Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eιμαστε στο τοπικ της ΑΕΚ.

Θεώρησα σωστό να μη τρολάρουμε με τα του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ επειδή ο Demon επισκέπτεται ολα τα θρεντ και συζητάει για το ιδιο πράγμα αλλά να μιλησουμε καθαρά για την ΑΕΚ.

Αντι να το δεχτείς, κάθεσαι και το ειρωνεύεσαι.

Σορρυ αλλά μόνος σου χαλάς το τοπικ...δινεις την άδεια να συζητάνε για άσχετα πράγματα.

Επειδή μου έκανες αναφορά για το γαβροτρολ που είπα, και ενώ με έχεις πει τρολ 100 φορές και πολλά άλλα, τώρα γράφεις " ο Demon επισκέπτεται ολα τα θρεντ και συζητάει για το ιδιο πράγμα"  για να μην γράψεις την λέξη troll. Σωστά;

LRoi. θαύμασε τον οπαδό σας.....

Γιατί άσχετα, δεν είναι καθόλου άσχετα. Απο αυτά κάηκε η ΑΕΚ για μένα. Εν τέλη θα το πουν οι Αεκτζήδες.

Όταν θα έρθει ο Nikos21 να τον ρωτήσουμε αν θες

Και στην τελική ποιος είσαι εσύ να ορίσεις ποιος Αεκτζής χαλάέι το thead της ΑΕΚ; Αεκτζής είσαι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Υπόθεση λουλουδιών μεγάλε, άνοιξε και διάβασε. Και δες και ποιος ψήφισε να μην πέσεις.

Αρκετά με τα παραμύθια σου.

Τώρα που θα ξαναμπεί ο Μελισσανίδης στο ποδόσφαιρο και θα αναβοσβήνει τα φώτα, θα θαυμάσει η Ελλάδα ήθος.

Αν δεν τον μπαγλαρώσουν πρώτα για λαθρεμπόριο πετρελαίου. Ή μήπως γι' αυτό θέλει να σώσει την ΑΕΚ, για να γλυτώσει την ψειρού?

Κατά τ' άλλα ο Ολυμπιακός είναι ομάδα δημοσίου...

Να πα να γαμηθει ο Μελισσανιδης,ο Μαρινακης,ο Παπαρακης και ο καθε Κολοκυθακης που παιζουν παιχνιδια πισω απο την πλατη μου και του καθενα .

Εμενα αδερφε, μου γινεται καθημερινα, η σουφρα "να"...

Το καταλαβαινεις...δεν γουσταρω πια,να με κοροιδευουν με τις βλακειες που αναφερεις...

Δεν θελω αλλους γκαγκστερ στη ζωη μου και σε κατι που γουσταρω αγνο, κατι που με κανει να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα.Το αγαπαω το ποδοσφαιρο,αλλα,οχι ετσι.

Ξερω πολυ καλα,οτι πλεον, εχει περασει στην αλλη πλευρα,αυτη της διαφθορας,αλλα εγω δεν θα παιξω το παιχνιδακι τους.Αν εσυ εισαι απο αυτους,σε γραφω στ`αρχιδια μου,αν εισαι απο τους αλλους,ΞΥΠΝΑ...

Μου φτανουν οι πολυπλοκότητες, οι δυσκολιες και οι σκευωριες που τραβαω στο σοβαρο κομματι μου, την ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Το ποδοσφαιρο,το θελω αγνο και αμολυντο σαν ΠΑΡΘΕΝΑ.

Θελω αν οι κουτσοκουλόσταυροι του ΑΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑΣ,με "παιξουν" και χασω...να ΧΑΣΩ,να τους χειροκροτησω και να σκυλοβρισω την "ομαδαρα μου",που επαιζε το πουλακι της...οχι να θαψω την ΑΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑΣ,επειδη ημουν ΑΧΡΗΣΤΟΣ,να την κερδισω.

Μου φενεται οτι "μιλαμε" αλλη "γλωσσα"... (δεν αναφερομαι σε σενα),(δεν σε κακολογω).

Ισως ειμαι "ρομαντικος",ισως "φαντασμενος"...να εισαι σιγουρος,πως σαν και μενα υπαρχουν καμποσοι και απο την ομαδα μου και απο την δικη σου και απο αλλες...

• Like 2

Ρε παιδια η ΑΕΚ δεν επεσε απο το πρωταθλημα που δεν πηρε το 2008..Η ΑΕΚ επεσε απο τις λαμογιες του Ψωμιαδη και τα τοσα χρεη που φορτωσε στην πλατη του..Καλο θα ηταν λοιπον για αρχη να αρχισετε να κινηγατε εκεινον και αυτους που εφαγαν λεφτα εις βαρος της ΑΕΚ και μετα για ολα τα αλλα.Οπως επισης (πιστευω εγω) κανει τωρα ο Αλαφουζος με τον Παναθηναικο..Και οπως αν γινει κατι τετοιο με τον ΠΑΟ οπως με την ΑΕΚ θα δειτε οτι ολοι θα βγουν και θα πουν οτι ηταν βαλτος απο τον Μαρινακη να καταστρεψει τον ΠΑΟ.Και αυτο θα το πουν και ατομα τα οποια υποστηριζουν τωρα τον Αλαφουζο.Εγω,και το λεω ανοιχτα..Οποια ομαδα αποδειχτει οτι πρεπει να πεσει κατηγορια τοτε να πεσει με χιλια.Ειτε αυτος ειναι Ολυμπιακος ειτε οποιαδηποτε ομαδα..Να αποδειχτει και να πεσει και Γ' Ερασιτεχνικη..

Να πα να γαμηθει ο Μελισσανιδης,ο Μαρινακης,ο Παπαρακης και ο καθε Κολοκυθακης που παιζουν παιχνιδια πισω απο την πλατη μου και του καθενα .

Εμενα αδερφε, μου γινεται καθημερινα, η σουφρα "να"...

Το καταλαβαινεις...δεν γουσταρω πια,να με κοροιδευουν με τις βλακειες που αναφερεις...

Δεν θελω αλλους γκαγκστερ στη ζωη μου και σε κατι που γουσταρω αγνο, κατι που με κανει να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα.Το αγαπαω το ποδοσφαιρο,αλλα,οχι ετσι.

Ξερω πολυ καλα,οτι πλεον, εχει περασει στην αλλη πλευρα,αυτη της διαφθορας,αλλα εγω δεν θα παιξω το παιχνιδακι τους.Αν εσυ εισαι απο αυτους,σε γραφω στ`αρχιδια μου,αν εισαι απο τους αλλους,ΞΥΠΝΑ...

Μου φτανουν οι πολυπλοκότητες, οι δυσκολιες και οι σκευωριες που τραβαω στο σοβαρο κομματι μου, την ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Το ποδοσφαιρο,το θελω αγνο και αμολυντο σαν ΠΑΡΘΕΝΑ.

Θελω αν οι κουτσοκουλόσταυροι του ΑΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑΣ,με "παιξουν" και χασω...να ΧΑΣΩ,να τους χειροκροτησω και να σκυλοβρισω την "ομαδαρα μου",που επαιζε το πουλακι της...οχι να θαψω την ΑΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑΣ,επειδη ημουν ΑΧΡΗΣΤΟΣ,να την κερδισω.

Μου φενεται οτι "μιλαμε" αλλη "γλωσσα"... (δεν αναφερομαι σε σενα),(δεν σε κακολογω).

Ισως ειμαι "ρομαντικος",ισως "φαντασμενος"...να εισαι σιγουρος,πως σαν και μενα υπαρχουν καμποσοι και απο την ομαδα μου και απο την δικη σου και απο αλλες...

Μαζί σου αδερφέ. Αν πιστεύεις όμως ότι όλα αυτά θα τα βρεις σε αυτό τον πλανήτη και μάλιστα πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, πλανάσαι.

Αν περιμένεις να τα δεις αυτά με Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη, μάλλον ήρθε η ώρα να μεταναστεύσεις.

Φιλικά.

LRoi σε διαβάζω καιρό στα αθλητικά θέματα και έχεις πραγματικά την νοοτροπία του Τάκη Τσουκαλά.

Σου λένε για 15 χρόνια απάτης και καταστροφής του ποδοσφαίρου και απαντάς για βάζελους, λουλούδια και  wembley .

Σου λένε για το κλεμμένο πρωτάθλημα του 2008 και απαντάς για Αεκτσήδες, σβηστά φώτα και φωτοβολίδες(Είμαι σίγουρος ότι έχεις κάτι αντίστοιχο να πεις και για τους Παοκτσήδες).

Είναι λες και έχεις βιβλίο με έτοιμες απαντήσεις  για κάθε ομάδα και τους λες πάντα τα ίδια αποφεύγοντας να  μιλήσεις για την ουσία.

