Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πίστευα μέχρι και τη τελευταία στιγμή....δεν δικαιώθηκα...

Το κλάμα των παιχτών και των παραγόντων της ομάδας λέει πολλά.

Δημοσ.

Η ΑΕΚ ελπίζει μόνο σε επανάληψη του αγώνα με τον Πανθρακικό! Καλό.

Στην περίπτωση αυτή θα μιλάμε για τον ορισμό της ΞΕΦΤΙΛΑΣ.....

• Like 1
Δημοσ.

Ή θεΐλα θα είναι να γίνει επανάληψη και να ξαναχάσει :D

Υ.Γ. Κρίμα για την ΑΕΚ αλλά αυτά παθαίνεις όταν κάνει κουμάντο η Original 

• Like 2
Δημοσ.

Ή θεΐλα θα είναι να γίνει επανάληψη και να ξαναχάσει :D

Υ.Γ. Κρίμα για την ΑΕΚ αλλά αυτά παθαίνεις όταν κάνει κουμάντο η Original 

Γιατι νομιζεις οτι αυτη η αεκ μπορει να κερδισει τον πναθρακικο?Αντε να παρει καμια ισοπαλια.Τα παιδια δεν μπορουν,δεν ειναι ομαδα α εθνικης,εκει μερικοι να την σπρωξουν οσο μπορουν.Αφου δεν μπορουν τι  να κανουμε ωρεεεε?

Δημοσ.

Νόμιζα οτι ο Kirileman τρόλλαρε, μέχρι που διάβασα αυτό:

Είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τι συμβαίνει αν δικαιωθεί η ΑΕΚ την Τετάρτη στην Εφέσεων

Η ΑΕΚ θεωρητικά διατηρεί ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε το τι σημαίνει αυτό. Αν η επιτροπή εφέσεων δικαιώσει την ΑΕΚ την Τετάρτη και διατάξει την συνέχιση του αγώνα με τον Πανθρακικό για τουλάχιστον 12 λεπτά η ομάδα θα μπορεί αν ανατρέψει το 0-1 που είχε διαμορφωθεί μέχρι να διακοπεί ο αγώνας από τον Τριτσώνη και νικήσει να φτάσει τους 33 βαθμούς και να σωθεί.

Τωρα να κλάψω; Να γελάσω; Να φορέσω τουφέκι με αορτήρα και να σκαρφαλώσω κανα καμπαναριό;

Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι τα συναισθήματα με τη παρέα μου, να πηγαίνουμε πριν 9 χρόνια να δούμε τη γιορτή των 80 ετών της μεγαλης Κυρίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τόσες ελπίδες τότε, τόση χαρά.

Και σήμερα....

Σήμερα στέρησαν από ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρωπων μας, τη χαρά της απόλαυσης. Σε τέτοιες εποχές που για κάποιους το ποδόσφαιρο αποτελεί μια γωνια μικρής χαράς, κάποιοι αποφασίζουν να το πάρουν και αυτό.

Κρίμα πολλές φορές.

Το ποδόσφαιρο ειναι πλεον φτωχότερο χωρίς τη μεγάλη Κυρία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως έχω ξαναπεί, για εμένα δεν υπάρχει πλέον Ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρις συγκεκριμένες ομάδες.

Ετσι μεγαλώσαμε, έτσι ζήσαμε. Με την ΑΕΚ αντιπαλο, να παίζει μπαλάρα εκείνες τις εποχές των πέτρινων για την ομάδα μου, χρόνων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...