nikos21aek Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αυτά είναι Αρκετές ομάδες που θα είναι του χρόνου στον όμιλο της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να δηλώσουν 2η έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ, για να παίξουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι στην ΑΕΚ εκεί! Σου λένε που να ξανακόψουμε 10000 εισιτήρια; Θα περιμένουν τον αγώνα με την ΑΕΚ να βγάλουν κανένα 100 χίλιαρο. Θα έχει γέλιο να παίξουμε του χρόνου 30-40 παιχνίδια εντός έδρας. Εν ολίγοις και ότι αμφιβολίες υπήρχαν για κακούς σχεδιασμούς κτλ και ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανέβει τρένο η ΑΕΚ, μάλλον τις εξαφανίζει η κακή οικονομική κατάσταση των ομάδων γενικά στη χώρα. Άμα περιμένουν το εντός έδρας παιχνίδι τους με την ΑΕΚ να το παίξουν εκτός έδρας μπας και βγάλουν κανένα ψιλό, φαντάζομαι πόσο ανταγωνιστικές θα είναι οι ομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καλησπέρα! Είμαι Παναθηναικός και έχω μια ερώτηση σε ένα θέμα που μάλλον σας αφορά. Ρώτησα τους Παναθηναϊκούς, δεν κατάφεραν να δώσουν απάντηση. Ρωτάω λοιπόν εσάς τους ΑΕΚτζήδες που έχετε τραβίξει τα πάθη του Χρηστού απο κάθε λογής λαμόγιο. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής: Μετά το σκάνδαλο με τα στημένα κατηγορήθηκαν κάποιοι πρόεδροι ομάδων για εμπλοκή σε στημένους αγώνες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος". http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διώκεται για αυτό το ποινικό αδίκημα απο τον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και μετά απο 2 χρόνια δεν έχει βγει καμία απόφαση που να τον αθοώνει ή να τον καταδικάζει; Υπάρχει η ποινική διώξη. Υπάρχει το κατηγορητήριο. Περάσαν 2 χρόνια. Που είναι η απόφαση και γιατί;;;;;; Μια ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου φιλε μου: Ελληνικη "δικαιοσυνη". Μετα τις ατελειωτες συναντησεις συζητησεις πιστευω θεωρειται δεδομενο οτι εφοσον μπηκε σε μια τοσο δυσκολη και ιστορικη στιγμη δεν θα εχει την οριτζιναλ να του τα ζαλιζει. Πιστευω καποια στιγμη και αυτοι οι ανθρωποι να σεβαστουν την ομαδα και να αναλαβουν τις ευθυνες τους και πρεπει να γινει τωρα που ο Χατζηχρηστος επιτελους εφυγε. Γιατι να μην ψαχτει ο ανθρωπος αφου εχει ενα καρο διασυνδεσεις και φιλους απο τον χωρο...σε ενα πρωταθλημα με τοση κλικα και εχθρικοτητα μου φαινεται απολυτως λογικο το οτι θελει να μπει με πολλους συμπαικτες στο παιχνιδι..Μακαρι να πανε ολα καλα Μακαρι να πανε ολα καλα φιλε μου αλλα δεν ξερω, καποιες αμφιβολιες τις εχω... Μακαρι οσοι χωθουν στην Αεκ να εχουν αγνες προθεσεις και να μην ειναι τιποτα τυπακια που απλα θελουν να γινουν γνωστοι και να φανε και κανα φραγκο απο τα ταμεια βλ. α-μετοχοι, Αδαμιδης κλπ... Αυτά είναι Αρκετές ομάδες που θα είναι του χρόνου στον όμιλο της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να δηλώσουν 2η έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ, για να παίξουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι στην ΑΕΚ εκεί! Σου λένε που να ξανακόψουμε 10000 εισιτήρια; Θα περιμένουν τον αγώνα με την ΑΕΚ να βγάλουν κανένα 100 χίλιαρο. Θα έχει γέλιο να παίξουμε του χρόνου 30-40 παιχνίδια εντός έδρας. Εν ολίγοις και ότι αμφιβολίες υπήρχαν για κακούς σχεδιασμούς κτλ και ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανέβει τρένο η ΑΕΚ, μάλλον τις εξαφανίζει η κακή οικονομική κατάσταση των ομάδων γενικά στη χώρα. Άμα περιμένουν το εντός έδρας παιχνίδι τους με την ΑΕΚ να το παίξουν εκτός έδρας μπας και βγάλουν κανένα ψιλό, φαντάζομαι πόσο ανταγωνιστικές θα είναι οι ομάδες. Αφου βλεπεις οτι στην Α' εθνικη οι ομαδες ειναι καφενια-ουζερι, φαντασου τι θα γινεται στις ερασιτεχνικες κατηγοριες! Εμενα δεν με προβληματιζει το ποσο γρηγορα θα ανεβει στην super league η Αεκ, με προβληματισει το κατα ποσο θα ειναι σε θεση να πρωταγωνιστησει σε ενα σαπιο ελληνικο πρωταθλημα οπου κουμαντο κανει παντα 1 ατομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πιστεψέ με η ΑΕΚ δεν έχει διαφορετική τύχη απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα που συμμετέχει στο Ελ.πρωταθλημα. Αν ποτέ γίνει δημοψήφισμα στον Παναθηναικό για το γήπεδο, εγώ θα ψηφίσω να γυρίσουμε στην Λεωφόρο. Ακόμα και να υπήρχαν τα λεφτά για το νέο γήπεδο, δεν υπάρχει το σημαντικότερο, πρωτάθλημα καθαρό για να παίζεις. Τα ίδια άτομα και η ίδια ομάδα (ΟΣΦΠ)... ------------------------------------------------ http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Πάμε σε αυτό που ρώτησα. Ο Μαρινάκης ακόμα και αν πούμε οτι πάγωσε την υπόθεση με λαμογίστηκες μεθόδους, υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν συμφέρον να πέσει ο γάβρος κατηγορίες, για να καθαρίσει επιτέλους η κόπρος του Αυγεία το Ελληνικό πρωτάθλημα. Κατηγορούνται επίσης και κοράκια π.χ. Καλόπουλος-Τρίφωνας, γιατί να μην πάνε μέσα; Γιατί κάνουν τουμπεκί; Κάτι συμβαίνει.... Δεν είναι αστείο, είναι το μεγαλύτερο καταγεγραμένο σκάνδαλο στην ιστορία του Ελ ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να γίνει γαργάρα μια δηκογραφία με ποινικές κατηγορίες. Αν θέλετε να σπάσει το απόστημα θεωρώ οτι αυτή είναι η ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Απ'οτι διάβασα η δίκη υπολογίζεται να γίνει στα μέσα του 2014. Του Μαρινάκη αν θυμάμαι καλά μαζί και με τον Παπαδόπουλο τους είχαν απαγορέψει την έξοδο απο την χώρα, αλλα μέσα σε 2-3 μέρες τους έκανε να το πάρουν πίσω. Μέχρι να γίνει η δίκη θα έχει αποφυλακιστεί και ο Ψωμιάδης μιας και θα ολοκληρώσει 18 μήνες κρατούμενος και απο τον νόμο αποφυλακίζεται. Οπότε όλοι έξω και στην δίκη θα πάρουν κανα δεδικασμένο απο παλαιότερη δίκη, οτι ήταν καφενειακές συζητήσεις κτλ κτλ... Τώρα κάνουν καινούργιο κόλπο με τα τηλέφωνα. Βάζουν μετανάστες να πάνε να αγοράσουν κάρτες στο όνομά τους και τους τις δίνουν μετά. Τσακώνουν και 100 ευρό και είναι πένα. Οπότε και να βρούν τώρα συνομιλία θα είναι καταχωρημένη στον Χασάν Χασάνοφ... Το θέμα θα ήταν να έκανε ένα μπαμ και ο Βαζελος να πεί χρεοκοπώ και να σου πω εγώ μετά Superleague και μαλακίες. Ντέρμπι με ηρακλή ψαχνών θα έπαιζε ο Βαγγέλας. Αλλα είναι μετρημένες οι μέρες του, μέχρι και οι ίδιοι οι γαύροι τον βρίζουν. Σκέψου πόσο τους έχει αηδιάσει....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Απ'οτι διάβασα η δίκη υπολογίζεται να γίνει στα μέσα του 2014. Του Μαρινάκη αν θυμάμαι καλά μαζί και με τον Παπαδόπουλο τους είχαν απαγορέψει την έξοδο απο την χώρα, αλλα μέσα σε 2-3 μέρες τους έκανε να το πάρουν πίσω. Μέχρι να γίνει η δίκη θα έχει αποφυλακιστεί και ο Ψωμιάδης μιας και θα ολοκληρώσει 18 μήνες κρατούμενος και απο τον νόμο αποφυλακίζεται. Οπότε όλοι έξω και στην δίκη θα πάρουν κανα δεδικασμένο απο παλαιότερη δίκη, οτι ήταν καφενειακές συζητήσεις κτλ κτλ... Τώρα κάνουν καινούργιο κόλπο με τα τηλέφωνα. Βάζουν μετανάστες να πάνε να αγοράσουν κάρτες στο όνομά τους και τους τις δίνουν μετά. Τσακώνουν και 100 ευρό και είναι πένα. Οπότε και να βρούν τώρα συνομιλία θα είναι καταχωρημένη στον Χασάν Χασάνοφ... Το θέμα θα ήταν να έκανε ένα μπαμ και ο Βαζελος να πεί χρεοκοπώ και να σου πω εγώ μετά Superleague και μαλακίες. Ντέρμπι με ηρακλή ψαχνών θα έπαιζε ο Βαγγέλας. Αλλα είναι μετρημένες οι μέρες του, μέχρι και οι ίδιοι οι γαύροι τον βρίζουν. Σκέψου πόσο τους έχει αηδιάσει....... Ναι ενω αν φυγει ο Ολυμπιακος απο το πραωταθλημα θα υπαρχει ''πρωταθλημα'' ενω αν φυγει ο ΠΑΟ δεν θα υπαρχει ε? Καλα πλακα μας κανετε μωρε? Μια ο demon υποστηριζει την ΑΕΚ και λιγα ποστ πιο πριν την κραζει για ενα πετσινο πεναλτυ που της ειχε δωσει υπερ της στο κυπελλο.Ελεος δηλαδη αυτες οι Κωλοτουμπες σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Που έκραξα εγώ την ΑΕΚ; . Σε προκαλώ να το δείξεις. Ο Μπάκας είπα έδωσε απο 1 πέναλτι, και απάντησα στα κλασικά "γάβρικα" που αρχίζεται να λέτε, όταν σας πούνε για τις παράγκες που έχετε. Δεν του αρέσει του γαβράκου η συζήτηση, και μπήκε να το κάνει αρένα με ψέματα και χαρακτηρισμούς, ντροπή. Να ζητήσεις συγνώμη για τα ψέματα που έγραψες. Σας παρακαλώ μην του απαντήσετε, είναι γνωστό το κόλπο του. @traganeus Αυτό με τα μέσα του 2014 που το διάβασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οχι μην μετράς τον αγώνα στα χαρτιά. Εσύ δεν είσαι ενημερωμένος. Επίσης έγιναν πολλά διαιτητικά όργια θυμάμαι 2 στα γρήγορα. ΟΣΦΠ-ΑΕΛ και ΑΕΚ-ΠΑΟ με ανήπαρτκο πέναλτι να καταλογίζεται στην ΑΕΚ. Το ματς έκατσε στο Χ. Αίσχη γίναν εκείνη την χρονιά. 1 βαθμό πίσω σου Τερμάτισα πολεμώντας ΕΠΟ και Διαιτησία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος". Επίσης μέσα στους 83 συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του διεθνή ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, του ποδοσφαιριστή του Άρη Κώστα Μενδρινού, του ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Χοσέ Ρέγες, του διαιτητή Καλόπουλου και του βοηθού διαιτητή Τρύφωνος. http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Δεν βλέπω τον Πατέρα πουθενά.... Δεν βλεπω να αναφερεις πουθενα τον Μπακα αλλα οτι εδωσαν μουφα πεναλτυ επι της ΑΕΚ.. ... ΔΕΝ ειπα ποτε οτι δεν υπαρχει παραγκα.. ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ.Ας εχει καποιος τα κοτσια να πει ναι εχω/ειχα και εγω παραγκα,μην μας το παιζετε αγιοι ομως..ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ...ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οχι δεν έχει καμια παράγκα η ΑΕΚ. Η παράγκα είναι του Υπαλλήλου σας του Γκαγκάτση που δουλεύει σήμερα στον Ολυμπιακό. Αν δεν "'επιανε" η έφεση θα γινόταν τίποτα άλλο μην ανησυχείς. Για τον τελικό κυπέλου έγραψες παραπάνω, αυτό που ειπες τώρα ήταν αγώνας πρωταθλήματος, απο άλλο θέμα έφερες post. Δεν πιστεύω σε παράγκες άλλων ομάδων παρά της δικής σας εξάλου, πως θα το γράψω; Οπως είπα και παραπάνω, το πας στις βρισιές και τα ψεύδη. Στο θέμα πάνω που λέμε έχεις να πεις κάτι; ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑ... Η τιμωρία σας που έχετε παράγκα όπως παραδέχεσαι ποιά πρέπει να είναι; ΝΑ σηκώνετε πρωταθλήματα και να τσεπώνετε τα 20εκ του CL; Μήπως πρέπει να σας αφαιρεθούν τα πρωταθλήματα και να πέσετε κατηγορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Απο την στιγμη που λες οτι παραγκα ειχε και εχει ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακος και καμια αλλη ομαδα οκ.Σταματαω εδω και δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου γιατι πραγματικα εκτος απο κολλημενος Παναθηναικος εισαι και ασχετος..Αντικειμενικοτητα μηδεν.Ευτυχως που υπαρχουν και αλλοι Παναθηναικοι οι οποιοι βλεπουν τα λαθη σας αλλα και οτι παραγκες υπηρχαν και θα υπαρχουν και δεν θα ειναι μονο Ολυμπιακη η παραγκα..Καλο σου απογευμα.. Τωρα την εχει ο Ολυμπιακος,αυριο μπορει να την εχει ο ΠΑΟ οπως την ειχε καποτε,οπως μπορει να την εχει η ΑΕΚ Ή ο ΠΑΟΚ σε καποια χρονια.Μην λες λοιπον οτι παραγκα ειχε και εχει μονο ο Ολυμπιακος,γελανε και οι πετρες μαζι σου..Επισης βγαλε τις παροπηδες γιατι αν αυριο μεθαυριο σε σφαξει η διαιτησια με την ΑΕΚ να εχεις τα @@ να μην πεις τιποτα για την διαιτησια. Επισης ρε φιλε για να πεσεις κατηγορια πρεπει να υπαρχει κατι γυρω απο τα στημενα ή κατι.Στο οποιο μπορει να υπαρχει αλλα δεν εχει βγει αποφαση ακομα,Οταν βγει και αν βγει θετικη τοτε ναι να πεσω κατηγορια.Τα διαιτητικα σφαλματα,ειτε αυτα ερχονται πραγματικα απο λαθη ή και απο στημενα λαθη δεν μπορει να υπαρχει τιμωρια αφαιρεσης πρωταθληματων και να πεσεις κατηγορια.Επισης λαμογιες και στημενα παιχιδια παντοτε υπηρξαν οπως επι βαρδινογιαννη στα πετρινα χρονια του ολυμπιακου,με την λογικη και αυτη τα επεφτες και εσυ κατηγορια. αλλα απο την στιγμη που εσυ λες και πιστευεις οτι και τοτε και απο την ιδρυση σου εσυ σαν ΠΑΟ δεν ειχες ποτε παραγκα δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε τιποτα αλλο.Με Παναθηναικους που για ολα φταινε οι αλλοι και οι ιδιοι ποτε δεν χαλαω τα λογια μου,δεν αξιζει..Εδω μας ειπες οτι γουσταρεις προεδρο τον Αλαφουζο,πλακα μας κανεις? Φαντασου τι Παναθηναικος εισαι για να γουσταρεις τοσο τρελα τον Αλαφουζο..Που να εβαζε και χρηματα δηλαδη.. Δεν εχει τα @@ καν να απαντησει στην ερωτηση που του εκαναν ποσα λεφτα εχει βαλει ο ΙΔΙΟΣ.Αλλα μαλακας ηταν να απαντησει...Να πει τι? οτι δεν εχω βαλει μια και το παιζω μαγκας? Θα τον επαιρναν με τις μετρες,που και αυτο δεν θα αργησει να γινει βασικα αλλα ας κερδισει λιγο χρονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Παράγκες υπήρχαν,υπάρχουν και δε γουστάρω άλλο να υπάρχουν.ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑ... Μπορούμε να προχωρήσουμε ΕΜΠΡΟΣ, επιτέλους??? Ήμαρτον πια...κάθε φορά,τα ίδια και τα ίδια...έχει καταντήσει αηδία...σαν τα μωρά παιδιά...εσύ το έκανες πρώτος...όχι,εσύ...όχι,εσύ...όχι,εσύ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Παράγκες υπήρχαν,υπάρχουν και δε γουστάρω άλλο να υπάρχουν.ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑ... Μπορούμε να προχωρήσουμε ΕΜΠΡΟΣ, επιτέλους??? Ήμαρτον πια...κάθε φορά,τα ίδια και τα ίδια...έχει καταντήσει αηδία...σαν τα μωρά παιδιά...εσύ το έκανες πρώτος...όχι,εσύ...όχι,εσύ...όχι,εσύ... Αυτο ακριβως λεω και εγω,οπως το εχω ξαναπει.Οτι εχει καταντησει αηδια,ολο αυτο με την διαιτησια υπερ του ολυμπιακου,βαρεθηκα τον Μαρινακη την μια να λεει οτι εχουμε το καλυτερο ροστερ και να γαμαει η διαιτησια οποιονδηποτε αστερα και οποιονδηποτε πλατανια και Παναθηναικο.Ας κοψει κωλους εκει στο ρεντη,να βαλουν μυαλο γιατι πολυ αερα πηραν τα κωλοπαικτακια,με ολα τα λεφτα στα χερια,σταθερη ημερα και ωρα καθε μηνα και να βγαζουν αυτο το εκτρωμα στο γηπεδο.Ειτε ο αντιπαλος λεγεται Παναθηναικος ειτε ομαδα ερασιτεχνικου ειτε Μπαρτσελονα.Πιο πολυ φετος για μενα,στην ομαδα φταιει οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος,και δεν μιλαω σε σχεση με αντιπαλους αλλα μεσα στην ομαδα.Εξαιρεση 1-2 θεσεις,επιθεση και ακρα..Στις αλλες θεσεις ξερει οτι ο Χολεμπας θα παιξει εκει,τελος,δν υπαρχει αλλος,το ιδιο και στο κεντρο της αμυνας,με μανωλα σιοβα ή κοντρερας,ο ενας απο τους 3 τουλαχιστον ειχε επαναπαυτει..Το ιδιο και στο κεντρο,μανιατης με φεισα μασαντο..Ειδικα ο μασαντο,2,7εκ εδωσαν,σιγα μην με αφησουν στον παγκο.. Στα τετοια του και αυτος..Ενω με βαλβερδε ηξερε ο Χολεμπας πως αν δεν φαει το χορτο δεν θα παιξει την αλλη βδομαδα.Τωρα σιγα μην μου φαει την θεση το γατακι ο Βλαχοδημος που ηρθε τωρα,σιγα μην μου φανε την θεση οι δανεικοι που θα γυρισουν πισω..Αν παρει ενα καλο αριστερο μπακ θα δεις για ποτε θα παιξει μπαλα ο χολεμπας και ο καθε χολεμπας.Δεν θελω παραγκα πια,και δεν θελω αλλα σφυριγματα υπερ της ομαδας μου,ειδικα κραυγαλεα..Αλλο ενα οριακο οφσαιντ και αλλο ενα οσφαιντ 1 μετρο οπως του Σαλπι.Ουτε πεναλτυ μαρς οπως του Μανιατη.Δωστο το γ@@μενο,25 λεπτα εχει ακομα,μπορει να φαει 4 γκολ μετα,μπορει να ισσοφαρισει και να παει παραταση η και πεναλτυ..Δεν ξερεις καν αν θα το βαλει το πεναλτυ.Και στο κατω κατω,χανεις το κυπελλο,και τι εγινε ρε φιλε? Αν θα εβλεπαν οτι η ομαδα σου προσπαθησε και εχασε δικαια δεν θα εφευγαν 25000 κοσμος στην απονομη.Καλυτερα να εχανες το κυπελλο και να ειχες 25000 οπαδους διπλα σου,παρα να το πηρες και να το σηκωσεις με αδεις εξεδρες.Οπως χειροκροτηθηκες στην Αγγλια με την Αρσεναλ,γιατι προσπαθησες. Επισης dimpa δεν ειπα αν ο ΠΑΟ ειχε πρωτος παραγκα ή εγω πρωτος ή οποια ομαδα και αν ηταν.Ειπα οτι ας μην προσπαθει να πεισει τον εαυτο του και εμας οτι παραγκα ειχε και θα εχει μονο ο ολυμπιακος,οτι ο ΠΑΟ ηταν καθαρος και επαιρνε ολα τα Πρωταθληματα γιατι τα αξιζε και ο ΟΣΦΠ να επαιρνε γιατι ειχε παραγκα..Παραγκα ειχε,εχει παρει καποια λογω διαιτησιας,αλλα στις 5αρες και τις 4αρες που ετρωγε ο βαζελος εφταιγε η διαιτησια? ΟΧΙ.Ας παραδεχτει λοιπον οτι παραγκα ειχε και η ομαδα του,δεν ξερω ποσο χρ ειναι αλλα ισως να ειναι μικρος και να ετυχε να δει την παραγκα του Ολυμπιακου και οχι του ΠΑΟ,οπως μπορει να ζησουμε ολοι και να δουμε μια παραγκα του Αστερα ας πουμε σε 10 χρονια.Αυτο δεν σημαινει οτι ο ΠΑΟ ειναι καθαρος και δεν εχει παραγκες..Εγω αυτο ειπα,να μην προσπαθει να μας βγαλει τρελους.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ρε φιλε εισαι ασχετος? Το ιδιο μια πειθαρχικη διωξη σε εναν που κανει αναφορα σε διατησια ας πουμε και τιμωρειτε μεσα σε μια βδομαδα και το ιδιο ειναι μια διωξη για στημενα παιχνιδια που αφορα πολλα χρονια και 80+ ατομα? πλακα μας κανεις? Το ιδιο πραγμα ειναι? Επισης θελεις να μου πεις οτι ο Γκαγκατσης παρεσυρε την Καλαμαρια να βαλει εναν παικτη που δεν εχει δικαιωμα σημετοχης ετσι? γελαει ο κοσμος με αυτα που λες..Και γιατι να μην ελεγε στην Καλαμαρια να ανοιξει τα ποδια,να κερδισει ο Ολυμπιακος με 2-0 και να τελειωσει εκει το παιχνιδι,ομορφα και ωραια.. Ενω ο Παναθηναικος θελεις να μου πεις ποτε μα ποτε δεν εχει μπλεξει με παραγκες και τετοια ετσι? Ειναι απολυτα υγιης ο συλλογος σου δηλαδη? αυτο μου λες Τοποθετήθηκες γιατί δεν έχει βγεί απόφαση για στημένα παιχνίδια που κατηγορείται ο Προεδρός σας Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλα και τι έκανε ο Γκαγκάτσης στο πρωτάθλημα στα χαρτιά που έκλεψε η ομάδα σου απο την ΑΕΚ. Τα έγραψες 5-6 φορές στο thread του ΠΑΟ. Είναι πολλά τα άτομα και αργεί να γίνει το γλυκό. Εμένα αυτό δεν με καλήπτει. Άσε με τώρα να συνεχίσω να μιλάω με οπαδούς της ΑΕΚ να δω τι σκατά έχει γίνει με την δηκογραφία του Μαρινάκη, αν μπορέσει να απαντήσει κανείς. Ξέρει κανείς για μέσα 2014 σαν ημερομηνία δίκης; που το διαβάσατε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ρε φιλε ειμαι εγω μεσα στα δικαστηρια για να σε καλυψω με την απαντηση μου? Μην λες αυτα γιατι εκτειθεις την ασχετοσυνη σου για την οποια μιλαω..Βεβαια πανω σε αυτα που λεω δεν αναφερεσαι καν γιατι δεν σε συμφερει.Σου ειπα,δεν αντιλεγω οτι εχει παραγκα ο ολυμπιακος,μην λες ομως οτι δεν ειχες παραγκα ουτε εσυ.. Αυτο προσπαθω να σου πω και να το παραδεχτεις.. τοσο αστοχο ειναι αυτο που λεω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μα τα λεει εκ του ασφαλους.Η ΑΕΚ δεν ειναι στην Superleague πλεον..Αλλιως να δουμε τι θα ελεγε αν τον εσφαζε η διαιτησια σε κανενα μεταξυ τους παιχνιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν φύγει και ο Βάζελος αντράκο απο την superleague έλα να μου πεις απο που θα βρείς τηλεοπτικά μετά. Ποιος θα μαζέψει βαθμούς ευρώπη? Ο ολυμπιακός?? χαχαχαχαχα εκεί που δεν πιάνει η παράγκα του χοντρού τα πάτε περίφημα, αν και προσπάθησε να το παίξει έξυπνος τότε με τον διαιτητή, αλλα και τα λεφτά του έφαγε και τα μπαλάκια ου τα έφαγε. Σε 2 χρόνια που δεν θα βγαίνει ο πρωταθλητής cl θέλω να σε δώ. Αλλα ξέρει τι κάνει τώρα, θα έχει 10 παραρτήματα, οπότε θα πουλήσει 3-4 παίχτες θα κονομήσει ενα 10ρικάκι και χέστηκε για βελτίωση της ομάδας, απο τώρα είναι πρωταθλητής 2013-2014 και κυπελλούχος. Και απο την στιγμή που η ΑΕΚ δεν είναι Superleague με το πάνθεον των ομαδάρων της ελλάδας, γιατί συνεχίζεις να ασχολήσε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις