Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά κατάλαβα. Εσυ μπήκες πάλι σε λάθος τοπικ.

Δεν συζητάμε για τον Μαρινάκη εδω. Ξεκόλα. Άνοιξε ένα τοπικ και κράζε μόνος σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μια χαρά κατάλαβα. Εσυ μπήκες πάλι σε λάθος τοπικ.

Δεν συζητάμε για τον Μαρινάκη εδω. Ξεκόλα. Άνοιξε ένα τοπικ και κράζε μόνος σου.

Συζητάμε να ισχύουν οι νόμοι μόνο για τις αντίπαλες ομάδες εκτός απο την δική μας. Γενικά παρατηρώ οτι τα έχετε χάσει οι γαύροι με τους αεκτζήδες. Δεν έγινε αυτό που θέλατε, να καταστραφούμε... Πέφτουμε Γ και είμαστε ακόμα πιο πωρωμένοι, + αναλαμβάνει ενας άνθρωπος που είναι απο τους πιο δυνατούς (μην πω ο δυνατοτερος) οικονομικά στην Ελλαδα. Άσχετα με το οτι είναι λαμόγιο. Ακόμα και στην Γ μας φοβάστε...

Θα κοροϊδεύετε αρκετά για την Γ, κάπως πρέπει να βγάλετε το κόμπλεξ σας τώρα που δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης σας να στήνει ματς με 6άρες για να σας ικανοποιεί, αυτή θα είναι η καραμέλα σας το ξέρουμε αλλα να ξερετε οτι θα επιστρέψουμε, μπορεί και πιο γρήγορα απ'οτι περιμένετε... 

Traganeus??

Tι σχέση εχουν αυτά που γράφεις με τα ερωτηματα που έθεσα εγω?

Μη ψάχνεται παντου εχθρους.

Μια χαρά κουβέντα κάναμε μέχρι που εμφανίστηκε ο άλλος.

Ποιος θέλει να καταστραφείτε? Τι ειναι αυτά που λες? Απο που προκύπτουν ολα αυτά?

Βλέπεις κανέναν να κοροιδευει για τη Γ? Εδω λέω πως θεωρω άδικο να πεφτει η ομάδα και απλά επιχειρηματολογουμε για το τι ειναι τελικά καλυτερο με τον Νικο να γράφει 5 πολυ σωστά πράγματα και να συμφωνω μαζι του τελικά..

Αφού συμφωνείς μαζί με τον Νίκο, και πρέπει να τηρούνται οι νόμοι, πρέπει χαλαρά να ακολουθήσετε την ΑΕΚ, ακόμα και πιο κάτω. Δεν απαντάς τι πρέπει να γίνει με την ομάδα σου, θες να σηζυτήσεις για την ΑΕΚ...

Άσε που δεν πρέπει καν να πέσει η ΑΕΚ... γιατί τις κλέψατε τα 20εκ απο το χάρτινο.

• Like 1

Traganeus??

Ποιος θέλει να καταστραφείτε? Τι ειναι αυτά που λες? Απο που προκύπτουν ολα αυτά?

Βλέπεις κανέναν να κοροιδευει για τη Γ? Εδω λέω πως θεωρω άδικο να πεφτει η ομάδα και απλά επιχειρηματολογουμε για το τι ειναι τελικά καλυτερο με τον Νικο να γράφει 5 πολυ σωστά πράγματα και να συμφωνω μαζι του τελικά..

Δεν τα λέω σε σένα, αυτά που γράφω δεν έχουν να κάνουν 100% με τους γαύρους του thread, αλλα και απο φίλους-γνωστούς μου ολυμπιακούς. Βγάζουν ακόμα και τώρα τεράστια χολή για την ΑΕΚ.

Απλά βλέπω οτι ασχολούμαστε να αναλύουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την ΑΕΚ, απο οικονομικά δεδομένα συμβόλαια, χρέη, νόμους που πρέπει να ισχύουν κτλ... Σε ποια άλλη ομάδα γίνεται αυτό? Και ναι όπως λέει και ο φίλος απο πάνω αν κάποια ομάδα έπρεπε να πέσει Δ αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Και είναι κουβέντα που μου έχει πεί φίλος μου γνωστός ποδοσφαιρηστής, τέρμα Ολυμπιακός. Δεν θέλω να πω το όνομά του γιατί παίζει και για την ΑΕΚ μεταγραφικά τώρα. Αυτό το είχε πεί τότε με τα στημένα. 

Traganeus??

Εγω παντως φιλε μου,που ειμαι ΑΕΚτζης,σου λεω οτι θεωρω πολυ δικαιο να πεσει κατηγορια η ομαδα μου.Επρεπε μαλιστα να ειχε πεσει πολυ καιρο πριν.

Το θεμα ειναι...μηπως...λεω μηπως...θα επρεπε να πεσουν και καποιες αλλες???

Εγω παντως φιλε μου,που ειμαι ΑΕΚτζης,σου λεω οτι θεωρω πολυ δικαιο να πεσει κατηγορια η ομαδα μου.Επρεπε μαλιστα να ειχε πεσει πολυ καιρο πριν.

Το θεμα ειναι...μηπως...λεω μηπως...θα επρεπε να πεσουν και καποιες αλλες???

Κριτική θα γίνεται μόνο για την ΑΕΚ. Κατάλαβες? Μην τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου άλλες ομάδες, ειδικά κάποιες που διδάσκουν ήθος στις αναμετρήσεις σε ντέρμπι!!! Τελείωσε, μόνο η ΑΕΚ έπρεπε να πέσει και τώρα πρέπει να πέσει και ο ΠΑΟ για να ξεβρωμήσει το ποδόσφαιρο και να μπορέσει να το φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Μαρινάκης ετσι ώστε να το κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, απο τις διεθνείς επιτυχίες που θα έχει με τον Ολυμπιακό. 

με έκανε αναφορά ο άνθρωπος για το γαβροτρολ που είπα.. το έχει πει για μένα 100 φορές αλλα κάνει αναφορές...

έχει "φουλάρει" απο το πολύ το μίσος...πόσο τσούζει..

Εννοειται πως θα έπρεπε να πέσουν και άλλες ομάδες, εφόσον αποδειχθεί οτι έχουν κάνει παρατυπίες.

Δε νομίζω οτι διαφωνει κανεις για το αντιθετο.

Το θέμα ειναι πως ακομα δεν έχει αποδειχθει τιποτα.

Και πολυ φοβάμαι οτι αν τελικά αποδειχθει, δε θα αφορά μονο τον Ολυμπιακο που πιστευουν ολοι, αλλά όλους.

Το έχω ξαναπει αυτο. Θα απογοητευτει πολυς κοσμος οταν θα βγουν στη φορα πράγματα.

Αυτό ισχύει που λες, αλλα είναι 100% οτι δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσουν τον ολυμπιακό. Πάντως τον έχω ικανό τον Μαρινάκη να το βάζει στα πόδια σε 2 χρόνια.....

Αφού συμφωνείς μαζί με τον Νίκο, και πρέπει να τηρούνται οι νόμοι, πρέπει χαλαρά να ακολουθήσετε την ΑΕΚ, ακόμα και πιο κάτω. Δεν απαντάς τι πρέπει να γίνει με την ομάδα σου, θες να σηζυτήσεις για την ΑΕΚ...

Άσε που δεν πρέπει καν να πέσει η ΑΕΚ... γιατί τις κλέψατε τα 20εκ απο το χάρτινο.

Υπόθεση λουλουδιών μεγάλε, άνοιξε και διάβασε. Και δες και ποιος ψήφισε να μην πέσεις.

Αρκετά με τα παραμύθια σου.

Κριτική θα γίνεται μόνο για την ΑΕΚ. Κατάλαβες? Μην τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου άλλες ομάδες, ειδικά κάποιες που διδάσκουν ήθος στις αναμετρήσεις σε ντέρμπι!!! Τελείωσε, μόνο η ΑΕΚ έπρεπε να πέσει και τώρα πρέπει να πέσει και ο ΠΑΟ για να ξεβρωμήσει το ποδόσφαιρο και να μπορέσει να το φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Μαρινάκης ετσι ώστε να το κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, απο τις διεθνείς επιτυχίες που θα έχει με τον Ολυμπιακό. 

Τώρα που θα ξαναμπεί ο Μελισσανίδης στο ποδόσφαιρο και θα αναβοσβήνει τα φώτα, θα θαυμάσει η Ελλάδα ήθος.

Αν δεν τον μπαγλαρώσουν πρώτα για λαθρεμπόριο πετρελαίου. Ή μήπως γι' αυτό θέλει να σώσει την ΑΕΚ, για να γλυτώσει την ψειρού?

Κατά τ' άλλα ο Ολυμπιακός είναι ομάδα δημοσίου...

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html

Αυτό εδώ σου φαίνεται για παραμύθι; ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΓΩΝΩΝ.

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά με την υπόθεση των Λουλουδιών; Υπαρχουν 2, και κανουν  Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α - Α Β Υ Σ Α Λ Ε Α  διαφορά

1) Δεν πήρα πρωτάθλημα. Δηλαδή, ο αγώνας αυτός δεν μου πρόσθεσε τίτλο. Ενώ σε αυτά που κάνατε εσείς πήρατε πρωτάθλημα.

2) Και ακόμα σηματικότερο. Εδώ βρίσκεται όλη η ουσία.... η ΟΜΑΔΑ μου φίλε ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, κάθησε στο σκαμνί σε δικαστήριο με ΕΝΟΡΚΟΥΣ (ένας απο την ομάδα σου κιόλας) και  Α-Θ-Ω-Ο-Θ-Η-Κ-Α με ψήφους 3-2. Εσάς που είναι η απόφαση;;;;;;;;;

Δικαστήκατε;;;;;;;;;;;;;;;; Πού είναι Η ΑΠΟΦΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;2 ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ

Αυτή είναι η διαφορά μας....για μια υπόθεση που την αναφέρεις λες και έγινε χτες (πριν 20-30 χρόνια)

Δεν πειράζει, τα πληρώνεις αναδρομικά για τη δεκαετία του 90.

Και θα πληρώνεις για έναν αιώνα ακόμα με εξάρες και πεντάρες.

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html

Αυτό εδώ σου φαίνεται για παραμύθι; ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΗΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΓΩΝΩΝ.

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά με την υπόθεση των Λουλουδιών; Υπαρχουν 2, και κανουν  Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α  διαφορά

1) Δεν πήρα πρωτάθλημα. Δηλαδή, ο αγώνας αυτός δεν μου πρόσθεσε τίτλο. Ενώ σε αυτά που κάνατε εσείς πήρατε πρωτάθλημα.

2) Και ακόμα σηματικότερο. Εδώ βρίσκεται όλη η ουσία.... η ΟΜΑΔΑ μου φίλε ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, κάθησε στο σκαμνί σε δικαστήριο με ΕΝΟΡΚΟΥΣ (1 απο την ομάδα σου κιόλας) και  Α-Θ-Ω-Ο-Θ-Η-Κ-Α. Εσάς που είναι η απόφαση;;;;;;;;;

Δικαστήκατε;;;;;;;;;;;;;;;; Πού είναι Η ΑΠΟΦΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αυτή είναι η διαφορά μας....για μια υπόθεση που την αναφέρεις λες και έγινε χτες (πριν 20-30 χρόνια)

Ζμπιβββββββββββββ

χαχαχαχαχαχα..πόσο αμαθής...

Η ομάδα σου καταδικάστηκε.

Ο Παναθηναϊκός θα κριθεί ένοχος στα ποινικά δικαστήρια, ωστόσο στις 12/12/1975 θα αθωωθεί από την τριμελής επιτροπή της ΕΠΟ χάρη στην ψήφο του τότε πρόεδρου του... Ολυμπιακού. Γιώργου Ανδριανόπουλου, γλιτώνοντας τον υποβιβασμό στην Β' Εθνική.

Την έσωσε ένας συγκεκριμενος άνθρωπος επειδή τύχαινε να ηταν κολλητός με τον Απόστολο Νικολαίδη. Τότε δεν υπήρχε οπαδισμός, αλλά φιλία.

1982 Τη γλίτωσε ξανά ο Παναθηναϊκός

Αλλος ένας αγώνας Ηρακλή-Παναθηναϊκού για το κύπελλο θα μείνει στην ιστορία για υπόθεση δωροδοκίας. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης κατήγγειλε ότι ο τότε πρόεδρος της Καστοριάς Γιώργος Χαλκίδης του πρόσφερε 2 εκατομ. δραχμές για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς με το τριφύλλι.

Ο Χαλκίδης καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε τρία χρόνια φυλάκιση και απαλλάχτηκε στο εφετείο. Ο Παναθηναϊκός τη γλίτωσε και στο ΑΣΕΑΔ, όχι επειδή οι δικαστικοί δεν πείστηκαν για την ενοχή της ΠΑΕ, αλλά γιατί ο νόμος δεν προέβλεπε επιβολή ποινής, επειδή ο δράστης δεν ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Να μην αναφερθουμε στο Γουέμπλει και στο γνωστό "μην ανησυχείτε κυρία μου...το πληρώσατε και θα το πάρετε" ουτε στις γουνες των διαιτητών για τη Δυναμή, ούτε καν στα πιστόλια του Καπετάνιου και τον διετη του αποκλεισμο για απειλές σε διαιτητές...χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Και λετε τον Μαριν Γκανκστερ??χαχαχαχαχαχαχα

Κριτική θα γίνεται μόνο για την ΑΕΚ. Κατάλαβες?

Eιμαστε στο τοπικ της ΑΕΚ.

Θεώρησα σωστό να μη τρολάρουμε με τα του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ επειδή ο Demon επισκέπτεται ολα τα θρεντ και συζητάει για το ιδιο πράγμα αλλά να μιλησουμε καθαρά για την ΑΕΚ.

Αντι να το δεχτείς, κάθεσαι και το ειρωνεύεσαι.

Σορρυ αλλά μόνος σου χαλάς το τοπικ...δινεις την άδεια να συζητάνε για άσχετα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...