Δηλαδή τι θα γίνει ρε μάστορα; Θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία για πάντα επειδή τα κάνανε και κάποιοι άλλοι  πριν 300 χρόνια και εμείς θα το δεχτούμε;

Δυστυχώς η πλύση εγκεφάλου που έχετε φάει τόσα χρόνια (οι περισσότεροι) έχει κάνει δουλειά και τα έχετε πιστέψει κιόλας.

• Like 3

Φυσικά και έτσι θα απαντάω πάντα, όταν ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ.

Τσουκαλάς θα γίνω με τους Χατζηχρήστους.

Και όταν ο άλλος μας γράφει για παράγκες, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ και όχι να μας λέει, εγώ όμως αθωώθηκα, νιανιανιανιανια ή εντάξει, αυτά έγιναν παλιά, περασμένα-ξεχασμένα, γιατί δεν γεννηθήκαμε όλοι το 97.

Και δεν μιλάω για όλους τους αεκτζήδες, βάζελους, παοκτζήδες. Μιλάω για κάτι τυπάκια τύπου Demon13 και traganeus που όταν έτρωγε τις εξάρες που τώρα έχει για υπογραφή, μας έλεγε ότι στο 3-0 προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Ε άντε γεια τότε που θέλετε και σοβαρές συζητήσεις.

Μια ζωή τρώγατε την παραμύθα ότι σας φταίνε οι άλλοι.

Ακόμα και φέτος που ήσασταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πέσατε δικαιότατα λέτε για το χάρτινο κλπ κλπ. αντί να πείτε, αφεθήκαμε στο έλεος του Θεού και πήγαμε με τη φανέλα να μείνουμε κατηγορία, γιατί ουσιαστικά αυτό έγινε και μας έστησε ο Μελισσανίδης για να μας πάρει χωρίς χρέη. (και φυσικά αυτά τα χρέη μετά το άρθρο 44, θα τα πληρώσουμε εμείς πάλι σα λαός, όπως και του Ολυμπιακού κάποτε κλπ.)

Αντί μια φορά να βγείτε παλληκαρίσια και να πείτε, δεν τραβούσε η ομάδα με τέτοια κακοδιαχείριση που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, σας φταίει ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Νταϊφάς και πάει λέγοντας.

• Like 1

Άρα μου λες ότι επειδή  ένας στους δέκα Αεκτσήδες συμπεριφέρεται σαν χατζηχρήστος,  οι δικές σου απόψεις θα είναι πάντα σαν του τσουκαλά.

Οκ, Thanks.

Άρα μου λες ότι επειδή  ένας στους δέκα Αεκτσήδες συμπεριφέρεται σαν χατζηχρήστος,  οι δικές σου απόψεις θα είναι πάντα σαν του τσουκαλά.

Οκ, Thanks.

Οι απόψεις τύπου Χατζηχρήστου, μόνο με επιχειρήματα τύπου Τσουκαλά αντικρούονται.

Αν διατυπώσεις μία σοβαρή άποψη, πιστεύεις ότι θα πάρεις απάντηση τύπου Τσουκαλά?

Στον Νίκο ας πούμε γιατί δεν απαντάω σχεδόν ποτέ ή στον liopyr? Γράφουν οι άνθρωποι την αυτοκριτική τους, λένε και αυτά που τους ενοχλούν σε τρίτες ομάδες και όλα μέλι-γάλα. Τι να προσθέσεις σε κάτι που δεν χωράει πρόσθεση?

Εγώ έχω πει πρώτος, να το έπαιρνε εκείνο το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, για να μην έφτανε και στο σημείο ο Ολυμπιακός να τερματίζει πέμπτος στα play off. Καλό και στην ομάδα μου θα έκανε. Αυτό όμως, μέχρι να φτάσουμε να κατηγορούμε τον Ολυμπιακό για τον υποβιβασμό, απέχει παρασάγκας.

Ή μπαίνει ο άλλος ο ουρανοκατέβατος και έχει τώρα 10 μέρες, μας πρήζει τα συκώτια σε όλα τα νήματα με την παράγκα και γιατί δεν δικάστηκε ο Μαρινάκης, λες και ζει σε άλλη χώρα. Εδώ σε ένα τρακάρισμα το 2011 που τραβιόμαστε οικογενειακώς, έχουν περάσει 2 χρόνια γεμάτα και απόφαση δεν έχει βγει και ο άλλος, σε μία υπόθεση που εμπλέκεται όλη η ποδοσφαιρική μαφία της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου Αγαπούλα, Πατέρα, μην ξεχνιόμαστε) ρωτάει γιατί δεν έχει γίνει η δίκη ακόμα.

Σε σοβαρή συζήτηση θα βρεις σοβαρά επιχειρήματα και απαντήσεις, σε τρολιές, δεν γίνεται φίλος, ίδια απάντηση θα πάρεις.

Είναι όπως στο τρακάρισμα, που ενώ δεν φταίς, κατεβαίνεις εσύ από το αυτοκίνητο και του λες, δεν πειράζει, όλα καλά, θα το διευθετήσουμε το θέμα και σε αρχίζει ο άλλος στα καντήλια, επειδή σταμάτησες σε πορτοκαλί φανάρι.

Θα συνεχίσεις να του μιλάς με το "σεις" και με το "σας" ? ΔΝΤ (Δε Νομίζω Τάκη, μιας και ανέφερες τον Τσουκαλά)

• Like 1

Φυσικά και έτσι θα απαντάω πάντα, όταν ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ.

Τσουκαλάς θα γίνω με τους Χατζηχρήστους.

Και όταν ο άλλος μας γράφει για παράγκες, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ και όχι να μας λέει, εγώ όμως αθωώθηκα, νιανιανιανιανια ή εντάξει, αυτά έγιναν παλιά, περασμένα-ξεχασμένα, γιατί δεν γεννηθήκαμε όλοι το 97.

Και δεν μιλάω για όλους τους αεκτζήδες, βάζελους, παοκτζήδες. Μιλάω για κάτι τυπάκια τύπου Demon13 και traganeus που όταν έτρωγε τις εξάρες που τώρα έχει για υπογραφή, μας έλεγε ότι στο 3-0 προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Ε άντε γεια τότε που θέλετε και σοβαρές συζητήσεις.

Μια ζωή τρώγατε την παραμύθα ότι σας φταίνε οι άλλοι.

Ακόμα και φέτος που ήσασταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πέσατε δικαιότατα λέτε για το χάρτινο κλπ κλπ. αντί να πείτε, αφεθήκαμε στο έλεος του Θεού και πήγαμε με τη φανέλα να μείνουμε κατηγορία, γιατί ουσιαστικά αυτό έγινε και μας έστησε ο Μελισσανίδης για να μας πάρει χωρίς χρέη. (και φυσικά αυτά τα χρέη μετά το άρθρο 44, θα τα πληρώσουμε εμείς πάλι σα λαός, όπως και του Ολυμπιακού κάποτε κλπ.)

Αντί μια φορά να βγείτε παλληκαρίσια και να πείτε, δεν τραβούσε η ομάδα με τέτοια κακοδιαχείριση που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, σας φταίει ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Νταϊφάς και πάει λέγοντας.

Η ομαδάρα σου είναι τόσο γαμάτη που για να μου ρίξει την 6άρα που έχεις για καραμέλα, που το έκανε για να συνεχίσει να σας έχει υπνωτισμένους και να σας κοροϊδεύει ο χοντρός ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ. Με στημένους παίχτες της ΑΕΚ χέστηκα αν δεν το παραδεχτείς, τα γεγονότα μετράνε και στις συνομιλίες φαίνεται ξεκάθαρα αυτό. Θα μου πείς "μπεεε και τι θα μας νικούσατε??? ναι θα έβαζες 3 μπαλάκια αλλα δεν σας κάλυπταν αυτά, βλέπεις είχε βγεί το βιντεάκι με τον αδαμίδη νωρίτερα και έπρεπε ο χοντρός με κάποιο τρόπο να σας υπνωτήσει πάλι.., 

Δεν θα έρχεσαι εδώ λες και είσαι ο αρχηγός να μας πεις να παραδεχτούμε τα δικά μας για να παραδεχτείς τα δικά σου μετά. Το οτι σβήσαμε τα φώτα έγινε, αλλα οι κανόνες έλεγαν τοτε οτι το παιχνίδι έπρεπε να ξαναγίνει. Εσύ πιπιλάς την καραμέλα του νόμιμου, πάρτη τώρα. 

Για τα λεφτά που θα πληρώσεις ΕΣΥ, καλύτερα να μάθεις την ιστορία της ομάδας σου και μετά να μιλήσεις γιατί είσαι ανίδεος, όπως ο κλασσικός έλληνας γαύρος. Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!! Ο Κοσκωτάς χρησιμοποιούσε στον Ολυμπιακό τα χρήματα του κόσμου που τα είχε στην τράπεζα Κρήτης. Μόλις λοιπόν έγινε το μπάμ, τα λεφτά αυτά έπρεπε να τα επιστρέψει το κράτος γιατί έτσι γίνεται με τις τράπεζες. Έρχεται και ο Κόκκαλης, που βγαίνει ο Μητσοτάκης και λέει σήμερα ήρθανμε να σώσουμε τον Ολυμπιακό, σας χαρίζονται χρέη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, και φτάνει για πολλά χρόνια η περίοδος αποπληρωμής σας. Σε αντίθεση με εμάς που χρησιμοποιήσαμε τον νόμο, που φτιάχτηκε μετά την δικιά σας μπινιά για να δικαιολογηθούν λίγο τα πράγματα. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο, που οι γαύροι έχουν κενό μνήμης και δεν ξέρουν τίποτε γι'αυτό. Εμείς λοιπόν ακολουθήσαμε το γράμμα του νόμου και μπήκαμε στο 44, αν αυτό ακυρωθεί (που δεν θα γίνει) θα επιστρέψουν χρέη 140εκ τα οποία δεν ήταν προς το δημόσιο όλα αυτά. Αλλα και να επιστρέψουν κάποιος θα την πληρώσει απο τους προηγούμενους προέδρους, αλλα ο κράτος δεν θα πληρώσει τίποτα. Ελπίζω να μην σου έβαλα πολλά για εργασία στο σπίτι, διάβασε και έλα αύριο για επανεξέταση.

Α βάρα και μια αναφορά μπα και πέσει κανα μπαν

Οκ, Thanks.

Διάβασε τώρα τον από πάνω και πες μου ποιος είναι ο Τσουκαλάς.

σε εσάς μόνο έτσι θα συμπεριφέρομαι, μόνο έτσι μπορείτε να καταλάβετε τι λέει ο άλλος. Γιατι η κλασσική σας κίνηση οταν πάτε να μιλήσετε σοβαρά και ζοριστείτε είναι να μεταμορφώνεστε σε τσουκαλά άμεσα και να αρχίζετε για τρεξίματα, 6άρες κτλ.

Εξήγησε αν μπορείς που είναι ψέματα αυτά που έγραψα και δεν θα ξαναενοχλήσω την υπεργαματωσύνη σου

Τι φάση παίζει τώρα; Προσπαθούμε να εξομοιώσουμε 20 χρόνια παράγκας, με αποδείξεις, δικογραφίες, ντοκουμέντα και τα πάντα όλα, με το ότι μπορεί και να πήρε πριν 20 χρόνια μια ομάδα και ένα πέναλτι παραπάνω; Άρα αφού όλοι κάποια στιγμη ευνοήθηκαν λίγο ή πολύ για μικρές περιόδους, είναι κομπλέ το ότι έχουμε ποδοσφαιρική χούντα τα τελευταία 20 χρόνια; Νομίζω μόνο στην Ελλάδα και σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες παίρνει πρωτάθλημα μόνιμα μια ομάδα. Επίσης 20 χρόνια είναι πολύς χρόνος. Δεν θα μιλούσε νομίζω κανένας αν ευνούταν ο Ολυμπιακός κάποιες χρονιές. Και λογικό θα ήταν. Το παράλογο είναι αυτό που έχει γίνει. Η ΑΕΚ στη Β εθνική, ο ΠΑΟ στα πρόθυρα χρεοκοπίας, ομάδες τύπου Αστέρα δεν δικαιούνται ούτε κυπελλάκι να δουν όσο παίζει ο Ολυμπιακός, λογικό να τα παρατήσουν και αυτοί κάποια στιγμή. Ένας Σαβίδης έμεινε δηλαδή. Του χρόνου φάτε τον και αυτόν, να παίζετε μόνοι σας για να σας φταίει ο πρόεδρος.

• Like 4

Όταν τρώς έξι θα είσαι στημένος, τέλος.

μπεεεεεε κάνεις την τεχνική της στρουθοκάμηλου τώρα και αγνοείς ο,τι έχει γραφτεί στο ίντερνετ. Δεν πειράζει η αντίδρασή σου δείχνει πόσο αντικειμενικό είσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...