Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν σαν έδιναν τον Φέτφα δεν τον θέλατε (γιατί να σας τον δώσουμε αν θέλαμε να πέσετε κατηγορία μου λες?) όπως δώσαμε τον Τάτο και έσωσε τα σκουλήκια. Έμεινε η υπερηφάνεια και η football league λοιπόν και οι δικαιολογίες ότι πάντα φταίνε οι άλλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εδω απαγορευουν τον δανεισμο παικτων ρε παιδια,θα μας τρελανουν? Δινεις δανεικους και αμεσως η ομαδα γινεται παραρτημα.Ελεος πια

Ενα σχολιο μονο: Πως ο Αρης καταφερε να βαλει 5 γκολ στην 3η ομαδα του πρωταθληματος ενω γενικα δεν μπορουσε να κανει φαση ειναι αποριας αξιο...

• Like 2

Άντε πάλι, ποιος νοιάζεται για τον Άρη. Κέρδισε κανένα αγώνα από τους τελευταίους η ΑΕΚ για να σωθεί ασχέτως από τι κάνει ο Άρης ναι ή όχι;

Η αεκ οχι, αλλα δεν πιστευω οτι ο αρης ξυπνησε τις τελευταιες 3 αγωνιστικες...οταν τις προηγουμενες 26 δεν μπορουσε να βαλει γκολ

32 γκολ σε 30 αγωνιστικες και εχει 4-0 λεβαδειακο και 5-0 αστερα

Ας κέρδιζε έναν αγώνα η ΑΕΚ (και ας καθόντουσαν στα αυγά τους οι originalες να μην έπαιρναν -3), έναν όχι παραπάνω, και τώρα ο ΟΦΗ θα έπεφτε και όχι η ΑΕΚ. 

Αδερφε δεν διαφωνουμε στο οτι η ΑΕΚ θα μπορουσε να ειχε παρει ενα παραπανω αγωνα, διαφωνουμε στο ποιος εκανε δημοσιες σχεσεις φετος...Αρκει να δουμε τις τελευταιες αγωνιστικες και μας λυνεται η απορια. Και ναι τον ΟΦΗ ειχαν στημμενο στην γωνια αλλα δεν τους βγηκε γι'αυτο και βλεπεις ακομα και τους ΑΡΔ να τρωγονται με τα ρουχα τους.

Δε ξέρω για δημόσιες σχέσεις αλλά ο Άρης όταν του έδινε ο Ολυμπιακός παίχτες για να σωθεί αφού έβλεπε πως πάει η κατάσταση τους δέχτηκε σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Αυτό και μόνο κατ'εμέ δείχνει ότι δεν ήθελε ο Μαρινάκης να πέσει η ΑΕΚ, και που ξέρεις αν είχε πάρει τον Φέτφα μπορεί και η ΑΕΚ να κέρδαγε κανά 5-0 αν δεχτούμε τα περί στημένων και ότι τα έστησε ο χοντρός.

Δε ξέρω για δημόσιες σχέσεις αλλά ο Άρης όταν του έδινε ο Ολυμπιακός παίχτες για να σωθεί αφού έβλεπε πως πάει η κατάσταση τους δέχτηκε σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Αυτό και μόνο κατ'εμέ δείχνει ότι δεν ήθελε ο Μαρινάκης να πέσει η ΑΕΚ, και που ξέρεις αν είχε πάρει τον Φέτφα μπορεί και η ΑΕΚ να κέρδαγε κανά 5-0 αν δεχτούμε τα περί στημένων και ότι τα έστησε ο χοντρός.

Εγω δεν ειπα οτι τα εστησε ο χοντρος..Αλλα πχ και το βεροια - πλατανιας -> 5-0 οταν η βεροια εχει σε 30 αγωνιστικες 30 γκολ ειναι παραλογο. Ο χοντρος προφανως δεν θα ηθελε να πεσει η ΑΕΚ καθως ακομα και αυτη η αεκ ειναι καλυτερο brand-name απο οποιονδηποτε.

Τις καλυτερες δημοσιες σχεσεις για του χρονου τις εκανε ο αστερας ;)

Καταρχην δεν ξερεις καν τα ματσ..Ο αρης επαιζε με τον Αστερα.Τεσπα.. Και οκ,ηταν στημενα 100% οπως λες,συνεχιζεις και πιστευεις οτι λογω αυτων των δυο παιχνιδιων επεσες κατηγορια? Οτι αυτα τα δυο ματσ ηταν αυτα τα οποια ευθυνονται που επεσες εσυ?

Πουστια λεγεται αυτο που ειναι παρανομο.Απο την στιγμη που η Καλλιθεα εκανε κατι παρανομο στον αγωνα για ποιο λογο να μην κανει ενσταση ο Ολυμπιακος? Και ειδικα απο την στιγμη που παιζεται ενα ολοκληρο πρωταθλημα? Νομιμο δεν ηταν αυτο που εκανε? Ηταν κατι παρανομο σε ολο αυτο? Το ιδιο θα εκανε και η ΑΕΚ και η οποιαδηποτε ομαδα,ειδικα αν επροκειτο για πρωταθλημα.Νομιμο ηταν οτι εκανε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Μπορει οχι ηθικο αλλα ουτε πουστια ηταν ουτε κατι παρανομο

Λες για μένα οτι δεν ξέρω τα ματς, εγώ μια χαρά τα ξέρω. Για το Ατρόμητος - Άρης 0-1 λέω που έπαιζε με 10 απο το ημίχρονο αν δεν κάνω λάθος ο Άρης. Εσύ αποτι βλέπω δεν τα ξέρεις τα ματς και το παίζεις ειδήμονας με την Καλαμαριά παίζατε, που την είδες την Καλλιθέα?

Μια χαρά νόμιμο ήταν, αλλα δε ίδια περίπτωση που ήταν να χάσετε το πρωτάθλημα απο κάτι νόμιμο πάλι, είχε βγεί ο θείος και έκλιγε οτι τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο και άλλες τέτοιες ομορφιές.

Για τον φίλο που λέει οτι μου φταίνε τα στημένα, ΟΧΙ φίλε δεν μου φταίνε που στήνονται παιχνίδια. Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος που έφταιγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα "στημένα". Άκρη δε πρόκειται να βγει και φαίνεται αφού δε πα να λέω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος διαφορετικά πράγματα το μόνο που σε νοιάζει είναι να πεις για τα "στημένα" που τα βλέπεις παντού, άσχετα αν μιλάμε για "στημένα" φετινά ή πριν καμιά δεκαετία, απλά να μιλάμε για "στημένα" χωρίς να κοιτάξουμε το πρόβλημα της ΑΕΚ.

Κατά τ'άλλα φίλαθλος κόσμος.

Τα 170εκ που θα παραγραφούν αν πάτε Γ' δεν θα είναι λαμογιά; Από το δημόσιο δεν θα τα στερήσετε; Εδώ ακόμα λέει χρωστάει η ΑΕΚ στον Πανιώνιο 40 χιλιάρικα για τον Τζιμπούρ. Ούτε αυτό μας νοιάζει. Τίποτε ρε τραχανέα, μείνε λοιπόν στον κόσμο των στημένων σου. Γι'αυτό η ΑΕΚ έπεσε, γιατί έχει φιλάθλους σαν και εσένα, γι'αυτό ο Χατζηχρήστος κάνει ότι θέλει, γιατί πετάει μια μαλακία για στημένα και πωρώνεστε όλοι.

Πάντα φταίνε οι άλλοι, πάντα. Ας κερδίζατε ένα παιχνίδι και θα έπεφτε ο ΟΦΗ μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες σε άλλους.

Υ.Γ. Θέλω να δω μήπως και συμβεί το τραγικό που κυκλοφορεί, δλδ, κερδίζετε έφεση, παίζετε τα τελευταία 3 λεπτά + καθυστερήσεις, κάθεται ο Πανθρακικός να φάει 2 γκολ και ως δια μαγείας πέφτει ο ΟΦΗ και μένετε εσείς. Δεν παίζει αλλά για κάποιο λόγο θέλω να συμβεί, το γέλιο θα είναι απίστευτο.

Υ.Γ.2 Επειδή δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση την αφήνω, απλά κοιτάχτε όλοι οι ΑΕΚτζήδες να βοηθήσετε όσο μπορείτε την ομάδα σας να σταθεί ξανά στα πόδια της και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι, πλέον τελείωσε το θέμα δεν υπάρχει γυρισμός. Κοιτάχτε το μέλλον και πως θα την ξαναπάτε στην θέση που πρέπει να είναι και να διαλέγετε καλύτερα αυτούς που βάζουν υπογραφές και όχι άλλα λαμόγια. Και διώξτε τον Χατζηχρήστο να πάει από 'κει που'ρθε 

Επεξ/σία από zeniath
  • Like 1

Τα 170εκ που θα παραγραφούν αν πάτε Γ' δεν θα είναι λαμογιά; Από το δημόσιο δεν θα τα στερήσετε; Εδώ ακόμα λέει χρωστάει η ΑΕΚ στον Πανιώνιο 40 χιλιάρικα για τον Τζιμπούρ. Ούτε αυτό μας νοιάζει. 

Για τα περι οριτζιναλ , ΔΧ, αγωνιστικο υποβιβασμο οτι εμεις φταιμε κτλπ συμφωνω απολυτως. τα εχουμε χιλιοπει

Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ και παρτε το οπως θελετε. Λαθος χειρισμοι, λαθος επιλογες, απολυση Λινεν, Αδαμιδηδες, δεν εχει σημασια πλεον. 

Αλλα οχι και στο σπιτι του κρεμασμενου να μιλανε για σχοινι και λαμογιες

Ελεος δηλαδη. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΕΟΣ και προσβολη της απλης νοημοσυνης

Οριστε το αρθρακι του (δικος σας ειναι απ οσο ξερω)

http://nkokkinakis.blogspot.gr/2010/10/blog-post.html

και μη παρασυρθει κανεις απο την πρασινη χροια του μπλογκ. απλα αναδημοσιευει οτι εχει πει ο γνωστος και μη εξαιρετεος παλαι ποτε πρασινοφρουρος και ολυμπιακος δημοσιογραφος. Ποιος ξερει βεβαια γιατι τα εγραψε κ πως τα τσουγκρισε με τον Φρυδια. Δεν τον εχω για τοσο αμεμπτο.

Το απλο συμπερασμα και ωραιο συναμα. απο γηπεδο του εθνικου πειραιως ( οι νεοτεροι ρωτηστε τους γονεις σας σε ποιον ανηκε το γηπεδο) να γινει γηπεδο ιδιωτη. (μακρια απο εμας οι λαμογιες - αλλοι τις κανουν)

Και ηθελα να ξερα ποσοι απο εσας πιστευετε οτι εγινε διακανονισμος χρεων  και πληρωσε ο Φρυδιας απο την τσεπη του χρεη του ολυμπιακου και του κοσκωτα. Α ξεχασα. Το εκανε για το μεγαλειο του κοσμου σας

Σε σας φυσικα δεν υπαρχουν λαμογιες. Μονο οι αλλοι τις κανουν και ψαχνουν μετα να βρουν παραγκες στημενα κτλπ. για να λενε οτι τους αδικησατε.

Στα Υστερογραφα σου μαζι σου και γω. Συμφωνω απολυτα.

Τα 170εκ που θα παραγραφούν αν πάτε Γ' δεν θα είναι λαμογιά; Από το δημόσιο δεν θα τα στερήσετε;

Δεν παραγράφονται τα χρέη ούτε τα χάνει το δημόσιο αλλά φεύγουν από την ΑΕΚ και μεταφέρονται στην καμπούρα των φυσικών προσώπων.

http://www.contra.gr/Columns/Comment/aek/h-leykh-selida-o-melissanidhs-kai-o-ntemhs.2222047.html

Όχι και δικός μας ο Συρίγος.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν λαμογιές έλεος είπαμε, λέω ότι δεν έχουν καμία σχέση οι λαμογιές (τον Μάκαρο τον ξεχνάμε?) με τον χθεσινό υποβιβασμό που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν κέρδιζαν ένα ματς. Ας κέρδιζαν, ας παρέμεναν και ας λέγανε μετά ότι θέλανε για λαμογιές, όχι όμως να ρίχνουν και τον υποβιβασμό στους άλλους την στιγμή που θα μπορούσαν να τον έχουν γλυτώσει οι ίδιοι οι παίχτες και μόνο -αν δεν έμπαιναν οι οριτζινάλες μέσα βέβαια που είναι τις άποψης "δεν θα πέσουμε αγωνιστικά θα πέσουμε στα χαρτιά", από που και ως που αποφασίζουν ΑΥΤΟΙ την πορεία της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο-

Πάμε ένα ένα. Λαμόγιες παντού και παντα, απο την στιγμή που παίζει χρήμα δεν γίνεται να μην υπάρξουν. Τώρα για των βαζελων τις βρώμιεσ τη να πούμε λουλούδια, χουντες, άστο φαύλος κύκλος.

Για τον φίλαθλο κόσμο που είπε ο φίλος αποτελείται απο παοκια, βαζελους, αεκτζηδες, δηλαδή ατιτλους ποσά χρόνια. Λογικό είναι.

Οσο για το αν η ΠΑΕ ΑΕΚ έχασε την μπάλα τότε που δεν βγήκε τς λ. Γελάει ο κόσμος. Τη θες να πεις ότι εάν επαιρνες τα φράγκα τώρα δεν θα ήσουν εδώ που είσαι; Συμφωνώ ότι θα ήταν μεγάλη ένεση στα ταμεία, αλλά κάτσε στακα λίγο, ολόκληροι οικονομικοί και πρόεδροι στήριξαν το μέλλον μιας ομάδας σε μια πρόκριση; Είναι δυνατόν;;;

Αν και δεν είχα συνετίσει με την ατάκα "μόνοι μας και όλοι σας" τελικώς το αποδυκνειται καθημερινά περίτρανα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...