linkin Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 To ζητημα ειναι ο Ντεμης αμα μπει απο που θα λαβει χρηματοδοτηση?? Γιατι ο ιδιος σοβαρα φραγκα να τρεξει ομαδα δεν εχει και απο μετοχους/αμετοχους εχουμε χορτασει. Εκτος αμα περα απο το γηπεδο,θελει να χωθει και ο Μελ και στην χρηματοδοτηση μεχρι να παρει τα πανω της η ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλά κάτσε μην προορίζεται για εμάς αυτός ο Καλτσίδης πως λέγετε ο τσιμεντάς της Ρωσίας που είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας του κόσμου και κάνει κανένα τέτοιο κονέ ο Μελισσανίδης για να φτιάξει το γήπεδο, και μετά όποιος και να μπεί στην ΑΕΚ, άσχημα τα πράγματα δεν γίνεται να είναι με 2-3 δισεκατομυριούχους από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Mεχρι τις 7/6 που ειναι η επομενη ΓΣ της Παε και στις 9/6 που ειναι η ΓΣ της Ερα δεν θα υπαρχουν χειροπιαστες εξελιξεις!! Πιστευω θα γινει μια προσπαθεια να μην υπαρξουν αλλες προσφυγες απο Ελληνες παικτες(βλ Μπουγαιδη)! Το διοικητικο και προπονητικο πλανο οσον αφορα τα προσωπα της 2013/14 ειναι σχεδον ολοκληρωμενο! Θα παιζουμε κατα πασα πιθανοτητα στο Ελληνικο! Υ.γ:Θεωρω λαθος την αποσυρση της καταγγελιας για αρθρο 99 και Αρη! Ειναι σκανδαλο μεγατονων οτι η ΕΠΟ δν τον απεβαλλε απο το πρωταθλημα για τις υποθεσεις των ποδοσφαιριστων που περιλαμβανονται στο φακελλο για το αρθρο 99! Το αρθρο 35 του ΚΑΠ ειναι ξεκαθαρο και αναφερει οτι δεν μπορουν για υποθεσεις που απτονται της αθλητικης δικαιοσυνης να παρεμβαινουν τα πολιτικα δικαστηρια!! Ο Αρης εχοντας παρει προσωρινες διαταγες προστασιας εναντι πιστωτων αποτρεπει το διαιιτητικο δικαστηριο της ΕΠΟ να δικασει τις προσφυγες 10 ποδοσφαιριστων του που θα του απεφεραν αφαιρεση βαθμων!!! Μετα την χθεσινη επικυρωση της βαθμολογιας αυτος ο κινδυνος δεν υφισταται πλεον και οι οποιες αποφασεις θα εφαρμοστουν στο επομενο πρωταθλημα!! Επισης το πλανο βιωσιμομοτητας που καταθεσε για το αρθρο 99 ειναι αστειο και ενα μερος μπορειτε να το δειτε εδω http://www.makthes.gr/news/sports/98341/ οπου αναφερει οτι τα περιουσικα της ΠΑΕ Αρης ανερχονται στα 14εκ(χωρις το γηπεδο που ανηκει στον ερασιτεχνη)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 To ζητημα ειναι ο Ντεμης αμα μπει απο που θα λαβει χρηματοδοτηση?? Γιατι ο ιδιος σοβαρα φραγκα να τρεξει ομαδα δεν εχει και απο μετοχους/αμετοχους εχουμε χορτασει. Εκτος αμα περα απο το γηπεδο,θελει να χωθει και ο Μελ και στην χρηματοδοτηση μεχρι να παρει τα πανω της η ομαδα. Εγώ θα ήθελα και Ντέμη μαζί με Μελισσανίδη, να τον έβαζε αυτόν πρόεδρο πχ. Εκεί ναι θα πίστευα οτι κατι καλό θα βγεί, θα έχεις τον Μελισσανίδη που δεν του κουνιέται κανείς στο παρασκήνιο και τον Ντέμη που προσωπικά μου βγάζει κάτι το αγνό για πρόεδρο. Καλά κάτσε μην προορίζεται για εμάς αυτός ο Καλτσίδης πως λέγετε ο τσιμεντάς της Ρωσίας που είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας του κόσμου και κάνει κανένα τέτοιο κονέ ο Μελισσανίδης για να φτιάξει το γήπεδο, και μετά όποιος και να μπεί στην ΑΕΚ, άσχημα τα πράγματα δεν γίνεται να είναι με 2-3 δισεκατομυριούχους από πίσω. Γενικά έχουν ακουστεί τόσα πολλά πράγματα αυτές τις μέρες που δεν ξέρεις τι να κρατήσεις. Εγώ το μόνο που περιμένω είναι εστω μια επίσημη ανακοίνωση. 5 λέξεις. Γιατί ρίξανε την ομάδα Γ χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Εκτός και αν δεν μπορεί να βγεί επίσημα ο Μελ λόγο του ΟΠΑΠ. Αυτό που με κρατάει αισιόδοξο είναι οι δηλώσεις του Δέλλα, καθώς τον εκτιμώ απεριόριστα ειδικά για τον χαρακτήρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ρε παιδιά, τις φήμες για τα νέα πρόσωπα (ούτε που είχα ακούσει, ας πούμε, για τον Μπάγιεβιτς) που τις διαβάζετε? και κατά δεύτερον, μήπως είναι νωρίς να αναπαράγουμε αρβύλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν είναι αρβύλες. Κάνει κουμάντο πλέον ο Μελισσανίδης και ασχολείται ενεργά με τα πάντα. Το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές ότι θα γίνει που πλέον μοιάζει απίστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ισχυει αυτο που λεει εδω* ?Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους πάγκους, αφού οι προπονητές των ομάδων θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι Έλληνες με δίπλωμα UEFA Β’ και δελτίο πιστοποίησης προπονητή με όλες τις υποχρεώσεις. * http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/7572-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%E2%80%99-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE edit: εδω λεει οτι παει για προεδρος ισως διαβασα γρηγορα τα ποστ σας ,συγνωμηhttp://www.sportdog.gr/article/170026/aytos-tha-einai-proedros-stin-aek-toy-tigri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πάντως σήμερα άκουσα στον ANT1 ότι την ομάδα θα την ρίξουν στην football league 2 για να ξεχρεώσει.Μεγάλη μαγκιά αν το κάνουν αυτό αφού η δυναμική του συλλόγου καθώς και τα άτομα που θα εμπλέκονται σε αυτήν θα εγγυηθούν την γρήγορη επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εγώ θα ήθελα και Ντέμη μαζί με Μελισσανίδη, να τον έβαζε αυτόν πρόεδρο πχ. Εκεί ναι θα πίστευα οτι κατι καλό θα βγεί, θα έχεις τον Μελισσανίδη που δεν του κουνιέται κανείς στο παρασκήνιο και τον Ντέμη που προσωπικά μου βγάζει κάτι το αγνό για πρόεδρο. .... Κι εγω θα το ηθελα αυτο ωστοσο 2 πραγματα με προβληματιζουν. Θα τον αποδεχθουν τα καμμενα οριτζιναλια ή παλι θα μας σκοτιζουν τις μπαλες με την πρωτη στραβη? Εμαθε ο Ντεμης απο τα λαθη του? Και κυριως, δεν καταλαβαινω ο Μελισσανιδης γιατι ψαχνεται τοσο με συνεργατες και τα σχετικα. Εχει τα φραγκα και την δυναμικη να το τρεξει ολο το project μονος του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αποτι διάβασα στον sportdog λέει οτι μέσα στις μέρες θα μιλήσει ο Τίγρης. Γενικά αυτό με τους συνεργάτες θεωρώ οτι το ψάχνει τόσο λόγο του ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ, γι'αυτό το ψάχνει τόσο με συνεργάτες και γι'αυτό θεωρώ οτι βάζει τον Ντούσαν πρόεδρο μιας και δεν έχει την τεχνογνωσία να είναι πρόεδρος. Αλλα θα κάνει ο,τι πει ο Τίγρης μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι. Το να πανηγυρίσω όμως που ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα Γ το θεωρώ γελοίο και ας έρθει ο μεγαλύτερος μεγιστάνας μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ... Το να πανηγυρίσω όμως που ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα Γ το θεωρώ γελοίο και ας έρθει ο μεγαλύτερος μεγιστάνας μετά... Kανεις δεν θελει να δει την Αεκ στην Γ φιλε μου αλλα εδω που φτασαμε δεν υπαρχει λυση. Καλυτερα φετος με τον τροπο που εγινε παρα να φυτοζωουσαμε για αλλον ενα χρονο.+ οτι αυτο που βλεπαμε τα τελεταια χρονια δεν ηταν ΑΕΚ. Και η Γ αργα ή γρηγορα ηταν αναποφευκτη. Εκτος αμα νομιζει καποιος οτι θα βλεπαμε λεφτα απο τον αγαπουλα και την "ελληνικη δικαιοσυνη" και θα ξεχρεωναμε. Παμε απο την αρχη, απο μηδενικη βαση με ανθρωπους που αγαπανε την ΑΕΚ (Ντεμης-Ντουσαν, για τον τιγρη τις εχω τις επιφυλαξεις μου) και θα δουμε τι θα δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καλησπέρα! Είμαι Παναθηναικός και έχω μια ερώτηση σε ένα θέμα που μάλλον σας αφορά. Ρώτησα τους Παναθηναϊκούς, δεν κατάφεραν να δώσουν απάντηση. Ρωτάω λοιπόν εσάς τους ΑΕΚτζήδες που έχετε τραβίξει τα πάθη του Χρηστού απο κάθε λογής λαμόγιο. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής: Μετά το σκάνδαλο με τα στημένα κατηγορήθηκαν κάποιοι πρόεδροι ομάδων για εμπλοκή σε στημένους αγώνες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος". http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διώκεται για αυτό το ποινικό αδίκημα απο τον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και μετά απο 2 χρόνια δεν έχει βγει καμία απόφαση που να τον αθοώνει ή να τον καταδικάζει; Υπάρχει η ποινική διώξη. Υπάρχει το κατηγορητήριο. Περάσαν 2 χρόνια. Που είναι η απόφαση και γιατί;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Live your myth in Greece... Πέρα από το παραπάνω λογοπαίγνιο, μην περιμένεις σοβαρή απάντηση επι του θέματος στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καλησπέρα! Είμαι Παναθηναικός και έχω μια ερώτηση σε ένα θέμα που μάλλον σας αφορά. Ρώτησα τους Παναθηναϊκούς, δεν κατάφεραν να δώσουν απάντηση. Ρωτάω λοιπόν εσάς τους ΑΕΚτζήδες που έχετε τραβίξει τα πάθη του Χρηστού απο κάθε λογής λαμόγιο. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής: Μετά το σκάνδαλο με τα στημένα κατηγορήθηκαν κάποιοι πρόεδροι ομάδων για εμπλοκή σε στημένους αγώνες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος". http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διώκεται για αυτό το ποινικό αδίκημα απο τον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και μετά απο 2 χρόνια δεν έχει βγει καμία απόφαση που να τον αθοώνει ή να τον καταδικάζει; Υπάρχει η ποινική διώξη. Υπάρχει το κατηγορητήριο. Περάσαν 2 χρόνια. Που είναι η απόφαση και γιατί;;;;;; Και στην ερώτηση αυτή,δεν μπόρεσε να σου απαντήσει κανείς??? Είναι πολύ απλή η απάντηση...γιατί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Κι εγω θα το ηθελα αυτο ωστοσο 2 πραγματα με προβληματιζουν. Θα τον αποδεχθουν τα καμμενα οριτζιναλια ή παλι θα μας σκοτιζουν τις μπαλες με την πρωτη στραβη? Εμαθε ο Ντεμης απο τα λαθη του? Και κυριως, δεν καταλαβαινω ο Μελισσανιδης γιατι ψαχνεται τοσο με συνεργατες και τα σχετικα. Εχει τα φραγκα και την δυναμικη να το τρεξει ολο το project μονος του... Μετα τις ατελειωτες συναντησεις συζητησεις πιστευω θεωρειται δεδομενο οτι εφοσον μπηκε σε μια τοσο δυσκολη και ιστορικη στιγμη δεν θα εχει την οριτζιναλ να του τα ζαλιζει. Πιστευω καποια στιγμη και αυτοι οι ανθρωποι να σεβαστουν την ομαδα και να αναλαβουν τις ευθυνες τους και πρεπει να γινει τωρα που ο Χατζηχρηστος επιτελους εφυγε. Γιατι να μην ψαχτει ο ανθρωπος αφου εχει ενα καρο διασυνδεσεις και φιλους απο τον χωρο...σε ενα πρωταθλημα με τοση κλικα και εχθρικοτητα μου φαινεται απολυτως λογικο το οτι θελει να μπει με πολλους συμπαικτες στο παιχνιδι..Μακαρι να πανε ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις