Anubis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δωσε μια απαντηση και ασε την Ειρωνια..Απαγορευεται δηλαδη να δωσει και εναν και 10 δανεικους σε ομαδες? Για ποιο λογο απαγορευεται? Και για ποιο λογο οι ομαδες στις οποιες δανειζει γινονται παραρτηματα? τσαμπα τους δινει τους παικτες? Ολες οι ομαδες του κοσμου που δινουν και παιρνουν δανεικους ειναι παραρτηματα των ομαδων απο που παιρνουν ή δινουν τους παικτες αυτους? Κοβω την συζητηση με ατομα που δεν καταλαβαινουν τι ποσταρω. Οταν θα μαθεις να χρησιμοποιεις τα ελληνικα σε ενα καλο επιπεδο ελα να κανουμε συζητηση. Το να λεω αλλα εγω να διαβαζεις αλλα εσυ, δεν το γουσταρω. Μου προσβληθηκες κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Εσυ δεν βλεπεις και δεν καταλαβαινεις τιποτα.Το θεμα ειναι οι δανεικοι που δινει ο ολυμπιακος σε διαφορες ομαδες και οταν γινεται αυτο τοτε βαφτιζετε αυτες τις ομαδες παραρτηματα του ολυμπιακου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Κοβω την συζητηση με ατομα που δεν καταλαβαινουν τι ποσταρω. Οταν θα μαθεις να χρησιμοποιεις τα ελληνικα σε ενα καλο επιπεδο ελα να κανουμε συζητηση. Το να λεω αλλα εγω να διαβαζεις αλλα εσυ, δεν το γουσταρω. Μου προσβληθηκες κιολας. Σε πήραμε φαλάγγι μεγάλε, άστο, σήμερα δεν το έχεις, ξαναέλα αύριο. Άλλα σε ρωτάει ο άλλος, άλλα απαντάς εσύ, για χοντρούς, για τηλέφωνα, ότι να' ναι γενικώς. Αέρα, Πατέρα, να φύγει η χολέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα σου παρω καραμελες εσενα ενταξει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δικιο εχει ρε φιλε.Αλλα σου λεω,αλλα μου λες εσυ.Πας αλλου το θεμα.Αναφερθηκα εγω ή σου εκανα ερωτηση που να παραπεμπει απαντηση πανω στα τηλ για τα στημενα? Για τους δανεικους μιλουσα,πες κατι πανω σε αυτο λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δωσε μια απαντηση και ασε την Ειρωνια..Απαγορευεται δηλαδη να δωσει και εναν και 10 δανεικους σε ομαδες? Για ποιο λογο απαγορευεται? Και για ποιο λογο οι ομαδες στις οποιες δανειζει γινονται παραρτηματα? τσαμπα τους δινει τους παικτες? Ολες οι ομαδες του κοσμου που δινουν και παιρνουν δανεικους ειναι παραρτηματα των ομαδων απο που παιρνουν ή δινουν τους παικτες αυτους? Οχι δεν απαγορευεται!Τους δινει τζαμπα,ο Τατος πχ εχει 250.000 συμβολαιο και ο Ζαραδουκας 200.000 θα επρεπε να δωσει 225.000 στους 2 αυτους παικτες μεχρι το τελος της χρονιας!Ο Αρης δεν πληρωνει κανεναν λες να βρηκε ξαφνικα 225.000?? Οσον αφορα τους δανεικους σε αλλες χωρες!Σε κανενα πρωταθλημα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα μια ομαδα να εχει δωσει 10 δανεικους σε ομαδες που παιζουν στην ιδια κατηγορια(εκτος Πορτογαλιας που ειναι τα ιδια περιπου @@@ με μας)! Το πολυ να δινουν 1-2 παικτες ,αλλες στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι με οψιον αγορας!Δηλαδη δοκιμαζω τον παικτη και αν μου κανει τον παιρνω!Σε κανενα παικτη του ΟΣΦΠ δεν υπαρχει οψιον αγορας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Η Μπαρτσελονα εχει δωσει 3 δανεικους σε ομαδες που παιζουν στην ιδια κατηγορια μαζι της.Η Ρεαλ 2.Η χεταφε 3 παικτες.Παντου γινονται αυτα.Μην ξεχνας κιολας οτι αυτες οι ομαδες εχουν και δευτερη ομαδα στην Β' Εθνικη τους και παιζουν ολοι εκει και παιρνουν παιχνιδια στα ποδια τους.Ο ολυμπιακος εχει 45 παικτες ροστερ και καποιοι που ειναι σε μικρη ηλικια θα πρεπει να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους.Δεν σημαινει οτι ειναι παραρτηματα.Ο μητρογλου δηλαδη και ο Τατος οταν ηταν στον Ατρομητο δωρεαν τους εδωσε ετσι? και επειδη με την λογικη αυτη ειναι παραρτημα μας γιαυτο μας καρφωσαν στο Καραισκακη ε? Ρε παιδια μας σταματηστε πια να σας φταινε ολα και μονο ο Ολυμπιακος.Οταν διναμε τον Φετφατζιδη στην ΑΕΚ γιατι ειπαν οχι και δεν το πηραν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Kαταρχην η Barca εχει 1 δανεικο τον Φοντας(Μαγιορκα) και η Ρεαλ τον Καναλες(βαλενθια θα τον παρει με κανονικη μεταγραφη το καλοκαιρι)! Οχι ο Τατος και ο Μητρογλου πληρωνονταν απο τον Ατρομητο!Αλλα ο Ατρομητος ειναι υγιης οικονομικα! Καταλαβαινεις την διαφορα του δινω κατι ΤΣΑΜΠΑ(αρα ο αλλος γινεται υποχρεος και υποτελης σε μενα) με το με το πληρωνω για να παρω καποιον?!Εκτος αν πιστευεις οτι ο Μαρινακης ειναι ο μεγαλυτερος φιλανθρωπος στην ΛιγκΑ! Αυτο με τον Φετφατζιδη ειναι προφανως αστειο! Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα:Ο Μαρινακης εχει μια τακτικη!Παιρνω οτι καλο κυκλοφορει απο παικτες στο Ελληνικο πρωταθλημα!Ετσι δινω λιγοτερες επιλογες στις ανταγωνιστριες ομαδες, ενισχυω οικονομικα τις αλλες αρα νοιωθουν ευγνωμοσυνη και στην συνεχεια τους δινω δανεικους σε αυτες που εχουν προβλημα για τον ιδιο σκοπο! Απο τοτε που ηρθε την ομαδα εχει παρει απο ελληνικες ομαδες 17 παικτες:Νεμεθ,Μανιατη,Τζιμπουρ,Σουμπινιο,Επσταιν,Παπαδοπουλο,Ζαραδουκα,Αμπτουν,Μονχε, Τατο,Δασκαλακη,Σαμαρη,Βλαχοδημο,Σιοβας,Μανωλα,Ντε Βινσεντι, και Ολαιταν! Εχει δωσει σε ομαδες,μανατζερ,συμβολαια και αποζημιωσεις για να φυγουν πανω απο 20εκ,με τους μισους και πλεον απο αυτους να μην εχουν την ικανοτητα να παιξουν στον ΟΣΦΠ! Σκεφτειτε μονο ποσο καλυτερη ομαδα θα ειχε αν αντι για ολους αυτους(ενταξει εκτος απο 2-3) επαιρνε 4-5 καλους ξενους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι αλλα προσπαθει να ριξει το μπατζετ.. Ας παρει καποιον ο ΠΑΟ.αλλα δεν εχει τα χρηματα.Και αφου τα εχει ο Μαρινακης γιατι να μην τους παρει? Και καλα κανει.Καποιοι να βγουν λαχεια απο αυτους θα τους πουλησει.Τωρα μπορει να εχουν μονο αυτους τους δανεικους αλλα εχουν δωσει και αλλους στην ιδια χρονια.Με μια αναζητηση στο google θα το δεις.Και οχι μονο στην Ισπανια αλλα σε ολες τις ομαδες.Δεν λεει κατι αυτο.Μην ξεχνας οτι ισως χρωσταει χρηματα ο Ολυμπιακος στον Αρη για τον Αβρααμ και με καποιο τροπο σαν και αυτο να ξεχρεωνει.Κατι τετοιο ειχε παρει καπου το αυτι μου.Αυτο για τους δανεικους υπαρχει και στα 3 χρονια του Μαρινακη και λεγονται και στα 3 χρονια οτι κανει παραρτηματα με αυτο τον τροπο.Αρα μεσα σε αυτα ειναι και ο Ατρομητος.Μην λετε μονο οσα σας συμφερουν.Μπορει ο Μαρινακης να εδωσε τον Τατο για να παρει παιχνιδια στα ποδια του ωστε να παιξει γιατι εχει σκοπο για πωληση του ας πουμε.Δεν υπαρχει κατι που να δειχνει οτι εγινε παραρτημα μια ομαδα επειδη εδωσε δανεικους σε αυτους εναν παικτη ο Ολυμπιακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Και μόνο που παλεύεται τα γαυράκια 3 σελίδες τώρα να μας πείσετε οτι όλα είναι ρόδινα. Όλα είναι σωστά και ο Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές σωματείο, χαρίζει άφθονο γέλιο. Πως καταφέρατε το υποβιβασμό της ΑΕΚ να τον συνδέσετε με το μπαλόνι στην Λίβερπουλ και του δανεικούς της Μπάρτσα μόνο εσείς το ξέρετε. Ότι μαλακία σας κατέβει για να μοιάζει με επιχείρημα. Και για τον φίλο που είπε για τον αρκούδα, να θυμήσω οτι κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν έπαθε νεφρική ανεπάρκεια ή πρόβλημα στην καρδιά στα ξαφνικά..... Αλλα ξέχασα είχε πιεί μολυσμένο νερό το 1821 και τον έπιασε τώρα. Άντε ασχοληθείτε με το 40ο και μην πέφτετε τόσο χαμηλά να ασχολείστε με την ΑΕΚ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν προσπαθουμε να σας πεισουμε για τιποτα.Λαμογιες γινονται παντου.σε ολο τον κοσμο σε ολες τις ομαδες.Και εσεις ομως μην προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ολοι στην αεκ ειναι αγιοι και για ολα τα κακα φταιει ο ολυμπιακος.Ας περνατε ενα απο τα 3 τελευταια παιχνιδια να σωνοσασταν.Ειναι πολυ απλο.Εγω σταματαω εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Και μόνο που παλεύεται τα γαυράκια 3 σελίδες τώρα να μας πείσετε οτι όλα είναι ρόδινα. Όλα είναι σωστά και ο Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές σωματείο, χαρίζει άφθονο γέλιο. Πως καταφέρατε το υποβιβασμό της ΑΕΚ να τον συνδέσετε με το μπαλόνι στην Λίβερπουλ και του δανεικούς της Μπάρτσα μόνο εσείς το ξέρετε. Ότι μαλακία σας κατέβει για να μοιάζει με επιχείρημα. Και για τον φίλο που είπε για τον αρκούδα, να θυμήσω οτι κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν έπαθε νεφρική ανεπάρκεια ή πρόβλημα στην καρδιά στα ξαφνικά..... Αλλα ξέχασα είχε πιεί μολυσμένο νερό το 1821 και τον έπιασε τώρα. Άντε ασχοληθείτε με το 40ο και μην πέφτετε τόσο χαμηλά να ασχολείστε με την ΑΕΚ. Για εσένα και κάτι άλλους με τα δικά σου τα μυαλά, δεν μου καίγεται καρφί και να διαλυθείτε, Χατζημούσιες, ε Χατζημούσιες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ο Τραγανέας που αναπολεί τον Ντέμη γιατί διαμαρτύρεται για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Για εσένα και κάτι άλλους με τα δικά σου τα μυαλά, δεν μου καίγεται καρφί και να διαλυθείτε, Χατζημούσιες, ε Χατζημούσιες. Για να ξέρεις είμαι λίγο περισσότερο αντι-original απο αντιολυμπιακός. Ο Τραγανέας που αναπολεί τον Ντέμη γιατί διαμαρτύρεται για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ; Που την είδες την διαμαρτυρία? Τον έχουμε αποδεχτεί τον υποβιβασμό και απλά γράφουμε ποιοι ήθελαν να την ρίξουν. Δεν προσπαθουμε να σας πεισουμε για τιποτα.Λαμογιες γινονται παντου.σε ολο τον κοσμο σε ολες τις ομαδες.Και εσεις ομως μην προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ολοι στην αεκ ειναι αγιοι και για ολα τα κακα φταιει ο ολυμπιακος.Ας περνατε ενα απο τα 3 τελευταια παιχνιδια να σωνοσασταν.Ειναι πολυ απλο.Εγω σταματαω εδω Πάλι αποφεύγεις να πεις οτι ο ολυμπιακός κάνει λαμογιές. Σαν να είμαι κλέφτης και να λέω ρε φίλε σε όλο τον κόσμο υπάρχουν κλέφτες, όταν με ρωτάνε αν είμαι κλέφτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ειπα και σε αλλο ποστ μου οτι λαμογιες κανουν ολοι ακομα και ο Μαρινακης και ο Τζιγκερ και ο οποιοσδηποτε.Ακομα και ο Πάπας! Αυτο που λες ομως ειναι οτι ο Ολυμπιακος και μονο ηθελε να ριξει την ΑΕΚ.Δεν ακουσα οτι ο ταδε προεδρος την κατεστρεψε επειδη ηθελε να φαει τα λεφτα και στα τετοια του η ΑΕΚ.Απλα ακουω οτι μονο ο Ολυμπιακος φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις