lary7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Θα διαγραφούν όλα τα χρέη προς το δημόσιο, τα οποία θα μεταφερθούν σε φυσικά πρόσωπα (πρώην προέδρους κτλ οι οποίοι όποιοι έχουν θα πληρώσουν όποιοι δεν έχουν θα μπούν φυλακή), και θα μείνουν μόνο τα χρέη προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους κτλ. Η ΑΕΚ γίνεται ερασιτεχνικό σωματείο και περνάει στον ερασιτέχνη. Αν τα χρέη προς ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους κτλ ξεχρεωθούν μέσα σε 30 μήνες ξαναπαίρνει το ίδιο ΑΦΜ. Τα χρέη αυτά είναι 10 εκατομμύρα περίπου και 10000 φορές πιο εύκολο να τα διακανονίσεις. Ειδικά αν έχεις χρήματα. Πας στον Καφέ και του λες.. Έχω σκοπό να πάρω την ΑΕΚ και θα διαθέσω το τάδε ποσό. Εσύ είσαι διατεθημένος να πάρεις 350 χιλιάρικα μετρητά αντί για 500 που σου χρωστάμε και να το λήξουμε εδώ; Ο άλλος στο φόβο να μην τα πάρει ποτέ δεν πρόκειται να σου πεί όχι. Με λίγα λόγια αυτά τα 10 εκατομμύρια.. με 6-7 εκατομμύρια φεύγουν και αυτά. Η ΑΕΚ θα κάνει συμβόλαιο 100% με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι για να δείχνει τους αγώνες της, θα έχει και χορηγούς πολύ περισσότερους από ότι έχουν οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, και σίγουρα θα έχει και πολύ περισσότερα έσοδα από εισιτήρια από όλους τους άλλους. 2 εκατομμύρια έσοδα θα έχει ακόμη και στην Γ εθνική με το ρόστερ και τους υπαλλήλους να κοστίζουν 500 χιλιάρικα. Το ζητούμενο λοιπόν ποιό είναι; Να αναλάβει ένας άνθρωπος ο οποίος θα διαθέσει 5 (ΠΕΝΤΕ) εκατομμύρια ΜΟΝΟ για την ομάδα. Αλλά αυτά τα ΠΕΝΤΕ θα είναι τα μοναδικά που θα χρειαστούν για να καθαρίσει τελείως η ομάδα και από εκεί και πέρα να χτίζει..Ε νομίζω ότι τα 5 από τα 40 τα οποία αν δεν πληρωθούν οι δόσεις γίνονται 170 είναι πολύ πιο προσοτό νούμερο για έναν επενδυτή ο οποίος εκτός από την ΑΕΚ, μπαίνει και στο κόλπο του να χτίσει το γήπεδο και έχει και λίγες ελπίδες να πάρει 80 εκατομμύρια από την υπόθεση Ψωμιάδη. Επιτελους μια φωνη της λογικης. Καποιες ομαδες επρεπε να πεσουν γιατι δεν παει αλλο το ανεκδοτο με τα τεραστια απληρωτα χρεη και τους ακυρους διακανονησους. Την πληρωσε η Αεκ γιατι ηταν στην χειροτερη θεση, μπορει να πανηγυριζουν στον Αρη αλλα και αυτοι πηραν παραταση μιας χρονιας και τιποτα αλλο. Το μοντελο Αεκ θα αποτελεσει φοβητρο ωστε να μην ξαναδουμε ομαδες-φουσκες που χρωστανε παντου και συνεχιζουν να παιζουν. Αμα δε υπαρχει ενδιαφερον απο τον τιγρη να αναλαβει στο μελλον, τοτε με 10-15 εκ σε 3 χρονια η Αεκ μπορει να πρωταγωνιστει και παλι και να ειναι σε καλυτερη θεση απο τον Παο, αμα παραλληλα καταφερει να βαλει μπρος και το θεμα του γηπεδου. Σιγουρα θα ειναι μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της Αεκ, αλλα ουτος η αλλως μαυρη σελιδα ηταν τα τελευταια 3 χρονια, αν εξαιρεσει κανεις τον τελικο κυπελου με εμας που ηταν ισως το καλυτερο ματς που εχω δει ποτε. Ας ελπισουμε να ξαναδουμε τετοια παιχνιδια και