Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μόνη λύση είναι να πέσει η ΑΕΚ και να ξεχρεώσει, και αυτό που λέει ο Νίκος ισχύει οτι μπορεί να ανεβεί σε μια χρονιά ξανά 2 κατηγορίες. Υπάρχει θέμα με τις αδειοδοτήσεις. Τι θα πάθετε για μάξιμουμ 2 χρονιές στις μικρότερες κατηγορίες; Έτσι και αλλιώς ακόμα και αν μείνετε στην Α, στην καλύτερη θα παλεύετε για τα playoff.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η μόνη λύση είναι να πέσει η ΑΕΚ και να ξεχρεώσει, και αυτό που λέει ο Νίκος ισχύει οτι μπορεί να ανεβεί σε μια χρονιά ξανά 2 κατηγορίες. Υπάρχει θέμα με τις αδειοδοτήσεις. Τι θα πάθετε για μάξιμουμ 2 χρονιές στις μικρότερες κατηγορίες; Έτσι και αλλιώς ακόμα και αν μείνετε στην Α, στην καλύτερη θα παλεύετε για τα playoff.

Ποιά Playoff;; Και να μπεί στα πλει οφ δεν θα μπορεί να παίξει Ευρώπη λόγω μη ύπαρξη χρημάτων όπως έγινε πέρυσι. Μετά θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές... Θα μπορεί να πάρει μόνο μικρούς Έλληνες και αυτούς από το πανέρι.. Γιατί τους καλούς θα τους παίρνουν άλλοι.. Κάθε χρόνο με παρακάλια και εράνους θα παίρνει με το ζόρι και "νύχτα" την αδειοδότηση, μέχρι να γίνει το μοιραίο ή να αποφασίσει κάποιος να τη ρίξει. Θα χαθεί και άλλος χρόνος και ήδη έχει χαθεί πολύς καιρός.

Ερμ, οκ, ας μου εξηγήσει κάποιος πως ακριβώς θα ξεχρεωσουμε τώρα που πέσαμε. Με ελάχιστα έσοδα σε σχέση με πριν ας πούμε; :ρ

Μπαϊδεγουέι απ'όσο ξέρω ΔΕΝ ισχύει πια το «πέφτουμε 'Δ εθνική και διαγράφονται χρέη», σωστά;

[sent from my ARHD powered HTC Sensation]

Ποιά Playoff;; Και να μπεί στα πλει οφ δεν θα μπορεί να παίξει Ευρώπη λόγω μη ύπαρξη χρημάτων όπως έγινε πέρυσι. Μετά θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές... Θα μπορεί να πάρει μόνο μικρούς Έλληνες και αυτούς από το πανέρι.. Γιατί τους καλούς θα τους παίρνουν άλλοι.. Κάθε χρόνο με παρακάλια και εράνους θα παίρνει με το ζόρι και "νύχτα" την αδειοδότηση, μέχρι να γίνει το μοιραίο ή να αποφασίσει κάποιος να τη ρίξει. Θα χαθεί και άλλος χρόνος και ήδη έχει χαθεί πολύς καιρός.

Αφου θα ειναι καθαρη απο χρεη γιατι να μην παρει αδειοδοτηση?

Ερμ, οκ, ας μου εξηγήσει κάποιος πως ακριβώς θα ξεχρεωσουμε τώρα που πέσαμε. Με ελάχιστα έσοδα σε σχέση με πριν ας πούμε; :ρ

Μπαϊδεγουέι απ'όσο ξέρω ΔΕΝ ισχύει πια το «πέφτουμε 'Δ εθνική και διαγράφονται χρέη», σωστά;

[sent from my ARHD powered HTC Sensation]

Θα διαγραφούν όλα τα χρέη προς το δημόσιο, τα οποία θα μεταφερθούν σε φυσικά πρόσωπα (πρώην προέδρους κτλ οι οποίοι όποιοι έχουν θα πληρώσουν όποιοι δεν έχουν θα μπούν φυλακή), και θα μείνουν μόνο τα χρέη προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους κτλ. Η ΑΕΚ γίνεται ερασιτεχνικό σωματείο και περνάει στον ερασιτέχνη. Αν τα χρέη προς ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους κτλ ξεχρεωθούν μέσα σε 30 μήνες ξαναπαίρνει το ίδιο ΑΦΜ.

Τα χρέη αυτά είναι 10 εκατομμύρα περίπου και 10000 φορές πιο εύκολο να τα διακανονίσεις. Ειδικά αν έχεις χρήματα. Πας στον Καφέ και του λες.. Έχω σκοπό να πάρω την ΑΕΚ και θα διαθέσω το τάδε ποσό. Εσύ είσαι διατεθημένος να πάρεις 350 χιλιάρικα μετρητά αντί για 500 που σου χρωστάμε και να το λήξουμε εδώ; Ο άλλος στο φόβο να μην τα πάρει ποτέ δεν πρόκειται να σου πεί όχι. Με λίγα λόγια αυτά τα 10 εκατομμύρια.. με 6-7 εκατομμύρια φεύγουν και αυτά.

Η ΑΕΚ θα κάνει συμβόλαιο 100% με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι για να δείχνει τους αγώνες της, θα έχει και χορηγούς πολύ περισσότερους από ότι έχουν οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, και σίγουρα θα έχει και πολύ περισσότερα έσοδα από εισιτήρια από όλους τους άλλους. 2 εκατομμύρια έσοδα θα έχει ακόμη και στην Γ εθνική με το ρόστερ και τους υπαλλήλους να κοστίζουν 500 χιλιάρικα.

Το ζητούμενο λοιπόν ποιό είναι; Να αναλάβει ένας άνθρωπος ο οποίος θα διαθέσει 5 (ΠΕΝΤΕ) εκατομμύρια ΜΟΝΟ για την ομάδα. Αλλά αυτά τα ΠΕΝΤΕ θα είναι τα μοναδικά που θα χρειαστούν για να καθαρίσει τελείως η ομάδα και από εκεί και πέρα να χτίζει..Ε νομίζω ότι τα 5 από τα 40 τα οποία αν δεν πληρωθούν οι δόσεις γίνονται 170 είναι πολύ πιο προσοτό νούμερο για έναν επενδυτή ο οποίος εκτός από την ΑΕΚ, μπαίνει και στο κόλπο του να χτίσει το γήπεδο και έχει και λίγες ελπίδες να πάρει 80 εκατομμύρια από την υπόθεση Ψωμιάδη.

• Like 2

Το θεμα για να γινει αυτο που λες ομως δεν ειναι η ΑΕΚ να παει στην Β' Εθνικη αλλα στην Γ' ή ερασιτεχνικη και να παραμεινει εκει 2 χρονια νομιζω για να σβηστουν τα χρεη προς το δημοσιο και οχι να ειναι στη Β' Εθνικη..

Αλλιως αν ηταν ετσι,καθε ομαδα που θα επεφτε Β' Εθνικη καθε χρονο θα ηταν με 0 χρεη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Το διεφθαρμένο "σύστημα" υπέδειξε στη 1.12!! την ΑΕΚ ένοχη.

Προμελετημένο το έγκλημα με φυσικούς αυτουργούς καταρχήν τον Τριτσώνη και την επιτροπή των κ.κ. Χαρίλαου Κλουκίνα, Στέφανου Στεφανόπουλου, Γιώργου Στεφανάκη και ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του "συστήματος" της σήψης.

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά σε βάρος μας. Μεταξύ άλλων, αφαίρεση πρωταθλήματος με αλλαγή νόμου (1988), ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες μας όταν η ΑΕΚ  έχασε σε κάποιες δικαστικές αίθουσες (2008) τον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε πανάξια μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να της αφαιρέσει, πάλι στα χαρτιά, το δικαίωμα να παλέψει για τη σωτηρία της.

Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέλους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι και στη συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο όπου πιστεύουμε επιτέλους να δικαιωθούμε.

ΥΓ1 : Η ΑΕΚ δεν παρακάλεσε ούτε χρησιμοποίησε ποτέ πλάτες Υπουργών για να πετύχει "στόχους".

ΥΓ2 : Για να μην ξεχνιόμαστε. Υπεύθυνη για τον ορισμό του κάθε Τριτσώνη στο πιο ...συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, ιδιαίτερα των τελευταίων αγωνιστικών, είναι η ΚΕΔ του κ. Καραμελίδη.

ΥΓ3 : Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή νύχτα. Τους καλούμε να αρχίσουν να βλέπουν την ομάδα μας σε αυτό το ...καθαρό πρωτάθλημα μόνο από το γήπεδο και να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης.

Ποιός ξέρει τι έχει πιεί αυτός που την συνέταξε. Την Κυριακή στέρησαν από την ΑΕΚ τις λίγες ελπίδες να σωθεί στο Περιστέρι 200 τραμπούκοι, και σήμερα αυτή η ανακοίνωση τελειώνει και ότι ελπίδες είχε η ΑΕΚ να την σώσει η Νοva με άλλο τρόπο. 

Λογικά ο Δημητρέλος την έγραψε, που θα μπεί φυλακή τώρα τσάμπα και βερεσέ. Τραγική φιγούρα όντως. Δεν του άξιζε.

Τι να πει κανείς για αυτό το ιστορικό σωματείο που το ρίχνουν Β'Εθνική.Εγώ είμαι φανατικός ολυμπιακός αλλά ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν Α.Ε.Κ Πριν αποκτήσει την αφεντιά μου ακόμα και παντρεμένος που ήταν κατέβαινε από Βόρεια Ελλάδα Αθήνα για να δει την αγαπημένη του ομάδα και μιλάμε σε δύσκολες εποχές για 1975 και πιο πριν.Ομηρικοί καβγάδες στο σπίτι στα ντέρμπι Ολυμπιακού Α.Ε.Κ αλλά πάντα αυτήν η ομάδα ίσως και λόγω του πατρός μου την είχα σε συμπάθεια.Ο μόνος λόγος που ντρέπομαι για την ομάδα μου είναι το χάρτινο πρωτάθλημα που εκτός του τίτλου στέρησε από αυτό το ιστορικό σωματείο πολύτιμα χρήματα που τα είχε ανάγκη εκείνη την εποχή.Όχι ότι δεν ήταν νόμιμο αλλά ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.Φυσικά τεράστιες ευθύνες περισσότερο και από των προέδρων έχει αυτό το παράτημα που λέγετε original.Αυτά που έκανε στην ομάδα δεν θα τα έκανε ούτε ο χειρότερος εχθρός της Α.Ε.Κ Ειδικά που έκανε τέτοιο πόλεμο σε Ντέμη και σε Ντούσαν.Λυπάμαι για κάποιους που το δηλώνουν ολυμπιακοί και χαίρονται με αυτό που τραβάει η Α.Ε.Κ και που δεν βλέπουν τι έκανε ο Κοκκαλης σε αυτό το ιστορικό σωματείο.Γίναμε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα ακριβώς επειδή είχαμε δυνατή Α.Ε.Κ και δυνατό Π.Α.Ο όλα αυτά τα χρόνια.Καλά να είναι να παίρνεις το πρωτάθλημα δια περιπάτου αλλά μετά σε γλεντάει η Μάλαγα και η κάθε Μάλαγα μέσα έξω.Σε μία χώρα 10.000.000 όπου δεν υπάρχει πολύ ποδοσφαιρικό δυναμικό δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ πολύ μεγάλοι επενδυτές ούτε πολύ μεγάλοι παίχτες λόγω ότι δεν υπάρχει η ανάλογη αγορά που θα τους αποσβέσει τα χρήματα ή τις υπηρεσίες τους.Αυτό που θα μας οδηγήσει σε πιθανές μελλοντικές διακρίσεις στην Ευρώπη είναι να έχουμε ανταγωνιστικό και καθαρό ποδόσφαιρο.Αλλά όποιος έχει για πηγή ενημέρωσης τον Πρωταθλητή και τον Γαύρο είμαι σίγουρος ότι αδυνατεί να καταλάβει έστω και τα μισά από όσα είπα.Εύχομαι στην Α.Ε.Κ να επανέρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα στα επίπεδα των αρχών του 90 εκεί που όλη η φίλαθλη Ελλάδα απολάμβανε ποδόσφαιρο.

• Like 2

Τι να πει κανείς για αυτό το ιστορικό σωματείο που το ρίχνουν Β'Εθνική.Εγώ είμαι φανατικός ολυμπιακός αλλά ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν Α.Ε.Κ Πριν αποκτήσει την αφεντιά μου ακόμα και παντρεμένος που ήταν κατέβαινε από Βόρεια Ελλάδα Αθήνα για να δει την αγαπημένη του ομάδα και μιλάμε σε δύσκολες εποχές για 1975 και πιο πριν.Ομηρικοί καβγάδες στο σπίτι στα ντέρμπι Ολυμπιακού Α.Ε.Κ αλλά πάντα αυτήν η ομάδα ίσως και λόγω του πατρός μου την είχα σε συμπάθεια.Ο μόνος λόγος που ντρέπομαι για την ομάδα μου είναι το χάρτινο πρωτάθλημα που εκτός του τίτλου στέρησε από αυτό το ιστορικό σωματείο πολύτιμα χρήματα που τα είχε ανάγκη εκείνη την εποχή.Όχι ότι δεν ήταν νόμιμο αλλά ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.Φυσικά τεράστιες ευθύνες περισσότερο και από των προέδρων έχει αυτό το παράτημα που λέγετε original.Αυτά που έκανε στην ομάδα δεν θα τα έκανε ούτε ο χειρότερος εχθρός της Α.Ε.Κ Ειδικά που έκανε τέτοιο πόλεμο σε Ντέμη και σε Ντούσαν.Λυπάμαι για κάποιους που το δηλώνουν ολυμπιακοί και χαίρονται με αυτό που τραβάει η Α.Ε.Κ και που δεν βλέπουν τι έκανε ο Κοκκαλης σε αυτό το ιστορικό σωματείο.Γίναμε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα ακριβώς επειδή είχαμε δυνατή Α.Ε.Κ και δυνατό Π.Α.Ο όλα αυτά τα χρόνια.Καλά να είναι να παίρνεις το πρωτάθλημα δια περιπάτου αλλά μετά σε γλεντάει η Μάλαγα και η κάθε Μάλαγα μέσα έξω.Σε μία χώρα 10.000.000 όπου δεν υπάρχει πολύ ποδοσφαιρικό δυναμικό δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ πολύ μεγάλοι επενδυτές ούτε πολύ μεγάλοι παίχτες λόγω ότι δεν υπάρχει η ανάλογη αγορά που θα τους αποσβέσει τα χρήματα ή τις υπηρεσίες τους.Αυτό που θα μας οδηγήσει σε πιθανές μελλοντικές διακρίσεις στην Ευρώπη είναι να έχουμε ανταγωνιστικό και καθαρό ποδόσφαιρο.Αλλά όποιος έχει για πηγή ενημέρωσης τον Πρωταθλητή και τον Γαύρο είμαι σίγουρος ότι αδυνατεί να καταλάβει έστω και τα μισά από όσα είπα.Εύχομαι στην Α.Ε.Κ να επανέρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα στα επίπεδα των αρχών του 90 εκεί που όλη η φίλαθλη Ελλάδα απολάμβανε ποδόσφαιρο.

Εγώ προσωπικά χαίρομαι που θα γλυτώσουμε για κανα 2 χρόνια απο το ατελείωτο κλάμα. Δυστυχώς δεν θα γλιτώσουμε απο "δήθεν αντικειμενικούς" ολυμπιακούς που είναι ακόμα χειρότεροι απο "μαρθαβούρτσηδες".

Εγώ προσωπικά χαίρομαι που θα γλυτώσουμε για κανα 2 χρόνια απο το ατελείωτο κλάμα. Δυστυχώς δεν θα γλιτώσουμε απο "δήθεν αντικειμενικούς" ολυμπιακούς που είναι ακόμα χειρότεροι απο "μαρθαβούρτσηδες".

Και εγώ χαίρομαι για το προνόμιο που έχω στην ζωή μου να μην σε γνωρίζω προσωπικά.Αποτελεί τιμή για μένα να συναναστρέφομαι με άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την δική σου λογική.Ευτυχώς που δεν έχω στον κύκλο μου άτομα με το δικό σου τρόπο σκέψης.Καλή συνέχεια.

Και εγώ χαίρομαι για το προνόμιο που έχω στην ζωή μου να μην σε γνωρίζω προσωπικά.Αποτελεί τιμή για μένα να συναναστρέφομαι με άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την δική σου λογική.Ευτυχώς που δεν έχω στον κύκλο μου άτομα με το δικό σου τρόπο σκέψης.Καλή συνέχεια.

Δειγμα απλα και μονο για να καταλαβεις το πως σκεφτεται η πλειοψηφια των οπαδων του λιμανιου. Οχι ολοι αλλα ενα μεγαλο μερος της

Δεν νομίζω ότι σκέφτονται πολλοί όπως ο παραπάνω τουλάχιστον άλλα μπορεί να λένε στο γήπεδο και άλλα κατ ιδίαν.Εγώ όπως σου είπα είμαι από επαρχία.Κατέβηκα αρκετά χρόνια πριν στην Αθήνα για να δω ένα ματς Ο.Σ.Φ.Π- Βαλένθια είχαμε κερδίσει με 1-0 με γκολ του djorgevitsαπό πέναλντι. Επειδή είχα κατέβει χωρίς καμία προετοιμασία βρήκα μόνο στην Θύρα 7 εισιτήριο  και εγώ όπως και πολλοί νόμισα ότι έχω να κάνω με τίποτα μαστούρηδες και έλεγα ωχ ρε πούστι μου που πάω.Την ανάλυση που έχω ακούσει για το ματς εκεί μέσα δεν την έχω ξανά ακούσει από τον πιο έμπειρο δημοσιογράφο.Αλλά αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο θαυμασμός που εξέφραζαν οι περισσότεροι για την Βαλένθια που τότε μαμούσε και έδερνε.Θυμάμαι έλεγαν όλοι ότι τέτοιο ποδόσφαιρο εμείς θα παίξουμε το 2040.Όλοι καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο όλοι ξέρουν τι ομάδα έχουν και όλοι ξέρουν και πότε ευνοούνται και πότε αδικούνται.Το θέμα είναι τι παραδέχεται κανείς.Και όχι τι γνωρίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...