Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχαχαχαχαχαχα το διάβασα και αυτό, ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΛΕΡΑ λέει. χαχαχαχαχαχαχαχαχ 

Μήπως έχει προκύψει κάτι ανάλογο με καταγγελίες απο το UNFOLLOW? Oχι ντάξει σοβαρός επιχειρηματίας είναι!!! Εγώ που τα έλεγα και σε ένα group στο fb για την ΑΕΚ, οτι ο τίγρης θα μπεί μόνο για λαμογιά και για "ασυλία" με έβγαλαν οτι είμαι γαύρος... Αυτός μας αξίζει όμως!!!

Φαντάζομαι οτι γνωρίζεις ποιος κατέθεσε υπερ του Τιγρη μετά απο αυτό, τον έβγαλε τελικά απ τη φυλακή ο τιγρης ξαναέγινε μεγάλος, αλλά δεν ασχοληθηκε ποτέ σοβαρά με το ποδόσφαιρο έτσι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο Κοκκαλιάρης και κάπου είχα διαβάσει οτι "λένε" στην συμφωνία ήταν να φύγει απο την ΑΕΚ και να μην ξαναασχοληθεί....

Το έχω πεί και στους άλλους τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που έχουν μεθύσει απο το πόσο μεγάλη θα γίνει η ΑΕΚ, οτι θα έρθει στιγμή που θα τα ξεπληρώσουμε όλα αυτά, βγαίνοντας στους δρόμους κατα χιλιάδες να κάνουμε τίποτα συλλαλητήρια για να μην καταδικαστεί ο Τίγρης. Εγώ τέτοια ΑΕΚ ΔΕΝ είμαι.

Αυτό ακριβως.

Και όντως ο Τιγρης δεν ασχολήθηκε ποτέ ξανά με την ΑΕΚ ενεργά. Ποτέ όμως.

Ακόμα και τώρα που ευκολα θα μπορουσε να τη σωσει.

Ο Μαρινάκης, έδωσε 50 εκατομμύρια ευρω, για να πάρει τον Ολυμπιακό και να επενδυσει με παίχτες, γηπεδο κτλ κτλ.

Οντως τα εδωσε. Διότι ήξερε οτι θα του αποφέρει κέρδη. Και έτσι θα γινει.

Ηδη έχει βγάλει το 1/4 απ ότι βλέπουμε και συντομα θα βγάλει περισσότερα.

Και ο Κοκκαλης έκανε το ιδιο παλαιότερα. Δε σου λέω οτι ειναι οι καλυτεροι προεδροι, ουτε οτι επενδυσαν για να κάνουν καλυτερο το ποδόσφαιρο. Ομως επένδυσαν. Εβαλαν χρημα. Και ο ένας το πήρε πισω με το παραπάνω, ο άλλος οσονούπω.

Αλήθεια ο Τιγρης, ένας τοσο ισχυρός ανθρωπος, πόσο δυσκολο ηταν να μαζεψει 3-4 ακόμα και να επενδυσουν επάνω στην ομάδα, καλυπτοντας τα χρέη της??

Το θεμα ειναι οτι για ολα τα πραγματα γκρινιαζουμε.Μεχρι τωρα βριζατε ολους οσους ειναι εμπλεκομενοι στην ΑΕΚ και που δεν βαζουν λεφτα,τωρα που θα πεσει κατηγορια και θα σβηστουν τα χρεη της και κανει αυτα που ειπε ο Τιγρης παλι γκρινιαζετε και τον βριζετε γιατι θελει να επενδυσει στην ΑΕΚ.Τι σκατα θελετε επιτελους? Εναν αγγελο απο τον ουρανο να παρει την αεκ να την παει τελικο τσουλου? Θα μας τρελανετε? Αφηστε τον ανθρωπο να ασχοληθει,να επενδυσει πανω στην ΑΕΚ και να την παει εκει που αξιζει.Δεν σημαινει αυτο οτι θα φτιαξει την δικια του παραγκα ας πουμε για να το κανει.Να επενδυσει θελει ο ανθρωπος σε ενα σωματειο το οποιο θα ειναι πιο υγειης τωρα οικονομικα απο οτι ηταν πριν που δεν αναλαμβανε.Και στο κατω κατω λεφτα θα βαλει,δεν ειναι μαλακας να αναλαμβανε την ΑΕΚ οταν ειχε 100+ μυρια ΧΡΕΗ.Εσεις θα περνατε ενα μαγαζι που θα ειχε χρεος καθε μηνα ενα ποσο στα 1000 ευρω ας πουμε ή ενα μαγαζι που θα ειχε ενα χρεος στα 100 ευρω το μηνα? Δεν νομιζω να υπηρχε κανεις που θα διαλεγε το πρωτο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ Traganeus

1)Για το "λερα" αναφερομαι μονο στο ποδοσφαιρο!Λεω αν μπει και κανει οτι ο Μαρινακης,ο Κοκκαλης κτλ εδω θα ειμαστε να τον κραξω!Δν μπορω να το προδικασω 

2) H υποθεση που λες εχει καταληξει νομιζω!

Παρολα αυτα  υπαρχει η υποθεση με την Aegean oil: http://www.unfollow.gr.com/blog/item/181-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-aegean-oil.html

3)Προφανως οι  περισσοτεροι ισχυροι επιχειρηματιες και δη οι εφοπλιστες δεν εκαναν περιουσιες με τον σταυρο στο χερι!

Εχει ακουστει για  σπασιμο του εμπαργκο στον πολεμο του Κολπου απο τον Βαρδινογιαννη,υπαρχουν καταγγελιες για λαθρεμποριο για τα ΕΛΠΕ του Λατση κτλ!

4)Για "λαμογια" εννοεις να κλεψει λεφτα απο την ΑΕΚ??Δεν εχει αναγκη φιλε, εχει 3,2 δις περιουσιa!!Βλεπει το προτζεκτ ΑΕΚ μεσω του γηπεδου ως μια καλη μπιζνα!ΑΠΛΑ!

Με ενα μικρο ποσο, για αυτον, θα τον μνημονευουν οι Αεκτζηδες και παραλληλα θα τιμησει το ονομα του πατερα του που λατρευε την ΑΕΚ!!

Τα 30εκ που λεγεται οτι θα βαλει στο γηπεδο ειναι το 1/3 του κοστους του αεροπλανου του...

5)Για 'ασυλια' και παλι δν εχει αναγκη την ΑΕΚ,οπως σου απεδειξα με το 2!Ειναι προσωπικος φιλος με τον Α Σαμαρα και τον εμπιστο του Φαηλο Κρανιδιωτη(που ειναι και δικηγορος του Μελ)!

Επιχειρηματικα αυτη την στιγμη ειναι πανισχυρος  και  μαζι με τον Σαλλα(κρατα το ονομα) της Πειραιως εμφανιζονται  ως οι πιο ευνοημενοι του υπαρχοντος πολτικου τοπιου!

6)Το ενδιαφερον για την ΑΕΚ περισσοτερο κακο  του κανει, επικοινωνιακα, οσον αφορα το deal για τον OΠΑΠ!Ας δουμε τι θα γινει την Μ.Τεταρτη  με τον διαγωνισμο και ξανασυζηταμε!

Εγω φιλε ειμαι ΑΕΚ!Δεν ειμαι Μελισσανιδης,Ντεμης,Μπαγεβιτς τπτ!Εχω αποψη για ολους αλλα πανω απο ολα η ομαδα!

Αν με ρωτας προσωπικα, προτιμω την 4ετια Ντεμη και ας μην πηραμε πρωταθλημα για την συσπειρωση που ειχε ο κοσμος,την τρελλα,το ποδοσφαιρικο πλανο,την συγκρουση με το αρρωστο κομματι της κερκιδας κτλ!

Το θεωρω ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ που εχει εμφανιστει στο ελληνικο ποδοσφαιρο απο τοτε που εγινε επαγγελματικο και μετα!

Η προσπαθεια αυτη τορπιλιστηκε πανταχωθεν με στημενα δημοσιευματα,διατησιες,ΕΠΟ  και εκ των εσω (εννοω μετοχους).

Παντα θα ειναι ποιος ειναι αυτος "ο κοντος που παει να μας χαλασει το ...ποδοσφαιρο του Μπεου,του Κομποτη,του Ψωμιαδη,του Κοκκαλη,του Γκαγκατση κτλ.."

ΑΛΛΑ αυτη την στιγμη η ομαδα ειναι σε διαλυση  και αν δν βρεθει καποιος να την βγαλει απο τον βουρκο τελειωσε..

Ο Μελ ειναι ο καταλληλοτερος!

Αν δν θες να στηριξεις την προσπαθεια(αν τελεσφορησει τελικα) δικαιωμα σου !Μπορεις να απεχεις..

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!

Επεξ/σία από ozi

<p>@ Traganeus</p>

<p> </p>

<p>1)Για το "λερα" αναφερομαι μονο στο ποδοσφαιρο!Λεω αν μπει και κανει οτι ο Μαρινακης,ο Κοκκαλης κτλ εδω θα ειμαστε να τον κραξω!Δν μπορω να το προδικασω </p>

<p> </p>

<p>2) H υποθεση που λες εχει καταληξει νομιζω!</p>

<p>Παρολα αυτα  υπαρχει η υποθεση με την Aegean oil: <a href="http://www.unfollow.gr.com/blog/item/181-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-aegean-oil.html">http://www.unfollow.gr.com/blog/item/181-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-aegean-oil.html</a></p>

<p> </p>

<p>3)Προφανως οι  περισσοτεροι ισχυροι επιχειρηματιες και δη οι εφοπλιστες δεν εκαναν περιουσιες με τον σταυρο στο χερι!</p>

<p>Εχει ακουστει για  σπασιμο του εμπαρκο στον πολεμο του Κολπου απο τον Βαρδινογιαννη,υπαρχουν καταγγελειες για λαθρεμποριο για τα ΕΛΠΕ του Λατση κτλ!</p>

<p> </p>

<p>4)Για "λαμογια" εννοεις να κλεψει λεφτα απο την ΑΕΚ??Δεν εχει αναγκη φιλε, εχει 3,2 δις περιουσιa!!Βλεπει το προτζεκτ ΑΕΚ μεσω του γηπεδου ως μια καλη μπιζνα!ΑΠΛΑ!</p>

<p>Με ενα μικρο ποσο, για αυτον, θα τον μνημονευουν οι Αεκτζηδες και παραλληλα θα τιμησει το ονομα του πατερα του που λατρευε την ΑΕΚ!!</p>

<p>Τα 30εκ που θα λεγεται οτι θα βαλει στο γηπεδο ειναι το 1/3 του κοστους του αεροπλανου του...</p>

<p> </p>

<p>5)Για 'ασυλια' και παλι δν εχει αναγκη την ΑΕΚ,οπως σου απεδειξα με το 2!Ειναι προσωπικος φιλος με τον Α Σαμαρα και τον εμπιστο του Φαηλο Κρανιδιωτη(που ειναι και δικηγορος του Μελ)!</p>

<p>Επιχειρηματικα αυτη την στιγμη ειναι πανισχυρος  και  μαζι με τον Σαλλα(κρατα το ονομα) της Πειραιως εμφανιζονται  ως οι πιο ευνοημενοι του υπαρχοντος πολτικου τοπιου!</p>

<p> </p>

<p>6)Το ενδιαφερον για την ΑΕΚ περισσοτερο κακο παρα καλο του κανει, επικοινωνιακα, οσον αφορα το deal για τον OΠΑΠ!Ας δουμε τι θα γινει την Μ.Τεταρτη  με τον διαγωνισμο και ξανασυζηταμε!</p>

<p> </p>

<p>Εγω φιλε ειμαι ΑΕΚ!Δεν ειμαι Μελισσανιδης,Ντεμης,Μπαγεβιτς τπτ!Εχω αποψη για ολους αλλα πανω απο ολα η ομαδα!</p>

<p>Αν με ρωτας προσωπικα, προτιμω την 4ετια Ντεμη και ας μην πηραμε πρωταθλημα για την συσπειρωση που ειχε ο κοσμος,την τρελλα,το ποδοσφαιρικο πλανο,την συγκρουση με το αρρωστο κομματι της κερκιδας κτλ!</p>

<p>Το θεωρω ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ που εχει εμφανιστει στο ελληνικο ποδοσφαιρο απο τοτε που εγινε επαγγελματικο και μετα!</p>

<p>Η προσπαθεια αυτη τορπιλιστηκε πανταχωθεν με στημενα δημοσιευματα,διατησιες,ΕΠΟ  και εκ των εσω (εννοω μετοχους).</p>

<p>Παντα θα ειναι πιο ειναι αυτος "ο κοντος που παει να μας χαλασει το ...ποδοσφαιρο του Μπεου,του Κομποτη,του Ψωμιαδη,του Κοκκαλη,του Γκαγκατση κτλ.."</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>ΑΛΛΑ αυτη την στιγμη η ομαδα ειναι σε διαλυση  και αν δν βρεθει καποιος να την βγαλει απο τον βουρκο τελειωσε..</p>

<p>Ο Μελ ειναι ο καταλληλοτερος!</p>

<p>Αν δν θες να στηριξεις την προσπαθεια(αν τελεσφορησει τελικα) δικαιωμα σου !Μπορεις να απεχεις..</p>

<p>ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!</p>

Πολύ σωστά αυτά που λες. Και το ονομα του σάλας κάπου το έχω διαβάσει πάλι. Να κλέψει την ΑΕΚ δεν παίζει, λαμογιά φοβάμαι μην κάνει με τίποτα αγώνες και στοιχήματα γιατί ειδικά στην Β γίνεται χαμός. Φοβάμαι μην γίνει ένα με το σύστημα, αν και οι τελευταίοι πρόεδροι την έχουν ξεσκισει ψηφίζοντας Μόραλη κτλ. Ότι είναι κολλητός του σαμαρά και του χοντρου φαηλου το ξέρω. Αλλά σε περίπτωση που αλλάξει κάτι στις κυβερνήσεις και βγει άλλο κόμμα δεν θα έχει την ιδια ασφάλεια. Ειδικά που ο συριζα έχει κάνει αρκετές ανακοινώσεις εναντίον του, οπότε μια ασφάλεια θα την έχει από τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Συμφωνώ απόλυτα γι'αυτό που είπες για τον ντεμη και έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Το να πάρω ένα πρωτάθλημα το θεωρώ εφήμερη χαρά πραγματικά. Όπως και το κύπελλο που δεν το θυμάται κανείς. Θέλω να είμαι σωστός, αλλα η λογική λέει ότι το σύστημα θα σε φάει. Αν μπει και ο Ντέμης μπορεί να το δω διαφορετικά, αλλά λογικα θα το κάνει ο τίγρης για να συσπειρωθούν και οι νεαροί αεκτζηδες 20-35.

Αν δεν δω επίσημες ανακοινώσεις από τους εμπλεκόμενους όμως δεν πιστεύω τιποτα. Ο καιρός θα δείξει και μακάρι να μην βγω αληθινός.

Έχει 3 μέρες ο άλλος που ασχολείται, έχει μιλήσει ήδη με 5 εκατομμυριούχους για να στηρίξουν την ανέγερση του γηπέδου, έχει πάρει από όλους θετικές απαντήσεις, ο Χατζηιωάννου έβγαλε μέχρι και γραπτή δήλωση στήριξης, έχει μιλήσει με όλους όσους είναι υπεύθυνοι για τέτοια πράγματα από τη βουλή, έχει κανονίσει με αρχιτέκτονα να ξεκινήσει το σχέδιο, κανόνισε και ραντευού για την Τετάρτη με τη δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας, και εμείς καθόμασταν και περιμέναμε τόσο καιρρό από άχρηστους να "σώσουν" την ομάδα που δεν έχουν φτιάξει στη ζωή τους ούτε καραβάκι χάρτινο.

Δεν σου φαίνεται περίεργο αυτό ρε νίκο? Γίνεται ξαφνικά μέσα σε 5 μέρες να έχει οργανώσει τα πάντα για το μέλλον της ΑΕΚ????

Αυτό με κάνει περισσότερο καχύποπτο για το οτι ο υποβιβασμός είναι σχεδιασμένος.

Όχι θα κάτσει να το κωλοβαρέσει 2-3 χρόνια, να περιμένει πότε θα μπεί ο επίδοξος, πότε δεν θα μπεί και να κοροιδεύει τον κόσμο. Αυτά τα πράγματα έτσι γίνονται, ειδικά από άτομα που ξέρουν τι θέλουν και πως να το κάνουν.

Btw. Δεν ασχολείται με την ΑΕΚ. Με το γήπεδο ασχολείται. Μην τα μπερδεύτετε όλοι σας. Το θεωρώ δύσκολο να μπεί στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Το γήπεδο θα φτιάξει. Ο Ντέμης θα μπεί στην ΑΕΚ λογικά.

Σίγουρα πάντως ο Μελισσανίδης δεν τον σχεδίαζε τον υποβιβασμό. Εδώ και πόσα χρόνια προσπαθεί να βοηθήσει αλλά δεν τον αφήνουν.

Επίσης τι χειρότερο από αυτό που έγινε να γίνει για να απηυδήσει ο άνθρωπος και να αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μπάγεβιτς πρόεδρος με εντολή Μελισσανίδη?

Αυτή και αν ειναι ριζοσπαστική κινηση.

Οι των δωματιακιων θα αναγκασθουν να σταματήσουν γιατί τόσο καιρό που έκαναν κουμάντο αυτοι και φτάσαν στο σημείο να φάει ξυλο ο Μπάγεβιτς, ειδαμε που κατάντησε η ομάδα.

Αυτές οι μλκιες περι διχασμου έφαγαν την ομάδα.

Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι η φυγή του ήταν η αιτία να καταστραφεί η ομάδα.

Για να δουμε έβαλαν μυαλό κάποιοι? Θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια ή θα βριζουν πάλι τον προεδρο? :P

Ντούσαν ναι, Σ. Μανωλά όχι. Ο επόμενος που πρέπει να φάει ξύλο και θα το αξίζει είναι ο Στελάρας. Τον Ντούσαν κακός τον χτύπησαν τα πρεζόνια.

τον Ντούσαν τον θέλει πραγματικά ή θέλει να περάσει πρώτο μήνυμα στους πρεζάκηδες ότι πλέον κουμάντο κάνει αυτός?

Το 2 + οτι θα τον έχει μαριονέτα. Απλά θέλει έναν έμπιστο για πρόεδρο, που με ντούσαν είναι χρόνια φίλοι και κάποιον που θα έχει "αντίκτυπο" στους υγιείς φιλάθλους οτι και καλά συσπείρωσης και στα πρεζάκι οτι τον πούλο.

Περιμένω ακόμα να δώ τι θα γίνει με τον Ντέμη, ααν θα μπεί και αυτός ή αν έστω τοποθετηθεί. Μου φαίνεται ύποπτη η σιωπή του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...