Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μόνο που συμφώνησες με ποστ μου που ήταν καθαρά για να κοροϊδέψω το τι θα πείτε μου αρκεί.

για την άλλη απάντηση άσ'το γέλαγε η οθόνη μου μόνη της... Τέσπα, καληνύχτα αρκετά ασχολήθηκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για ποιο πραγμα γελαγε ακριβως? Εχεις αντιρριση οτι κακως διακοπηκε το παιχνιδι με τον Πανθρακικο ή οτι ο τελικος επρεπει να διακοπει? Ασχετα το τι εγινε,εχεις αντιρριση σε κατι απο τα 2?

Για ποιο πραγμα γελαγε ακριβως? Εχεις αντιρριση οτι κακως διακοπηκε το παιχνιδι με τον Πανθρακικο ή οτι ο τελικος επρεπει να διακοπει? Ασχετα το τι εγινε,εχεις αντιρριση σε κατι απο τα 2?

Αν αποδειχτεί κάτι παράνομο να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να την πληρώσουν όσοι εμπλέκονται...

αυτό το έγραψα ειρωνικά

Ρε φιλε για να μπει φυλακη καποιος πρεπει να κριθει ενοχος.Αυτο λεω..Δηλαδη μου λες να μπει ο Μαρινακης φυλακη και ο Πατερας οχι ετσι? Ασχετα που δεν του εχει ασκηθει διωξη,γιατι το εχω ξαναπει,μπορει να μην ασκηθηκε τωρα αλλα μπορει στο μελλον οταν βρεθει καποιο στοιχειο για να γινει αυτο..Επισης δεν μ απαντησες,εχεις αντιρριση οτι το παιχνιδι με τον Πανθρακικο δεν επρεπε να διακοπει?

Ειδαμε ποιος κανει "τρεπλες" και δεν ειναι ο Μεσσι...

Τουλαχιστον αφου δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα,να σου κανω μια καινουρια απαντηση? Τελικα ο τελικος κυπελλου με τον ατρομητο εληξε ποτε τελικα ή οχι???

Και μόνο που συμφώνησες με ποστ μου που ήταν καθαρά για να κοροϊδέψω το τι θα πείτε μου αρκεί.

για την άλλη απάντηση άσ'το γέλαγε η οθόνη μου μόνη της... Τέσπα, καληνύχτα αρκετά ασχολήθηκα.

Οπως βλεπεις φιλε μου εσυ κανεις τριπλες.Βεβαια οτι μας συμφερει μονο,σε αλλη περιπτωση εξαφανιζολ..Ετσι πρεπει,καλα κανεις..

Που την είδες την μούγκα? στο tv magic? Όποιο ΑΕΚτζη και να ρωτήσεις θα σου πεί οτι είχε πεχτεί τρελή κολλήλα σε εκείνο το ματς. Επεισόδια δεν έγιναν, αλλα αν έπαιρνε ο Ατρόμητος θα γίνονταν πολύ σοβαρά, τουλάχιστον αγωνιστικά είμασταν καλύτεροι. Σε αυτό όμως φταίει η ασφάλεια του γηπέδου, και αυτός που έδωσε εντολή να αφήνουν να γεμίσουν όλο το γήπεδο και άτομα χωρίς εισιτήριο, γιατί αν δεις μεχρι κατα σκαλιά είναι γεμάτα, τι εισιτήριο έκοψαν αυτοί?

Οχι καλε δεν εγιναν.. Πανηγυρισμοι ηταν αυτοι..Δες μετα το 2:20:30 να δεις αν εγιναν επεισοδια η οχι.. Μην μας τρελαινεις ρε φιλε,ελεος πια.. Αυτα τι ηταν? Το ντου στους παικτες του Ατρομητου ηταν οπαδοι τις Ρεαλ?  Ενω δεν ειχε ληξει το παιχνιδι το οτι ηταν γεματο οπαδους γυρω γυρω στις πλαγιες γραμμες δεν σου λεει τιποτα ετσι? Ολα καλα ε? Το οτι εδειξε 9 λεπτα καθυστερησεις και σφυριξε στα 2.30 λεπτα και μπηκαν ολοι μεσα? Ουτε αυτο ε? το οτι ο Ατρομητος ειπε οτι ΘΕΛΕΙ να βγουν να συνεχισουν τα υπολοιπα λεπτα κατι που δεν εγινε ποτε δεν σου λεει ουτε αυτο ετσι? Και συνεχιζεις να λες οτι σωστα δεν διακοπηκε το παιχνιδι ετσι? (επισημα να διακοπει γιατι ανεπισημα διεκοπη)

Προσωπικά δεν βλέπω τίποτε επεισόδια. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχαν επεισόδια πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν όσοι εμπλέκονται. Αν ο αγώνας αποδειχθεί οτι δεν τελείωσε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αλλα ρε φίλε εδώ ο Ψωμιάδης πήρε 10 χρόνια να δικαστεί, μην περιμένεις να βγεί απόφαση αμέσως για το αν υπήρξαν επεισόδια.

Εγώ θα παραδεχτώ οτι κάναμε επεισόδια, αν παραδεχτείς οτι και εσείς είχατε κάνει επεισόδια και δεν τιμωρηθήκατε ποτέ.

• Like 1

Ρε φιλε σου εδειξα βιντεο με τα επεισοδια,αν εισαι τυφλος εσυ και δεν τα βλεπεις να κοιταξεις τα ματια σου.ΑΕΚτζηδες ηταν αυτοι που καθοντουσαν γυρω γυρω και πατουσαν τις γραμμες του γηπεδου πριν αυτο ληξει,εκεινοι ηταν που μπηκαν μεσα πριν ληξει το παιχνιδι,ειχαν κρατηθει 9 λεπτα και στα 2.30 λεπτα μπηκαν μεσα. Εκεινοι ηταν που εκαναν ντου στους παικτες του Ατρομητου και τους εριχναν ξυλο,εσεις ριχνατε φωτοβολιδες με τα οπλα στα γυναικοπεδα που βρισκονταν διπλα στα δημοσιογραφικα που ειχαν παρει προσκλησεις για τον τελικο.Εσυ ειπες οτι ο Σπανος εδωσε την συγκαταθεση του ενω δεν το εκανε ποτε..Ακου τις δηλωσεις του.Εκεινος ειπε οτι σαν Ατρομητος θελει να βγουν στο γηπεδο και να παιχτουν τα υπολοιπα λεπτα των καθυστερησεων που δεν εγινε ποτε..Τα δειχνουν οι καμερες αυτα,το ντου που κανανε οπαδοι της ΑΕΚ στους ΠΑΙΚΤΕΣ του ατρομητου..Μπες και δες το,το link υπαρχει και στο παραθεσα πιο πανω..Επεισοδια καναμε,στην Νεα Σμυρνη και σου εχω εξηγησει το τι εγινε..Και σου ξαναλεω,παιχνιδι δεν διεκοψα ποτε και δεν τιμωρηθηκα,δεν εκανα ποτε ντου σε παικτες ομαδας πριν τελειωσει το ματσ.Κανενα ματσ δεν σφυριχτηκε στα 2.30 λεπτα και δεν τελειωσε ποτε ενω υπηρχε ακομα χρονος...

Επεισοδια υπηρξαν..Δες το βιντεο να τα δεις!

Βασίζεσαι σε ένα βίντεο που μπορεί κάλλιστα να γίνει μοντάζ. Και ποιος μου λέει εμένα οτι αυτοί ήταν αεκτζήδες και όχι γαύροι που ήθελαν να χαλάσουν την γιορτή της ομάδας μου. Εγώ στο βίντεο βλέπω μόνο φιλάθλους να θέλουν να πανηγυρίσουν και να γίνουν ένα με τους παίχτες της ομάδας τους. Πουθενά δεν υπάρχουν επεισόδια.

Αν υπήρχαν επεισόδια θα είχε αποδοθεί δικαιοσύνη και όποιος ήταν υπεύθυνος θα τιμωρούνταν.

ΥΓ, επειδή δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, κάνω ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ όταν σου λέμε για τον Μαρινάκη και την παράγκα του. Εθελοτυφλώ. Άντε καληνύχτα. 

• Like 2

Εγω γραψει οτι για τον μαρινακη οτι συμφωνω σε αυτα. Οτι υπαρχει παραγκα αλλα οπωσ σ ειπα πρεπει να κοιταξεις τα ματακια σου...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, τόσο ο ρέφερι, Θανάσης Γιάχος, οι βοηθοί, Σαραϊδάρης, Καρατζίκας, ο 4ος διαιτητής, Σπάθας, αλλά και οι επιπρόσθετοι Τριτσώνης και Μάνταλος ερωτήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής και απάντησαν όλοι ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που ρητά απαγορεύεται από τους κανονισμούς όχι μόνο για τους παράγοντες, αλλά και για παράγοντες της ΕΠΟ και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο α' ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Δευτέρα ο διαιτητής του τελικού, Θανάσης Γιάχος κλήθηκε και μετέβη στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα και ρωτήθηκε αν συνέβη κάτθι, όπως είχαν καταγγείλει ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος είχε κληθεί τις προηγούμενες μέρες και ο ίδιος. Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, μάλιστα, είχε προτρέψει τον εισαγγελέα να δει τις κάμερες που υπάρχουν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ, να διαπιστώσει, αν κάποιος μπήκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των ρέφερι. Η προκαταρτική εξέταση που διενεργεί ο αθλητικός εισαγγελέας ήταν και ο λόγος που η εξάδα των ρέφερι κλήθηκε από την ΚΕΔ. Στο Φ.Α. του τελικού, πάντως, δεν υπάρχει λέξη για την «επίσκεψη» Μαρινάκη και από τον κανονισμό προβλέπεται τιμωρία για τους διαιτητές για το γεγονός ότι το περιστατικό αυτό δεν καταγράφηκε.

Μεγάλη γάτα ο Μάκης. Όπως και ο Ντέμης, του βγάζω το καπέλο. Θα τη γλιτώσει, θα βγει και ο Ντέμης θα είναι απλά πρώην πρόεδρος και θα τους θυμηθεί όλους ο Μάκαρος. Μη σου πω, θα κλείσουν και τον Ντέμη μέσα, αυτοί οι αθώοι αγνοί οπαδοί, που όταν ο άλλος απέσυρε τη μήνυση , οι ίδιοι που του κλαίγονταν συνέχιζαν με τη δικιά τους. Ελληνικό ποδόσφαιρο.

traganeus θα κάνουμε καμια συζήτηση για ΑΕΚ ή θα συνεχίσεις να συμφωνεις και να δινεις θάρρος στον χρήστη των 10 ημερων που επι 10 συνεχόμενες ημέρες αναφέρεται στον Βαγγέλα??

Η ομάδα σου κάνει μια νέα αρχή, ειναι έτοιμη να χτίσει γήπεδο, υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα, ο γατουλης ασχολείται και πάλι και ακόμα με τον Βαγγέλα θα ασχολήστε??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...