Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν θυμαμαι καλα δεν δικαιωσε τον ολυμπιακο ουτε καν ασχοληθηκε με το θεμα ειπε πως υπεθυνος να αποφασισει για το ζητημα ειναι η επο οποτε και ισχυσε η αρχικη αποφαση

Αυτό θα έγραφα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αν θυμαμαι καλα δεν δικαιωσε τον ολυμπιακο ουτε καν ασχοληθηκε με το θεμα ειπε πως υπεθυνος να αποφασισει για το ζητημα ειναι η επο οποτε και ισχυσε η αρχικη αποφαση

http://news.pathfinder.gr/health/471856.html

Συγκεκριμένα, στην παράγραφο 68 αναφέρεται πως «... είναι αναμφισβήτητο ότι ο παίκτης (Ρόμαν Βάλνερ) έπαιξε στη Φόλκερκ και την Χάμιλτον και δεν μπορούσε να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 3 Φεβρουαρίου 2008 (σ.σ. στο ματς με τον Ολυμπιακό). Η επιτροπή σημειώνει το γεγονός πως ο παίκτης ήταν δανεικός από τη Φόλκερκ όταν έπαιξε στη Χάμιλτον και ότι αυτή η μετακίνηση έγινε εκτός μεταγραφικής περιόδου, όπως αυτή ορίζεται από τη FIFA

Το CAS ηταν που απέρριψε επισης τα ασφαλιστικά μέτρα του Απολλωνα και δε του επέστρεψε ποτέ τους βαθμους, οι οποίοι φυσικά δεν αφαιρέθηκαν από τον Ολυμπιακό, οπότε και εν τέλη στέφθηκε, ανηθικος αλλά νομιμος πρωταθλητής.

O διαιτητής Ηλίας Μαζαράκος παραδέχθηκε πως "Δεν ήταν πέναλτι, αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος".

http://www.inews.gr/11/mazarakos-den-itan-penalti-afto-pou-sfyrixa-sto-mats-olybiakos---aris.htm

Αλλοι 2 βαθμοί κλεμένοι για τον ανήθικο αλλα "νόμιμο" πρωταθλητή....

Ρε φιλε για το θεμα της υποθεσης αυτης μιλαμε,τι μου λες για τους βαθμους? Και εσυ δεν πηρες το 2010 ενα πεναλτυ μουφα με τον Αρη? Δηλαδη εσυ το δικαιουσαι αυτο που σου εδωσαν? ή μηπως ηταν καθαρο?

Μια ερωτηση εχω να κανω...

Ο Μελισσανιδης, πως και ετσι ξαφνικα λεει οτι φτιαξει γηπεδο, θα μπει στην ομαδα και θα την χτισει απο το μηδεν; Πριν παει η ΑΕΚ στην γ εθνικη γιατι δεν εμπαινε; Ήθελε να μπει ως "σωτηρας" ή δεν εχει χρεη η παε οποτε του ειναι πιο ευκολο... Τοσα χρονια δεν εκανε τιποτα για την ΑΕΚ και ξαφνικα ειναι σε ολα μεσα

Ρε φιλε για το θεμα της υποθεσης αυτης μιλαμε,τι μου λες για τους βαθμους? Και εσυ δεν πηρες το 2010 ενα πεναλτυ μουφα με τον Αρη? Δηλαδη εσυ το δικαιουσαι αυτο που σου εδωσαν? ή μηπως ηταν καθαρο?

Η έφεση και η διαιτησία κάνουν μανι μανι 5 βαθμούς. Τερματίζεται κάτω και απο εμας δηλαδή. 

Αφαίρεσε τους 2 βαθμούς, και πάλι παίρνουμε πρωτάθλημα. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα

Ρε φιλε ποσους βαθμους πηρες απο αυτο το παιχνιδι? 3 δεν πηρες? ε 3 θα αφαιρεσεις..Για ποιο λογο εισαι σιγουρος οτι θα επαιρνες το Χ?

Και εξαλλου δεν ειπα εγω οτι λογω του πεναλτυ αυτου πηρες το πρωταθλημα.Το οτι πηρες το πρωταθλημα δεν σημαινει οτι επρεπε να παρεις το πεναλτυ..Παρολα αυτα το πηρες ομως.Δεν αναιρει το αποτελεσμα το οτι πηρες το Πραταθλημα ή οτι θα το επαιρνες ακομα και αν δεν σου εδιναν το πεναλτυ.Κατα τυχη πηρες μουφα πεναλτυ απο τον Δαλουκα,που ο Πατερας ειχε συνομιλια μαζι του εκεινη την χρονια..Τυχαιο? Για να μην μιλαμε για μονοπλευρες παραγκες δλδ..Οσο για αυτο που ειπες παραπανω,οτι ακομα και να μην στο εδιναν παλι απο πανω μου θα τερματιζες ξερει που παραπεμπει αυτο που ειπες???

Το ματς ήταν στο Χ. Πήρα πέναλτι κέρδισα. Πήρα 2 βαθμούς που δεν άξιζα. Αδικία είναι αλλα σκέψου οτι αυτοί οι βαθμοί αυτοί δεν χρειάστηκαν καν. Με πόσους βαθμούς το πήρα με καμια 10αριά;

Εσείς αν δεν είχατε είτε την έφεση είτε τον Μαζαράκο θα το χάνατε αέρα πατέρα. Είχαμε φτάσει και 5 βαθμούς διαφορά απο εσάς. Σκέψουν να ήταν 10 στην μέσα του δεύτερου γύρου. (5 και τους 5 που κλεψατε).

Στο τέλος τερματίσαμε στο -4 απο εσάς(και η ΑΕΚ πόσο στο -1 -2;). Και εσύ τώρα μου βάζεις αυτό το πρωτάθλημα ίσα και όμοια με το άλλο.Τι να πω άλλο τα λόγια περιτεύουν.... 

Σου εκανα μια ερωτηση στο προηγουμενο ποστ και δεν απαντησες.Ξερεις που παραπεμπει η προταση που εγγραψες πριν? οτι ακομα και να μην το επαιρνες το πεναλτυ παλι θα επαιρνες πρωταθλημα?ξερεις που παραπεμπει αυτο?

ΥΓ. Με 6 το πηρες στην τελικη βαθμολογια

Επειδη βλεπω οτι αποφευγεις την ερωτηση μου θα σου απαντησω εγω που παραπεμπει..Παραπεμπει οτι ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ μπορεις να παρεις το πρωταθλημα ακομα και με κοντρα διαιτησια...Αρα επενδυεις στην ομαδα σου οπως εκανες το 2010 και πηρες το νταμπλ..Ωραια και ομορφα.Επειδη τα εχουμε ξεσκισει και τα δυο νηματα τελειωνει εδω η συζητηση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...