traganeus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Καλα ο Κάκος δεν χτυπήθηκε ποτέ, οτι το κάνανε πουτάνα το γήπεδο το κάνανε. Αλλα φταίει η ασφάλεια του γηπέδου και ο πρόεδρος που έδωσε εντολή να μπούνε έτσι πολλοί φίλαθλοι για να γιορτάσει τον τίτλο. Αυτό που λες οτι δεν σημαίνει οτι δεν είχαν εισητήριο μεγάλη μαλακία, σε χώρο για 30.000 είχανε μαζευτεί 40.000 είχανε γίνει ανάρπαστα τα εισιτήρια τότε. Το παιχνίδι το έληξε ο Κάκος με την συγκατάθεση του Σπανού, ο οποίος δέχονταν πολλά τηλεφωνήματα (απο ποιον άραγε) για να μην βγάλει την ομάδα στο γήπεδο. Τις δικαιολογίες για τον Μαρινάκη τις λές γιατί ξέρεις οτι θα βρεθεί τρόπος να αθωωθούν. Αν εσένα οι συνομιλίες δεν σου κάνουν για αποδεικτικά στοιχεία τότε ντάξει τσάμπα κουράζομαι. Αλλα είμαι σίγουρος οτι θα βγεις να πανηγυρίζεις για την αθώωση της προεδράρας σας όταν έρθει η ώρα. Και θα λέτε και οτι η δικαιοσύνη έλαμψε και είμαστε καθαροι κτλ κτλ. Σας ξέρουμε τόσα χρόνια δεν θα σας μάθουμε τώρα. Το μόνο καλό είναι οτι μερικοί δικοί σας τον σιχάθηκαν και φάνηκε απο τον τελικό κυπέλλου και τον γύρο του θριάμβου μπροστά σε 2000 άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εσύ τουλάχιστον κάνεις ζεμπεκιά. Ο Μαρινάκης ΕΙΝΑΙ ένοχος. Άστο το ΑΝ είναι και ΑΑΑΑΑΑΝ αποδειχθεί απο την ελληνική δικαιοσύνη που τόσο καλά λειτουργει. Πορισμα εβγαλες μονος σου, ριξε και την ποινη να τελειωνουμε. Αφου ομως θελουμε να λειτουργει καλα η Ελληνικη Δικαιοσυνη, να βγαλει και ενοχο τον Μελισσανιδη -Aegean Oil που κλεβει τον κοσμακη να τον στειλει εκει που πρεπει και να κατσετς χωρις τον τιγρη μια 5ετια στην Γ-Β για να εχετε να τον θυμαστε. http://jungle-report.blogspot.gr/2013/04/unfollow-aegean-oil.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μακάρι να τον βγάλει, αν παρακολουθούσες θα είχες δεί οτι δεν τον θέλω στην ΑΕΚ και έχω εξηγήσει για πιο λόγο ασχολήθηκε τώρα. αλλα απλά είδες να κατηγορούμε τον αρχηγό σου και μπήκες να μας την πείς. Ψάξε και βρες το ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αν εσένα οι συνομιλίες δεν σου κάνουν για αποδεικτικά στοιχεία τότε ντάξει τσάμπα κουράζομαι. Από τις κοινοποιημένες συνομιλίες του Βαγγέλα, δεν προκύπτει τιποτα. Αντίθετα απ τις συνομιλίες του Πατέρα με τον Δαλουκα προκύπτουν πολλά. Αποτελεί πρόκληση που δεν έχει γινει ποινικη διωξη για τον Πατέρα, αν και οπως ακουγεται, είναι πολλοί αυτοι που αναμένουν να πάρουν χαρτάκι από δικαστικό επιμελητή στο σπίτι τους και δε θα ειναι μονο παράγοντες αλλά και παιχτες σημαίες της Εθνικης ομάδας. Θα δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ο Κακος χτυπηθηκε και το εγραψε και στο φυλλο αγωνως..