οχι "ντερμπι" οπου οι παικτες της ομαδας μου κατεβαινουν αδιαφοροι απεναντι σε καποια πιτσιρικια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Σιγουρα θα ειναι μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της Αεκ, αλλα ουτος η αλλως μαυρη σελιδα ηταν τα τελευταια 3 χρονια, αν εξαιρεσει κανεις τον τελικο κυπελου με εμας που ηταν ισως το καλυτερο ματς που εχω δει ποτε. Ας ελπισουμε να ξαναδουμε τετοια παιχνιδια και οχι "ντερμπι" οπου οι παικτες της ομαδας μου κατεβαινουν αδιαφοροι απεναντι σε καποια πιτσιρικια. Και βάλε... Το μοναδικό που μου «θύμιζε» ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήταν το πρωτάθλημα του 08, το 4-0 στον Ολυμπιακό και ο τελικός κυπέλλου. Τίποτε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το σωστο είναι να πέσει η ΑΕΚ. Συμφωνω και εγω ειδικά με όσα είπε ο Lary7 Απο τη στιγμη που δε υπάρχει φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει λόγος να φυτοζωουμε. Νισαφι πια τόσα χρόνια και δεν βλεπαμε και μπαλα. 1. καθαριζουμε απο χρεη. 2. Να βαλει την ουρα στα σκελια της η οργανωση του ΔΧ, 3. Να πάψουμε να ζουμε με φαντασματα του παρελθοντος (Τιγρης, Βατραχος) Και μιας και αναφερθηκα στον τίγρη γιατι πιστευω οτι είναι πισω απ όλα αυτα; Ουσιαστικα είναι ο μονος που εχει οφελος απο τον υποβιβασμο. το δια ταυτα δηλαδη !! ΥΓ: Θέλω ομως να εξυγιανθει όλο το πρωταθλημα και οχι μονο η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι απλα ενα δεντρο μεσα στο δασος και υπαρχουν παρα πολλα που πρεπει να αλλαξουν ειδικα απο μια πλευρα που εχει το πανω χερι για να βλεπουμε μπαλα οπως παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ρε πας καλά; Αυτή τη στιγμή είμαστε κάτι μεταξύ Πανιωνίου και Απόλλωνα... Ο Πανιώνιος σώζεται στην Α, ο Απόλλωνας ανεβαίνει από την Β. Εμείς τσάκ στη μέση. Eλα ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες??Η ΑΕΚ ειχε να μην παιξει Ευρωπη απο το 1987,δεν ειχε πεσει ποτε κατω απο την 7η θεση σε 89 χρονια!Σταματηστε να μεγαλωνετε και να μικραινετε ομαδες απο μια αγωνιστικη χρονια!Τι θες να μου πεις δηλαδη οτι η Τσελσι,Μαντσεστερ Σ πχ ειναι μεγαλυτερες ομαδες απο την Λιβερπουλ? 1)Μην συγκρινεις ομαδες απο προηγμενες,αθλητικα και πολιτισμικα ,χωρες με την Ελλαδα!!Δεν ανεβαινεις κατηγοριες με το ονομα,το μπατζετ και τον κοσμο!Και ποσος κοσμος πιστευεις θα ακολουθει την ΑΕΚ στα Σουρμενα,στα Μελισσια και στους Αγ.Αναργυρους?? Εδω Α εθνικη,επαιζες Ευρωπη και ειχε 10.000 μ.ο!Ηδη εχουμε χασει μια γενια φιλαθλων 2008-13 και ελαχιστα παιδια γινονται ΑΕΚ! Θα τρεχουν οι 25-35αρηδες στα πλαστικα και στα χωματινα να υποστηριξουν την ΑΕΚ?? 2)Πες οτι πεφτουμε Γ' ποιος νομιζεις θα παρει την ΑΕΚ??Οι ποδοσφαιρικες ομαδες ειναι a priori ζημιογονες επιχειρησεις!Συντηρουνται κυριως με πλουσιους προεδρους που θελουν να κανουν το κεφι τους και να διαφημιστουν μεσω αυτων(εξαιρεσεις με μεγαλα brand name και πολλα μελη ομαδων του εξωτερικου κρινονται ατοπες)!Ποιος θα θελει να μπλεχτει στην ΑΕΚ??Που παρεπιμπτοντως την χρονια στην Γ που θα ειναι ερασιτεχνικο σωματειο, τον ελεγχο θα τον εχει η ερα ΑΕΚ αρα η Original!Θα βαλει ο 'μεγιστανας' τα λεφτα του για να κανει κουμαντο ο Χατζηχρηστος... 3)Δεν υπαρχει ΚΑΘΑΡΗ ΑΕΚ'!Τα χρεη προς ποδοσφαιριστες,μανατζερ,προπονητες ξεπερνουν τα 10εκ και αυτα δεν διαγραφονται! Ακομα και σε μολις 2 χρονια να ανεβουμε Α,θα εχουμε χασει τουλαχιστον 15εκ απο εσοδα(τηλεοπτικα,χορηγιες,πωλησεις παικτων) που θα ειχαμε στη κατηγορια! Τα χρεη της ΑΕΚ προς Ικα,Εφοριες κτλ ειναι περιπου 25εκ!Αν οντως υπαρχει καποιος που θελει την ομαδα,πιστευεις αν πηγαινε στο κρατος και ελεγε θελω να τα ξεχρεωσω τωρα(οπως πχ ο Σαββιδης)δεν θα του εκοβαν προστιμα και προσαυξησεις??Εστω 5εκ!! Επισης υπολογιζω οτι οι επομενες 2 χρησεις δεν θα ειναι ελλειματικες,κατι ουτοπικο αφου για να φτιαξεις ομαδα που θα ανεβαινει αερα θες τουλαχιστον 700χιλ-1εκ μπατζετ(χωρις να υπολογιζω τα μαυρα),αλλα ενταξει πες τα ισοσκελιζεις με τα ..εισιτηρια! Οποτε το 'ΚΑΘΑΡΗ ΑΕΚ" ειναι 5-10εκ κερδος χωρις να υπολογιζουμε την ανυπολογιστη ζημια που θα εχει υποστει το brand name σου απο τον υποβιβασμο(αρα μικροτερες χορηγιες) και την απαξιωση των φιλων της ομαδας! Υ.γ:Πιστευω οτι αν βαθμολογικα σωθουμε την Κυριακη,δεν θα μας "ριξει" η επιτροπη Εφεσεων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λόγω των περίεργων συναισθημάτων αυτή τη στιγμή, βάζω ένα κείμενο απο μια σελίδα που μου έστειλε ένας φίλος Αεκτζης. Ισως χαλαρώσει λίγο τους Αεκτζήδες που περνανε , δραματικές ώρες. To κείμενο ειναι μεγάλο και το έχει στείλει σε μια σελίδα ένας άγνωστος φίλος της ΑΕΚ. Δεν με γνωρίζεις αδερφέ μου αλλά με ξέρεις, το ίδιο και εγώ εσένα. Κάθε δεύτερη Κυριακή οι δρόμοι μας κατέληγαν στο ίδιο σημείο. Μόλις έστριβα το στενό και έβλεπα στο βάθος τον δικέφαλο της σκεπαστής (δώρο του θείου Λουκά στην γενιά μου) ένιωθα ότι έφτανα στο πατρικό μου , κάθε φορά το ίδιο συναίσθημα. Όταν ήμουν πολύ μικρός , τεσσάρων-πεντάρων (όπως θα έλεγε και ο Χρηστάρας) άκουγα τους μεγάλους να λένε όποτε συζητούσαν για ποδόσφαιρο: αν θές να δεις ωραία μπάλα να πας στα Φιλαδέλφεια. Στην γειτονιά μου τα Eξάρχεια οι πιο πολλοί ήταν παναθηναϊκοί και εγώ ήξερα ότι το γήπεδο αυτής της ομάδας ήταν στην Λεωφόρο, γιατί μίλαγαν για τα Φιλαδέλφεια και ποιος έπαιζε εκεί ωραία μπάλα; Υπάρχουν στιγμές, φευγαλέες στιγμές που σου σημαδεύουν την ζωή και μερικές φορές καθορίζουν και την πορεία της. Όταν ήμουν έξι χρονών ένα βράδυ που έπαιζα στο δωμάτιο μου άκουσα τον πατέρα μου να μπαίνει στο σπίτι και να ανοίγει μετά από λίγο την τηλεόραση , η επόμενη ώρα πέρασε ακούγοντας τον μπαμπά να φωνάζει «πάμε παιδιά μου», «μπράβο παιδιά μου». Γεμάτος περιέργεια βγήκα από το δωμάτιο να δω σε ποια παιδιά μίλαγε , υπήρχαν και άλλα παιδιά του εκτός από μένα και τον Δημήτρη; Έκατσα δίπλα στον μπαμπά και κοίταξα προς την τηλεόραση , έβλεπε ποδόσφαιρο αλλά η ομάδα που υποστήριζε και τα «παιδιά» του που τα ενθάρρυνε δεν φορούσαν τα πράσινα της ομάδας που αγαπούσε, δεν καταλάβαινα τι χρώμα φανέλα φόραγαν, ασπρόμαυρη η τηλεόραση βλέπετε. Η περιέργεια μου μεγάλωσε και τον ρώτησα ποιοι παίζουν, «Η ΑΕΚ με την Δυναμό Μόσχας» μου απάντησε χωρίς να πάρει τα μάτια του από την οθόνη και επανέλαβε πάμε παιδιά μου. Κάποια στιγμή το παιχνίδι τελείωσε και ο μπαμπάς μου είπε συγκινημένος πέρασε, πέρασε! Και τότε έγινε, δεν τον άκουσα, το βλέμμα μου είχε κολλήσει στην εικόνα, κάποιοι στην εξέδρα είχαν ξεδιπλώσει μια σημαία με τον δικέφαλο αετό και χοροπήδαγαν από την χαρά τους, τον ρώτησα «τι είναι αυτό»; «Ποιο»; μου απάντησε «Η σημαία» του είπα , «το έμβλημα της ΑΕΚ» μου απάντησε «εγώ θα γίνω ΑΕΚ» του είπα «το έμβλημα της δικής σου ομάδας δεν μου αρέσει, το τριφύλλι το δίνει η γιαγιά μου στο χωριό στις αγελάδες για φαΐ». Μετά από πολλά χρόνια όταν ήρθε η ώρα μου να πάω και εγώ στην Μόσχα με την ΑΕΚ ΜΑΣ κατάλαβα τι σημαίνει αυτό το έμβλημα για εκατομμύρια ανθρώπους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά , ανθρώπους που δεν μιλούν Ελληνικά και δεν μας μοιάζουν στα μούτρα. Μετά από πολλά χρόνια και ο πατέρας μου άρχισε να ακολουθεί εμένα και τον Magdi κάθε δεύτερη Κυριακή στην Φιλαδέλφεια ( όπως και να το κάνεις άλλο η ζωοτροφή άλλο η Βασιλεύουσα )... Από την επόμενη μέρα έβαλα σκοπό να πάω στα Φιλαδέλφεια όπου έμαθα τελικά ότι εκεί έπαιζε η ΑΕΚ, έπρεπε να περιμένω 5 χρόνια, ο πατέρας δεν με πήγαινε (βάζελος γαρ), τα Φιλαδέλφεια πολύ μακριά από τα Εξάρχεια και εγώ πολύ μικρός για να πάω μόνος. Στα 11 μου πια αποφάσισα μια μέρα ότι την Κυριακή θα πάω όπου παίζει Η ΑΕΚ, έψησα ένα παιδί μεγαλύτερο από μένα να μου πάρει εισιτήριο για την επόμενη Κυριακή (θα πήγαινα κρυφά) , «πάρε μου εισιτήριο θα έρθω και εγώ, με ποιόν παίζουμε»; «Με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη» μου είπε «ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτοί που έχουν ένα κεφάλι για έμβλημα»; τον ρώτησα, «ναι αυτοί είναι» μου απάντησε γελώντας, «ποιος είναι αυτός;» ξαναρώτησα «δεν ξέρω» μου είπε, «Πως μπορείς να υποστηρίζεις μια ομάδα που έχει για έμβλημα ένα κεφάλι που δεν ξέρεις ποιανού είναι»; Σκέφτηκα, «Θα έρθω» του είπα , «θα τους νικήσουμε». Την Κυριακή εκείνη είδα για πρώτη φορά την ΑΕΚ από κοντά και τον Θωμά μας να βάζει γκολ, το παιχνίδι έληξε 1-1 και οι οπαδοί της ομάδας με έμβλημα το αγνώστου προελεύσεως κεφάλι μας πήραν τα κασκόλ στον σταθμό του Φαλήρου. Από τότε δεν σταμάτησα να πηγαίνω κάθε δεύτερη Κυριακή στην Νέα Φιλαδέλφεια, την μέρα που πρωτομπήκα μέσα στο γήπεδο μας εκστασιάστηκα, παντού χιλιάδες κόσμος με κιτρινόμαυρα κασκόλ και σημαίες με τον δικέφαλο , μαγεία! Στα 14 αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα πάω να δω την ομάδα και εκτός Αθήνας, την κοπάνησα μία Τετάρτη από το σχολείο και μπήκα στο ένα από τα δύο πούλμαν της Original που πήγαιναν στη Λάρισα για αγώνα κυπέλλου, έτσι μυήθηκα στην μαγεία της ΑΕΚάρας και εκτός έδρας. Τελευταία φορά που μπήκα σε πούλμαν για εκτός έδρας αγώνα ήταν το 2007 σε αγώνα Άρης-ΑΕΚ. Από εκείνη την μέρα που πήρα τον ηλεκτρικό κρυφά και πήγα στο Καραϊσκάκη έχουν περάσει 32 χρόνια. Είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν όταν ήμουν μικρός ότι η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα. Η ΑΕΚ μας δεν έπαιζε ποτέ βρώμικά, η ΑΕΚ μας είναι σύμβολο , η ΑΕΚ μας είναι η ομάδα που ξεφτίλιζε τους νταβατζήδες του ποδοσφαίρου κόκκινους και πράσινους και έμπαινε σφήνα στους δύο απατεώνες συνεταίρους. η ΑΕΚ μας είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που έφτασε στους 8 του πρωταθλητριών , Είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει φτάσει στους 8 και των τριών διοργανώσεων, Είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που έφτασε στους 4 του UEFA, Είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει τα ίδια αποτελέσματα με την Real στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, Είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει αποκλείσει γερμανούς σε διπλή αναμέτρηση, Ο καλύτερος παίχτης του αιώνα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο κατά την FIFA είναι ο μεγάλος Μίμης Παπαιωάννου Ο μεγαλύτερος επιθετικός και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος Ο μεγαλύτερος κεντρικός αμυντικός στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο μεγάλος Στέλιος Μανωλάς Την φανέλα της ΑΕΚ έχουν φορέσει οι μεγαλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ιστορία ( εξαιρούνται Χατζηπαναγής και Κούδας ): Νεστορίδης, Πομώνης, Λαβαρίδης,Αρδίζογλου,Σαββίδης,Νικολαίδης, Λυμπερόπουλος,Τσάρτας,Κωστής,Δομάζος, Σαραβάκος κλπ. Μας έχουν κλέψει πρωταθλήματα, Μας έχουν κλέψει κύπελλα, Μας έχουν κλέψει το γήπεδο μας, Μας έχουν κλέψει προκρίσεις στο Champions League. Ποτέ δεν μπόρεσαν να μας κλέψουν το DNA , αυτό το εξαφανίσαμε μόνοι μας αδερφέ μου. Η μεγάλη κιτρινόμαυρη οικογένεια έχει διαλυθεί, Η ΑΕΚ δεν έχει διοίκηση, δεν έχει οργανωμένους οπαδούς άρρωστους με την ομάδα, η πολιτική έχει παρεισφρήσει στην ψυχή των νεαρών Ενωσιτών, ο κόσμος μας δεν έχει όραμα, ούτε προσανατολισμό, η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα που εξέθετε τους δύο νταβατζήδες βολοδέρνειανυπεράσπιστη, έρμαιο των παραγόντων της, των οργανωμένων οπαδών της , των μαρινάκηδων, του κράτους, και τώρα τελευταία του κυρίου καραμελίδη προέδρου της ΚΕΔ ο οποίος τελειώνει τους αγώνες της με ένα sms για να σώσει την ομάδα της πόλης του... Αυτό το φάντασμα που στοιχειώνει το πρωτάθλημα και τις καρδιές μας δεν είναι πλέον η ΑΕΚ μας, είναι το υποχείριο του κάθε απατεώνα που την διοικεί τα τελευταία χρόνια ( με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις ), το υποχείριο των περίφημων θεσμών (βλέπε ο Oλυμπιακός και το Aιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμ...) και δυστυχώς το υποχείριο των οργανωμένων οπαδών της που την θεωρούν και την μεταχειρίζονται πλέον ως τσιφλίκι τους, (αυτό το τελευταίο είναι που με πονάει πιο πολύ από όλα αδερφέ μου)... Εγώ αδερφέ μου δεν θέλω την ΑΕΚ μας σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν την θέλω διακοσμητικό συμπληρωματικό του roster της Super League για να παίρνει αξία το πρωτάθλημα του μαρινάκη. Εγώ αδερφέ μου δεν θέλω την ΑΕΚ να παίζει την κατηγορία κάθε χρόνο με το χωριό του Mαρινάκη και τους υπόλοιπους τσάτσους του. Εγώ αδερφέ μου δεν θέλω την ΑΕΚ να εξακολουθεί να εξαπατάται κατά συρροή και απροκάλυπτα από το κράτος που έχει τον Ψωμιάδη στις φυλακές του και δεν του παίρνει τα λεφτά που χρωστάει στην ΑΕΚ ( τα οποία είναι πολλαπλάσια από αυτά που χρωστάει η ΑΕΚ στο κράτος ). Εγώ αδερφέ μου θέλω η ΑΕΚ να ξαναβρεί το DNA της. Εγώ αδερφέ μου θέλω η ΑΕΚ να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της Εγώ αδερφέ μου θέλω η ΑΕΚ να ξαναβρεί την ταυτότητα της. Εγώ αδερφέ μου θέλω να αποκτήσει ξανά όραμα ο πιτσιρικάς που φοράει το κασκόλ και δεν ξέρει τι είναι αυτό που φοράει. Εγώ αδερφέ μου θέλω να επανακτήσει ο ΑΕΚτζής την υπερηφάνεια και την τιμή του. Εγώ αδερφέ μου θέλω να τους γράψουμε ΟΛΟΥΣ στα αρχίδια μας και να ξεκινήσουμε από την αρχή ενωμένοι, Εγώ αδερφέ μου θέλω να επανιδρύσουμε την ΑΕΚ μας. Εγώ αδερφέ μου θέλω να δικαιωθούμε στο δικαστήριο, να νικήσουμε στο Περιστέρι και αφού σωθούμε με συνδυασμό αποτελεσμάτων να αποχαιρετίσουμε οικειοθελώς το πρωτάθλημα της απάτης και να πάμε μόνοι μας στη Γ εθνική. Εγώ αδερφέ μου θέλω να μην πάρει φράγκο το κράτος των δοσίλογων που γενοκτονεί τους Έλληνες Εγώ αδερφέ μου θέλω να στρώσουμε μόνοι μας χόρτο στην Φιλαδέλφεια όπως τότε , να στήσουμε πτυσσόμενες εξέδρες , να βάλουμε μία μάντρα για περίφραξη , να καρφώσουμε ξανά τα εμβλήματα της βασιλεύουσας στο χώμα του σπιτιού μας και κάθε Κυριακή να βλέπουμε τα παιδιά μας να παίζουν μπάλα με τον εγκέλαδο μακρακώμης και τον Νέστορα να τα καμαρώνει στην εξέδρα παρέα με τον Θωμά και τον Σεραφείδη. Εγώ αδερφέ μου θέλω να πάμε σε ένα κανάλι και να μας τα σκάσει χοντρά για να δείχνει σε αποκλειστικότητα την ΑΕΚ με την κερατέα (και αυτό θα γίνει , για την ΑΕΚ μιλάμε). Εγώ αδερφέ μου δεν θέλω να πάρουμε το ΑΦΜ της οποιασδήποτε τραχανοπλαγιάς για να παίξουμε στην Β εθνική. Εγώ αδερφέ μου θέλω να κάτσουμε 26 μήνες στην ερασιτεχνική Γ' κατηγορία όπως προβλέπει ο νόμος και μετά να επανασυσταθεί η ΠΑΕ χωρίς χρέη προς το δημόσιο ( ας πάρουν τα λεφτά του ψωμιάδη, τους τα χαρίζουμε ). Εγώ αδερφέ μου θέλω αυτό το πράγμα να το κάνουμε όλοι μαζί και κάθε Κυριακή τα έσοδα από τα εισιτήρια ( η μέρος αυτών ) να μπαίνει σε ειδικό λογαριασμό για την κατασκευή του νέου γηπέδου μας . Εγώ αδερφέ μου θέλω να επιστρέψουμε μετά από 3 χρόνια στην Α' Εθνική με νέα ιδιοκτησία που σίγουρα θα προκύψει σε μια ΑΕΚ χωρίς χρέη στο δημόσιο και με τα προς τρίτους διακανονισμένα, σε μια ΑΕΚ με το νέο γήπεδο στα σκαριά , σε μια ΑΕΚ ενωμένη,με τον κόσμο της συσπειρωμένο και με όραμα. Εγώ αδερφέ μου θέλω για το μέλλον της ομάδας μας να αποφασίσεις εσύ σε δημοψήφισμα πανελλήνιο ( για να προλάβουμε και τους πάσης φύσεως ψαριανούς που περιμένουν στην γωνία). Πριν 28 περίπου χρόνια κατέφθασε στην Αθήνα η αποστολή της Real για να παίξει με αντίπαλο την ΑΕΚ στα πλαίσια της διοργάνωσης του κυπέλλου της UEFA. Όταν ερωτήθηκε ο Emilio Budraghenio ( o Cristiano Ronaldo της εποχής ) αν γνωρίζει κάτι για την ΑΕΚ, απήντησε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τις ομάδες του αλλά δήλωσε σίγουρος ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για την ομάδα του γιατί η ΑΕΚ είναι ομάδα με αυτοκρατορικά εμβλήματα και χρώματα. Την επομένη Η ομάδα με τα αυτοκρατορικά εμβλήματα και χρώματα νίκησε την Βασίλισσα της Ευρώπης με 1-0. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ΑΔΕΡΦΕ μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπόν γιατί μερικοί την έχετε δει οικονομολόγοι, η ΑΕΚ όλως τυχαίος είναι η μοναδική ΠΑΕ που καθημερινά στις εφημερίδες κυκλοφορούν τα οικονομικά της στοιχεία και πόσα χρωστάει κτλ κτλ. Λέτε λοιπόν οτι χρωστάει η ΑΕΚ και είναι αλήθεια, για τις άλλες ΠΑΕ όμως γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Για τον Άρη που πολεμάει να μπεί στο 99 γιατί δεν υπάρχουν τα οικονομικά στοιχεία στο ίντερνετ, για τον ΠΑΟΚ ξέραμε στο περίπου τι παιζόταν. Για την Ολυμπιακάρα τότε που έφευγε ο θείος είχαν ακουστεί τρελά νούμερα για χρέη, αλλα κάνανε κο κο κο οι εφημερίδες μετά. Βγάλτε για όλες τις ΠΑΕ και ας πέσουν ΟΛΕΣ όσες χρωστάνε, και αν δεν μείνει το πρωτάθλημα με 3 ομάδες σφύρα μου. Την έχετε δει δικαστές όλοι και να ισχύουν οι νόμοι μόνο στην ΑΕΚ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ζητάει άρση απορρήτου για το τηλέφωνο του Τριτσώνη! Η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και ετοιμάζεται να πιέσει με κάθε άλλο νομικό μέσο, ώστε να μάθει με ποιους επικοινώνησε ο διαιτητής πριν πάρει την απόφαση για οριστική διακοπήΚάθε δυνατή κίνηση προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους επικοινώνησε ο Σταύρος Τριτσώνης το βράδυ της Κυριακής, πριν πάρει την απόφασή του για οριστική διακοπή του αγώνα, είναι αποφασισμένη να κάνει η ΑΕΚ. Στόχος της Ένωσης είναι να πετύχει να αρθεί το απόρρητο των συνδιαλέξεων στο κινητό του διαιτητή. Σε πρώτη φάση, η ΠΑΕ το ζήτησε αυτό μέσω της μήνυσης που κατέθεσε στον Τριτσώνη, στην οποία μεταξύ άλλων του ζήτησε ουσιαστικά αν δεν έχει τίποτα να κρύψει, να ζητήσει ο ίδιος από την εταιρεία στην οποία είναι συνδρομητής τη λίστα με τις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής.Το επόμενο βήμα έγινε πριν από λίγο, με την ΠΑΕ να στέλνει έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο της ζητά να κινήσει η ίδια τις διαδικασίες, προκειμένου να αρθεί το απόρρητο στο κινητό το διαιτητή. Φυσικά, η διοίκηση δεν θα μείνει σε αυτό το έγγραφο (το οποίο στάλθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ομοσπονδίας και θα πρωτοκολληθεί το πρωί της Δευτέρας), αλλά θα εξετάσει και κάθε άλλη νομική ενέργεια που μπορεί να κάνει για να πετύχει τον στόχο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ειλικρινά θέλω να βρεθούν 10-15 μαγκες και να του ρίξουν 5-6 μπουνιές όπως έκαναν στον Μπάγεβιτς, και περισσότερες θα ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπόν γιατί μερικοί την έχετε δει οικονομολόγοι, η ΑΕΚ όλως τυχαίος είναι η μοναδική ΠΑΕ που καθημερινά στις εφημερίδες κυκλοφορούν τα οικονομικά της στοιχεία και πόσα χρωστάει κτλ κτλ. Λέτε λοιπόν οτι χρωστάει η ΑΕΚ και είναι αλήθεια, για τις άλλες ΠΑΕ όμως γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Για τον Άρη που πολεμάει να μπεί στο 99 γιατί δεν υπάρχουν τα οικονομικά στοιχεία στο ίντερνετ, για τον ΠΑΟΚ ξέραμε στο περίπου τι παιζόταν. Για την Ολυμπιακάρα τότε που έφευγε ο θείος είχαν ακουστεί τρελά νούμερα για χρέη, αλλα κάνανε κο κο κο οι εφημερίδες μετά. Βγάλτε για όλες τις ΠΑΕ και ας πέσουν ΟΛΕΣ όσες χρωστάνε, και αν δεν μείνει το πρωτάθλημα με 3 ομάδες σφύρα μου. Την έχετε δει δικαστές όλοι και να ισχύουν οι νόμοι μόνο στην ΑΕΚ!!! Αδελφέ μου, το ιδιο ισχυει και για την Ελλάδα. Ολοι χρωστάνε, με την Ελλάδα ασχολουνται. Το προβλημα ειναι αρχικά τι δικαιωματα δινεις και αν έχεις περιουσία να καλύψεις τα χρεωστουμενα...πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος δε χρωστάει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Και βέβαια χρωστάει αλλα έχει τον χοντρό να δίνει τα χαρτζιλίκι του στους ΑΡΔ και τους δινει τα non paper του για το τι να λενε. Στην ΑΕΚ λοιπόν με πρόεδρους γαύρους, βλέπε Αδαμίδη και με πρόεδρο αυτοφοράκια, βλέπε Δημητρέλο. Έχουν αφήσει τους ΑΡΔ να αλωνίζουν και τους δίνουν και στοιχεία για το τι να γράφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μην εισαι υπερβολικός. Ξέρεις οτι ειμαι ευαισθητος με το θέμα της ΑΕΚ αλλά ο χοντρός δεν έχει σχέση με αυτη. Να μου πεις για το κακο που έκανε το 2008 ο Σωκράτης να σου πω οτι ντρέπομαι κτλ, αλλά Αδαμιδιδες κτλ, δεν ειναι του χοντρου. Κατά την άποψή μου, τον χοντρό τον βολεύει να ειναι η ΑΕΚ στην Α, για πολλούς λόγους που έχουμε αναλύσει και παλαιότερα. Γενικά ελάχιστους βολευει να πέσει η ΑΕΚ. Ποιοι ειναι αυτοι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Οι δυο με τα πούρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Και όσοι πιθανόν έχουν δεσμευμένες περιουσίες? (χωρις να ειμαι σιγουρος για το τελευταίο...υποθέτω_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ίσως, αν και νομίζω οτι αν χρεωκοπήσουμε (πράγμα διόλου απίθανο) όσοι έχουν δεσμευμένο το οτιδήποτε το χάνουν, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις