Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

1) Προσπάθησε ή δεν προσπάθησε η επίσημη ΑΕΚ για το δανεισμό (δια στόματος Δημητρέλου); Προσπάθησε. Τι μου λες τώρα για μεγάλες πλειψηφίες...

2) Τι σχέση έχει η αδυναμία του Αρη με το ότι η ΑΕΚ έχασε με τα χέρια κάτω; Συνέκρινα εγώ πουθενά το τι έκανε ο Άρης με το οικτρό (για πολλοστή φορά) θέαμα που παρουσίασε η ΑΕΚ; Ρώτησα αν φταίει κανείς άλλος για αυτό το χάλι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν είναι να απαντάς, προσπάθησε τουλάχιστον αφού με κατονομάζεις να έχουν μια στοιχειώδη σχέση αυτά που γράφεις με αυτά που υποστηρίζω.

3) Μη ρωτάς εμένα, ρώτα τους άλλους ΑΕΚτζηδες που τους έγραφα για τα χάλια της ομάδας σας και μου απαντούσαν για τον... Κόκκαλη και τους διορισμένους γαύρους. Πάντως, μου αρέσει που από τη μία λες "ποιος μίλησε..." και τσουπ καπάκι μιλάς εσύ.

4) Μπράβο που προσθέτεις και τον Πλατανιά στην εξίσωση. Με αυτά που έγραψα εγώ, τι σχέση έχει αυτό;

5) Δύο πράγματα: α) έρευνες τελικά υπάρχουν; β) εγώ, που το καλοκαίρι κόβω τη Nova, θα μετρηθώ με αυτούς που απογοητεύτηκαν που δε θα απολαμβάνουν το υπεθέαμα της ΑΕΚ ή με αυτούς που βαρέθηκαν να πληρώνουν για να βλέπουν τα μεγάλα πρωταθλήματα αλλού και να απολαμβάνουν το... ποδοσφαιρικό υπερθέαμα της ΑΕΚ και της υπόλοιπης Σούπερ Λίγκας; Πάντως, μου αρέσει πώς "μου απέδειξες" ό,τι νομίζεις ότι μου απέδειξες, όταν δεν ξέρεις ούτε καν πόσο είναι η συδρομή. Μαθηματική απόδειξη, όχι αστεία.

6) Αν δεχτώ ό,τι λένε οι οπαδοί της κάθε ομάδας, ΑΕΚ, Άρης και όποιος άλλος είναι αδικημένος, τώρα πρέπει να ήταν χαλαρά Ευρώπη όλοι αυτοί.

7) Ή απλά, δε συμφωνεί μαζί σου. Κι αντί να πετάς προσβολές της πλάκας, περί ψυχιάτρου ή παπαγάλου, καλό θα ήταν εσύ και ορισμένοι άλλοι να μάθετε να σέβεστε τη διαφορετική άποψη. 

Αυτά, και δεν ασχολούμαι άλλο με αυτή την ιστορία, γιατί έχει και η υπομονή τα όριά της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εγω ολυμπιακος ειμαι.ο μονος που φταει για την αεκ ειναι 1.οι προεδροι της που τοσα χρονια απλα κοροιδευαν με τον πονο και την θεληση καθε αεκτζη για μια διακριση ειτε εντος ελλαδας ειτε εκτος.

2.οι ασθενεις οπαδοι οι οποιο υπαρχουν σε ολες τι ομαδες και το προχθεσινου ειναι αποτελεσμα του χουλιγκανισμου

3.ο μακαρος ο οποιος αφησε 40 εκατομυρια χρεος.

4.ο αδαμιδης που ολοι καλα θυμομαστε πως στησε το παιχνιδι με τον ολυμπιακο το 6-0.τοτε με ομαδα και εφαγε 6.σημερα χωρις ομαδα και εφαγε 3.ας σκεφτουμε.

5.ο μαρινακης ο οποιος δανειζαι παιχτες σε ολες τις ομαδες που ηταν αντιπαλοι της.π.χ αρης(τατος,ζαραδουκας)

6.μεταξυ μας δεν φταιει κανεις τριτσωνης γιατι ας ερθουμε στην θεση του διατητη.γκολ η αεκ δεν εβαζε και ας μην κοροιδευομαστε.μωλις θα σφυραγε θα τους την μπαιναν.τωρα με ποιον μιλαγε στο τηλεφωνο μονο αυτος ξερει.

σαφως και δεν πρεπει να πεσει η αεκ αλλα εκει στην φιλαδελφεια πρεπι να ξανασκεφτουν τι εστι αεκ και οτι πρεπει να ξεφυγουν απο την μιζερια και να γινει ξανα η αεκ του παλαι ποτε που κοντραρε ολους στα ισια και καθε 3 χρονια επαιρνε και ενα πρωταθλημα.λαικη απαιτηση να αποχωρησει ο μαρινακης απο το ελληνικο ποδοσφαιρο.και πριν κλεισω την  χρονια που ολα ξεκινησαν να τελειωνουν για την αεκ ηατν οταν ηταν προεδροι πατερας-μαρινακης-αδαμιδης.

Πλάκα πλάκα και ενώ μου φαίνονται τελείως αστεία όλα όσα λέγονται πέρι Nova, όντως 10000 άτομα που έχουν Νόβα μόνο για να βλέπουν την ΑΕΚ να κόψουν τις συνδέσεις τους, είναι απώλεια 7 εκατομυρίων το χρόνο για τη Νόβα.

• Super Moderators

Πολύ μεγαλύτερη είναι η απώλεια που υπέστη η Nova (και θα υποστεί, από το καλοκαίρι που χάνει και την Αγγλία) από τα σοβαρά πρωταθλήματα, παρά από αυτό το βιασμό του ποδοσφαίρου που ονομάζουμε "Σούπερ Λιγκ" -και δεν αναφέρομαι μόνο στο αισχρό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ΑΕΚ εδώ, γενικά το επίπεδο είναι τραγικό. Προφανές μεν, αλλά ας το ξεκαθαρίσω.

Η Nova έχασε ήδη πολύ κόσμο που έχει πάει OTE TV, και δεν έκανε τίποτε. Χώρια όσοι έκοψαν τη συνδρομητική λόγω κρίσης. Ούτε μια προσφορά να μας μειώσει τις συνδρομές, ούτε τίποτε. Τουλάχιστον δεν είχε το θράσσος να μας στείλει (ακόμη, τουλάχιστον) την κλασική επιστολή για το τι φτηνή που είναι και πώς κρατάει σταθερές τις τιμές, για να μας ζητήσει "μονάχα" μια αύξηση λόγω... πληθωρισμού.

Και τώρα καλούμαστε να πιστέψουμε ότι η Nova κινητοποιείται στο παρά πέντε, σε συνεργασία με κάποιους που κανείς δεν κατονομάζει, ώστε... τι; Να μην πέσει η ΑΕΚ;  Και πώς, ακριβώς, θα συμβεί αυτό; Α, δεν το ξέρει ο αγνός και τίμιος ΑΕΚτζης αυτό, απλά απολαμβάνει που οι στησιματίες τρέχουν τώρα πανικόβλητοι, αφού τον έθαψαν, να τον σώσουν. Σε βάρος κάποιου, βεβαίως. Κατά προτίμηση περισσότερο ευνοημένου, ώστε να υπάρχει και ένα "ηθικό" αποκούμπι.

Εξ ου και η προτίμηση στον Άρη, που "είναι υποκατάστημα". Και σκουλήκια. Και επαρχιώτες. Και εκπροσωπούν την Εβραϊκή κοινότητα, που λέει και η Original (που κατά τα άλλα έπεσε να φάει τον... φασίστα Κατίδη).

Τώρα, πώς γίνεται, με τους λόγους που "καίνε" τη Nova να είναι γνωστοί από μήνες, την κατάσταση της ΑΕΚ δεδομένη επίσης από μήνες, τις "έρευνες" ή τους υπολογισμούς στο περίπου "προφανείς" από μήνες, να τρέχουν τελευταία στιγμή, κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει.

Βασικά, το σενάριο είναι πως θέλανε την ΑΕΚ "μικρή" αλλά στην κατηγορία, αλλά δεν τα υπολογίσανε καλά και τρέχουν τώρα.

Τέλος πάντων, Νίκο αν αυτά σου φαίνονται λογικά, τι να πω. Αν έχουμε φτάσει ως "ισονομία" (που υποτίθεται ότι διεκδικεί η ΑΕΚ) να εννοούμε το ίσο μερίδιο στη λαμογιά, να μηνύονται διαιτητές που είχαν το θράσσος να διακόψουν αγώνα που πήραν οι κάφροι δικούς τους και αντιπάλους στο φαλάγγι, τους ματώσανε, κλέψανε πράγματα, αλλά "εντάξει μωρέ, μπες να το σφυρίξεις".

Εγώ ό,τι είχα να πω, το είπα και απλά απάντησα επειδή έγραψες εσύ κάτι, όχι για κανέναν άλλο. Καλά αποτελέσματα το βράδυ, ή όποτε βγει η απόφαση.

• Like 1

Τίποτα από αυτά δεν μου φαίνεται λογικό. Εμένα η θέση μου είναι να πέσει στην Γ' ότι και αν γίνει. Απλά από την Κυριακή υπάρχει ένα mini κίνημα στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ "κόβουμε την Νοβα", αν βάλουμε και το ότι πολύς κόσμος θα την κόψει επειδή απλά δεν θα έχει απολύτως τίποτα να δεί τώρα που δεν θα παίζει η ΑΕΚ στην nova (και πίστεψέ με είναι πάρα πολλοί αυτοί που πληρώνουν nova μόνο για να βλέπουν την ομάδα τους, δεν μπορείς να διανοηθείς τι καθυστερημένος κόσμος υπάρχει, ειδικά στις τάξεις των οπαδών ομάδων), σίγουρα η απώλεια της nova θα είναι πολύ μεγάλη και είναι πιθανό να ασκήσει κάποιες πιέσεις για να μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία.

Να μην αφαιρεθούν βαθμοί το θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ. Το ίδιο απίθανο θεωρώ και το να κερδίσουμε τον Ατρόμητο. Μπορεί όμως να απαιτήσει να γίνει το πρωτάθλημα με 20 ομάδες. Δεν ξέρω. Πάντως αν δεν πέσει ούτε τώρα η ΑΕΚ θα είναι καταστροφικό για την ομάδα γιατί θα συνεχίσει το πάρτυ για πολύ καιρό ακόμη. Και πάρτυ εννοώ το φαγοπότι που γίνεται ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ από μανατζαραίους και ψευτοπαράγοντες.

Προφανως και δεν εχει νοημα να συνεχιστει η αντιπαραθεση!

2 πραγματα μονο

Συγνωμη αν προσεβαλα καποιον με την αποψη μου για  το προιον Ελληνικο Ποδοσφαιρο,απλως επισημαινω δεδομενες αληθειες για καποιον που παρακολουθει εστω και λιγο τα τελευταια 10-15 χρονια!(μη μου πειτε για Μελισσανιδη/Βαρδινογιαννη, 29 ειμαι, αυτα προλαβα)!

Αν καποιος εχει αντιθετη αποψη τι να πω.. Σεβαστη

Για την NOVA υπολογισα μια ελαχιστη συνδρομη(μπορει καποιος να το ειχε σε προσφορα πχ) και προσπερναω τον ειρωνικο τονο!

Θα ειναι σκανδαλο να μην τιμωρηθει η ΑΕΚ και επισης ειναι κατακριτεο να βγαζουν υπαιτιο τον Τριτσωνη που το διεκοψε!

Οπως σκανδαλο ειναι που δεν τιμωρηθηκε ο Αρης στα Βεροια-Αρης και Αρης-Πανθρακικος(ξυλοδαρμος Παπαδοπουλου)

Καθως και ο ΟΣΦΠ  για 3!!! ξυλοδαρμους δημοσιογραφων ΟΣΦΠ-Αρης(Δ Τομαρας/Gazzetta),ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ(Ν.Γιαννοπουλος/contra),

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ(Γ.Τσελικας/ΣΚΑΙ)!!

Αλλα οπως εγραψε ενας φιλος δημοσιογραφος οι Αεκτζηδες ειναι μαζοχιστες και αναζητουν ηθικη στο Χριστιανοι-Λιονταρια!

Ας ειναι!

Καλη τυχη στο επομενο Τσαμπιονς Λιγκ!

Υ.γ:Προς συναεκτζηδες αν πεσουμε ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!Δεν υπαρχουν ουτε επενδυτες,ουτε νεα γηπεδα,ουτε 15.000-20.000 διαρκειας,ουτε σε 2 χρονια στην Α καθαροι!Θα γινουμε κατι μεταξυ Πανιωνιου-Απολλωνα!Αυτα!

εγω ολυμπιακος ειμαι.ο μονος που φταει για την αεκ ειναι

5.ο μαρινακης ο οποιος δανειζαι παιχτες σε ολες τις ομαδες που ηταν αντιπαλοι της.π.χ αρης(τατος,ζαραδουκας)

εεεχαεαχεαχεαεχεαχεαεχα

ο μαρινακης φταιει που δανειζει παιχτες! ε ρε μαριναακη γιατι δανειζεις παιχτες?? κρατα τους ολους στο Ρεντη να κουρευουν το γκαζον! ε ρε τι γαμάτα ποστ διαβαζω! ο μαρινακης φταιει..  επαιξε η αεκ μπαλαρα που εχανε απο τα τριτα παρακμιακων ομαδων.. αλλα να την βρηκαμε την λυση.. ο μαρινακης φταιει! ακουτε αεκτζηδες? ο μαρινακης φταιει που δανειζε παιχτες σε αλλες ομαδες!!!

ρε Δ εθνικη για 20 χρονια να καθαρισουν τα μυαλα.. μεχρι τοτε θαχει φυγει και ο μαρινακης..!

Υ.γ:Προς συναεκτζηδες αν πεσουμε ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!Δεν υπαρχουν ουτε επενδυτες,ουτε νεα γηπεδα,ουτε 15.000-20.000 διαρκειας,ουτε σε 2 χρονια στην Α καθαροι!Θα γινουμε κατι μεταξυ Πανιωνιου-Απολλωνα!Αυτα!

Ρε πας καλά; Αυτή τη στιγμή είμαστε κάτι μεταξύ Πανιωνίου και Απόλλωνα... Ο Πανιώνιος σώζεται στην Α, ο Απόλλωνας ανεβαίνει από την Β. Εμείς τσάκ στη μέση.

Αν δεν πέσουμε, θα είμαστε ετσι μέχρι... να το πάρει απόφαση κάποιος και να ρίξει την ομάδα να καθαρίσει. Θα χαθεί ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. Δεν αντέχει αυτή η ομάδα να συντηρείται με τόσα χρέη. Ούτε στην Α, ούτε στη Β. Αν δεν φύγει ο βραχνάς από πάνω και δεν καθαρίσει η σαπίλα (από ανθρώπους απίθανους που εμπλέκονται στην ομάδα), δεν πρόκειται να ξανακάνει κάτι η ΑΕΚ. Όσο πιο γρήγορα πέσουμε στην Γ να καθαρίσουμε, τόσο το καλύτερο. Πες μου ΜΙΑ ομάδα με τόσο κόσμο όσο η ΑΕΚ, που έπεσε λογω χρεών και βολοδέρνει σε χαμηλές κατηγορίες. ΚΑΜΜΙΑ.

Δεν γίνεται η ΑΕΚ να μην ξανανέβει στην Α τσακ μπαμ. Καταρχήν με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μια ΚΑΘΑΡΗ ΑΕΚ μπορεί να ανέβει και δύο κατηγορίες σε μια χρονιά. (Ποιός νομίζεις ότι θα πάρει αδειοδότηση του χρόνου και του παραχρόνου;;; Ο Λεβαδειακός τι βγήκε πέρυσι στην Β και ανέβηκε φέτος;; Απλά δεν πήραν κάποιες ομάδες αδειοδότηση. Ε μια καθαρή ΑΕΚ το μόνο εύκολο θα είναι να παίρνει αδειοδότηση.

Για ολα φταιει ο Μαρινακης,δεν το ξερετε αυτο? Για ολα ρε.Ακουσα σημερα απο Παναθηναικους οτι στο ημιχρονο επεσε τηλ απο τον Μαρινακη που ελεγε στους ανθρωπους του Πανθρακικου οτι αν δεν χασουν θα πεσει τηλ να αθωωθει η ΑΕΚ ωστε να κυνδινευσει ο Πανθρακικος συνεχιζοντας τον μεταξυ τους αγωνα με την διαιτησια υπερ της ΑΕΚ για να παρει την ισοπαλια ή να χασει κιολας ο Πανθρακικος.Ρε τι αλλο θα ακουσουμε ακομα ρεεεεε!!!

Παντως εγω,αν δεν τιμωρηθει η ΑΕΚ πιστευω οτι θα κανει το διπλο στο Περιστερι και θα πεσει ή ο Οφη ή η Βεροια με ηττες απο Αστερα και ΠΑΟ αντιστοιχα..Επισης περιμενω και κατι αλλο που θα πεσει τρελο γελιο.Βγηκε ο Αλαφουζος προχθες και ειπε οτι αν θα πεσει η ΑΕΚ θα ειναι νικητρια για αλλη μια φορα η Παραγκα του Ολυμπιακου και της Superleague και πηρε το μερος της ΑΕΚ.Αν ομως δεν πεσει τελικα και δεν της αφαιρεθουν βαθμοι θα βγει και θα πει οτι παλι ειναι νικητρια η παραγκα γιατι με τον Παναθηναικο εφαρμοστηκε ο νομος με την αφαιρεση βαθμων ενω με την ΑΕΚ τωρα.Ρε τον που@@τη απο εδω τα φερνει,απο εκει τα φερνει,παντα στο αποτελεσμα οτι φταιει ο Μαρινακης καταληγει.Παντως αυτο το κατεχει ρε γαμωτο,δεν μπορω να πω..

Χάνει η ΑΕΚ το παιχνίδι 0-3 τιμωρείται με -3 βαθμούς από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα και -2 βαθμούς από το επόμενο προτάθλημα καθώς και 4000€ πρόστιμο.

• Like 1

<p>Χάνει η ΑΕΚ το παιχνίδι 0-3 τιμωρείται με -3 βαθμούς από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα και -2 βαθμούς από το επόμενο προτάθλημα καθώς και 4000€ πρόστιμο.</p>

Προσωπικα δεν περιμενα και τιποτα διαφορετικο. Το ειχε πει ο Κομποτης αλλα......Η βρωμια κυριαρχει παντου στην Ελλαδα

Sent from HTC Desire via Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...