LRoi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 @ Ozi Αφού είσαι διαβασμένος λοιπόν γιατί πετάς αποσπασματικά δημοσιεύματα και δεν κελαηδάς εξαρχής να μη δημιουργούνται θέματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ειναι η αποψη μου ειναι αυτη!Δεν μπορω να αποδειξω οτι ο Πατερας ειναι το snitch,ουτε ξερω ολη την δικογραφια για τα στημενα! Με βαση την δικαστικη ερευνα λεω οτι ο Πατερας ειναι μαρτυρας υπερασπισης και ο Μαρινακης υποπτος για συνεργια σε εγκληματικη οργανωση! Τα γεγονοτα παραθετω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ο Πατερας για να γινει μαρτυρας υπερασπισης απο τι εγινε? γιατι δεν πηρε τηλ τον Βγενοπουλο ας πουμε? ή καποιον αλλον κολλητο του? Για να τον παρει τηλ θα ειναι και αυτος μπλεγμενος.Τον Δαλουκα γιατι τον πηρε τηλ δυο φορες λεγοντας του αυτα που ειπε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 @Superpie Πάντως να συμφωνούν δύο πρόεδροι να στήσουν το ματς των ομάδων τους ναι γίνεται,βέβαια το να ευνοείται συνέχεια ο ολυμπιακός και μιλάμε για καραμπινάτη εύνοια (καραισκάκη 2011,τελικός κυπέλλου φέτος) όχι για ένα υπερβολικό πέναλντι η ένα γκολ που ακυρώθηκε ως offside οριακά εκεί κάτι τρέχει νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια υπήρχε δόλος και δεν ήταν ανθρώπινα λάθη. Πότε σε έσφαξαν στην ελλάδα τελευταία φορά όπως μας έκαναν εμάς στο καραισκάκη;Βρες μου 1 παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν μιλησα εγω για ευνοια του Ολυμπιακου,μιλησα για το τι μπορει να γινει και οτι τα στημενα παιχνιδια δεν γινονται απο εναν,υπαρχουν πολλοι εμπλεκομενοι.Παραδειγμα εφερα,οχι οτι συμβαινει αυτο.. Και δεν νομιζω αν στησουν καποιο παιχνιδι να ειναι μεταξυ των αιωνιων ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.Θα στησουν παιχνιδι οπως το ΟΣΦΠ-Κερκυρα περυσι οπου το διπλο στο Καραισκακι δεν θα εδινε 2.20-2.70 που δινονται συνηθως στα ντερμπυ αλλα θα ειχε αποδοση 10-13.Εκει γινονται αυτα.. Και σου ειπα,και το εχω παραδεχτει οτι ο ΟΣΦΠ εχει καταντησει αηδια με ολο αυτο,και για το Καραισκακι το 2011 και για τον τελικο φετος.Αυτα τουλαχιστον ηταν τα πιο καραμπινατα.Και ρε πουστη να πω οτι ηταν τελευταια αγωνιστικη ας πουμε παει στο διαολο..Αλλα οχι ετσι ρε φιλε,το 11 ησουν 7 βαθμους μπροστα,σταρχιδια σου και να εχανες..Φετος στα αρχιδια σου ρε φιλε να χασεις και ενα κυπελλο,λες και εξαρτασαι απο το κυπελλο ειτε για να βγεις ευρωπη μεσω αυτου ή να παρεις τα εκατομμυρια.. Απλα ειπα οτι ειναι εμπλεκομενοι οχι μονο ο Ολυμπιακος στα στημενα αλλα και αλλοι απο αλλες ομαδες παρ'ολο που δεν θελουν να το παραδεχτουν καποιοι..Και ξαναπα,μακαρι ΟΛΟΙ να παρουν τον μπουλο και να μπουν στην Φυλακη..ειτε ειναι παραγοντες ειτε ειναι πολιτικοι που μας γαμανε καθε μερα..Ετσι γαμανε και αυτοι το ποδοσφαιρο Και επισης παιχνιδια μπορουν να στησουν ολοι,στην Β' Εθνικη να δεις τι γινεται.. Θελω να πω πως και ο ΠΑΟ μπορει να εχει στησει ενα παιχνιδι και απλα να μην εχει αποκαλυφθει ακομα,οπως και αλλες ομαδες.Καποτε μπορει να ερθουν στο προσκυνιο αλλα ισως και οχι.. Μην μου πει κανενας οτι ολοι αυτοι,Μαρινακης,Κοκκαλης,Μελισσανιδης,Τζιγκερ,Αδαμιδης και παρα πολλοι ακομα αυτου του χωρου οτι δεν ειναι μπλεγμενοι στα σκατα..Ετσι ευκολα με τον σταυρο στο χερι δεν βγαινουν τα λεφτα αυτα για τα οποια μιλαμε για αυτους τους ανθρωπους.Θελω να πω πως οταν σε ενα πρωταθλημα υπαρχει διαφθορα (που κατα την γνωμη μου υπαρχει σε ολα τα πρωταθληματα) δεν μπορει να ειναι υπευθυνος μονο ενας.Οπως και στην Ιταλια με το θεμα της Γιουβεντους δεν ηταν μονο αυτη αλλα αλλες 4 ομαδες και ποσοι παραγοντες..Αυτοι ειχαν στησει και εταιρια γιαυτη την δουλεια..φανταστειτε τι γινεται στο βωμο των χρηματων..Δεν μπορει να φταιει μονο ο Μαρινακης,ολοι φταινε..και δεν μιλαω μονο για τωρα,μιλαω για ολες τις εποχες..Ειπα και πριν οτι καποτε την δυναμη και τα μεσα τα ειχαν καποιοι,τωρα τα εχουν καποιοι αλλοι και αυριο θα τα εχει ισως καποιος αλλος..Παει ροδα ολο αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μα δεν πάει ρόδα. Η ίδια και η ίδια ομάδα. Η δικιά σου δηλαδή. Αφού όπως μας λες είναι όλοι γιατί δεν διώκονται και παράγωντες και των άλλων ομάδων και διώκονται μόνο ο Προεδρός σας ο τσακογιάννης ο μπεος κτλ; Μας ευνόησε η Εισαγγελέας και δεν κατηγόρεισε όπως θα έπρεπε; Το ίδιο έκανε και για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; 85 άτομα διώκονται. Όχι όλοι. Στο μυαλό σας, ναι διώκονται όλοι και όλοι κάναν λαμογιές αλλα ΜΙΑ ομάδα μάζεψε το 95% των πρωταθλημάτων ΜΙΑ ομάδα έχει τον πρωην πρόεδρο της ΕΠΟ στην ομάδα της(Γκαγκάτσης) ΜΙΑ ομάδας τα κοράκια κατασπαράζουν όποια ομάδα πάει να πάρει κανα τίτλο ΜΙΑ ομάδα εμπλεκεται και στην πρώτη και στην 2η παράγκα (Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε....) ΜΙΑ ομάδα πήρε τίτλο σε δικαστικες αίθουσες κατόπιν παγίδας σε μικρή ομάδα ΜΙΑ ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα για επεισόδια στο ποδόσφαιρο και ας έχει κάνει τα χειρότερα. ΜΙΑ ομάδα πήρε έκταση για γήπεδο απο το κράτος η ομάδα σου. Ο ολυμπιακός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δηλαδη εσυ σαν ΠΑΟ δεν ειχες ποτε παραγκα δηλαδη? Αυτο απαντησε μου Ενα ναι ή ενα οχι πες μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δηλαδη εσυ σαν ΠΑΟ δεν ειχες ποτε παραγκα δηλαδη? Αυτο απαντησε μου Ενα ναι ή ενα οχι πες μου.. Πρώτα θα μας πεις αν λεει ψέματα σε αυτά που γράφει και το βλέπουμε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν ειπα οτι λεει ψεμματα σε κατι..Εχω παραδεχτει οτι παραγκα υπηρχε και υπαρχει..Αυτο που λεω ειναι οτι οκ,διωκονται οι δικοι μου,ΣΥΜΦΩΝΩ και οπως εχω πει αν κριθουν εννοχοι να τιμωρηθουν.Απαντησα στην ερωτηση σας..Τωρα απαντηστε μου και εσεις στην δικια μου.Εσεις σαν ΠΑΟ ειχατε ΚΑΙ εσεις παραγκα ή οχι? Επισης οπως λεω ειναι και αλλες ομαδες εμπλεκομενες και οχι ΜΟΝΟ ο ολυμπιακος http://www.contra.gr/Soccer/stimena/diwkseis-gia-ta-sthmena.1380147.html Και αστερας,λεβαδειακος,οφη κ.τ.λ. http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/oloi_oi_dialogoi_ths_prwths_evdomadas_twn_sthmenwn_paixnidiwn.1129029.html Εδω μιλανε και εμπλεκεται και ο Αρης με την σεντρα σε Ευρωπαικο παιχνιδι.. Επισης εδω ο Μπεος λεει οτι με τον Πατερα ειχαν πολυ καλες σχεσεις και βρισκοντουσαν 3 φορες την βδομαδα και μιλουσαν 500 φορες.. http://www.sport24.gr/football/ellada/mpeos_gia_upopta_mats_ypoklopes_patera_kai_marinakh.1098392.html Επισης σε ολες τις συνομιλιες,ατομα στα οποια εχει ασκηθει ποινικη διωξη μιλουν με αγνωστα προσωπα..Αυτα τα αγνωστα προσωπα που μπορεις να ξερεις εσυ αν ειναι ο Τζιγκερ ή ο Πατερας ή ο Βγενοπουλος ή η Μερκελ? Το οτι δεν ξερουμε ποιος μιλαει δεν σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι ο Πατερας και ο καθε Πατερας.Θα μπορουσε να ειναι και αυτος αλλα χωρις να εχει βγει στην φορα ακομα..Επισης ποιος μ λεει εμενα οτι ο Ψωμιαδης οταν ηταν στην ΑΕΚ δεν ηταν μπλεγμενος και τοτε σε στημενα παιχνιδια και ετυχε τωρα που βγηκαν στην φορα και τους "επιασαν" απλα να μην ητνα στην ΑΕΚ.Οταν λεω οτι ειναι μπλεγμενοι ολοι το εννοω,δεν σημαινει αυτο ομως οτι επειδη δεν εχει ασκηθει ποινικη διωξη οτι ΔΕΝ ειναι μπλεγμενοι..Που το ξερεις,μπορει να βγει ενα στοιχειο σε 2 μηνες και να ασκηθει τοτε ποινικη διωξη..Το ξερεις? ΟΧΙ.Απο την στιγμη που μιλανε και ακουγονται ολοι στις κασετες για τα στημενα παιχνιδια ειναι υποπτοι ολοι.Αλλοι εχουν πει κατι το οποιο σηκωνει ποινικη διωξη και αλλοι δεν εχουν πει κατι μεμπτο και γιάυτο και ασκηθηκε σε αυτους.Δεν σημαινει αυτο οτι οι αλλοι δεν ειναι μπλεγμενοι.Δεν αναφερθηκα σε καποιον παραγοντα του ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα κανεις απο τον ΠΑΟΚ δεν εμπλεκεται στις κασετες.Ο Πατερας ομως εμπλεκεται,και με τον Δαλουκα μιλησε )που ολως τυχαιως εκεινος σφυριξε το ματσ με τον Αρη με το μουφα πεναλτυ) Οσοι ακουγονται στις κασετες ειναι μπλεγμενοι.Καποιοι απο αυτους θα αθωοθουν,καποιοι θα φανε 5 χρονια φυλακη,καποιοι 1 και καποιοι αλλοι 10.Αυτο δεν αναιρει ομως το γεγονος οτι ολοι ειναι υποπτοι (απο αυτους που ακουγονται στις κασετες εννοω) και αναλογα τα στοιχεια και τις αποδειξεις που θα βρεθουν για τον καθενα απο αυτους θα τιμωρηθουν..Δεν μπορω να μπλεξω τον Βγενοπουλο για παραδειγμα που δεν υπαρχει καμια αναφορα προς αυτον.Ακομα και αυτος που λεει ο λογος να ειναι ο εγκεφαλος των στημενων,απο την στιγμη που δεν φαινεται πουθενα δεν ειναι καν υποπτος.Ολοι οι αλλοι ομως ειναι υποπτοι.Προσεξε,υποπτοι λεω,οχι εννοχοι..Αυτο ειπα,τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Και επισης εδω στον διαλογο Πατερα-Ψωμιαδη Ψωμιάδης: «Να πάνε να γ….! Να σου πω κάτι αγορίνα μου, βάλε αυτό το ταλιράκι, αυτό σήμερα που μου είπες…» Πατέρας: «Ναι, ναι, σήμερα θα τελειώσει. Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω» Δεν φαινεται οτι υπαρχει καποιο στημενο παιχνιδι στην μεση το οποιο επαιξε ο Πατερας?Και μαλιστα φαινεται οτι πρωτος ο Πατερας ειπε στον Ψωμιαδη για το παιχνιδι για το οποιο μιλανε αφου λεει "που μου ειπες" (καποιο παιχνιδι ειπε ο Πατερας στον Ψωμιαδη) Δεν λεω οτι ειναι ενοχος ο Πατερας αλλα οτι ειναι μπλεγμενος ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και επισης εδω στον διαλογο Πατερα-Ψωμιαδη Ψωμιάδης: «Να πάνε να γ….! Να σου πω κάτι αγορίνα μου, βάλε αυτό το ταλιράκι, αυτό σήμερα που μου είπες…» Πατέρας: «Ναι, ναι, σήμερα θα τελειώσει. Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω» Δεν φαινεται οτι υπαρχει καποιο στημενο παιχνιδι στην μεση το οποιο επαιξε ο Πατερας?Και μαλιστα φαινεται οτι πρωτος ο Πατερας ειπε στον Ψωμιαδη για το παιχνιδι για το οποιο μιλανε αφου λεει "που μου ειπες" (καποιο παιχνιδι ειπε ο Πατερας στον Ψωμιαδη) Και κάπου εδω η σεμνη τελετή τελειωνει. Αυτος ο άνθρωπος έχει εξαφανισθει πλέον απο προσωπου γης. Φαντάσου τη παράγκα πηγε να στησει...χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι απο καποιους βαζελους.Εμεις λεμε,τουλαχιστον εγω οτι αν ο Μαρινακης ειναι εννοχος να πλληρωσει και να μπει φυλακη..Αυτοι γιατι πανε να τους βγαλουν ολους λαδι? Δηλαδη να μην πει οτι αν ο Πατερας ειναι μπλεγμενος και εννοχος να πληρωσει και αυτος? Αυτοι δεν ειναι που θελουν την εξυγνιαση του ποδοσφαιρου? Το θελουν ή θελουν απλα την εξαγνιαση του ποδοσφαιρου απο τον ολυμπιακο? Γιατι για να λενε οτι θελουν καθαρο πρωταθλημα πιστευω να εννοουν καθαρο πρωταθλημα και απο καποιο λαμογιο του ΠΑΟ (αν βεβαια αποδειχθει εννοχος καποιος του ΠΑΟ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μα δεν πάει ρόδα. Η ίδια και η ίδια ομάδα. Η δικιά σου δηλαδή. Αφού όπως μας λες είναι όλοι γιατί δεν διώκονται και παράγωντες και των άλλων ομάδων και διώκονται μόνο ο Προεδρός σας ο τσακογιάννης ο μπεος κτλ; Μας ευνόησε η Εισαγγελέας και δεν κατηγόρεισε όπως θα έπρεπε; Το ίδιο έκανε και για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; 85 άτομα διώκονται. Όχι όλοι. Στο μυαλό σας, ναι διώκονται όλοι και όλοι κάναν λαμογιές αλλα ΜΙΑ ομάδα μάζεψε το 95% των πρωταθλημάτων ΜΙΑ ομάδα έχει τον πρωην πρόεδρο της ΕΠΟ στην ομάδα της(Γκαγκάτσης) Τον οποιο καποιο θελουν να ξανακανουν προεδρο με αποτελεσμα να ευχονται οι του Παοκ-Αεκ-Παο να βγει για να αποκλειστει ο Ολυμπιακος απο Ευρώπη, ξαφνικη συμπαθεια προς τον Γκαγκατση... ΜΙΑ ομάδας τα κοράκια κατασπαράζουν όποια ομάδα πάει να πάρει κανα τίτλο ΜΙΑ ομάδα εμπλεκεται και στην πρώτη και στην 2η παράγκα (Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε....) ΜΙΑ ομάδα πήρε τίτλο σε δικαστικες αίθουσες κατόπιν παγίδας σε μικρή ομάδα Ας προσεχαν οι του Απολλων... ΜΙΑ ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα για επεισόδια στο ποδόσφαιρο και ας έχει κάνει τα χειρότερα. Λιγες φορες κλειδωσε το καραισκακη οταν εκαναν επεισοδεια; Ποια ομαδα πηρε κυπελλο με τους φιλαθλους της μεσα στο χορταρι να δερνουν τους αντιπαλους;Ποιας ομαδας τα τελευταια 2 χρονια οι φιλαθλοι κανουν μονιμα επισοδεια ακομα και εκτος εδρας (περισσος, Λειβαδεια κτλ..) ΜΙΑ ομάδα πήρε έκταση για γήπεδο απο το κράτος Η οποια δεν της ανηκει, αλλα την πηρε για 49 χρονια, εχτισε γηπεδο με δικα της λεφτα 100% και σε 2 χρονια θα πληρωνει ενοικιο. Και αν και η ποιο πολυπληθης ομαδα στην Ελλαδα, ακομα δε εχει δικο της γηπεδο, ουτε στο μπασκετ. Και ολα αυτα χωρις λαμογιες (βοτανικος-εμπορικο Βωβου) η 20εκ απο ΕΣΠΑ που θελει ο Τιγρης να παρει για να κανει την Φιλαδελφεια. η ομάδα σου. Ο ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και κατι αλλο,η ΑΕΚ ποια τιμωρια εφαγε στον τελικο κυπελλου με τον Ατρομητο? γιατι δεν διεκοπη εκει το παιχνιδι μετα τις αρκετες διακοπες που εγιναν κατα την διαρκεια του? και σε αυτο μουγκα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και κατι αλλο,η ΑΕΚ ποια τιμωρια εφαγε στον τελικο κυπελλου με τον Ατρομητο? γιατι δεν διεκοπη εκει το παιχνιδι μετα τις αρκετες διακοπες που εγιναν κατα την διαρκεια του? και σε αυτο μουγκα ετσι? Που την είδες την μούγκα? στο tv magic? Όποιο ΑΕΚτζη και να ρωτήσεις θα σου πεί οτι είχε πεχτεί τρελή κολλήλα σε εκείνο το ματς. Επεισόδια δεν έγιναν, αλλα αν έπαιρνε ο Ατρόμητος θα γίνονταν πολύ σοβαρά, τουλάχιστον αγωνιστικά είμασταν καλύτεροι. Σε αυτό όμως φταίει η ασφάλεια του γηπέδου, και αυτός που έδωσε εντολή να αφήνουν να γεμίσουν όλο το γήπεδο και άτομα χωρίς εισιτήριο, γιατί αν δεις μεχρι κατα σκαλιά είναι γεμάτα, τι εισιτήριο έκοψαν αυτοί? εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι απο καποιους βαζελους.Εμεις λεμε,τουλαχιστον εγω οτι αν ο Μαρινακης ειναι εννοχος να πλληρωσει και να μπει φυλακη..Αυτοι γιατι πανε να τους βγαλουν ολους λαδι? Δηλαδη να μην πει οτι αν ο Πατερας ειναι μπλεγμενος και εννοχος να πληρωσει και αυτος? Αυτοι δεν ειναι που θελουν την εξυγνιαση του ποδοσφαιρου? Το θελουν ή θελουν απλα την εξαγνιαση του ποδοσφαιρου απο τον ολυμπιακο? Γιατι για να λενε οτι θελουν καθαρο πρωταθλημα πιστευω να εννοουν καθαρο πρωταθλημα και απο καποιο λαμογιο του ΠΑΟ (αν βεβαια αποδειχθει εννοχος καποιος του ΠΑΟ) Εσύ τουλάχιστον κάνεις ζεμπεκιά. Ο Μαρινάκης ΕΙΝΑΙ ένοχος. Άστο το ΑΝ είναι και ΑΑΑΑΑΑΝ αποδειχθεί απο την ελληνική δικαιοσύνη που τόσο καλά λειτουργεί. Κανένας δεν θα πει τίποτε για κανέναν για να μην την πληρώσει κανείς στο τέλος, απλά τα πράγματα. Και ο άλλος ο χοντρός την έχει λερωμένη την φωλιά του, αλλα απ'οταν την άφησε συνεχίζει με θράσος να την λερώνει ο δικός σας χοντρός, ενώ θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός. Αλλα κάνει επίδειξη δύναμης σε ομαδούλες, για να αποδείξει τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν εγιναν επεισοδια? Πλακα κανεις? ξυλο μεσα στο γηπεδο επεσε απο οπαδους,στις εξεδρες της πουτανας γινοταν.Παιδακια εφαγαν ξυλο,μεχρι και ο Κακος χτυπησε οπως και αλλα ατομα.Μην τρελαθουμε τωρα και μου λες δεν εγιναν επεισοδια..Πλακα κανεις?Το οτι ηταν στα σκαλια κοσμος δεν λεει οτι δεν ειχαν εισιτηριο..Εκτος απο αυτο,η ασφαλεια του γηπεδου ειναι της ΑΕΚ για τις θυρες των οπαδων της οπως και αντιστοιχα του Ατρομητου.. Εσύ τουλάχιστον κάνεις ζεμπεκιά. Ο Μαρινάκης ΕΙΝΑΙ ένοχος. Άστο το ΑΝ είναι και ΑΑΑΑΑΑΝ αποδειχθεί απο την ελληνική δικαιοσύνη που τόσο καλά λειτουργεί. Κανένας δεν θα πει τίποτε για κανέναν για να μην την πληρώσει κανείς στο τέλος, απλά τα πράγματα. Και ο άλλος ο χοντρός την έχει λερωμένη την φωλιά του, αλλα απ'οταν την άφησε συνεχίζει με θράσος να την λερώνει ο δικός σας χοντρός, ενώ θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός. Αλλα κάνει επίδειξη δύναμης σε ομαδούλες, για να αποδείξει τι? Φιλε αν βρεθουν αποδεικτικα στοιχεια με ντοκουμεντα χειροπιαστα τοτε ναι ειναι ενοχος.Οπως και το ιδιο ισχυει και για ολους τους παραγοντες..Και για τον Πατερα το ιδιο ισχυει.. Επισης δεν γινεται απλα να μπουν ολοι φυλακη,οχι επειδη ειναι Ελλαδα και υπαρχει παραγκα γιατι υπαρχει δυναμη πισω απο αυτους τους ανθρωπους οπως μαρινακιδες,πατεραδες,τζιγκερ κ.τ.λ. Αν ηταν τοσο ευκολο θα ζουσαμε σε παραμυθενιο κοσμο παγκοσμιως και οχι οπως τωρα.Και μιλαω σε παγκοσμια εκταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις