traganeus Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Superpie αγόρι μου άη πάγαινε στο γαυρο thread σου με τα άλλα "παλικάρια" και συζητήστε για το πόσο γαμάτος είναι ο γαύρος και η προεδράρα που θα ρίξει πολλά λεφτά ΠΑΛΙ και θα πάει κόντρα στην παράγκα για να πάρει πρωτάθλημα εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών. Όσο ασχολείσαι σε thread ομάδας Γ εθνικής δείχνεις οτι ακόμα και εκεί σε πονάει αυτή η ομάδα. Δεν καταφέρατε να την καταστρέψετε και βλέπετε τι έρχεται.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παραπεμπει οτι ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ μπορεις να παρεις το πρωταθλημα ακομα και με κοντρα διαιτησια. ολυμπιακός και κόντρα διαιτησία τι γράφει ο άνθρωπος! Αν έχετε το θεό σας τι καμικάζι γαβροtroll είναι αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πούντονα ρε; Ανατινάχτηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ολυμπιακός και κόντρα διαιτησία τι γράφει ο άνθρωπος! Αν έχετε το θεό σας τι καμικάζι γαβροtroll είναι αυτά... Μιλησα εγω ρε για Ολυμπιακο και κοντρα διαιτησια.Λεω οτι την χρονια που εβαλες λεφτα το 2010 εννοω εκανες νταμπλ και ας ειχες κοντρα διαιτησια..Αυτο ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Eσεις της ΑΕΚ βρε μάγκες,λυστε μου μια απορία. Ο τίγρης παρήγγειλε λέει 20.000 κιτρινομαυρα καθισματα για το γηπεδο του Ελληνικου που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ για 2 χρονια ενω τονισε πως το κοστος του γηπέδου στη Ν.Φ. θα πάει το πολυ 70 μυρια... Καλά...γιατι περίμενε να πέσει Γ Εθνικη η ΑΕΚ και να τα δωσει τα λεφτά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Eσεις της ΑΕΚ βρε μάγκες,λυστε μου μια απορία. Ο τίγρης παρήγγειλε λέει 20.000 κιτρινομαυρα καθισματα για το γηπεδο του Ελληνικου που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ για 2 χρονια ενω τονισε πως το κοστος του γηπέδου στη Ν.Φ. θα πάει το πολυ 70 μυρια... Καλά...γιατι περίμενε να πέσει Γ Εθνικη η ΑΕΚ και να τα δωσει τα λεφτά??? Ξέρεις κανέναν να χαρίζει λεφτά? Εσύ αν τα είχες,τι θα προτιμούσες? Να τα ρισκάρεις ή να πας στα σίγουρα? Το πρόβλημά σου ποιό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ΚΟΥΦΑΛΕΣ,Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Eσεις της ΑΕΚ βρε μάγκες,λυστε μου μια απορία. Ο τίγρης παρήγγειλε λέει 20.000 κιτρινομαυρα καθισματα για το γηπεδο του Ελληνικου που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ για 2 χρονια ενω τονισε πως το κοστος του γηπέδου στη Ν.Φ. θα πάει το πολυ 70 μυρια... Καλά...γιατι περίμενε να πέσει Γ Εθνικη η ΑΕΚ και να τα δωσει τα λεφτά??? Tόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Τώρα με 20 εκατομμύρια από την τσέπη του, θα φτιάξει γήπεδο, και θα χτίσει μια ομάδα από το μηδέν. Πιο πρίν 20 εκατομμύρια χρειαζόσουν απλά για να φύγουν αέρας για χρέη (τα οποία δεν δημιούργησε αυτός). Ειπαμε, μπορεί να του φαίνονται λίγα αυτά τα λεφτά, αλλά δεν παύουν να είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, θα τα πετάει σε χρέη ξένα; Καλύτερα να τα πετούσε σε έναν σκουπιδοτενεκέ, να τα βρούν άστεγοι παρά να τα έδινε για να ξελασπώσει αυτούς που τα δημιούργησαν. Εγώ προσωπικά έτσι το βλέπω. Και εγώ δηλαδή το ίδιο θα έκανα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Eσεις της ΑΕΚ βρε μάγκες,λυστε μου μια απορία. Ο τίγρης παρήγγειλε λέει 20.000 κιτρινομαυρα καθισματα για το γηπεδο του Ελληνικου που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ για 2 χρονια ενω τονισε πως το κοστος του γηπέδου στη Ν.Φ. θα πάει το πολυ 70 μυρια... Καλά...γιατι περίμενε να πέσει Γ Εθνικη η ΑΕΚ και να τα δωσει τα λεφτά??? Γιατι πολυ απλα,με την ΑΕΚ στην Α΄ Εθνικη για να κανει οσα θα κανει τωρα θα χρειαζοταν 100-120εκ. ευρω ενω τωρα θα τα κανει με τα μισα και λιγοτερα.Γιατι να πληρωσει καποιος λεφτα,οσα και αν ειναι αυτα,για τα οποια δεν ευθυνεται αυτος ουτε σε ενα ευρω και να μην παρει μια ΑΕΚ καθαροτατη με 0 χρεος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Επιβεβαίωση δηλαδή όσων λέγαμε. Οτι έπρεπε να πέσει η ομάδα στη Γ Εθνική για να ασχοληθεί κάποιος μαζί της. Να εξαφανιστουν δηλαδή τα χρέη των 30 εκατομμυρίων και τα όσα χρώσταγε ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ (που ήταν καμια 20άρα ακόμα). Πολλοί το ιδιο θα έκαναν, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλή απορία ηταν. Αυτό που θα πρέπει να θυμούντα απλά οι Αεκτζήδες, ειναι πως η ιστορία γράφει. Και αυτη τη στιγμη έγραψε πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Και αν για 30 εκατομμύρια ευρω, άφησε ο άλλος την ομάδα να πέσει τη στιγμη που δινει 20 για καθίσματα, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Μπας και ηταν μεγαλυτερο το χρέος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Επιβεβαίωση δηλαδή όσων λέγαμε. Οτι έπρεπε να πέσει η ομάδα στη Γ Εθνική για να ασχοληθεί κάποιος μαζί της. Να εξαφανιστουν δηλαδή τα χρέη των 30 εκατομμυρίων και τα όσα χρώσταγε ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ (που ήταν καμια 20άρα ακόμα). Πολλοί το ιδιο θα έκαναν, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλή απορία ηταν. Αυτό που θα πρέπει να θυμούντα απλά οι Αεκτζήδες, ειναι πως η ιστορία γράφει. Και αυτη τη στιγμη έγραψε πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Και αν για 30 εκατομμύρια ευρω, άφησε ο άλλος την ομάδα να πέσει τη στιγμη που δινει 20 για καθίσματα, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Μπας και ηταν μεγαλυτερο το χρέος? Φίλε μου σε όσες χώρες λειτουργούν οι νόμοι, ομάδες μεγάλες πέφτουν κατηγορίες για χρέη ή για ποινικά αδικήματα. Τι να κάνουμε; Αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νόμοι και τόσα χρόνια δεν λειτουργεί ο νόμος και αφήναν 5 λαμόγια να έχουν την ομάδα έτσι δίνοντας αδειοδοτήσεις νύχτα, ευκαιρία τώρα που φτάσαμε σε σημείο να πέφτουμε αγωνιστικά στην Β, να καθαρίσουμε. Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες στο μέλλον. To χρέος ήταν μια ορολογιακή βόμβα, που αν δεν πληρωνόταν στην ώρα του, θα γινόταν 170 εκατομμύρια. Επίσης, παρείγειλε 22000 καθίσματα. Δεν έδωσε τίποτα 20 εκατομμύρια για καθίσματα. 20 εκατομμύρια πιθανόν να βάλει από την τσέπη του για να χτιστεί γήπεδο. Πολύ μεγαλύτερο πράγμα από τα απλά καθισματάκια δηλαδή. Επίσης κάποτε είχα υπολογίσει για 1 άτομα με ικανοποιητικο μισθό(ούτε λίγα ούτε πολλά δηλαδή) ότι μπορεί να βγάλει 1 εκατομμύριο ευρώ σε όλη του τη ζωή, μαζί με συντάξεις, με τα πάντα στρογγυλεμένα προς τα πάνω, με υπόθεση ότι θα ζήσει 100 χρόνια και ότι δουλεύει από τα 20 του με σταθερό καλό μισθό από το πρώτο χρόνο εργασίας. Γιατί νομίζεις ότι είναι απλό για έναν άνθρωπο να...πετάξει 40 εκατομμύρια για να ξεχρεώσει μια ομάδα που την χρεώσαν άλλοι και να τους ξελασπώσει...την στιγμή που με αυτά τα λεφτά φτιάχνεις κάτι που θα μείνει για πάντα όπως ένα γήπεδο; Δεν μιλάμε για 40 χιλιάρικα, ούτε για 400 χιλιάρικα. Μιλάμε για 40 εκατομμύρια στην Ελλάδα των 500 ευρώ και της ανεργίας. Να δώσεις 40 εκατομμύρια για να ξελασπώσουν όλοι αυτοί που τα φάγανε. Για ένα γήπεδο που θα μείνει και θα τον θυμούνται όλοι ("Ο Μελισσανίδης είχε φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ! Αθάνατε Μελισσανίδη" θα λένε μετά από 50 χρόνια) μπορεί να τα δόσει, για να αγοράσει μια βίλα στον μπατζανάκη, της τρίτης ξαδέρφης της γυναίκας του το ίδιο. Για να ξεχρεώσει 10 λαμόγια που κάναν εγκλήματα στην ΑΕΚ και την αφήσαν να φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί να το κάνει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Με τη λογική αυτή συμφωνώ απόλυτα. Απλά με χαλάει αρκετά ο υποβιβασμός και ας μην ειμαι Αεκτζης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Επιβεβαίωση δηλαδή όσων λέγαμε. Οτι έπρεπε να πέσει η ομάδα στη Γ Εθνική για να ασχοληθεί κάποιος μαζί της. Να εξαφανιστουν δηλαδή τα χρέη των 30 εκατομμυρίων και τα όσα χρώσταγε ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ (που ήταν καμια 20άρα ακόμα). Πολλοί το ιδιο θα έκαναν, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλή απορία ηταν. Αυτό που θα πρέπει να θυμούντα απλά οι Αεκτζήδες, ειναι πως η ιστορία γράφει. Και αυτη τη στιγμη έγραψε πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Και αν για 30 εκατομμύρια ευρω, άφησε ο άλλος την ομάδα να πέσει τη στιγμη που δινει 20 για καθίσματα, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Μπας και ηταν μεγαλυτερο το χρέος? Φιλε να το παρουμε αλλιως..Πες οτι πας να νοικιασεις ενα σπιτι και ο ιδιοκτητης του χρωσταει 4000 ευρω ρευμα στο σπιτι αυτο και στο νοικιαζει 300 ευρω το μηνα,και ο αλλος ας υποθεσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σπιτι με τις ιδιες παροχες στο νοικιαζει 400 ευρω το μηνα αλλα δεν χρωστει τιποτα σε ρευμα ποιον θα προτιμησεις? Το πιο ακριβο ξεροντας οτι εχει να πληρωνεις μονο αυτα τα 400 ευρω ή το πρωτο που ο αλλος θα χρωστει στην ΔΕΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Φιλε να το παρουμε αλλιως..Πες οτι πας να νοικιασεις ενα σπιτι (στη Κηφισιά) και ο ιδιοκτητης του χρωσταει 4000 ευρω ρευμα στο σπιτι αυτο και στο νοικιαζει 300 ευρω το μηνα,και ο αλλος ας υποθεσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σπιτι με τις ιδιες παροχες (στην Αχαρνών στο κέντρο) στο νοικιαζει 400 ευρω το μηνα αλλα δεν χρωστει τιποτα σε ρευμα ποιον θα προτιμησεις? Το πιο ακριβο ξεροντας οτι εχει να πληρωνεις μονο αυτα τα 400 ευρω ή το πρωτο που ο αλλος θα χρωστει στην ΔΕΗ? Κατάλαβες τη διαφορά? Γενικά αντιλαμβάνομαι τη λογικη του nikos21aek αλλά η δικιά σου νομίζω έχει ατέλειες Το πρωτο σπιτι αφορά την Α εθνικη, το 2ο την Γ. Το ψάχνεις. Υπάρχουν κινδυνοι και στις 2 πλευρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Με τη λογική αυτή συμφωνώ απόλυτα. Απλά με χαλάει αρκετά ο υποβιβασμός και ας μην ειμαι Αεκτζης. ΜΑ δεν κατάλαβες τι σου είπε. Η ομάδα σου είναι πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό, αν τιρούνταν οι νόμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις