nikos21aek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Που να δείς τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Τελικά καλυπτόταν? Καλυπτόταν από 2 παίχτες του Ολυμπιακού, καθαρά.
alexdelpiero Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 H AEK προηγειται της Βεροιας με 1-0 με τερμα που σημειωσε ο Φουντας. Καλυτεροι για την Ενωση στο πρωτο μερος το πολυ ωραιο χαφ Κορδερο και ο Μπουγαιδης. Η Βεροια φωναζει για πεναλντι.
tsakonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ο Κατιδης δε πρεπει να ξαναπαιξει μπαλα φετος..... 2
spacemonkey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Γιατι δεν πρεπει? Θιχτηκες απο τον πανηγυρισμο του κ εσυ?
spacemonkey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δε το γουσταρα αλλα δικαιολογω το κεφαλι του λογω της ηλικιας του..εκτος αυτου σε τι θα οφελουσε : α) την ομαδα β)τον παικτη να μην ξαναπαιξει μπαλα φετος?
Sadamiraq Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αεκτσης δεν ειμαι,αλλα αυτο που εκανε ηταν ντροπη για την ομαδα του και τους οπαδους του,θελει να αποκτησει δημοσιοτητα,μην ξεχναμε η αρνητικη διαφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση Δε το γουσταρα αλλα δικαιολογω το κεφαλι του λογω της ηλικιας του..εκτος αυτου σε τι θα οφελουσε : α) την ομαδα β)τον παικτη να μην ξαναπαιξει μπαλα φετος? Την αξιοπρεπεια της ομαδας και εσενα του οπαδου?Αλλα τι λεω,αυτα ειναι ξεπερασμενα πραματα πια ε?
linkin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ποσο βλακας παιζει να ειναι για να το εκανε αυτο το πραγμα? Και ειδικα σε μια ομαδα με τον λαο της ΑΕΚ...
tsakonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δε το γουσταρα αλλα δικαιολογω το κεφαλι του λογω της ηλικιας του..εκτος αυτου σε τι θα οφελουσε : α) την ομαδα β)τον παικτη να μην ξαναπαιξει μπαλα φετος? Οι κανονισμοι ομως ειναι για ολους, ανεξαιρετως ηλικιας.... αυτο που κανει, ειναι περιπου σαν να κανει κωλοδαχτυλο στην αντιπαλη κερκιδα... τι προβλεπει ο κανονισμος για αυτο? Κοκκινη... Και μη μου πεις οτι ειναι ο κλασικος ελληνικος χαιρετισμος οπως λενε οι χρυσαυγιτες
spacemonkey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εγω ειμαι Αεκτζης και προσωπικα δεν προσβληθηκα γιατι τον ξερω και τον δικαιολογω λογω ηλικιας και χαρακτηρα. Αυτο για την δημοσιοτητα που λες ισχυει αλλα εχω δει τοσα και τοσα στο ελληνικο ποδοσφαιρο απο τις μεγαλες μας ομαδες που ειναι πολυ πιο ντροπιαστικα απο αυτο Οι κανονισμοι ομως ειναι για ολους, ανεξαιρετως ηλικιας.... αυτο που κανει, ειναι περιπου σαν να κανει κωλοδαχτυλο στην αντιπαλη κερκιδα... τι προβλεπει ο κανονισμος για αυτο? Κοκκινη... Συμφωνω οι κανονες ειναι ιδιοι αν και η παρομοιωση σου ειναι ατυχης..Σιγουρα οχι για την κοκκινη..το εχει κανει και ο Ντι Κανιο και εχει παρει κιτρινη σε ενα πρωταθλημα που ο κανονας εφαρμοζεται ως επι το πλειστον
chill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πέναλτι δεν υπάρχει και ας φωνάζουν όσο θέλουν. Η μπάλα σκάει σκάει στην κοιλιά του παίχτη.....όσες φορές το είδα σε replay αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Μαλακία του Κατίδη..... Ο 20χρονος επιθετικός σκόραρε και αμέσως κατευθύνθηκε προς την εξέδρα, όπου ύψωσε παρατεταμένα το δεξί του χέρι. Η κίνηση αυτή παραπέμπει σε ναζιστικό χαιρετισμό, ο ίδιος πάντως δήλωσε: "Πανηγύρισαμε αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Γιαμένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Ήταν ένας πανηγυρισμός που παραπέμπει σεαυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, και το έκανα για να πανηγυρίσει πιοέντονα ο κόσμος μαζί μας..." Και πρόσθεσε: "Είχα ανάγκη ένα γκολ. Το ήθελα πολύ γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν στα τελευταία ματς δεν με βοηθάνε..." Για το που αφιερώνει το γκολ: "Στο Μιχάλη Παυλή που περνάει μια δύσκολη στιγμή και σε ένα δικό μου πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να πω ποιο είναι αυτό..." http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/o-proklhtikos-panhgyrismos-toy-giwrgoy-katidh.2171211.html
tsakonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Κανεις λαθος φιλε , ειναι παρομοιο...και χειροτερο γιατι ειναι ρατσιστικο... Ο Ντι Κανιο την γλιτωσε γιατι εκανε λαθος ο διαιτητης στην εφαρμογη του κανονα που λεει ξεκαθαρα οτι ειναι κοκκινη.... συζητηθηκε αρκετα τοτε και αν διαβασεις , θα καταλαβεις... Ο Λινεν πιστευω οτι τον γαμοσταυρισε Υ.Γ. Το δηλωσε ο χρυσαυγιτης.....
spacemonkey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν μου αρεσει να ειμαι απολυτος Ισως να χετε δικιο ολοι εσεις οτι μαλακιστηκε ο κατιδης παρα το νεαρο της ηλικιας και την αναγκη για δημοσιοτητα αλλα ειδικα εσυ tsakonas με τον γκαρσια στην ομαδα σου δεν πρεπει να μιλας για ντροπη.Ο τυπος δυσφημιζει το αθλημα... Παιχταρας ναι μεν, φοβερες εκτελεσεις δε λεω αλλα ο τυπος εχει κανει τετοιες ενεργειες στο ελληνικο ποδοσφαιρο που ειναι η απολυτη ντροπη. Και δε μιλαω για τα νον στοπ μπινελικια σε ολο το ενενηνταλεπτο, οταν λεω για ντροπη αναφερομαι μονο σε πραξεις...και ειναι πολλες
tsakonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Α , καλα, αν ειναι να παμε στον Γκαρσια....αστο δε το σωζεις με τπτ.. ναι μεν αλλα ξερω γω κλπ κλπ... Μαλλον ξεχνας τον Δημητριαδη, το υποδειγμα σας...Ασε μας βρε φιλε, μην εκτροχιαζεσαι..... να τον χαιρεσαι τον χρυσαυγιτη σου...
spacemonkey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τι να σωσω ρε φιλε? Εσυ εδειξες ενοχληση για το ολο θεμα και εθιξες το ζητημα ντροπη. +Οτι σχολιαζει στο κομματι της Αεκ? Μας βλεπεις εμας να σχολιαζουμε τα κροσε και τα απερκατ του λαικου σας ηρωα που του χετε φτιαξει και συνδεσμο?? Εγω στη θεση σου θα του εφτιαχνα underground γυμναστηριο με ρινγκ . Και σχετικα με τον ντι κανιο στειλε μας που διαβασες οτι δεν πηρε κοκκινη επειδη δεν το προσεξε ο διαιτητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις