Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

traganeus

η δικη σου ΑΕΚ τελείωσε την εποχή Μάκαρου και του Χατζηαυτου. Αυτά πληρώνεις τωρα.

Ο Κόκκαλης απλά ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.

συμφωνώ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισης αυτους που τελείωσαν τη δικη σου ΑΕΚ τους έχω γράψει στο ποστ #2100

http://www.insomnia.gr/topic/395311-aek/page-140?do=findComment&comment=52300195

στο οποιο αναφέρω ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ στέρησαν την ΑΕΚ.

Μακαρι να μπουν φυλακη ολα τα λαμογια,ειτε αυτος λεγεται Μαρινακης ειτε Πατερας ειτε η μανα μου η ιδια!Απλα ας παραδεχτουν και οι ΑΕΚτζιδες και οι βαζελοι και ολοι οτι και οι δικοι τους δεν ειναι τα καλυτερα παιδια..Το οτι ο Πατερας ασχοληθηκε πρωτη φορα με το ποδοσφαιρο ως μετοχος (στο προσκηνιο τουλαχιστον) και μετα αμεσως ακουστηκε και ειναι μπλεγμενος και εκεινος στις κασετες θα επρεπε να λεει πολλα και οχι "ο δικος μου δεν εχει ξιωξη,ο δικος σου εχει"

Σταματησες να εισαι ηθικη ΑΕΚ γιατι απο το 2008 και μετα (αφου χαθηκε το πρωταθλημα την χρονια αυτη) επειδη πολυ απλα την επομενη χρονια αναλαβε ο Μαρινακης και η 4αρα απο τον ΟΛ.Βολου και τον ΟΣΦΠ ηρθε μετα.Αν δεν ερχοταν κατι τετοιο πολυ απλα θα ησουν ακομα και θα το επαιζες ηθικη αεκ..

Επισης αυτους που τελείωσαν τη δικη σου ΑΕΚ τους έχω γράψει στο ποστ #2100

http://www.insomnia.gr/topic/395311-aek/page-140?do=findComment&comment=52300195

στο οποιο αναφέρω ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ στέρησαν την ΑΕΚ.

Ακριβώς αυτό που γράφεις είναι. Πάντως δεν θυμάμαι να είπα οτι την έριξε ο Μαρινάκης την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ την έφεραν στο χάλι που ήταν αγωνιστικά ο Αδαμίδης με μπροστάρη τον Δημητρέλο και στο τέλος την βοήθησε να πέσει Μελ. Γενικά αυτό που πάει να φτιαχτεί με τον Μελισσανίδη δεν με εκφράζει 100%.

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πρωταθλήματα (άλλωστε δεν έχω πανηγυρίσει κάποιο), εμένα με νοιάζει να έχω μια τίμια ομάδα και να παλεύω καθαρά στους αγώνες μου. Όπως τότε που ήταν στα ντουζένια ο Κόκκαλης, αλλα ο Ντέμης όλο δολοφονούσε τις κόκκινες φανέλες. Είχε ένα θέμα.... Ο Μελ βλέπω οτι πάει να κάνει μια νέα παράγκα για να πάρουμε το αίμα μας πίσω για τα προηγούμενα χρόνια. Δεν παει να μου φτιάξει γήπεδο και να φέρει και τον Μέσι.... Είχε πει τότε την ΑΕΚ ή λαμόγιο ή τρελός θα την αναλάβει. Ο τρελός πέρασε και τον φάγανε, ώρα λοιπόν για το λαμόγιο.

Σταματησες να εισαι ηθικη ΑΕΚ γιατι απο το 2008 και μετα (αφου χαθηκε το πρωταθλημα την χρονια αυτη) επειδη πολυ απλα την επομενη χρονια αναλαβε ο Μαρινακης και η 4αρα απο τον ΟΛ.Βολου και τον ΟΣΦΠ ηρθε μετα.Αν δεν ερχοταν κατι τετοιο πολυ απλα θα ησουν ακομα και θα το επαιζες ηθικη αεκ..

Τις 6άρες και τις 4άρες τις γράφω εγώ. Απο το 2008 και μετά η ΑΕΚ άλλαξε και έγινε μια ομάδα που όλοι κοιτούσαν να φάνε απο τα εκατομμύρια με όποιο τρόπο μπορούσαν κάνοντας κακό και στην ομάδα. Με Θανόπουλο και Αδαμίδη να με κοροιδεύουν με επενδυτές κτλπ εγώ δεν είμαι τόσο πρόβατο. Να παίρνουν με πουστιές κάθε χρόνο ενημερώτητα και να αφήνει απλήρωτες εφορία και 44. Εγώ θα έχω να λέω για την ΑΕΚ του 2008, μετά ήρθε η καταστροφή την οποία λέγαμε πολλοί απο εμάς, αλλα έφταιγε ο Ντέμης τότε. Που ήθελε να καθαρίσει το γήπεδο, θυμάμαι πήγαινα γήπεδο και ήταν γεμάτο με πατεράδες και πιτσιρίκια. Αυτή η ατμόσφαιρα και η οπαδική υγεία που είχε η ομάδα δεν θα υπάρξει ξανά... Αυτό θέλω εγώ.

Παιδια εδω νεβηκε ο Απολλων Α εθνικη ξανα συντομα και η ΑΕΚ πιστευω ειληκρινα αν και ολυμπικος οτι αν δεν γυνουν παλι μαλακιεσ σε μια 5ετια η ΑΕΚ θα χτυπησει πρωταθλημα.

Παιδια εδω νεβηκε ο Απολλων Α εθνικη ξανα συντομα και η ΑΕΚ πιστευω ειληκρινα αν και ολυμπικος οτι αν δεν γυνουν παλι μαλακιεσ σε μια 5ετια η ΑΕΚ θα χτυπησει πρωταθλημα.

Καλά η ΑΕΚ παίζει να ανέβει και του χρόνου Α. Θα κάνουν καμια αναδιάρθρωση και θα τα μπαλώσουν.....

Αν δε κάνω λάθος, ο στοχος του Τιγρη ειναι να ανέβει σε 2 χρονια στην Α και να παίξει τελικό κυπέλου του χρόνου.

Ακουγεται έντονα εντομεταξυ ο Γουνδουλάκης. Μεγάλος παιχτης αν τον πάρετε.

Εμεινει και ο Ανάκογλου που πιστεύω πολύ εγώ.

Μην εκπλαγεις αν σκάσει μυτη και κανας Σκόκο να το παίξει αναμορφωτης της ομάδας στη Γ.

Υπάρχει σχέδιο πλέον. Γενικά απ τη στιγμη που μπλέχτηκε ο Τιγρης και μπήκε ο Ντουσαν πρωτος και καλύτερος, θα καθαρίσουν πολλά στην ομάδα.

Αν δε κάνω λάθος, ο στοχος του Τιγρη ειναι να ανέβει σε 2 χρονια στην Α και να παίξει τελικό κυπέλου του χρόνου.

Ακουγεται έντονα εντομεταξυ ο Γουνδουλάκης. Μεγάλος παιχτης αν τον πάρετε.

Εμεινει και ο Ανάκογλου που πιστεύω πολύ εγώ.

Μην εκπλαγεις αν σκάσει μυτη και κανας Σκόκο να το παίξει αναμορφωτης της ομάδας στη Γ.

Υπάρχει σχέδιο πλέον. Γενικά απ τη στιγμη που μπλέχτηκε ο Τιγρης και μπήκε ο Ντουσαν πρωτος και καλύτερος, θα καθαρίσουν πολλά στην ομάδα.

Ετσι ακουγετε θα παρει παικτες απο Β και Α εθνικη επισης νομιζω πρσφατα πηγε στην ιταλια για να δει για το νεο γηπεδο της ΑΕΚ

Και εγω αυτο βλεπω,οπως το οτι θα ειναι 18 ομαδες στο πρωταθλημα απο την νεα σεζον πιστευω οτι καπου θα υπαρχει μια τρυπα.Αλλα για μενα,καλυτερα να μην το κανουν.Να ανεβουν με την αξια τους γιατι σιγουρα θα υπαρξουν και τα "μελανα" σημεια της λαμογιας και θα εχουμε παλι τα... πως ανεβηκες,και τι εκανες και τετοια!Σκοκο δεν πιστευω με τιποτα,τουλαχιστον για τωρα στην Γ' Εθνικη!

• Like 1

Οτι θα οργανώσει σωστά την ομάδα είναι σίγουρο, αυτό που φοβάμαι εγώ είναι οτι θα γίνουν και πολλά παρασκηνιακά γεγονότα που δεν τα θέλω στην ομάδα μου. Γι'αυτό θα είμαι πολύ επιφυλακτικός

Κοιτα το σπρωξιμο της η ΑΕΚ θα το εχει.Ειτε υπαρχει το παρασκηνιο ειτε οχι..Ειτε πιαστουν οι διαιτητες ειτε οχι..αυτο ειναι δεδομενο..

Σκοκο δεν πιστευω με τιποτα,τουλαχιστον για τωρα στην Γ' Εθνικη!

Mη το λες.

Αν του τα σκάσει και τον κάνει αρχηγο ομάδας, με τις προοπτικές που έχει η ΑΕΚ, τρέχοντας θα έρθει.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Ο Σκόκο για να έρθει τώρα θέλει 2εκ συμβόλαιο και πολύ λίγα λέω. Άντε να κρατήσει καναν Κορδέρο, που για Γ θα είναι πολυτέλεια. 

Αν μείνει Κουτρουμπής και Μητρόπουλος θα έχουμε έναν καλό κορμό για όταν ανέβουμε Α

Φιλε δεν ερχεται με τιποτα.Δεν πρεπει μονο να σκασει λεφτα στον Ιδιο αλλα και στην ομαδα που ανηκει αφου εχει συμβολαιο ακομα.Εκτος απο αυτο θα εχει σιγουρα ανεβασει το κασε του στο κατακορυφο οποτε τα 2 εκ. που λεει ο traganeus φανταζουν λιγα ποσα μαλλον θα ζητησει και η ιδια η ομαδα αφου γ@μαει και δερνει εκει.Ξεχωρα οτι και να θελησει να φυγει απο εκει που ειναι σιγουρα θα βρει αλλη ομαδα σε μεγαλυτερο ευρωπαικο πρωταθλημα.Για πλακα θα βρει!

Μακαρι να μπουν φυλακη ολα τα λαμογια,ειτε αυτος λεγεται Μαρινακης ειτε Πατερας ειτε η μανα μου η ιδια!Απλα ας παραδεχτουν και οι ΑΕΚτζιδες και οι βαζελοι και ολοι οτι και οι δικοι τους δεν ειναι τα καλυτερα παιδια..Το οτι ο Πατερας ασχοληθηκε πρωτη φορα με το ποδοσφαιρο ως μετοχος (στο προσκηνιο τουλαχιστον) και μετα αμεσως ακουστηκε και ειναι μπλεγμενος και εκεινος στις κασετες θα επρεπε να λεει πολλα και οχι "ο δικος μου δεν εχει ξιωξη,ο δικος σου εχει"

Υπαρχει μια διαφορά εδώ. Αυτά που έχει κανει ο ολυμπιακός στο παρασκήνιο με θειο και μαρινάκη, δεν τα έχει κανει ο πατέρας. Υπάρχει ποσοτική διαφορά, και όταν θες να γίνει κάθαρση θες τα μεγάλα λαμόγια να πέσουν πρώτα. Οι ομαδες (ο ολυμπιακος) που εκμεταλέυτηκαν εκτενώς κάθε λογης λομογιο για να πάρουν πρωταθλήματα κατηγορείται. Και δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση πατερα, που αν εκανε κατι, δεν ηταν εγκλημα κατ εξακολουθηση και κατα συρροη

Μην τσουβαλιάζονται και απλοποιούνται όλα λοιπόν, ειτε διώκεσαι είτε όχι στο ίδιο τσουβάλι

Ο τζιγγερ (ο πρόεδρος με την μεγαλη θυτεια) δεν λέρωσε τα χερια του και υπάρχουν αποδειξεις για αυτο. 

Επίσης, δεν παει μονο ο μαρινάκης φυλακή, πέφτετε κατηγορία και αφαιρούνται τίτλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...