Επισης το οτι μπηκαν και αλλοι φιλοι μεσα δεν φταιει μονο η ασφαλεια του γηπεδου που σου ξαναλεω,οτι στην περιπτωση αυτη την ευθυνη την εχουν οι Παραγοντες της ΑΕΚ και του Ατρομητου..Επισης να επεισοδια δεν εγιναν μονο μετα την ληξη του αγωνα αφου ηδη το παιχνιδι ειχε διακοπει αρκετες φορες,που σημαινει οτι ειχαν μπει ηδη απο πριν μεσα ατομα που δεν ειχαν εισιτηριο αρα σε αυτο φταιει η ΑΕΚ και ο Ατρομητος.Αυτοι εχουν τις ευθυνες για την ασφαλεια του γηπεδου και για τον λογο αυτο τιμωρια τρωνε οι ομαδες οταν γινονται επεισοδια.Αλλιως θα τιμωρουσαν την "ασφαλεια του γηπεδου" καθε φορα..Τελος να σου πω οτι η συγκαταθεση δεν ηταν μονο απο τον Σπανο αλλα και απο την ΑΕΚ.Αλλα αυτο δεν εχει να λεει τιποτα.Στο ματσ με τον Πανθρακικο ο διαιτητης ειχε και παλι την συγκαταθεση και των δυο ομαδων να τελειωσει το παιχνιδι,κατι που δεν εγινε.Και ακριβως το ιδιο πραγμα θα επρεπε να γινει και στο τελικο τοτε.Και στις δυο περιπτωσεις οι συγκαταθεσεις για να τελειωσουν τα ματσ υπηρχαν.Στο ενα ομως το ματσ τελειωσε και στο αλλο οχι..Και στα δυο παιχνιδια επρεπε να υπαρξει διακοπη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πάλι οτι να 'ναι... Το παιχνίδι το κρίνει ο μαριν... εεεεε ο διαιτητής αν θα το διακόψει. Ο Κάκος, μπορεί να μας πήδαγε αλλα μια χαρά διαιτητής εκτός συστήματος ήταν και έπραξε όπως έπρεπε απο την στιγμή που και ο Ατρόμητος έδινε το ΟΚ. Απο την άλλη με τον Πανθρακικό ο μαριν.... εεε πάλι μπερδεύτηκα ο Τριτσώνης ενώ είχε την συγκατάθεση και των 2 ομάδων, ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει και είχαν μπεί όλα στην θέση τους αποφάσισε να το διακόψει. Όπως ακριβώς έγινε και με το άρης-βέροια ας πούμε, που μόλις έδωσε εντολή ο αρβανιτίδης το παιχνίδι συνεχίστηκε. Άστο κουράζεις.... Αλλάζεις θέματα για να μην απαντήσεις ουσιαστικά σε αυτό που σου είπα. Όταν παραδεχτείς οτι ο Μαρινάκης είναι παραγκάρχης έλα να ξαναμιλήσουμε. Γιατί τα ΑΝ αποδειχτεί εγώ θέλω να τηρηθεί ο νόμος και να την πληρώσουν όλοι δεν περνάνε.... Κατα βάθος το γουστάρετε αυτό το πράγμα, αλλα θέλετε να το παίξετε λίγο αντικειμενική μέχρι να παραδεχτεί ο αντίπαλός σας κατ, εκεί το αλλάζετε φοράτε τα χρωματιστά γυαλιά σας και αρχίζει το τραγούδι... Γι'αυτό θα σας κάνει 2 φορές χειρότερα ο Μελισσανίδης τώρα και θα γαυροποιήσει και την ΑΕΚ, αλλα απο κάπου έπρεπε να την πάθετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Οκ,οτι πεις.. Ο Κακος απο στημενος που ηταν εγινε ξαφνικα εκτος παραγκας και αυτος ηταν ο λογος που δεν διεκοψε το παιχνιδι..Οκ,οκ.. οτει πεις..Συμφωνω.. Το παιχνιδι επρεπε να διακοπει,και τα δυο παιχνιδια.. Ας μην εκαναν τις μαλακιες οι οπαδοι σου με τον Πανθρακικο να μην διεκοπτοταν..Οι παικτες σου το ειπαν οτι ετρεχαν για να τους πλακωσουν στο ξυλο,ας μην το εκαναν.Καλα εκανε και το διεκοψε το παιχνιδι,και ολοι,οι δικοι σας παραδεχτηκαν οτι εκαναν μαλακια που μπηκαν μεσα..Τωρα εσυ ως κολλημενος λες οτι διεκοπει γιατι ηταν παραγκας ο διαιτητης..Τι αλλο θα ακουσουμε..Φαντασου δηλαδη η ΑΕΚ να μην επαιρνε το κυπελλο τοτε τι θα γινοταν,μονος σου το ειπες οτι αν δεν το επαιρνε θα γινοντουσαν ακομα χειροτερα τα πραγματα..Και απο το να λες οτι λογω παραγκας διεκοπη το παιχνιδι με τον Πανθρακικο θα επρεπε να νιωθεις σκατα που οι ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ εδωσαν την τελειωτικη σπρωξια στον υποβιβασμο της ΑΕΚ σε εκεινο το παιχνιδι..Δεν την αφησαν να διεκδηκισει ακομα και την τελευταια της ελπιδα που ειχε για την παραμονη της.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πορισμα εβγαλες μονος σου, ριξε και την ποινη να τελειωνουμε. Αφου ομως θελουμε να λειτουργει καλα η Ελληνικη Δικαιοσυνη, να βγαλει και ενοχο τον Μελισσανιδη -Aegean Oil που κλεβει τον κοσμακη να τον στειλει εκει που πρεπει και να κατσετς χωρις τον τιγρη μια 5ετια στην Γ-Β για να εχετε να τον θυμαστε. http://jungle-report.blogspot.gr/2013/04/unfollow-aegean-oil.html Πάντα αθώοι ειστε εσείς. Δες λίγο τις διώξεις. (Της παράγκας 2) Θωμάς Μητρόπουλος, Ιωάννης Κομπότης, Σπυρίδωνας Καλογιάννης, Αντώνιος Μανίκας, Ευάγγελος Κιοτζένης, Άγγελος Τραυλός, Γεώργιος Πουλόπουλος, Ευστάθιος Προβατίδης, Πέτρος Ρουντζιέρης, Τάκης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μποροβίλος, Δημήτριος Μπάκος, Ιωάννης Ναυρινιάδης, Βασίλειος Αδαμάκης, Ιωάννης Αρφάνης, Αθανάσιος Γιάχος, Γεώργιος Λυπαντσής, Περικλής Αμανατίδης, Παύλος Δήμου, Παναγιώτης Σπάρταλης, Γεώργιος Σαλαμαστράκης, Χοσέ Λουίς Ρέγες, Μαρσέλο Γκούντμαν, Ιωάννης Τσιγιάννης, Δημήτριος Καλόπουλος, Σπυρίδωνας Τρύφωνα, Άκης Πάσαρης, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Γεώργιος Γρηγορόπουλος, Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης, Ιωάννης Σπάθας Δες τα 2 ονόματα που υπογράμισα. Είναι οι 2 πρωτομάστορες της παράγκας 1 ότι χειρότερο έχει στηθεί στο Ελληνικό πρώταθλημα. Η απόδειξη, δεν είναι το βίντεο που θα βάλω, αλλά αυτά που είδαμε στα γήπεδα. Και για να ξαναθυμηθούμε τους "αθώους" γάβρους που κατηγορούνται άδικα.... Απολαύστε γαβρίλα Σπάθα... .....Αυτοί είναι μάγκες.... Αν έχετε τον θεό σας!!!! Αυτά τα πρωταθλήματα τα μετράτε και τα πανηγυρίζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Κατάφερες να το φέρεις έτσι ώστε να μας βγείς και απο πάνω. Εγώ φίλε έχω τα @@ και τα παραδέχομαι δεν κάνω τρίπλες... Άν μου πείς για πιο λόγο πήρανε τηλέφωνο τον Τριτσώνη στα αποδυτήρια και του είπαν να μην το συνεχίσει και είπε αυτός οτι κοιτάει την καριέρα του, τότε παίρνω πίσω οτι είναι της παράγκας. Και για τον Κάκο, αν ψάξεις υπάρχει θέμα στο aek365 που λέει οτι σταματάει, κάτσε και διάβασε τα σχόλια απο τους αεκτζήδες να πάρεις μερικά μαθήματα ήθους. Όχι σαν αυτά που κάνει ο χοντρός. Σας έχει σιχαθεί όλη η ελλάδα στο έχω πει, και υπάρχει και μεγάλη μερίδα δικών σας που το έχει σιχαθεί το σκηνικό. Είδαμε την απίστευτη απονομή στο κατάμεστο γήπεδο απο 2000 άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 πείραμα: ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ως ΑΕΚτζης ότι την περίοδο του Μελλισανίδη (3 χρόνια) υπήρχε παράγκα και ήταν με το μέρος μου!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ πως την περίοδο του "καπετάνιου" υπήρχε παράγκα που υπηρετούσε τον Παναθηναικό (βάλε 4-5 πρωταθλήματα να είσαι μέσα) ΑΝΑΖΗΤΩ οπαδό του Ολυμπιακού να του τα εκμυστηρευτώ και να τον ρωτήσω αν γνωρίζει τίποτα για τα τελευταία 20 (!!!) χρόνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 πείραμα: ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ως ΑΕΚτζης ότι την περίοδο του Μελλισανίδη (3 χρόνια) υπήρχε παράγκα και ήταν με το μέρος μου!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ πως την περίοδο του "καπετάνιου" υπήρχε παράγκα που υπηρετούσε τον Παναθηναικό (βάλε 4-5 πρωταθλήματα να είσαι μέσα) ΑΝΑΖΗΤΩ οπαδό του Ολυμπιακού να του τα εκμυστηρευτώ και να τον ρωτήσω αν γνωρίζει τίποτα για τα τελευταία 20 (!!!) χρόνια... Αν αποδειχτεί κάτι παράνομο να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να την πληρώσουν όσοι εμπλέκονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/to_psaxnei_gia_paiania_o_tigrhs.2274031.html Η φήμη για την Παιανια τελικά δεν ειναι απλά φήμη. Καλη φάση για την ΑΕΚ να έχει ένα τοσο καλό προπονητικό οπως αυτο του ΠΑΟ (Ετοιμάζεται η παράγκα Τιγρη, Τζιγκερ?? :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 πείραμα: ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ως ΑΕΚτζης ότι την περίοδο του Μελλισανίδη (3 χρόνια) υπήρχε παράγκα και ήταν με το μέρος μου!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ πως την περίοδο του "καπετάνιου" υπήρχε παράγκα που υπηρετούσε τον Παναθηναικό (βάλε 4-5 πρωταθλήματα να είσαι μέσα) ΑΝΑΖΗΤΩ οπαδό του Ολυμπιακού να του τα εκμυστηρευτώ και να τον ρωτήσω αν γνωρίζει τίποτα για τα τελευταία 20 (!!!) χρόνια... Αυτοί οι 2 συνηπάρξαν! Παράλληλη παράγκα υπήρχε; Τίγρης Κατετάνιος ήταν ταυτόχρονο πρόεδροι ΑΕΚ ΠΑΟ. Παρασκήνιο ίσως και να υπήρχε, ή μάλλον υπήρχε. Αλλά αυτά που γίναν μετά επι Θείου, δεν έχουν ούτε προηγούμενο, ούτε σύγριση. Παιζόταν μπάλα τότε, βλέπαμε ντερμπι, γεμάτα γήπεδα. Στον αγώνα Καλόπουλου-ΠΑΟ τι είδες; Ποια 4-5 πρωταθλήματα φίλε τι λες; Ποσα σηκώσαμε με τον καπετάνιο ξέρεις; Και σε πόσα χρόνια. Έχει αηδιάσει ο κόσμος και έχει αδειάσει τα γήπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ασε ρε μπας και βρω κανέναν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν αποδειχτεί κάτι παράνομο να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να την πληρώσουν όσοι εμπλέκονται... Αυτο ακριβως λεμε και εμεις για τα στημενα.Αν αποδειχθει κατι παρανομο τοτε να πληρωσουν και οι Μαρινακιδες και οι Πατερες και ολοι τους και να μπουν φυλακη.Ειπα εγω κατι το αντιθετο ή ειπα οτι δεν υπαρχουν στημενα παιχνιδια ή παραγκα? Ας αποδειχτουν οπως λες και εσυ και θα ειμαι ο πρωτος που θα πω μπραβο καλα τους εκαναν.. Κατάφερες να το φέρεις έτσι ώστε να μας βγείς και απο πάνω. Εγώ φίλε έχω τα @@ και τα παραδέχομαι δεν κάνω τρίπλες... Άν μου πείς για πιο λόγο πήρανε τηλέφωνο τον Τριτσώνη στα αποδυτήρια και του είπαν να μην το συνεχίσει και είπε αυτός οτι κοιτάει την καριέρα του, τότε παίρνω πίσω οτι είναι της παράγκας. Και για τον Κάκο, αν ψάξεις υπάρχει θέμα στο aek365 που λέει οτι σταματάει, κάτσε και διάβασε τα σχόλια απο τους αεκτζήδες να πάρεις μερικά μαθήματα ήθους. Όχι σαν αυτά που κάνει ο χοντρός. Σας έχει σιχαθεί όλη η ελλάδα στο έχω πει, και υπάρχει και μεγάλη μερίδα δικών σας που το έχει σιχαθεί το σκηνικό. Είδαμε την απίστευτη απονομή στο κατάμεστο γήπεδο απο 2000 άτομα. Δεν καταφερα τιποτα.Και εγω εχω τα @@ και εχω παραδεχτει πολλα πραγματα.Και για τον τελικο κυπελλου που ειπα οτι δεν το γουσταρω γιατι ημουν μεσα στο ΟΑΚΑ και ημουν απο αυτους που εφυγαν οχι στην απονομη αλλα απο το 100στο λεπτο και για τα αισχη του Καραισκακη.Ψαξε να βρεις τα ποστ μου που τα λεω και τα κατακρινω και τα 2.. Αλλα εσεις δεν παραδεχεστε οτι απο δικια σας μαλακια διακοπηκε το παιχνιδι με τον Πανθρακικο.Οσα μου λες οτι πηραν τον Τριτσωνη και του ειπαν να το διακοψει να ακουω βερεσε.Και ξερεις γιατι? Γιατι εγω και εσυ που το ξερουμε οτι το τηλ που επεσε στον Τριτσωνη ενω απαγορευεται να μιλαει ο διαιτητης με οποιονδηποτε στο τηλ πριν κλεισει το φυλλο αγωνα,δεν ηταν "βαλτο" απο τον Τιγρη ωστε να γινει αυτο που εγινε? Να πεσει σιγουρα και να την παρει καθαρη την ΑΕΚ? Το ξερεις? ΟΧΙ.Ο Τριτσωνης και ο καθε Τριτσωνης θα κοιταξει την καριερα του οπως ειπε,οπως ο Δελλας παρακαλουσε για να σωθει το συμφερον του (εννοω της ΑΕΚ,οχι το δικο του προσωπικα) ετσι και εκεινος κοιταξε την παρτυ του,αν και εγω πιστευω οτι μαλακιες μεντολες ειναι αυτα,δεν μπορουσε να πει ναι με πηρε αυτος και απο εντολη του το διεκοψα,με καποιον τροπο επρεπε να δικαιωλογηθει.Επισης και στον τελικο κυπελλου επρεπει να διακοπει το παιχνιδι με αυτα που εγιναν ειτε θελεις να το παραδεχτεις ειτε οχι.Ανελαβε τις ευθυνες του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ κοσμου και τις μαλακιες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις