Cossutius. Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 3)Θεμα Ν. Πατερα: Ο Ν. Πατερας κατεθεσε ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ για την υποθεση των στημενων http://www.capital.gr/tax/gmessages/showTopic.asp?id=2477866&nid=1291128 Ο Ε.Μαρινακης κατηγορειται αλλα δεν εχει περασει το κατωφλι της Εισαγγελειας για "συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση" http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Ξεκαθαρο φανταζομαι:Μαρτυρας ο ενας ,υποπτος ο αλλος.. Η συνέχεια του παραπανω άρθρου. Ο κ. Πατέρας προσήλθε για να καταθέσει καθώς βρισκόταν στον κατάλογο των μαρτύρων που πρότεινε ο κατηγορούμενος για την υπόθεση Μάκης Ψωμιάδης. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Και πάμε και στο οριστικό να τελειώνει η ιστορία. Ο Ν. Πατέρας στην κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, Κ. Σιμιτζόγλου, παραδέχθηκε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Γ. Δαλούκα πριν και μετά το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, στη "Sportday" αναφέρεται πως ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού αρχικά τηλεφώνησε στον πρώην διαιτητή, ώστε να εξασφαλίσει πως ο Δαλούκας δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του, ενώ στη δεύτερη επικοινωνία ο Ν. Πατέρας φέρεται να επέπληξε τον ρέφερι, επειδή θεώρησε ότι σφύριζε 70% υπέρ του Άρη. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ο καημένος ο αθώος. Πήρε τον διαιτητή του αγώνα για να επιβεβαιωσει πως θα σφυριξει δικαια και μετα πηρε να διαμαρτυρηθεί..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ούτε μωρά δε λένε τέτοιες δικαιολογίες. 8 μέρες ψέμματα..χαχαχαχαχα Ειναι τουλάχιστον παιδικο από κάποιους να βάζουν πηγές οι οποίες τους εκθέτουν, οπως επισης ειναι βρεφικό το να μην γνωρίζουν καν την ιστορία στους αγωνες και ειδικά στη περιπτωση με τα φωτα, με τον Μπάκα, με τα πιστόλια του Καπετάνιου, τις απειλές κ.ο.κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Υπαρχει μια διαφορά εδώ. Αυτά που έχει κανει ο ολυμπιακός στο παρασκήνιο με θειο και μαρινάκη, δεν τα έχει κανει ο πατέρας. Υπάρχει ποσοτική διαφορά, και όταν θες να γίνει κάθαρση θες τα μεγάλα λαμόγια να πέσουν πρώτα. Οι ομαδες (ο ολυμπιακος) που εκμεταλέυτηκαν εκτενώς κάθε λογης λομογιο για να πάρουν πρωταθλήματα κατηγορείται. Και δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση πατερα, που αν εκανε κατι, δεν ηταν εγκλημα κατ εξακολουθηση και κατα συρροη. Μην τσουβαλιάζονται και απλοποιούνται όλα λοιπόν, ειτε διώκεσαι είτε όχι στο ίδιο τσουβάλι Ο τζιγγερ (ο πρόεδρος με την μεγαλη θυτεια) δεν λέρωσε τα χερια του και υπάρχουν αποδειξεις για αυτο. Επίσης, δεν παει μονο ο μαρινάκης φυλακή, πέφτετε κατηγορία και αφαιρούνται τίτλοι. Μαλιστα..Δηλαδη αν εγω σκοτωσω εναν ανθρωπο και εσυ σκοτωσεις 10 θα πρεπει να ασκηθει ποινικη διωξη μονο σε σενα και να τιμωρηθεις εσυ αμεσα ενω εγω που σκοτωσα εναν να μην μου ασκηθει ποινικη διωξη και να τιμωρηθω αργοτερα..Μαλιστα,ποσοτικη διαφορα..Εγω σκοτωσα εναν-αθωος προσωρινα,εσυ σκοτωσες 10 αμεσως φυλακη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μην ξανακούσω λοιπόν αεκτζή να κλαίγεται για την υπόθεση Βάλνερ. Κάνε like Demon 13, να δούμε πόσο αντικειμενικός my ass είσαι Η υπόθεση Βαλνερ είναι 20 εκ ευρώ. Τόσα χάσατε εσείς; Σήμερα, αν εγώ σας αφαιρέσω 20εκ ευρώ απο τα ταμεία σας, καταστραφήκατε. Αυτά που λες είναι 20 χρόνια πίσω. Η Υπόθεση των Λουλουδιών είναι 40(και αθοωθήκαμε κιόλας). Το ότι γυρνάς το ρολόι τόσο πολύ πίσω είναι απόδειξη της χρόνιας καταστροφής που έχετε κάνει στο ποδόσφαιρο. Τίποτα πρόσφατο έχεις να πεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Προσωπική άποψη, Τζίγγερ, Ντεμης και Πέτρος Κόκκαλης, ήταν οι καλύτεροι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαφωνω για πρωτο και τελευταίο,συμφωνω για Ντέμη. Ο ανθρωπος είχε πλάνο, άλλα έτυχε να πέσει σε μια ατυχία (Φερερ) και στην σταγονα που λέγαμε νωριτερα (2008). Αν ειχε πάρει τοτε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, ισως να μην ειχε πέσει τωρα (οχι πως θα ηταν καλά οικονομικά, αλλά θα ειχε βγάλει ένα 20ρικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μαλιστα..Δηλαδη αν εγω σκοτωσω εναν ανθρωπο και εσυ σκοτωσεις 10 θα πρεπει να ασκηθει ποινικη διωξη μονο σε σενα και να τιμωρηθεις εσυ αμεσα ενω εγω που σκοτωσα εναν να μην μου ασκηθει ποινικη διωξη και να τιμωρηθω αργοτερα..Μαλιστα,ποσοτικη διαφορα..Εγω σκοτωσα εναν-αθωος προσωρινα,εσυ σκοτωσες 10 αμεσως φυλακη.. Σε ένα κράτος ατιμωρησίας, θα πάνε μέσα πρώτα οι κατα συρροή δολοφόνοι, και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει τσουβάλιασμα. Αυτό λέω. Δεν φταίει ο πατέρας για το ότι φτάσαμε εδώ. Το οτι είχαμε τον τζίγγερ τόσα χρόνια γιατί δεν το λες; Και κολλάς στα 2,5 χρόνια του πατέρα που δεν ξέρω και αν προκύπτει και κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η Υπόθεση των Λουλουδιών είναι 40(και αθοωθήκαμε κιόλας) Δεν αθωωθηκες κατάλαβέ το. Απλά σε γλιτωσε ο παλίκαρος ο προεδρός του Ολυμπιακου γιατι ηταν κολλητός με τον Νικολαίδη. Το ποινικο δικαστηριο σε υποβιβασε. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ. Στη ζουλα έμεινες κατηγορία. Αιντε. Και 100 χρόνια πισω να ειναι θα λέμε ποιος έφερε τη βρωμιά στο ποδόσφαιρο. Η ιστορία δε θα αλλάξει επειδή επιμένουν κάποιοι. Δεν φταίει ο πατέρας για το ότι φτάσαμε εδώ. Ολοι φταίνε. Ολοι ειναι μπλεγμένοι. ΟΛΟΙ ειναι στις κασσέτες. Γιαυτο έχει εξαφανισθει ο πατέρας και οι άλλοι δε μιλάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η υπόθεση Βαλνερ είναι 20 εκ ευρώ. Τόσα χάσατε εσείς; Σήμερα, αν εγώ σας αφαιρέσω 20εκ ευρώ απο τα ταμεία σας, καταστραφήκατε. Αυτά που λες είναι 20 χρόνια πίσω. Η Υπόθεση των Λουλουδιών είναι 40(και αθοωθήκαμε κιόλας). Το ότι γυρνάς το ρολόι τόσο πολύ πίσω είναι απόδειξη της χρόνιας καταστροφής που έχετε κάνει στο ποδόσφαιρο. Τίποτα πρόσφατο έχεις να πεις; Οποιοσδηποτε και αν ηταν στην θεση του Ολυμπιακου θα εκανε το ιδιο.Και μην πει κανεις οτι δεν θα το εκανε για το ηθικο κομματι και μαλακιες.Οπως εχω παραδεχτει και εγω εκανε μαλακια ο Ολυμπιακος που εκανε την ενσταση..Στο κατω κατω δεν ηταν και τελευταια αγωνιστικη,ας επαιρνε τα αλλα παιχνιδια να επαιρνε το πρωταθλημα. Σε ένα κράτος ατιμωρησίας, θα πάνε μέσα πρώτα οι κατα συρροή δολοφόνοι, και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει τσουβάλιασμα. Αυτό λέω. Οχι φιλε μου κανεις λαθος.Να πανε και τους 2 με την διαφορετικη ποινη που αρμοζει στον καθενα με βαση αυτα που εκαναν ο καθε ενας ξεχωριστα.Δεν ειπα να φανε την ιδια ποινη αλλα οχι να τιμωρησεις τον εναν και τον αλλον οχι επειδη το θεμα ειναι ποσοτικο.. Επισης το οτι καποια πραγματα εγιναν 20 χρονια πριν δεν αλλαζουν το αποτελεσμα,οτι εγιναν και τα εκανες..Δηλαδη κοιταμε τα τελευταια 10 χρονια και οχι τα παλια? Τι να κανουμε,τοτε ειχες εσυ την δυνατοτητα να τα κανεις και τα εκανες,Τωρα την εχω εγω και τα κανω εγω..Αυριο θα την εχει ο ΠΑΟΚ και ισως το κανει,μεθαυριο θα την εχει την εχει η ΑΕΛΚ και θα το κανει.. Δεν καταλαβα δηλαδη,επειδη τα κανατε τοτε να ξεχασατε ή δεν τα λαμβανουμε υποψιν επειδη εγιναν 20-30-50-100 χρονια πριν? Εσεις πως λετε για την πορια σας στην Ευρωπη,στους 4 και στον τελικο που εγιναν πριν πολλα χρονια και λετε φταστε μας και μετα μιλατε για πορια στην Ευρωπη? Αυτο μετραει και ας εγινε πριν 20 χρονια ενω τα αλλα δεν μετρανε? Επισης δεν ειπα εγω να τσουβαλιαστουν τα γεγονοτα.Οχι ομως επειδη ο α' παραγοντας εκανε 10 πουστιες και το β παραγοντας εκανε 30 πουστιες να πιασουν τον πρωτο και τον αλλον "δεν γαμιεται,δεν εχει πιασει το οριο ακομα" Ειπα να πιαστουν ολοι και να αποδοθουν οι κηρωσεις που αναλογουν στον καθενα..Δεν ειπα να τσουβαλιαστουν ολοι Το οτι είχαμε τον τζίγγερ τόσα χρόνια γιατί δεν το λες; Και κολλάς στα 2,5 χρόνια του πατέρα που δεν ξέρω και αν προκύπτει και κάτι. Δηλαδη πιστευεις οτι ο Τζιγκερ ηταν αγνος και δεν εκανε τιποτα λαμογιστικο? Αυτο πιστευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Η υπόθεση Βαλνερ είναι 20 εκ ευρώ. Τόσα χάσατε εσείς; Σήμερα, αν εγώ σας αφαιρέσω 20εκ ευρώ απο τα ταμεία σας, καταστραφήκατε. Αυτά που λες είναι 20 χρόνια πίσω. Η Υπόθεση των Λουλουδιών είναι 40(και αθοωθήκαμε κιόλας). Το ότι γυρνάς το ρολόι τόσο πολύ πίσω είναι απόδειξη της χρόνιας καταστροφής που έχετε κάνει στο ποδόσφαιρο. Τίποτα πρόσφατο έχεις να πεις; Τι με νοιάζει ρε πόσα έχασε η ΑΕΚ? Πας καλά? Τηρήθηκε η νομιμότητα? Δεν ήξερε η Καλαμαριά ότι ο Βάλνερ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής? Κλάιν. Η Λάρισα που δεν τον πήρε, πώς το ήξερε δηλαδή? Ο άλλος πιο πίσω λέει ότι επαναλήφθηκε ο αγώνας και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Δηλαδή επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός, περασμένα-ξεχασμένα τα κόλπα με τα φώτα που αναβόσβηνε ο Μελισσανίδης. Λοιπόν, άλλα 100 χρόνια να περάσουν, τα ίδια θα γράφω, γιατί είχατε συνωμοτήσει βαζελοχάνουμοι να καταστρέψετε τον Ολυμπιακό. Δεν σας έκατσε τελικά και αυτό θα το πληρώνετε μια ζωή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Χαλαστήκατε? Ξύδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τι με νοιάζει ρε πόσα έχασε η ΑΕΚ? Πας καλά? Τηρήθηκε η νομιμότητα? Δεν ήξερε η Καλαμαριά ότι ο Βάλνερ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής? Κλάιν. Η Λάρισα που δεν τον πήρε, πώς το ήξερε δηλαδή? Ο άλλος πιο πίσω λέει ότι επαναλήφθηκε ο αγώνας και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Δηλαδή επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός, περασμένα-ξεχασμένα τα κόλπα με τα φώτα που αναβόσβηνε ο Μελισσανίδης. Λοιπόν, άλλα 100 χρόνια να περάσουν, τα ίδια θα γράφω, γιατί είχατε συνωμοτήσει βαζελοχάνουμοι να καταστρέψετε τον Ολυμπιακό. Δεν σας έκατσε τελικά και αυτό θα το πληρώνετε μια ζωή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Χαλαστήκατε? Ξύδι. Πανω σε αυτο που λεει ο LROI θελω να πω οτι τι σχεση εχει οτι κερδισε ο Ολυμπιακος στον αγωνα που επαναληφθηκε? Ειναι σαν να λες οτι πυροβολησες καποιον και επειδη δεν πεθανε οτι εισαι αθωος ή οτι δεν θα τιμωρηθεις.Συνελθετε λιγο..Μην κοιτατε μονο το αποτελεσμα.. Επισης οτι τοτε σας εσωσε ο Ολυμπιακος για να μην πεσετε Β' Εθνικη δεν το λετε καν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 @cossutius Γιατί στην ζούλα; Δεν σου άρεσε που μας αθώοσε ο πρόεδρος της ομάδας σου μέσω επιτροπής; Αν μας καταδίκαζε φαντάζομαι θα σου άρεσε. Η βρωμιά στο ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι στο κύπελο πριν 40 χρόνια... Και ο Βγενό και ο Πολέμης έχει εξαφανιστεί. Και αυτοί μπλεγμένοι ε; μεγιά τα μυαλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε ή το αντιθετο.Γι'αυτο δεν λετε τιποτα,οτι σας εσωσε ο Ολυμπιακος.. Επισης δηλαδη στα τοσα χρονια υπαρξης του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ μονο ενα παιχνιδι πριν 40 χρονια ηταν στημενο ή βοηθουμενο για εσας ετσι? Περα απο αυτο τιποτα αλλο ετσι? Ειδες κανεναν Βγενοπουλο ή Πολεμη να εχουν καμια αναμειξη στην κασετα με τις συνομιλιες? Την παραμικρη εννοω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οχι φιλε μου κανεις λαθος.Να πανε και τους 2 με την διαφορετικη ποινη που αρμοζει στον καθενα με βαση αυτα που εκαναν ο καθε ενας ξεχωριστα.Δεν ειπα να φανε την ιδια ποινη αλλα οχι να τιμωρησεις τον εναν και τον αλλον οχι επειδη το θεμα ειναι ποσοτικο.. Έτσι και τιμωρειθήται για ότι έχετε κάνει εσείς με θειο κυρίως (ο χοντρός είναι μικρός ακόμα) δεν ξέρω αν πρέπει να ξανασυμμετέχεται στο πρωτάθλημα Με αυτή την λογική, δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καζάνι τον πατέρα, που δεν ξέρω και τι έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Tεσπα αν και θεωρω χασιμο χρονου, να απαντω σε καποιον που τα επιχειρηματα του ειναι τα χαχαχαχα,επαναλαμβανω: Ο Πατερας κληθηκε ως μαρτυρας υπερασπισης απο τον Μ. Ψωμιαδη! ΔΕΝ του εχουν απαγγελθει κατηγοριες απο την Εισαγγελια!Ο Μαρινακης ειναι υποπτος για αυτη την υποθεση Μπορεις να κατανοησεις την διαφορα??? Υ.γ:Και για να τελειωνει το θεμα με τα στημενα!Αποψη μου ειναι οτι ο Κουγιας και ο Πατερας δωσανε τους Μαρινακηδες, τους Μπεους,τους Τσακογιαννηδες και ξεκινησε η εισαγγελια τις ερευνες με τους κοριους κτλ Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουν δεσει καλα την υποθεση και μπορουν ευκολα να καταρριψουν τις κατηγοριες οι δικηγοροι των υποπτων! Υ,γ2:Η μονη φορα που εχει ευνοηθει σκανδαλωδως η ΑΕΚ ειναι η υποθεση Χρυσοβιτσιανου με την δωροδοκια! Που επρεπε να πεσει κατηγορια και της αφαιρεθηκαν μονο βαθμοι! Οπως δεν εριξαν τον Βαζελο για 2 περιπτωσεις δωροδοκιας,αλλα εριξαν τον Ηρακλη για την υποθεση του Πελλιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Φιλε σου ειπα να τους βαλουμε στο ιδιο καζανι? Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οποιος φταιει να τιμωρηθει με την αναλογη τιμωρια με βαση σε τι θα κριθει ενοχος.Οχι επειδη ο Κοκκαλης εκανε 50 λαμογιες να τιμωρηθει και να ΜΗΝ τιμωρηθουν οι δικοι σου επειδη αυτοι εκαναν 20..Αυτο λεω.Να τιμωρηθουν ΟΛΟΙ με τις αναλογες τιμωριες που αναλογει στον καθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ozi το χαχά πάει αλλου όχι σε εσένα. Οσο για το θέμα μας... Μάρτυρας υπερασπισης του Ψωμιάδη. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό έτσι???Πήγε να προστατεύσει τον λυκο και παραδέχτηκε οτι συνομίλησε με τον Δαλουκα 2 φορες και ουσιαστικά προσπάθησε να τον επηρεάσει. Τι άλλο να πουμε δηλαδη?? Ειναι παιδικό να επιχειρηματολογείτε για κάτι το οποίο ειναι φως φανάρι. ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΕΛΕΟΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΆΣΕΙ. Ποιος Βαγγέλας τωρα. Τιποτε δε προκύπτει απ τις συνομιλίες του Βαγγελα. ΟΛΟΙ μπλεγμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις