Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κρίμα και για τον Λίνεν, εγώ θεωρώ ότι κράτησε το παιχνίδι του υποβιβασμού μέχρι τέλους και δεν του άξιζε η απόλυση παραμονές του π[ιο κρίσιμου παιχνιδιού της Αεκ.

Θεωρώ ότι με Λίνεν χθες, η Αεκ θα κέρδιζε.

To προβλημα  ειναι πως υστερα απο τα θετικα αποτελεσματα στο πρωτο μισο του δευτερου γυρου που εδειξαν οτι "νταξει, δεν πεφτει η ΑΕΚ", ο αγαπητος Λινεν την πιστεψε ασχημα με αποτελεσμα προπονητικα να κανει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Πηρε η ομαδα 3 σερι παιχνιδια με τον ρομβο στο κεντρο και αντι να το συνεχισει να βγει καλα η χρονια αρχισε τα καραγκιοζιλικια.

Συν-υπευθυνος ειναι και ο Λινεν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδιά για να μη το κουράζουμε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος που να μην είναι υπέυθυνος

όποιος ασχολήθηκε ποτέ με την ΑΕΚ έχει μερίδιο ευθύνης

παλιοί και νέοι πρόεδροι (συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής μου συμπάθειας, τον Ντέμη) - ως κεφάλια και διοικούντες

μέτοχοι και αμέτοχοι - ως χορηγοί και οικονομικοί διαχειριστές

δημοσιογράφοι και ΑΡΔ - για επαγγελματική ιδιοτέλεια ή ανικανότητα να αναδείξουν προβλήματα και υπαίτιους στην ώρα τους

οπαδοί υγιείς και μη - για τις καφρίλες που κάνουν οι μεν και για την αδυναμία να τους διώξουν οι δε

Καλο κουραγιο σε ολους τους Αεκτζηδες εαν τελικα υποβιβαστει η ομαδα.

Πραγματικα ομως προκειται περι ευκαιριας να καθαρισετε απο καθε λογης προσωπα-καταστασεις κτλ...

Πριν 4 χρονια ημουν ακριβως στην ιδια θεση οταν η ομαδα μου επεφτε στην Β' μετα απο 33 χρονια συνεχης παρουσιας στην Α εθνικη η μονη επαρχιακη ομαδα μετα τους 3 του ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ που δεν ειχε πεσει ποτε. Αλλα εγω χαιρομουν πιο πολυ απο καθε αλλη φορα γιατι ετσι καταλαβαινα οτι πεφταμε γιατι ειχε φυγει η τσατσια απο πανω μας και πλεον ειμασταν μονοι μας.

Μονοι μας ξανανεβηκαμε μεσα απο χιλια κυματα αφου μας εστησαν την 1η χρονια στην Β' και φετος να ξαναπεσουμε δεν θα εχω προβλημα γιατι θα ξερω οτι ειμαστε καθαροι οπως βλεπω τι παιχνιδια πεχτηκαν πισω απο την πλατη μας και φετος...

Υπομονη λοιπον και να εισαστε διπλα στην ομαδα οπου ειναι πανω απο καθε προσωπο,μεγαλη ομαδα ειναι η ΑΕΚ λογικο εαν πεσετε να επιστρεψετε του χρονου δυνατοτεροι,ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες!

Οταν η προπαγάνδα αλλάζει τα δεδομένα.

Όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ξέρουν καλά οτι στο ένα τέρμα δεν υπήρχαν δικτια απο τους χουλιγκανς και τα σημαιάκια όντως ειχαν εξαφανισθεί. Μου το έχουν πει 15 διαφορετικοι άνθρωποι.

Η εφημερίδα φυσικά έχει άλλη άποψη!!!

post-237343-0-14543900-1366137269_thumb.jpg

• Super Moderators

Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος φίλος της ΑΕΚ:

Ισχυρίζονται, όπως διαβάζω, τις τελευταίες ώρες διάφοροι δημοσιογράφοι (λ.χ. Αρναούτογλου στο Sport24) ότι υπάρχει έρευνα που έδειχνε πως 1 στους 4 ή 1 στους 5 συνδρομητές της Nova είναι ΑΕΚ.

Στο ΑΕΚ1924.gr οι έρευνες... αυγατίζουν και γίνονται πολλές.

Έχει κανείς σύνδεσμο για αυτή την έρενα ή έρευνες, ή να την κατατάξω πλάι στις δηλώσεις του Κίσινγκερ;

Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος φίλος της ΑΕΚ:

Ισχυρίζονται, όπως διαβάζω, τις τελευταίες ώρες διάφοροι δημοσιογράφοι (λ.χ. Αρναούτογλου στο Sport24) ότι υπάρχει έρευνα που έδειχνε πως 1 στους 4 ή 1 στους 5 συνδρομητές της Nova είναι ΑΕΚ.

Στο ΑΕΚ1924.gr οι έρευνες... αυγατίζουν και γίνονται πολλές.

Έχει κανείς σύνδεσμο για αυτή την έρενα ή έρευνες, ή να την κατατάξω πλάι στις δηλώσεις του Κίσινγκερ;

Χωρις να εχω καποιο συνδεσμο που να ενισχυει τα λεγομενα μου, θεωρω πως τα παραπανω νουμερα ειναι ρεαλιστικα. Η ΑΕΚ δεν απολαμβανει την στοργη της κρατικης τηλεορασης οπως το αγαπητο σωματειο του Ολυμπιακου. Ο αεκτζης δεν μπορει να κατσει σπιτακι του να δει ΑΕΚ, πρεπει να κυνηγαει τις καφετεριες.

Με το παραπανω σκεπτικο, το 1 στους 4 ή 1 στους 5 δεν μου φαινεται παραλογο.

H AEK και οποιάδήποτε άλλη ομάδα που προκαλεί τέτοια επισόδια πρέπει να πέσει για να πληρώσει.

Δεν φταίει κανένας παρά μόνο εσείς με τα καμώματά σας. Ούτε ο διαιτητής ούτε η παράγκα παρά μόνο εσείς.

Βρείτε αυτούς που τα έκαναν και βάλτε τους φυλακή άμα ενδιαφέρεστε για την ομάδα σας. Γνωστοί σας είναι.

Ακούω πολλοί να λέτε να πέσει στη Δ και να πτωχεύσει για να ξαναρχίσει από την αρχή. Για ποιο λόγο; Για να τα αρπάξουν πάλι ορισμένα λαμόγια και να πληρώνουμε εμείς οι βλάκες φόρους;

Όχι ρε παιδιά. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιες ομάδες. Δεν τις θέλουμε τέτοιες ομάδες. Όχι με τα δικά μας τα λεφτά. Όχι άλλο τζάμπα μάγκες με δανεικά λεφτά.

Νομιζα οι μεγαλες ομαδες δεν κανουν ενστασεις...

Ενσταση για τη διακοπή κατέθεσε η ΑΕΚ

τωρα ενσταση για την διακοπη που προκαλεσαν οι ιδιοι οι οπαδοι της ειναι αλλη ιστορια.. ποινικες διωξεις γιΑ τους τραυματισμους θα υπαρξουν?

• Like 1

Νομιζα οι μεγαλες ομαδες δεν κανουν ενστασεις...

Ενσταση για τη διακοπή κατέθεσε η ΑΕΚ

τωρα ενσταση για την διακοπη που προκαλεσαν οι ιδιοι οι οπαδοι της ειναι αλλη ιστορια.. ποινικες διωξεις γιΑ τους τραυματισμους θα υπαρξουν?

Έμφαση στο: «βασίζεται στη σύμφωνη γνώμη του Πανθρακικού, αλλά και, σύμφωνα με πληροφορίες, των θετικών εκθέσεων παρατηρητή και Αστυνομίας βάσει των οποίων η αναμέτρηση θα ήταν εφικτό να συνεχιστεί». Εκεί είναι το κόλλημα, δεν γνωρίζω τι λέει το γράμμα του νόμου στην προκειμένη περίπτωση, αλλά ας θυμηθούμε παρόμοιες περιπτώσεις επεισοδίων όπου άδειασε το γήπεδο και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

@ultrobyr έχω την εντύπωση πως με τα σημερινά δεδομένα ακόμα και υποβιβασμός στην Δ δεν συνεπάγεται διαγραφή χρεών. Το αντίθετο μάλιστα (άκυρο το 44, άκυρες οι διεκδικήσεις από οικογένεια Ψωριάδη κ.ο.κ.). 

Χωρίς επενδυτή δεν υπάρχει καμία λύση, έχουμε πραγματικά φτάσει πάτο. Παραμονή στην Superleague; Με τι χρήματα; Υποβιβασμό στην Β/Γ/Δ; Ποιός μαλάκας θα μας αναλάβει με τόσα χρέη και χωρίς έσοδα (π.χ. από τηλεοπτικά);

πια συμφωνη γνωμη του πανθρακικου μου λες.. ποιος θα εβγαινε να παιξει εδω ανοιξανε το κεφαλι του γενικου αρχηγου της ομαδας. απιστευτα καραγκιοζιλικια.. το γηπεδο ειχε γεμισει τρυπες, τα διχτυα σκισμενα, τα σημαιακια λειπανε.. ξυλο σε παιχτες και τεχνικο team , ποδοσφαιρικο υλικο απο τους παγκους κλαπηκε ολο και ολα αυτα 2 λεπτα πριν την ληξη.. απλα χωρις κανενα νοημα η παρωδια

Αναφέρω απλά αυτά που διαβάζω εδω και εκεί, πως δηλαδή ΑΕΚ, Πανθρακικός και αστυνομία συμφωνούσαν στο να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι στο οποίο ΚΑΙ ο διαιτητής συμφώνησε, και έπειτα ανακάλεσε, (δυο φορές μάλιστα).

Πέρα από τα επεισόδια, αν σου φαίνεται αυτό (το δεύτερο κομμάτι ειδικά) λογικό, πάσο.

Προσωπικά σκέφτομαι οτι είναι καλύτερος ο υποβιβασμός (για χίλιους δυο λόγους) αλλά αυτό το σκηνικό μπάζει από παντού.

Παιδιά αυτό με το οτι ο αγωνιστικός χώρος ηταν οκ ειναι ψέμα.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν μπάχαλο. Το ένα τέρμα δεν είχε δύχτια, είχαν εξαφανισθεί τα σημαιάκια του κόρνερ, είχαν σπάσει καρέκλες σε πάγκους κτλ κτλ.

Πήγε κόσμος στο ΟΑΚΑ. Μην πιστευετε τις οπαδικές εφημερίδες.

Αυτοι που μπήκαν μέσα, ηξεραν τι έκαναν.

Γενικά θεωρώ οτι όπως έγιναν τα πράγματα, ειναι καλυτερο να πέσει η ΑΕΚ.

Φανταστείτε να σωθεί με καμια ένσταση ή να μη τη τιμωρήσουν....

Και παρεμπιπτόντως, επειδή και στον ΟΦΗ υπήρχε κόσμος, όντως και εκει ηταν έτοιμοι να μπουν μέσα, αλλά άλλαξαν τα δεδομένα με τα 2 τυχαία γκολ οπως χαρακτηριστικά μου έλεγε προ ολίγου οργανωμένος φίλος του ΟΦΗ αλλά και την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος έπαιζε λες και ηταν τελικός. Χαρακτηριστικό το πάθος των παιχτών του.

• Like 1

Και παρεμπιπτόντως, επειδή και στον ΟΦΗ υπήρχε κόσμος, όντως και εκει ηταν έτοιμοι να μπουν μέσα, αλλά άλλαξαν τα δεδομένα με τα 2 τυχαία γκολ οπως χαρακτηριστικά μου έλεγε προ ολίγου οργανωμένος φίλος του ΟΦΗ αλλά και την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος έπαιζε λες και ηταν τελικός. Χαρακτηριστικό το πάθος των παιχτών του.

Το επιβεβαιωνω και εγω αφου ημουν μεσα στους οργανωμενους επισης...Οσο για το ματς ετσι οπως εβλεπα τον ατρομητο ελεγα μεχρι αυριο να παιζουμε εστω ενα γκολ δεν βαζουμε...τι κουρσες ο σκονδρας ενω στο ατρομητος-αρης δεν περνουσε το κεντρο τι να παιζει ο σουμπινιο λες και παιζει τελικο τσου λου,ολος ο ατρομητος πισω μετα το 0-2 και στο τελος ο παρασχος προσπαθουσε να τα μαζεψει για το ματς με τον αρη οτι αν ηταν αυτος στον παγκο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα...

Το σχεδιο ηταν και ειναι να πεσουμε εμεις παντως (οχι οτι αξιζουμε να μεινουμε αγωνιστικα αλλα σιγουρα δεν ημασταν χειροτεροι απο αρη,κερκυρα φετος) αλλα τα χαλασε τα σχεδια ο κακομοιρης ο μπουγαιδης...

Λυσσαξανε να κρατησουνε τον αρη με το ετσι θελω.

• Like 1

Περιμενες να πεσει ο ΑΡΗΣ με υπουργο τον Ιωαννιδη;

Ειμεθα σοβαροί;

κοιτα με τοσο αθλια αποτελεσματα και πριν τους δανεικους απο τον γαυρο εβλεπα οτι παει για φουντο 90% σιγα σιγα με το παρασκηνιο και μολις ειδα ξανα σκορδα κτλ το πηρα αποφαση...

το ματς ατρομητος-αρης για οσους ξερουν λιγο απο μπαλα πραγματικα ηταν ο ορισμος της μπουγαδας δεν υπαρχει τετοιο πραγμα πουθενα το εβλεπα και δεν το πιστευα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...