Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε η ΕΠΟ ενεκρινε την την μεταγραφη.Που ειναι η γραπτη επιβεβαιωση του προεδρου της ΕΠΟ οτι ο παικτης ειχε κανονικα δικαιωμα συμμετοχης? Που ειναι το εγγραφο που απεστειλε η ΕΠΟ προς την Καλαμαρια που λεει οτι ο παικτης ειναι οκ και μπορει να εχει διακαιωμα συμμετοχης στο Πρωταθλημα? Γιατι οταν εκανε ενσταση και η Καλαμαρια στην εφεση του Ολυμπιακου δεν προσκομισε το εγγραφο απο την ΕΠΟ?

Στις περιπτωσεις που υπαρχουν στην Ευρωπη οπως λεει πανω,και εκει ο Κοκκαλης και ο Γκαγκατσης ειναι στην μεση?

Αμα δεν ξέρεις, να μην διαρυγνείεις τα ιματιά σου. Έφαγες τα μούτρα σου...

Μην πιάνεις στο στόμα σου την ευρώπη σαν μέτρο σύγκρισης. Εκεί ενημερώνουν, δεν παγηδεύουν εσκεμένα τις μικρες ομάδες και τις ρίχνουν κατηγορίες για να πάρει ο δυνατός πρωτάθλημα, και αργότερο ο πρόεδρος της ΕΠΟ να πιάσει και δουλειά στην ομάδα που ευνόησε (στον ολυμπιακό).

Στην ευρώπη, οταν πιαστεί μια ομάδα να στήνει παιχνίδια με συνοπτικές διαδικασίες πέφτει και αφαιρούνται τίτλοι. Εδώ;;; Η απόφαση 2 ολόκληρα γαμημένα χρόνια εκρεμεί. 

Στην Ευρώπη αγώνας σαν την Ριζούπολη, δεν θα ξεκίναγε ποτε.

Στην Ευρώπη αν δέρνατε παίχτες μαζικά όπως μετά τον καλόπουλο, μπορεί να σας τιμωρούσαν το γήπεδο κανα 2 χρόνια.

Στην Ευρώπη ας έβγαινε μετά αυτά τα επεισόδια ο Πρόεδρος μιας ομάδας να έλεγε "διδάξαμε ήθος" και Φούστες και τέτοια, και είναι ικανοί να τον αποβάλουν απο το πρωτάθλημα δια παντώς.

Ας την Ευρώπη λοιπόν, και κοίτα τα χάλια που κατάντησε η ομάδα σου το Ελ. πρωτάθλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αμα δεν ξέρεις, να μην διαρυγνείεις τα ιματιά σου.

Αμα δεν ξέρεις ούτε καν πως γράφεται το "διαρρηγνύεις", γιατί χρησιμοποιείς δύσκολες λέξεις? Πες "σκίζεις" να μη μας πετάγονται κι εμάς τα μάτια μας έξω καλοκαιριάτικα...

Αμα δεν ξέρεις, να μην διαρυγνείεις τα ιματιά σου. Έφαγες τα μούτρα σου...

Μην πιάνεις στο στόμα σου την ευρώπη σαν μέτρο σύγκρισης. Εκεί ενημερώνουν, δεν παγηδεύουν εσκεμένα τις μικρες ομάδες και τις ρίχνουν κατηγορίες για να πάρει ο δυνατός πρωτάθλημα, και αργότερο ο πρόεδρος της ΕΠΟ να πιάσει και δουλειά στην ομάδα που ευνόησε (στον ολυμπιακό).

Στην ευρώπη, οταν πιαστεί μια ομάδα να στήνει παιχνίδια με συνοπτικές διαδικασίες πέφτει και αφαιρούνται τίτλοι. Εδώ;;; Η απόφαση 2 ολόκληρα γαμημένα χρόνια εκρεμεί. 

Στην Ευρώπη αγώνας σαν την Ριζούπολη, δεν θα ξεκίναγε ποτε.

Στην Ευρώπη αν δέρνατε παίχτες μαζικά όπως μετά τον καλόπουλο, μπορεί να σας τιμωρούσαν το γήπεδο κανα 2 χρόνια.

Στην Ευρώπη ας έβγαινε μετά αυτά τα επεισόδια ο Πρόεδρος μιας ομάδας να έλεγε "διδάξαμε ήθος" και Φούστες και τέτοια, και είναι ικανοί να τον αποβάλουν απο το πρωτάθλημα δια παντώς.

Ας την Ευρώπη λοιπόν, και κοίτα τα χάλια που κατάντησε η ομάδα σου το Ελ. πρωτάθλημα.

Ενω με τον Ευθυμιαδη που τον σπασατε στο ξυλο εσας σας εριξαν κατηγορια ή φαγατε τιμωρια ετσι?Δεν μου απαντας στο ερωτημα μου ομως και λες ανουσια πραγματα..ΑΦΟΥ ειχε εγγραφως απο την ΕΠΟ το οκ την ομοσπονδιας η καλαμαρια και ο παικτης ειχε δικαιωμα συμμετοχης κανονικα,για ποιο λογο ΑΦΟΥ ε Καλαμαρια εκανε ενσταση στην ενσταση του Ολυμπιακου,γιατι δεν προσκομισε το εγγραφο αυτο αφου το ειχε στα χερια της? Απαντησε μου σε αυτο

Πωωωω,δεν καταλαβαινετε..Ρε φιλε δελτιο θα εκδοσει ετσι και αλλιως,ελεος που δεν το καταλαβαινετε..Δηλαδη αν ο παικτης ειχε φαει κοκκινη καρτα οταν επαιζε σε μια αλλη ομαδα και ηταν τιμωρημενος,και αποφασιζε μια ομαδα στην Ελλαδα να τον παρει μεταγραφη,δεν θα εβγαζε το δελτιο η ΕΠΟ επειδη ηταν τιμωρημενος? Θελετε και τα λετε? Κανονικα θα εβγαζε το δελτιο απλα δεν θα ειχε δικαιωμα συμμετοχης.Το οτι βγαζει ενας παικτης δελτιο δεν σημαινει οτι εχει δικαιωμα συμμετοχης.Ειναι σαν να εχεις 6 ξενους παικτες κανονικα σε μια ομαδα και να τους βαζεις να παιζουν στο ιδιο παιχνιδι ενω απαγορευεται αυτο δια νομου.Δεν εχει σχεση το αν θα εκδοθει η οχι δελτιο απο την ΕΠΟ.Και ο Μποατενγκ που πηρε ο Ολυμπιακος κανονικα δελτιο του εξεδωσε η ΕΠΟ απλα δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο

Η απάντηση μου είναι στο προηγούμενο πόστ. Αν ήταν σύννομη η έκδοση δελτίου, οι αθλητικοι δικαστές θα εξέταζαν την νομιμότητα της διαδικασίας έκδοσης και θα δικαίωναν την επο , μην αφήνοντας καμμιά σκιά για την επο του υπαλλήλου Γκαγκατση, ακόμα κι αν αυτή εσκεμμένα δεν προστάτευε την Καλαμαρια.

Συν το γεγονός ότι η επο λειτουργούσε και είχε αναρτήσει τον μη ενημερωμένο κανονισμό, καταδικάζοντας την καλαμαρια με μια ακόμα αβλεψια.

Μα αυτο προσπαθω να σου πω.Δελτιο μπορει να βγει νομιμα σε οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη,οπως βγηκε σου ξαναλεω για τον ολυμπιακο του Μποατενγκ..Ασχετα αν εχει συμμετοχη η οχι ο παικτης.Σου εφερα για παραδειγμα αν ενας ποδοσφαιριστης ειναι τιμωρημενος απο την προηγουμενη ομαδα του δεν θα του εβγαζε η ΕΠΟ δελτιο δηλαδη??

Και γω αυτό προσπαθώ να σου πω, αν η υπόθεση δεν βρωμουσε απο τρεις μεριές και η επο του Γκαγκατση τα είχε όλα καλώς καμωμένα, δεν θα υπήρχαν σκιές στην υπόθεση της λανθασμένης χρησιμοποίησης του Βαλνερ και ακόμα και το cas θα δεχόταν να εξετάσει ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ της υποθεσης ( δηλαδή ποιανού υπαιτιότητα είναι η χρησιμοποίηση του παιχτη) καταδικάζοντας την Καλαμαρια. Οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι, μπορείς να διαβάσεις τι ορίζεται για το ΔΑΠ και ποιανού ευθύνη είναι να αναρτα τον ισχύοντα κανονισμό και να παρέχει εγκαίρως και ορθές συμβουλευτικες - ερμηνευτικες υπηρεσίες.

Οκ.Οποτε μου λες οτι η Καλαμαρια δεν ειναι υποχρεωμενη να ξερει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να παιξει ενας παικτης με 3 διαφορετικες ομαδες μεσα σε μια αγωνιστικη περιοδο.Μου λες οτι δεν ειναι υποχρεωμενη η εκαστοτε ομαδα να γνωριζει τους νομους της FIFA και οτι πρεπει να τους λεει τι να κανουν με καθε παικτη.Δηλαδη του Ολυμπιακου του ειπε η ΕΠΟ να μην χρησιμοποησει τον Μποατενγκ γιατι δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης,ο Ολυμπιακος δεν το ηξερε δηλαδη ετσι?

Και επισης θελω να μου απαντησεις σε 2 ακομα ερωτηματα.Πρωτον αφου πηγε στο CAS γιατι απερριψε την ενσταση της Καλαμαριας? Ηταν και εκει χωμενος ο Κοκκαλης? στα αρμοδια οργανα του CAS? Και δευτερο ερωτημα,αφου ειναι οπως τα λες,οτι φταιει η ΕΠΟ και ο Γκαγκατσης,γιατι λοιπον η Καλαμαρια δεν προσκομισε στον Αθλητικο δικαστη,στην ΕΠΟ και στο CAS το εγγραφο που δειχνει οτι υπαρχει υπαιτιοτητα απο την ΕΠΟ και δεν ευθυνεται η ιδια η ομαδα της Καλαμαριας,απο την στιγμη που υπαρχει το εγγραφο με το οκ της ΕΠΟ για την χρησιμοποιηση του ποδοσφαιριστη?

Αν θες να σου απαντήσω σοβαρά και να μην στρουθοκαμηλιζουμε, η επο του Γκαγκατση, εχει κάποια ευθύνη στην υπόθεση και ποια;

Η δήλωση του δικηγόρου που παρεθεσες ο ίδιος δείχνει ότι το θέμα ήταν σαφές ότι έχριζε διευκρινησης.

Αρα αν η υποθεση ήταν ξεκάθαρη, τότε η απάντηση είναι ΣΚΑΣΕ Καλαμαρια, εφταιξες και τώρα ρούφα το.

Αντίθετα σου θυμίζω ότι πρωτοδικως, η λύση που χαρακτηριστικε απο όλους Σολομωντεια , ήταν να επαναληφθεί ο αγώνας.

Απαντηση δεν μου εδωσες στο γιατι η Καλαμαρια δεν εδωσε το εγγραφο που πηρε το οκ απο την ΕΠΟ ωστε να μην εχει δικαιωμα να μιλαει κανεις? Και ποσο να αποδειξει οτι δεν ηταν ευθυνη δικια της?

Είμαι απο Κινητο και μ'εχει σκισει το auto-correct.

Ούτε εσύ μου απαντας γιατί αφού είναι ξεκάθαρη και αποκλειστική ευθύνη της Καλαμαριας, έχουμε επανάληψη του αγώνα, δικαστήρια και προσφυγες.

Εγώ παρέθεσα γεγονότα, κανονισμούς και άρθρα που αποδεικνύουν την εμπλοκή και την ευθύνη της επο του υπαλλήλου Γκαγκατση.

Απο κει και περα, παραδείγματα με κόκκινες κάρτες και διαφορετικές περιπτώσεις, δε με αφορούν.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του . Ούτως η άλλως, ο Ολυμπιακός ήταν εκθετοs ηθικά ακόμα και στους φιλάθλους του, λόγω των γεγονότων με τον Πανιωνιο και την επικοινωνιακή λαίλαπα που εξαπέλυσε.

Οκ.Και σε αυτο ο Ολυμπιακος φταιει.Εδω εφαγαν οι προεδροι σας τοσα εκ. ευρω και φταιει ο Ολυμπιακος για ενα Πρωταθλημα που δεν πηρατε (ξαναλεω,ηθικα κακως εκανε οτι εκανε ο ολυμπιακος,νομικα ηταν καλυμμενος).Επισης δεν εγινε επαναληψη του αγωνα.Δεν σε αφορουν γιατι δεν σε συμφερουν.Εχω κανει ερωτηση 5 φορες ηδη και δεν εχω παρει απαντηση απο κανεναν. Αφου ειναι οπως τα λετε, ηταν στημενο απο τον Ολυμπιακο και το εκανε ο Γκαγκατσης για να γινει υπαλληλος του Ολυμπιακου μετα,τοτε γιατι η Καλαμαρια δεν εδωσε αυτο το εγγραφο που λετε οτι δωθηκε στην Καλαμαρια ωστε να ειναι καθαρη τουλαχιστον εκεινη σαν Ομαδα? Γιατι δεν το προσκομισε λεγοντας οτι οριστε η αποδειξη που η ΕΠΟ ειπε οτι ειναι ολα οκ και εχει δικαιωμα συμμετοχης ο παικτης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...