Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε φιλε traganeus μια εξηγηση θελω φιλικη εντελως ετσι! Πως γινεται εγω οταν σου εριξα 6 το παιχνιδι να ηταν στημενο και εσυ οταν μου εριξες 4 με τον Ριβαλντο να ηταν επειδη με γαμησες με τις αρχιδαρες των παικταραδων σου? Δεν το λεω ειρωνικα,απλα μια απαντηση θελω ηρεμα και ωραια και αντικειμενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε φιλε traganeus μια εξηγηση θελω φιλικη εντελως ετσι! Πως γινεται εγω οταν σου εριξα 6 το παιχνιδι να ηταν στημενο και εσυ οταν μου εριξες 4 με τον Ριβαλντο να ηταν επειδη με γαμησες με τις αρχιδαρες των παικταραδων σου? Δεν το λεω ειρωνικα,απλα μια απαντηση θελω ηρεμα και ωραια και αντικειμενικα Όταν μου δείξεις στοιχεία που να στηρίζουν αυτό που λες πολύ ευχαρίστως να το δεχτώ. Και πέναλτι μούφα είχατε πάρει θυμάμαι, απο τον Παπασταθόπουλο και το έχασε ο Τζόρτζεβιτς αν δεν κάνω λάθος. Εγώ εν αντιθέση έχω όλα τα δημοσιεύματα που βγήκαν για το παιχνίδι + το γεγονός οτι το είχε στα υπόψιν και η UEFA + το οτι υπήρχαν συνομιλίες με τον μάνατζερ του Σάχα και άλλους παίχτες. Και αν θες να δείς οτι ισχυεί αυτό θα πας και θα δείς το 3ο γκολ την αντίδραση του Σάχα. Ούτε εγώ που δεν παίζω τέρμα δεν έχω τέτοια αντίδραση, και θεωρείτε πολύ καλός τερμας. Δεν λέω οτι δεν θα κέρδιζες, ήταν σίγουρο αυτό, αλλα όχι με 6-0 σίγουρα. Το οποίο έγινε για να ανέβει στα μάτια σας ο χοντρός και να προσκυνάνε κάποιοι τύποι την προεδράρα που έριξε 6 στην ΑΕΚ του Αδαμίδη, που φόναζε "*αμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό στο πούλμαν." σε κάλυψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Έχεις μπερδέψει τον Πειραιά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Λογικό, ερυθρόλευκα και οι δύο, τέσσερα έφαγες από το Βόλο, έξι έφαγες από εμένα, βγήκε μετά και η Uefa και είπε ότι το 0-4 ήταν ύποπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ποια συμβαντα εγιναν που εδειχναν το το 6-0 ηταν στημενο? Μιλαμε για το Ολυμπιακος ΑΕΚ 6-0 μεχρι το 75' Για να ξερουμε για ποιο παιχνιδι μιλαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albert_Hofman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Lroi αυτό που σου έγραψε ο Νίκος προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Προσπαθείς να συγκρίνεις 1-2 αγώνες που είχαν γίνει πριν 100 χρόνια με τα όργια που έχουν γίνει από την εποχή κόκκαλη και μετά. Άλλο πράγμα να είσαι διοικητικά ισχυρός και να παίρνεις μερικά σφυρίγματα παραπάνω και άλλο πράγμα να ελέγχεις τα ΠΑΝΤΑ. Τόσα χρόνια ακούγαμε το κρατικό κανάλι που πληρώνουμε από την τσέπη μας και νομίζαμε ότι βλέπαμε TVMagic(ο πουρουπουπου μόνο φανέλα του θρύλου δεν φόραγε). Γκρέμισε το γήπεδο η ΑΕΚ με την προϋπόθεση να μπει στα ολυμπιακά έργα και μέσα σε ένα βράδυ “αποφασίστηκε” ότι θα φτιάξουν γήπεδο για τον Ολυμπιακό. Σας λέει όλη η Ελλάδα για τα στημένα και τους λέτε κλάψες. Σας αδικούν σε ένα παιχνίδι στην Ευρώπη και λέτε ότι φταίει η Μερκελ το μνημόνιο και δεν ξέρω ποιος άλλος. Ο θείος Σωκράτης(δεν ξέρω για τον Πολντο) συντηρούσε κανονικά στρατό χουλιγκάνων όλα αυτά τα χρόνια (και πάρε ξύλο σε όποιον πάει κόντρα με τον πρόεδρο). Για όποιον δεν γνωρίζει, τσουκαλαδες και ιδρυτικά στελέχη της Θ. 7 δούλευαν όλοι στην intracom. Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα; Βάζετε τον Σάββα…Ποιόν; ΝΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ.. τον πιο γραφικό και προκλητικό τύπο στον πλανήτη Γή να σας εκπροσωπεί.. και μετά αναρωτιέστε γιατί σας μισούν. Καταλαβαίνω ότι πλέον έχετε στιγματιστεί και τα ακούτε μέχρι και για πράγματα που δεν έχετε σχέση αλλά με το να αρνείστε τα πάντα, δεν καταφέρνετε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/stoys_dialogoys_kai_to_6-0.1127878.html και πολλά άλλα αν ψάξεις στο google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Επισης αν βλεπεις καλα λεει οτι υπαρχουν καποιες πληροφοριες που δεν εχουν επιβαιβεωθει,αρα τριχες κατσαρες.Οπως επισης επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ ΑΕΚ οτι δεν υπαρχει κανενα στελεχος της μπλεγμενο με κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ήταν και ο Αγαμίδης μπλεγμένος σε στημένα; Πέφτω από τα σύννεφα με την ηθική ΑΕΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Και κατι ακομα,εσεις οι ΑΕΚτζιδες ειστε περηφανοι σε αυτα τα θεματα,οσοι αγωνιστηκαν στην ΑΕΚ αγωνιστηκαν με ψηλα το κεφαλι και εχουν το ηθικο τους παντα αναστημενο και ορθο.. Οπως εγινε και το 2008 που δεν εκανε κατι η ΑΕΚ μετα την ενσταση του Ολυμπιακου αφου το θεμα την αφορουσε αμεσα αφου παιζοταν ενα πρωταθλημα αλλα απο θεμα ηθικης δεν θελησε να κανει τιποτα.Τωρα πως και η ΑΕΚ ειναι μπλεγμενοι σε κατι τετοιο? Αλλα βεβαια,απο την στιγμη που ο ΟΣΦΠ κερδιζει την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ με πανω απο 3-0 σκορ ειναι ολα στημενα..ενω οταν ο Ολυμπιακος χανει παντα ειναι λογω αρχιδατων και μαγκικων ποδοσφαιριστων και αποδοσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Και σου ξαναλέω, δείξε μου έστω και μια τρίχα κατσαρή για το 4-0. Εγώ παραπάνω το γράφω πάλι οτι υπάρχουν δημοσιεύματα, αποδείξεις αν δούμε θα δούμε στα δικαστήρια. Η απορία μου είναι γιατί σταμάτησαν να βγάζουν συνομιλίες??? Όσο για την επίσημη ΑΕΚ, απο την στιγμή που ο Αδαμίδης συνομιλεί με τον Ψωμιάδη και τον λέει κύριο Μάκη τελειώνει η κουβεντα. Ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να εκπροσωπεί την ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Lroi αυτό που σου έγραψε ο Νίκος προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Προσπαθείς να συγκρίνεις 1-2 αγώνες που είχαν γίνει πριν 100 χρόνια με τα όργια που έχουν γίνει από την εποχή κόκκαλη και μετά. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αυτο που δε μπορειτε να δεχτειτε όλοι, οχι μονο 2-3 τσουκαλάδες κτλ, ειναι πως δεν ξεκίνησαν ολα το 1997. Εκει ειναι η αιώνια διαφωνια. Δε θα βρεις Ολυμπιακο να μη δεχτεί, οτι έχει κάνει ο Σωκράτης (οχι φυσικά στο βαθμο που το παρουσιάζουν κάποιοι Τρακιδες εδω μέσα και κάποιοι χατζημουσιες) ή ο Βαγγέλας( του οποιου οι συνομιλίες αποδεικνύουν ακριβως τα ιδια πράγματα με αυτές του Πατέρα αλλά ως συνηθως οταν μιλαμε για παράγοντες του ΠΑΟ κάνουμε τους χαζους) Αντιθετα θα βρεις πολλους Παναθηναικους να μη δέχονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ παραγόντων του ΠΑΟ που ήταν η αρχη του τέλους για τη διάλυση του ποδοσφαίρου. Τα έχουμε πει, έχουν αποδειχθεί χιλιάδες φορές. Το προβλημα των περισσότερων ειναι οτι δεν έζησαν την εποχή του Καπετάνιου ή νωρίτερα. Εζησαν μονο τον Κοκκαλη ή αυτόν θέλουν να θυμουνται. Σορρυ μάγκες αλλά όσο υπάρχει επιλεκτική μνήμη, τύποι σα τον LRoi θα αποστομώνουν οποιονδήποτε πετάει υπερβολές. Εδω και τώρα να σου παραδεχτώ 5 στημένα πρωταθλήματα. Κανενα προβλημα. Οταν παραδεχτείς ποιος ξεκίνησε τα πάντα, τι κέρδισε αυτός ο άνθρωπος, ποιος έφερε τον παράνομο στοιχηματισμό στην Ελλάδα, κτλ κτλ Αλλιώς θα συνεχιζουμε εις τον αιώνα των αιώνων αμην, να ειρωνευομαστε ο ένας τον άλλο. Και κάποιοι ειναι τόσο παρορμητικοί εντομεταξυ που πιστεύουν και επιμένουν οτι ο Βαγγέλας τους κατέστρεψε. Βρε...Οταν ήρθε ο Βαγγέλας ήσασταν ήδη κατεστραμμένοι. Άλλος σας διέλυσε. Εντομεταξυ εξακολουθουμε να κάνουμε κουβέντα στο τοπικ της ΑΕΚ που συζητουσαμε μια χαρά, επειδή μπηκε ένας που έχει μολις 10 μέρες στο φόρουμ και ασχολειται καθαρά με τον Βαγγέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Και κατι ακομα,εσεις οι ΑΕΚτζιδες ειστε περηφανοι σε αυτα τα θεματα,οσοι αγωνιστηκαν στην ΑΕΚ αγωνιστηκαν με ψηλα το κεφαλι και εχουν το ηθικο τους παντα αναστημενο και ορθο.. Οπως εγινε και το 2008 που δεν εκανε κατι η ΑΕΚ μετα την ενσταση του Ολυμπιακου αφου το θεμα την αφορουσε αμεσα αφου παιζοταν ενα πρωταθλημα αλλα απο θεμα ηθικης δεν θελησε να κανει τιποτα.Τωρα πως και η ΑΕΚ ειναι μπλεγμενοι σε κατι τετοιο? Αλλα βεβαια,απο την στιγμη που ο ΟΣΦΠ κερδιζει την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ με πανω απο 3-0 σκορ ειναι ολα στημενα..ενω οταν ο Ολυμπιακος χανει παντα ειναι λογω αρχιδατων και μαγκικων ποδοσφαιριστων και αποδοσης... οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Α τωρα ειδα οτι τα δημοσιευματα ηταν απο την "δικη στον Σκαι".. πειτε το ετσι ρε παιδια τοτε..Τοτε ειναι σιγουρο στημενο το πραγμα,δεν γινεται δημοσιευμα απο την Δικη στο Σκαι να ειναι αναλειθης.. οτι να ναι Γιατι οτι ναναι? εσυ δεν εισαι αυτος που λες οτι η ΑΕΚ ειναι πανω απο ολα Ηθικη? οτι δεν ειναι πουθενα μπλεγμενη? τωρα πως εγινε να μπλεκτει? εσεις ειστε η ομαδα της Ηθικης,ετσι δεν μας λετε τοσο καιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Α τωρα ειδα οτι τα δημοσιευματα ηταν απο την "δικη στον Σκαι".. πειτε το ετσι ρε παιδια τοτε..Τοτε ειναι σιγουρο στημενο το πραγμα,δεν γινεται δημοσιευμα απο την Δικη στο Σκαι να ειναι αναλειθης.. Γιατι οτι ναναι? εσυ δεν εισαι αυτος που λες οτι η ΑΕΚ ειναι πανω απο ολα Ηθικη? οτι δεν ειναι πουθενα μπλεγμενη? τωρα πως εγινε να μπλεκτει? εσεις ειστε η ομαδα της Ηθικης,ετσι δεν μας λετε τοσο καιρο? η ηθική ΑΕΚ η δική μου τελείωσε το 2008 απο εκεί και μετά είναι άλλο θέμα και απο τώρα και μετά ακόμα χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Nαι ρε...δικη του Αλ Αφουζ λέμε. Τοσο τρομερές αποδειξεις. Αλλά για τον Πατέρα που επισης ακουγεται στις κασσέτες και οπως εντονα λέγεται ειναι ο επομενος για ποινικη διωξη κουβέντα. Εγω γουστάρω με όσα θα γινουν σε 1-2 χρονια. Θα ψάχνουν να κρυφτουν κάποιοι με τα ρεζιλίκια. Αν ο Βαγγέλας ή ο Σωκράτης ηταν μονοι τους, θα τους ειχαν ηδη βάλει μέσα. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΈΝΟΙ με μόνα κορόιδα εμάς και τις τσέπες μας. Παράνομος στοιχηματιστμος traganeusη δικη σου ΑΕΚ τελείωσε την εποχή Μάκαρου και του Χατζηαυτου. Αυτά πληρώνεις τωρα. Ο Κόκκαλης απλά ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις