοι ξέρουμε απο ποιον και με τι όρους και ασχολείται πάλι τωρα, που πέρασαν 20 χρόνια. Δε θα το πάει με αθέμιτο τροπο. Δε τον παιρνει να το κάνει. Απλά θεωρω οτι θα κάνει τέτοια ομάδα που μόνο αν όντως ο άλλος έχει καλη ομάδα θα μπορει να τον χτυπησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Traganeus επιχειρηματίας με λεφτά και με σταυρό στο χέρι δεν υπάρχει. Άλλο να αγαπάς και άλλο να γράφεις ένα σπίτι και ένα αμάξι στη γυναίκα που αγαπάς εκτός και αν είσαι και εκεί τέτοιος. Και στην τελική δεν είχε χρέος για να πληρώσει. Άμα πλήρωνε δηλαδή τι θα γινόταν? Θα δικαιολογούσες τα δικαστήρια? Μακάρι να πάνε όλα πρίμα για 2 χρονάκια να ξανα ανέβει η ΑΕΚ . Τώρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο απορώ με αυτούς που ασχολούνται ακόμα. Μόνο τα αρρωστάκια βλέπω σε 2 χρονάκια. 5000 εισιτήρια την αγωνιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Για τον Μπάγεβιτς τι πιστεύεις? Θα τον υποστηρίξεις? Δεν μου άρεσε που πανηγύριζε όταν ήταν αντίπαλός μας, ειδικά τότε με τον Άρη. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω οτι είναι τεράστιος ΑΕΚΤΖΗΣ. Και βέβαια θα τον υποστηρίξω, ωστόσο άμα κάνει τα δικά του θα τον κρίνω. Γενικά το κόμπλεξ με τον Μπάγεβιτς το έχει η Original και εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο απο την original. Πήγαμε να καθαρίσουμε και απο αυτούς και να γεμίζει το γήπεδο με οικογένειες και παιδάκια που θα χαίρονταν που έβλεπαν την ομάδα τους, αλλα είναι μεγάλη η βρωμιά τους και τον φάγανε... Θα βάλω κάτι που είχε πει ο Ντέμης: "«Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια, στην οποία συμμετέχω, για να βρεθεί μια οριστική λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ. Θα υπάρξουν συζητήσεις με τους νυν μετόχους στο άμεσο μέλλον και θα σας ενημερώσω για την οποιαδήποτε εξέλιξη, θετική η αρνητική. Η ΑΕΚ είναι μια ιδέα, η οποία έχει ανάγκη μόνο την αγάπη μας. Ας σταματήσουμε να την ξεφτιλίζουμε, να τη λοιδορούμε και να τη μικραίνουμε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, αυτοονομαζόμενος οπαδός της ΑΕΚ και πηγαίνοντας στο γήπεδο, να συμπεριφέρεται τόσο αισχρά στο βωμό ενός «πολέμου», στον οποίο δεν υπάρχουν νικητές αλλά μια μεγάλη ηττημένη σε όλα τα επίπεδα: η ομάδα μας. Αν θεωρείτε νίκη το να διώξετε τον προπονητή της ΑΕΚ με τέτοιο ανήθικο τρόπο, τότε θέλετε να κερδίζετε με όλα τα μέσα. Αρα θα το ξανακάνετε και σε λίγο θα ζητάτε την συνδρομή της διαιτησίας για να κερδίζει η ΑΕΚ, οπότε μάλλον λάθος ομάδα υποστηρίζετε. Η ΑΕΚ παράγει ήθος και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε για 100 ούτε για 200 άτομα που συμπεριφέρθηκαν ανήθικα. Λέγοντας την άποψη μου, ίσως σας δίνω έτοιμο τον επόμενο στόχο. Ισως όμως ξεχάσετε για λίγο το ποδόσφαιρο και αναλογιστείτε ότι στη ζωή μας είναι βασικές αξίες το ήθος, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Εκθέτοντας για άλλη μια φορά τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών, δεν το κάνω γιατί περιμένω να αλλάξει κάτι. Αυτό το είχα συνειδητοποιήσει κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Έφυγα γιατί δεν ήθελα να το ζήσω, αλλά διαπίστωσα ότι με πληγώνει το ίδιο παντού»." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η ΑΕΚ είχε ένα σύμβολο τον Μπάγεβιτς. Αγαπήθηκε και ήταν ύδαλμα. Ξαφνικά πήγε μια ομάδα, των ξερίζωσε, δωροδοκώντας τον με χρήματα, και όταν τελείωσε, τον γύρισε πίσω λερωμένο. Για όλον αυτόν τον εμφύλιο, αλλα και την διάλυση του συμβόλου Μπάγεβιτς ποιά ομάδα φταίει; Μπορούν να μου απαντήσουν στην ερώτηση ΑΕΚτζήδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 @Traganeus Κοιτα,συμβολαιο με αλλη ομαδα ειχε,ζουσε απο αυτη.. Τι θα ηθελες να κανει? να μην πανηγυρισει? Δεν εβρισε την ΑΕΚ,πανηγυρισε (ακομα και εξαλλα) υπερ της ομαδας του..Δεν ειδες τον Γκετσε στον τελικο του CL? Πανηγυριζε σαν τρελος το 1-1 και σε λιγοτερο απο 2 μηνες θα προπονειται με αυτους.. Παντως ο Τιγρης το παει καλα μεχρι τωρα το θεμα..Την Γ' Εθνικη θα την παρει ανετα πιστευω,φαει δεν φαει σπρωξιμο η ΑΕΚ..Και δεν το λεω κακοπροαιρετα,αυτο ισως γινει σε παιχνιδια αν και νομιζω δεν θα χρειαστει.. Παντως καλο ειναι να στηριχθει ο Τιγρης και οχι στην 2-3η στραβη να τον φατε..Οπως παει να γινει με τον Σαββιδη τωρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Η ΑΕΚ είχε ένα σύμβολο τον Μπάγεβιτς. Αγαπήθηκε και ήταν ύδαλμα. Ξαφνικά πήγε μια ομάδα, των ξερίζωσε, δωροδοκώντας τον με χρήματα, και όταν τελείωσε, τον γύρισε πίσω λερωμένο. Για όλον αυτόν τον εμφύλιο, αλλα και την διάλυση του συμβόλου Μπάγεβιτς ποιά ομάδα φταίει; Μπορούν να μου απαντήσουν στην ερώτηση ΑΕΚτζήδες; ουτε λερωμενος υπηρξε ο Ντουσαν ουτε διαλυθηκε κανα συμβολο αυτα τα λενε οι κατεστραμενοι της original ο Μπαγιεβιτς ηταν ειναι και θα ειναι Αεκτζης.ο τροχανας εφαγε τον Μπαγεβιτς και σαν επαγγελματιας πηγε στην ομαδα που του εδωσε φραγκα απλα τα πραγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Λοιπόν θα το ξαναγράψω, τον Τίγρη στην ομάδα που υποστηρίζω ΔΕΝ τον θέλω. Σου ετοιμάζει ακόμα πιο φοβερέ; ομορφιές ο Μελισσανίδης. Αρκεί να περιμένεις 2 χρονάκια, μπορεί και λιγότερο..... Διχασμένη προσωπικότητα προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 ρε @##%^%$, το ότι δεν τον υποστηρίζει (όπως και γω) δε σημαίνει ότι ο Μελισσανίδης δε θα τα κάνει... ούτε εγώ υποστηρίζω Μελισσανίδη, αλλά θα γυρίσει η πουτάνα η δαιτησία, μετά τα 20 χρόνια "λάθη" εναντίον μου (90-10)... α, και κάτι ακόμα ΑΝ αρχίζουν οι κόρακες να σφυρίζουν τελικά υπέρ μου, σε όλον τον κόσμο θα απαντώ "τα βλέπω τα βλέπω... αίσχος" σε ορισμένους ολυμπιακούς λέω να απαντάω "που το είδες μωρέ?? / ε νταξ λάθος έκανε!! / φτιάξε ομάδα να νικάς και τους διαιτητές!!" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τα έχεις κάνει και αν σε αφήσουν θα τα ξανακάνεις, όπως έκανε ο βάζελος το 2009 με κάτι βουτιές του Βύντρα που σφύριζε ο Δαλούκας στο Χαριλάου. Καμία διοίκηση δεν επιδιώκει το 50-50, αυτά είναι ευχολόγια της πλάκας. Το 90-10 επιδιώκει κι άσε τον κάθε ένα να λέει ότι του κατέβει. Επίσης εγώ διακρίνω μία ευχαρίστηση στο μήνυμα του τραγανέα, ίσως και μια προσμονή. Με αυτή θα μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ναι ρε φίλε. Πήραμε ενα πέναλτι μετά απο 15 χρόνια που δεν ήταν. Πρέπει να σας ζητήσουμε την άδεια ή αυτό μας κάνει αυτόματα το ίδιο με σας; Και η Τριπολή μπορεί να πάρει κανα ανύπαρκτο στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δηλαδή αν τολμήσει και διαμαρτυρηθεί για τον τελικό κυπέλου εσείς θα πείτε "καλα θυμάσαι τότε το ανύπαρκτο πέναλτι που έχετε πάρει με τον ΠΑΣ" (Γιατι με εσάς να ευνοηθεί καμια ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση) Επιχειρήματα στημένα καθαρά για υπεκφυγή που ούτε εσείς τα πιστεύετε. Ερώτηση. Πες μου μια μεγάλη ή μικρή ομάδα που να ευνοήθηκε εναντίον εσάς τα τελευτάια 4 5 χρόνια. ΄Ενα παιχνίδι πέσμου, γιατι η ομάδα μου ο Παναθηναϊκός μόνο για φέτος έχει καμια 10αρια ματς να διαμαρτύρεται. Έκανε και μήνυση εξάλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 βασικά, να ακούσουμε σε τι ποσοστό έχουν γίνει όλα αυτά... γιατί αν ο γαύρος έχει 200 "λαθάκια" υπέρ του και 5 εναντίον του, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!! KAI MH ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5, "ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ!!!" αλλά αυτές οι συμπεριφορές είναι που ΑΝ τελικά ο λαμόγιος μελισσανίδης πάρει την άεκ, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε να μιλάμε και να λέμε μόνο "ΦΑΠ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Διχασμένη προσωπικότητα προφανώς... Όχι διχασμένη, με τους λογικούς θα μιλάω λογικά. Με τα αμνοερίφια όπως πρέπει, γι'αυτό σου λέω οτι περίμενε έρχεται.... Και οι ίδιοι το ξέρετε και έχετε αγχωθεί απο τώρα, γιατί αν τα παρατήσει ο χοντρός σε κανα χρόνο είστε χαμένοι. Αν δεν είχατε αγχωθεί δεν θα ασχολούσασταν με μια ερασιτεχνική ομάδα. Θα έρθει η δικαιοσύνη οπως ακριβώς κάνατε εσείς 20 χρόνια, αλλα εύχομαι σε πολύ χειρότερο βαθμό και πιο προκλητικά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις