nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μετά το , και την . βάζε κανένα κενό. Και πάτα και το enter που και που. Κουράζομαι και μόνο που τα βλέπω, δεν παίζει να τα διαβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 κούρασες.... Οχαχαχαχαχχαα Αυτό πάει στα ανέκδοτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Σε τι απαντησεις ρε παιδια δεν εχω απαντησει? Καντε μου τις ερωτησεις να απαντησω σε ΟΛΕΣ Δεν απαντάς σε κανέναν. Ούτε και σε μένα φυσικά. Ρώτησα πως γίνεται μια ομάδα να απευθύνεται στην ΕΠΟ για άδεια συμμετοχής και τελικά να παγηδεύεται. Πως το εξηγείς εσύ αυτό δεν απάντησες. Ποια η τιμωρία μια ομάδας που έχει παράγκα δεν απάντησες. Εγραψες τι πιστεύω εγώ, οτι είναι στημένη η Καμαλαρία απο μέσα, καμία σχέση, ούτε το πιστεύω ούτε σε ρώτησα τι πιστεύω εγώ αλλα τι ερμηνεία δίνεις εσύ. Δεν ξέρω καν αν διαβάζεις τι γράφουμε. Αμα δεν ξέρεις ούτε καν πως γράφεται το "διαρρηγνύεις", γιατί χρησιμοποιείς δύσκολες λέξεις? Πες "σκίζεις" να μη μας πετάγονται κι εμάς τα μάτια μας έξω καλοκαιριάτικα... "Αμα δεν ξέρεις oυτε καν πως γράφεται το", και δύσκολες λέξεις, κουτουλάνε μεταξύ τους αυτά τα 2. Εκτός αν δεν ξέρεις Ελληνικά και κάνεις search στο google. Δεν έχει μπει το καλοκαίρι ακόμα, καλα ούτε αυτό δεν ξέρεις; Άντε πάλι το σχολείο να μάθεις τις εποχές Πως χώρεσες τόσες μαλακίες σε μιαμιση γραμμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δεν απαντάς σε κανέναν. Ούτε και σε μένα φυσικά. Ρώτησα πως γίνεται μια ομάδα να απευθύνεται στην ΕΠΟ για άδεια συμμετοχής και τελικά να παγηδεύεται. Πως το εξηγείς εσύ αυτό δεν απάντησες. Ποια η τιμωρία μια ομάδας που έχει παράγκα δεν απάντησες. Εγραψες τι πιστεύω εγώ, οτι είναι στημένη η Καμαλαρία απο μέσα, καμία σχέση, ούτε το πιστεύω ούτε σε ρώτησα τι πιστεύω εγώ αλλα τι ερμηνεία δίνεις εσύ. Δεν ξέρω καν αν διαβάζεις τι γράφουμε. "Αμα δεν ξέρεις oυτε καν πως γράφεται το", και δύσκολες λέξεις, κουτουλάνε μεταξύ τους αυτά τα 2. Εκτός αν δεν ξέρεις Ελληνικά και κάνεις search στο google. Δεν έχει μπει το καλοκαίρι ακόμα, καλα ούτε αυτό δεν ξέρεις; Άντε πάλι το σχολείο να μάθεις τις εποχές Πως χώρεσες τόσες μαλακίες σε μιαμιση γραμμή; Να σου απαντησω λοιπον.. Η τιμωρια της ομαδας που εχει παραγκα οπως λες δεν την ξερουμε ακομα γιατι δεν εχει γινει η δικη ακομα.Μολις γινει και ειναι ειτε αρνητικη ειτε θετικη η εξελιξη της τοτε εδω θα ειμαστε αν θελεις να το ξανασυζητησουμε αναλογα την εξελιξη της.Παει η μια ερωτηση.Παμε στην δευτερη τωρα.. Σου απανταω λοιπον στην πρωτη ερωτηση σου..Σου εδειξα και το αναλογο αρθρο σε καποιο προηγουμενο ποστ μου που λεει καθαρα οτι η Καλαμαρια ΔΕΝ ρωτησε την ΕΠΟ αν ο παικτης εχει κανονικα δικαιωμα συμμετοχης ωστε να παρει απαντηση και να παγιδευτει.Διαβασε τα κοκκινα γραμματα απο το κειμενο. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, Κυριάκος Ισκεντερίδης, δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή που πρότεινε τον παίκτη στην Καλαμαριά πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω της προϋπηρεσίας του σε μία αγωνιστική σεζόν σε δύο ομάδες, τη Falkirk και τη Hamilton και σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί και στον Απόλλωνα πριν από το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος. Ο Βάλνερ σημειωτέον, είχε προταθεί και σε άλλες ομάδες (μεταξύ αυτών και η Λάρισα) και δεν αποκτήθηκε τελικώς εξαιτίας αυτού του θέματος. Έτσι προκύπτει πως η διοίκηση της Καλαμαριάς ήταν ενήμερη και είχε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα πριν καταλήξει στην απόφασή απόκτησης του Αυστριακού. Η διοίκηση προχώρησε στη σύναψη συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή (στις 26/01/2008) και ζήτησε την αποστολή της "μπλε κάρτας" του Βάλνερ από τη Σκωτσέζικη ομοσπονδία, χωρίς να ζητήσουν παράλληλα κάποιο επίσημο έγγραφο που να τους διασφαλίζει για το νόμιμο της συμμετοχής του από τήν ΕΠΟ (είτε ακόμα και από τη FIFA). Σου απαντησα λοιπον και στις 2 ερωτησεις σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Έκανε φοβερή δουλειά ο Γκαγκάτσης, ο θείος θα έμεινε πολύ ευχαριστημένος πιστέυω. Δεν είναι τυχαίο και που δουλεύει άλλωστε. Και όχι στην ερώτηση της παράγκας δεν απάντησες. Άλλο σε ρωτάω, δεν μιλάω για την δίκη. Μάθε να διαβάζεις με τα μάτια τι γράφει ο άλλος. Εσύ δεν ξέρω με τι διαβάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ναι ρε φιλε,πως θα τιμωρηθει για την παραγκα αν δεν υπαρχξει κατι χειροπιαστο? Μια καταγγελια κατι? Σε αυτο που λες οτι ο Γκαγκατσης εκανε φοβερη δουλεια που κολλαει πανω σε αυτο που σου εγγραψα εγω? Σου εστειλα πως εχουν τα πραγματα και μου λες ο Γκαγκατσης εκανε φοβερη δουλεια? Που κολλαει αυτο? Τα λεγομενα του μανατζερ του παικτη δεν σου λενε τιποτα? Το οτι ενδιαφερονταν και αλλες ομαδες για τον συγκεκριμενο παικτη και δεν τον πηραν για τον λογο του οτι δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης δεν το διαβασες?Αυτα δεν σημαινουν τιποτα? Kαι επισης σου λεω οτι η Καλαμαρια ΔΕΝ ρωτησε την ΕΠΟ.Σου εδειξα και αρθρο που το αποδεικνυει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καταγγελία θες εσύ; Εδω υπάρχει ποινική δίωξη. Ωραίο το γάβρικο κατεβατό, για να μαζέψετε τα ασυμάζευτα. Ναι η Καλαμαριά φταίει το βρήκες. Το οτι χτυπήθηκε λυσαλέα απο την διαιτησία μετά την ένταση η Καλαμαριά εσένα δεν σου λέει κάτι; Τυχαία έγινε ή μήπως δεν το δες; Γιατί εμένα μου λέει, οτι όταν φτάσει στον Cas, να μην έχει ένομο συμφέρον. Δεν ξανασχολούμε με τον χάρτινο πρωτάθλημα, ΟΛΟΙ ξέρουμε το καραγκιοζιλίκι που στήθηκε, δεν χρειαζόμαστε ψευτοδικηγορικές εξηγήσεις. Τελευταίο ποστ. Το κειμενό σου μου θυμίζει τον Κύπριο καθηγητή διαιτησίας στο Φως μετά τον αγώνα του Παπουτσέλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μα για την ποινικη ξιωξη δεν σου απαντησα πριν και μου ειπες να μαθω να διαβαζω? Αποφασισε που θες να σου απαντησω,για την ποινικη διωξη ή οχι? Αν ειναι για την ποινικη διωξη σου λεω λοιπον οτι να βγει η αποφαση αρνητικη ή θετικη και μετα το συζηταμε εκ του αποτελεσματος.. Δεν ειναι ψευτοδικηφορες αξηγησεις φιλε μου,ειναι πως εχει το πραγμα.Η ΙΔΙΑ η Καλαμαρια το ειπε οτι δεν ρωτησε την ΕΠΟ,απλα πατησε στην εκδοση του δελτιου απο την ΕΠΟ το οποιο σου ειπα δεν ειναι απαραιτητο αν εχει η οχι δικαιωμα συμμετοχης ο παικτης για να εκδοθει.Επισης σου δειχνω αποδειξεις..Θελω και εγω να μου απαντησεις σε 2 ερωτησεις οπως απαντησα και εγω στις δικες σου.. Πρωτον ενδιαφερονταν και αλλες ομαδες να τον παρουν αλλα δεν τον πηραν γιαυτο το λογο,επειδη δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης.Αυτες οι ομαδες πως το ηξεραν? Και επισης αφου η Καλαμαρια οπως λες εσυ ζητησε την γνωμη της ΕΠΟ και εκεινη την επεισε οτι μπορει να τον χρησιμοποιησει κανονικα δινοντας της παραλληλα εγγραφως το οκ απο την ΕΠΟ και αφου οπως λες παει στο CAS γιατι δεν προσεφυγε στο CAS με την ιδιοτητα του Κατεπειγοντως ωστε να εκδικαστει αμεσως η ενσταση και να βγει η απαντηση πριν το τελος του Πρωταθληματος και μαλιστα προσκομιζοντας στο CAS και το εγγραφο που ειχε στα χερια της (κατα εσενα) και ειχε το οκ της ΕΠΟ?Οπως και επισης αφου εκδικαστηκε στο τελος η υποθεση και παρθηκε αυτη η αποφαση,γιατι δεν εκανε ενσταση η ιδια η ΑΕΚ στην υποθεση αφου την αφορουσε αμεσα το θεμα και να παρει το Πρωταθλημα και μαλιστα αφου υπηρχε το χαρτι (το ιδιο χαρτι που εχει η Καλαμαρια με το ΟΚ ΤΗΣ ΕΠΟ) ως αποδειξη οτι δεν ευθυνεται η Καλαμαρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Επειδή υπάρχει σκόπιμη παραπλοροφόριση εδω, από τη στιγμη που το Court of Arbitration for Sport δικαίωσε τον Ολυμπιακό, όλα τα άλλα ειναι απλές αηδιούλες για να περνάει η ώρα. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος τόσο γραφικός που πιστεύει οτι υπήρχε και Ευρωπαική παράγκα. Αυτο που έκανε ο Σωκράτης ηταν ανηθικο αλλά νομιμότατο. Πάμε παρακατω... Για το θέμα της ποινικής δίωξης. Ο λόγος που το ζήτημα έχει παγώσει βάση των τελευταίων πληροφοριών, ειναι επειδή ο φάκελος των κατηγοριών και των ενόχων ειναι τεράστιος και φθάνει σε πολιτικούς και σε παράγοντες ΟΛΩΝ των ομάδων της Α, Β, Γ Εθνικής και αφορά και το μπάσκετ, ενώ εμπλέκεται ο παράνομος στοιχηματισμός. Γενικά όσοι ακούστηκαν στις κασσέτες ειναι μπλεγμένοι και αναμένετε, είτε να προχωρήσει το ζήτημα, είτε να αποσυρθεί εντελώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οι άνθρωποι που διώκονται είναι αυτοί οι 80. Τους είδαμε τους διαβάσαμε. http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Τώρα αν υπάρχουν και άλλοι πρέπει να γίνουν νέες διώξεις. Η λογική των γάβρων, "εμείς είμαστε μέσα στα σκατα, αλλα είστε και όλοι εσέις μέσα στα σκατά" δεν στέκει. Πχ δεν διώκονται παράγωντες απο ΠΑΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ. Θα αποσυρθεί; Τί είναι η ποινική δικαιοσύνη τάβλι για να γίνει γαργάρα; @superpie. Είπα όχι για την ποινική δίωξη. Μην μου λες όμως δεν υπάρχουν καταγγελίες. Μην μας τρελαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ακριβως για αυτο το λόγο έχει παγωσει το θέμα. Γιατι δεν ειναι μόνο αυτοι οι 80...Και η εισαγγελέας απ όσο ακουγεται πιέζετε απο παντου. Αν έχει μπλεχτει ο παράνομος στοιχηματισμός αλλά και το μπάσκετ στη μέση, φαντάσου πόσο μακρυά φτάνει η βαλίτσα. Το κακό με εσένα, ειναι πως τα έχεις βάλει με τους Ολυμπιακους, χωρις να θέλεις να δεις, πως οτι συμβαίνει, οι εκάστοτε παράγοντές σου το υποστήριζαν. Αυτό ΑΝ θα συνεχιστεί η έρευνα θα αποδειχθεί σύντομα και πολλοί θα βρεθούν να βριζουν Θεούς και δαίμονες. Οι γάβροι έχουμε αποδεχτεί πως ο πρόεδρός μας, νυν και πρώην έχει χρησιμοποιήσει εσφαλμένες μεθόδους. Το θέμα ειναι να το αποδεχτείς και εσυ για τους δικούς σου όπως και οι περισσότεροι οπαδοι για τους δικούς τους. Πουθενά στον κόσμο, στην ιστορία, ένας μονος του δε κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα. Πάντα υπήρχαν συμμαχοι από πίσω, απ όλα τα στρατόπεδα. Τελεία και παύλα απο εμένα στο θέμα. Ειμαστε και οφτοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Φιλε demon διωκονται αυτοι οι 80 που αναφερθηκαν.Λες να ειναι στημενο ολο το συστημα μονο απο αυτους τους 80? Ο Μαρινακης μιλαγε και ειχε οτι ειχε μονο με αυτους τους 80? Εκτος απο αυτο,οταν λεμε οτι ειναι ξιωξη για ΣΤΗΜΕΝΑ παιχνιδια η "μπαλα" παει και στον παρανομο στοιχηματισμο.Οπου παρανομος στοιχηματισμος βαλε + ατομα απο αυτον.Για παραδειγμα αν εγω θελω να στησω ενα παιχνιδι με σενα και να πονταρει ενας φιλος μας που εχει φραγκα σε αυτο το παιχνιδι τοτε δεν θα την κανουμε την δουλεια μονο εμεις οι 3..Δεν θα εμπλακουμε μονο εμεις οι τρεις..Θα πιασω καποιον που θα του ζητησω καποια χρηματα ας πουμε για να κινησω τα νηματα του στησιματος του παιχνιδιου,θα πιασω και καποιον αλλον που ισως να του ζητησω να μου προτεινει καποιον αλλον ο οποιος θα εχει μια αλλη ακρη σε μια εταιρια στοιχηματισμου με καλυτερες αποδοσεις ωστε να εχω μεγαλυτερο κερδος, και αυτο παει λεγοντας.. Οτι ασκηθηκαν διωξεις σε 80 ατομα δεν σημαινει,οκ παμε και δικαζουμε αυτα τα 80 και τελος,γιατι αργοτερα ισως να εμφανιστουν και αλλα ατομα μπλεγμενοι κ.ο.κ. Θελω να πω πως μια ερευνα για κατι συγκεκριμενο και για να βγει ενα αποτελεσμα δεν γινεται μεσα σε 1-2 μηνες,ειδικα αν εμπλεκονται 80 ατομα μεχρι τωρα,ισως να ειναι αλλα τοσα απο πισω που απλως δεν εχουν αποκαλυφθει..Και ξερεις οτι διαδικασιες και ερευνες δεν γινονται στο τσακ μπαμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 80 δεν είναι και λίγοι. Ας τιμωρηθούν αυτοί που είναι τα μεγάλα κεφάλια και κανα 2 μαρίδες ας την γλιτώσουν. Όρεξη να υπάρχει Μπορεί να γίνει και 2 και 3η δίκη με άλλα άτομα, για όλα υπάρχει χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ρε φιλε πως θα τιμωρηθουν αν δεν βρουν τι εχει κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ο καθενας για να απαγγελθουν οι αναλογες κατηγοριες και κυρωσεις στον καθεναν? αν πανε 5 ατομα σε ενα σπιτι και το ενα απο αυτα σκοτωσει εναν σκυλο,ο αλλος εναν ανθρωπο,ο αλλος κραταει τσιλιες εξω και ο αλλος εκλεψε δεν θα πρεπει η αστυνομια να ερευνησει ποιος απο τους πεντε εκανε τι? Ετσι θα πουν αφου εχουμε εναν φονο μια κλεψια και ενα φονο ζωου αντε,μπειτε ολοι μαζι φυλακη για 25 χρονια και τελος? Αλλη κατηγορια θα απαγγελθει σε αυτον που κρατουσε τσιλιες,αλλη σε αυτον που εκλεψε,αλλη σε αυτον που σκοτωσε τον σκυλο και αλλη σε αυτον που σκοτωσε τον ανθρωπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Επειδή υπάρχει σκόπιμη παραπλοροφόριση εδω, από τη στιγμη που το Court of Arbitration for Sport δικαίωσε τον Ολυμπιακό, όλα τα άλλα ειναι απλές αηδιούλες για να περνάει η ώρα. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος τόσο γραφικός που πιστεύει οτι υπήρχε και Ευρωπαική παράγκα. Αυτο που έκανε ο Σωκράτης ηταν ανηθικο αλλά νομιμότατο. Πάμε παρακατω... Για το θέμα της ποινικής δίωξης. Ο λόγος που το ζήτημα έχει παγώσει βάση των τελευταίων πληροφοριών, ειναι επειδή ο φάκελος των κατηγοριών και των ενόχων ειναι τεράστιος και φθάνει σε πολιτικούς και σε παράγοντες ΟΛΩΝ των ομάδων της Α, Β, Γ Εθνικής και αφορά και το μπάσκετ, ενώ εμπλέκεται ο παράνομος στοιχηματισμός. Γενικά όσοι ακούστηκαν στις κασσέτες ειναι μπλεγμένοι και αναμένετε, είτε να προχωρήσει το ζήτημα, είτε να αποσυρθεί εντελώς... αν θυμαμαι καλα δεν δικαιωσε τον ολυμπιακο ουτε καν ασχοληθηκε με το θεμα ειπε πως υπεθυνος να αποφασισει για το ζητημα ειναι η επο οποτε και ισχυσε η αρχικη αποφαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις