traganeus Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Άσε ρε φίλε που θα μας πεις και οιος πρόεδρος φταίει και ποιος έκλεψε. Ο μόνος που φταίει για την κατάντια της ΑΕΚ είναι ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ο Χατζηχρήστος και η παράγκα σας. Και για να σου απαντήσω στο γιατί να στεισει το 6-0, για να σας έχει γιουσουφάκια του. Όταν σας ζορίζουν να λέτε την ατάκα ότι φάγαμε 6 γκολ και να γλιτωνετε. Και για το γκολ μς τον Άρη, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βγεικε μα πει ότι δεν ήταν οφσάιντ, σε αντίθεση με εσάς που κάνετε τα αδύνατα δυνατά κάθε φορά να αποδείξετε ότι καλός μέτρησαν τα γκολ σας ένω ήταν οφσάιντ. Τα κόκκινα γυαλιά κάνουν κακό να ξέρεις.... Δηλαδή μας λές ότι ο Βαγγέλας ο οποίος προφανώς βλέπει τον Ολυμπιακό σαν μπίζνες πάνω απ'όλα, αφουγκράστηκε την ψυχοσύνθεση του μέσου γάβρου και την ανάγκη του να τη λέει σε βάζελο/αεκ γι'αυτό πλήρωσε το ματς. Μας δουλεύεις έτσι;;; Και γιατί μόνο 6-0; Γιατί να μην ψωνίσει 8-0; Λες και χρειαζόμασταν το 6-0 για να σας πικάρουμε. Έχετε φάει και άλλη 6άρα πριν κάμποσα χρόνια, έχετε φάει και 4άρες και 9 γκόλ σε 3 ματς μια χρονιά. Δεν χρειαζόταν το 6-0 για να σας τη πούμε. Στα τελική σας πετάμε και ένα 40 πρωταθλήματα και τέλος. Έτσι και αλλιώς όλα τα αποδίδετε στη "παράγκα" άρα το 6-0 δεν άλλαξε κάτι. Φέτος, που τα ακούει ο Βαγγέλας κάθε κυριακή για τις άθλιες εμφανίσεις μας στα ντέρμπι γιατί δεν πλήρωσε κανα ματς να σας ρίξουμε καμια εξάρα πάλι; Γιατί βγάζει περισσότερα από την "μπιζνα" του όταν φέρνει κανα χ στα ντέρμπι που η απόδοση για να κερδίσει είναι 1.50. Τώρα έχετε καταλάβει ότι στήνει και εσάς γι'αυτό γκρινιαζετε... Ούτε που τον ενδιαφέρει όμως, ακούγεται θα βγει από πρόεδρος να μπορεί να τρέξει την "μπιζνα" του καλύτερα.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Γιατί βγάζει περισσότερα από την "μπιζνα" του όταν φέρνει κανα χ στα ντέρμπι που η απόδοση για να κερδίσει είναι 1.50. Τώρα έχετε καταλάβει ότι στήνει και εσάς γι'αυτό γκρινιαζετε... Ούτε που τον ενδιαφέρει όμως, ακούγεται θα βγει από πρόεδρος να μπορεί να τρέξει την "μπιζνα" του καλύτερα. Μάλιστα, πρίν ήταν καλός και σκεφτόταν την ανάγκη του μέσου γάβρου να τη λέει στον αντίπαλο, τώρα άλλαξε και ενδιαφέρεται για μπίζνα. Πως αλλάζει έτσι ο άνθρωπος ρε παιδί μου... Πάντως ένα 6-0 ακόμα ακριβές σκόρ, θα έδινε σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση απο το Χ.
Superpie Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Τι να λεμε τωρα,αφου υπαρχουν τετοιοι ΑΕΚτζιδες να λενε τετοια,οτι φταιει η Παραγκα για τα χαλια τους οκ,καλα ειστε εκει που ειστε.Εγω μεχρι τωρα θελω να σωθει η ΑΕΚ,οταν βγαινετε και λετε τετοια ομως ε ενταξει,καλα να παθετε και να πεσετε οχι Β' Εθνικη αλλα στην Γ' Αθηνων..Για ολα φταιει ο Ολυμπιακος,οταν κερδισατε μεσα στο Καραισκακη ομως προπερσυ αν δεν κανω λαθος,γιατι δεν βγηκε ουτε ενας ΑΕΚτζης να πει οτι ηταν στημενο για να οικονομισει και ο Μαρινακης αλλα και ο Προεδρος σας? Βεβαια τοτε ηταν γα@@ι στο Καραισκακη απο πλευρας της ομαδαρας σας,οταν φαγατε 6 ηταν στημενο.Ετσι πανε αυτα. Και αν θες να ξερεις δεν θα εστηναν παιχνιδι με την ΑΕΚ και ποσο μαλλον 6-0 αλλα θα εστηναν την τελευταια αγωνιστικη ας πουμε με την τελευταια ομαδα που η αποδοση δεν θα ηταν καν στο 1,5 και ου στο 4-5 του x,αλλα κανενα 10-13 αποδοση στο διπλο.Απλα επιασε τρομερη αποδοση ο Ολυμπιακος σε αυτο το παιχνιδι και δεν τραβηξατε εσεις,Παραδεχτειτε μια φορα οτι ειμασταν καλυτεροι και σας κερδισαμε,οπως ειπαμε εμεις και λεω και εγω το 2008 που φαγαμε 4 οτι παιξατε καλυτερα και κερδισατε και μπραβο σας.Μην τα θελετε ολα δικα σας,οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος ειναι ολα στημενα και η διαιτησια κατα σας,παραδεχτειτε εστω και μια φορα το αντιθετο.Αλλα δεν φταιει κανενας αλλος,παρα μονο ο Βαλβερδε ( και ειναι το μονο κακο που του καταλογιζω οσο καιρο ηταν στην Ελλαδα) που σεβαστηκε την ΑΕΚ σε εκεινο το παιχνιδι και εκανε τις αλλαγες που εκανε,Επρεπε να σας ριξει 8-0 γκολακια να ηρεμουσατε μια και καλη.Αυτος φταιει και ειναι κριμα.. 1
user12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129066496 Εχει γινει μια προπαγανδα με σκοπο να μεινει η αεκ στην σουπα λιγκ. Για ποιον λογο? Λεφτα δεν υπαρχουν, κοσμος δεν παει στο γηπεδο να δει τον Μπουγαιδη και τον τσουμαγκα αρα ουτε λεφτα απο εισητηρια. Ασε και την καζουρα οτι μας την χαρισανε ετσι κι αλλιως τα τελευταια 2 χρονια η ομαδα φυτοζωει καλυτερα να πεσει και αμα τα καταφερει να ανεβει καθαρη απο χρεη και τα παιδακια θα χουν γινει αντρες με απο τα χ χρονια να δουμε και μεις λιγο μπαλα.
Superpie Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν εχει ευρωφαγητο ομως στις αλλες κατηγοριες...
traganeus Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Superpie επειδή τώρα το είδα οτι έγραψες για τον Ντέμη που πήρε λεφτά. Είναι ο μοναδικός που αποδεδειγμένα ΔΕΝ έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. Έγινε διαχειριστικό έλεγχος απο τον Αδαμίδη, μόνο και μόνο για να βρεί στοιχεία και να "μαυρίσει" τον Ντέμη, ο διαχειριστικός δημοσιοποιήθηκε και δεν βρέθηκε ΠΟΥΘΕΝΑ τίποτα. Μόνο ψιλοκομπήνες είχε κάνει για να γλιτώσει ΦΠΑ. Για τα στημένα τα δικά μας που λες, όταν μου βρείς στοιχεία οτι τα παιχνίδια τα κοιτάζει ως ύποπτα η UEFA έλα να τα ξαναπούμε. Έως τότε λέγε ότι θες, δικό σου παιχνίδι εξετάζει. Άλλο που δεν θα γίνει τίποτα. 1
nikos21aek Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ξεκίνησε η μεταΧατζημούσια εποχή. Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κλείσει τη λεωφόρο Δεκελίας και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους σκουπιδιών.
mtzs Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Απο την ανακοινωση της Original "Υ.Γ. Η πιο ORIGINAL συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο δωματιάκι και ήρθε η ώρα για την πιο ΓΝΗΣΙΑ οπαδική οργάνωση να αλλάξει σελίδα! " και λεω εγω τωρα: Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Αλλαζουμε σελιδα με καφριλες παλι πριν την εναρξη του αγωνα Αυτη ειναι η μετα ΔΧ εποχή; τι διαφορα ειχε απο την προηγουμενη δηλαδη;
polteris Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν φταινε αυτοι που τα κανουν αλλα αυτοι που τα επιτρεπουν να γινουν!!
nikos21aek Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αυτη ειναι η μετα ΔΧ εποχή; τι διαφορα ειχε απο την προηγουμενη δηλαδη; Από εδώ και πέρα, όποτε δεν συμφωνούν με κάτι ή κάτι τους χαλάει, θα πέφτει ξύλο.
mtzs Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 γιατι πριν δεν επεφτε; βατραχος στη καλλιθεα; τελικος κυπελου, πανθραξ; τα πιο προσφατα που μου ρχονται στο μυαλο 1
chill Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Με τα αποτελέσματα ως έχουν μέχρι αυτή την ώρα, ακόμα και να κερδίσουμε - που δεν το βλέπω, μια από τα ίδια κ σήμερα.....- ο υποβιβασμός δεν αλλάζει......
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Iσοφαρισε ο Αστέρας και έτσι οπως παίζει ο ΟΦΗ το βλέπω να χάνει. Αν βάλει γκολ η ΑΕΚ και δεν ισχύσει η τιμωρία νομίζω μένει στη κατηγορία αυτή.
chill Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ναι, έβαλε γκολ και ο βάζελος..... Το θέμα είναι ότι ΕΜΕΙΣ δεν βάζουμε.....βλέπω το Φούντα να ξεχύνεται μπροστά δηλαδή και ξέρω ότι η μπάλα θα πάει οπουδήποτε πέρα από την εστία
Προτεινόμενες αναρτήσεις