Cossutius. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πάει έτσι το πράγμα φιλε. Απ τον Ολυμπιακό κοιτάς να κερδίσεις άμεσα. Απ την ΑΕΚ τι να κερδίσεις? Θα κερδίσεις μελλοντικά. Στον Ολυμπιακο ο παιχτης πιθανον να καταδικαστέι με τη κατάσταση που επικρατουσε εως πέρσι (οπου και ενδιαφέρθηκε). Στην φετινη ΑΕΚ που ο παίχτης θα ειναι βασικος, αν αποδειξει την αξία του, μπορει να πωληθεί υψηλότερα απο 1 εκ. πράγμα που σημαίνει οτι και ο Πανσεραικος θα ευνοηθει. Γενικά ο προεδρος του Πανσεραικου ειναι αρκετά εξυπνος ανθρωπος. Να δειτε που θα πουλησει συντομα και τον Τριανταφυλλου. Ωραιος παιχτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Βασικος ο Ανακογλου ; Ε οχι και βασικος... ποιου θεση θα παρει του Φούντα ; 1η αλλαγη ισως ναι, αλλα βασικος δυσκολα,πρεπει να βρει αλλο συστημα το οποιο θα ειναι λαθος για μενα γιατι ο ρομβος ταιριαζει απολυτα πιστευω στην ομαδα και τους παιχτες ΥΓ:Βρισκω πολλα στοιχεια κοινα με το 2004 στην φετινη ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πάει έτσι το πράγμα φιλε. Απ τον Ολυμπιακό κοιτάς να κερδίσεις άμεσα. Απ την ΑΕΚ τι να κερδίσεις? Θα κερδίσεις μελλοντικά. Στον Ολυμπιακο ο παιχτης πιθανον να καταδικαστέι με τη κατάσταση που επικρατουσε εως πέρσι (οπου και ενδιαφέρθηκε). Στην φετινη ΑΕΚ που ο παίχτης θα ειναι βασικος, αν αποδειξει την αξία του, μπορει να πωληθεί υψηλότερα απο 1 εκ. πράγμα που σημαίνει οτι και ο Πανσεραικος θα ευνοηθει. Γενικά ο προεδρος του Πανσεραικου ειναι αρκετά εξυπνος ανθρωπος. Να δειτε που θα πουλησει συντομα και τον Τριανταφυλλου. Ωραιος παιχτης. Κάτσε τώρα γιατί θα μας τρελάνεις. O Πανσεραικός έχει ένα 10-20% μεταπώληση στον παίχτη. Πράγμα που σημαίνει ότι όοοοοταν πουληθεί ο παίχτης, αααααμα πουληθεί και δεν μείνει ελεύθερος (πολύ πιθανό), θααααα πάρει 100-200 χιλιάρικα άαααν πουληθεί 1 εκατομμύριο, που ένα εκατομμύριο δεν πουλιούται ούτε παίχτες που παίξαν στο Euro με τους νέους... Και μου λες λοιπόν πως αν ο Ολυμπιακός έδινε 100-200 χιλιάρικα ΤΩΡΑ, ντούκου κιόλας, για να πάρει τον παίχτη, ο άλλος θα έλεγε "Φιλαράκι δεν τα θέλω τώρα. Εσύ ή θα μου δώσεις 1 μύριο ή δεν θέλω τίποτα από εσένα. Θα τον δόσω στην ΑΕΚ να πάρω 100-200 χιλιάρικα σε 1-2-3-4 χρόνια αααααν τα πάρω κιόλας αυτά τα λεφτά." Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν το έκανε αυτό το πράγμα ούτε ο πιο τρελαμένος ΑΕΚτζής. Ο μόνος λόγος που τον έδωσε έτσι είναι επειδή, ούτως ή άλλως ο παίχτης έμενε ελευθερος το καλοκαίρι και σου λέει από το τίποτα καλό είναι και το ποσοστό μεταπώλησης ααααν πουληθεί. Αν είχε χειροπιαστή πρόταση με χρήματα, όχι από τον Ολυμπιακό αλλά από οποιαδήποτε ομάδα, θα τον έστελνε με κορδελίτσα κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Βασικος ο Ανακογλου ; Ε οχι και βασικος... ποιου θεση θα παρει του Φούντα ; 1η αλλαγη ισως ναι, αλλα βασικος δυσκολα,πρεπει να βρει αλλο συστημα το οποιο θα ειναι λαθος για μενα γιατι ο ρομβος ταιριαζει απολυτα πιστευω στην ομαδα και τους παιχτες ΥΓ:Βρισκω πολλα στοιχεια κοινα με το 2004 στην φετινη ομαδα Ο Φούντας ειναι και 17 ρε συ και ουσιαστικά ειναι κυνηγός. Εν πάση περιπτώσει δε παίζουν στην ιδια θέση. Καθαρός μέσος ειναι ο Ανάκογλου. Μπορει να παίξει ομως το ιδιο καλά και σαν αμυντικο αλλά και σαν επιθετικό χαφ. Παίχτη για να σου βγάζει καλές κάθετες και να σου κρατάει τη μπάλα θέλεις. Και μου λες λοιπόν πως αν ο Ολυμπιακός έδινε 100-200 χιλιάρικα ΤΩΡΑ, ντούκου κιόλας, για να πάρει τον παίχτη, ο άλλος θα έλεγε "Φιλαράκι δεν τα θέλω τώρα. Εσύ ή θα μου δώσεις 1 μύριο ή δεν θέλω τίποτα από εσένα. Θα τον δόσω στην ΑΕΚ να πάρω 100-200 χιλιάρικα σε 1-2-3-4 χρόνια αααααν τα πάρω κιόλας αυτά τα λεφτά." Τα μισά διαβάζεις απ όσα γράφω? Σου ειπα ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Πανσεραικό για τον παίχτη και του ζήτησαν 1 εκατομμύριο. Δε το λέω εγω, ο Νικολακόπουλος το έχει πει και το επανέλαβε και προσφατα σε άλλο ρεπορτάζ του. Ο Μαρινάκης δεν θα έδινε ποτέ αυτά τα λεφτά για Ελληνα παίχτη. Η αντιπροταση που έκανε ηταν ένα πολύ μικρό ποσό (ΚΑΙ ΟΧΙ 200 η 300 χιλιάρικα, γιατί τότε όντως οι Σερρες μπορει και να τον έδιναν), με ποσοστό μεταπώλησης φυσικά, αλλά χωρίς να εγγυάται πως ο παίχτης θα παίξει. Αποτέλεσμα ο Πανσεραικός να αρνηθεί τη πρόταση. Στην ΑΕΚ (και εφοσον ισχύει το ποσοστό μεταπώλησης 20-30% που έχει αναφερθεί), έχει βάσιμες ελπιδες να παίζει σε κάθε παιχνίδι και να καθιερωθεί ωστε να πωληθεί. Ο Πανσεραικός γενικά βγάζει παίχτες και σκοπός του είναι να κερδίζει πάντα από αυτους. Μπορεις ευκολα να το δεις, στη περιπτωση του Γεωργιάδη που ειχε βάλει πάλι ποσοστό μεταπώλησης (άσχετα αν ο Γεωργιάδης δε τραβάει) Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 A Νικολακόπουλος. Μιλάς για έγκυρα ρεπορτάζ εσύ. ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το εγκυρότερο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Το αν ειναι προκλητικός(η γραφικός για πολλούς) ή οχι δεν έχει καμία σχέση με την εγκυρότητά του ως 28 χρονια ρεπόρτερ στον Ολυμπιακό. Εν πάση περιπτώση, το κουράσαμε το θέμα. Αν θεωρείς οτι η εκάστοτε ομάδα ζητάει τα ιδια για έναν παίχτη από την ΑΕΚ (που γνωριζει οτι δεν έχει) με τον γαβρο, κανένα πρόβλημα. Και για να κάνουμε και λιγο χιουμορ μια που ξέχασα να το σχολιάσω νωρίτερα Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν το έκανε αυτό το πράγμα ούτε ο πιο τρελαμένος ΑΕΚτζής. Απλά φρόντισε να δώσει χρήμα απ τη θεραπεία του γιού του, για να πάρει τον παίχτη. Και μετά μιλάμε για τρέλα?? :-P :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Νικολακόπουλος γραφικός αλλά έγκυρος. Πάμε μωρή αρώστια ΑΕΚΑΡΑ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γραφικός αλλά... τι? Γνωστό σε όλη την οικουμένη πως απλά είναι το γραφείο τύπου της παε έξω από την παε. Ότι του λένε να πει, θα το πει. Χωρίς μα και μου. Εξάλου, το'χει μάθει το μάθημα του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) SlimData ως τώρα, οτι ρεπορτάζ έχει κάνει, αυτό έχει συμβεί. Οι απόψεις του δε με απασχολούν καθόλου. Με ενδιαφέρει η είδηση. Ούτε εγω τον συμπαθώ, αλλά αν μη τι άλλο, δε πέφτει εξω σε θέματα ειδήσεων. Το μέσο φίλαθλο τον ενδιαφέρουν 2 πράγματα. Τα μεταγραφικά, οι πιθανές 11άδες, ανανεώσεις κτλ κτλ. Μέχρι τωρα δείχνει πολύ καλά ενημερωμένος. Σπάνια πέφτει έξω και αυτό αν αλλάξουν τρομερά τα δεδομένα. Χαρακτηριστική η περίπτωση Ντελ Πιέρρο που άλλοι τον είχαν κλεισμένο στον Ολυμπιακό και αυτός επέμενε πως τα πράγματα δεν ειναι οπως ακούγονται. Αν θεωρείς πως δεν είναι έγκυρος περιμένω να διαβάσω την επιχειρηματολογία σου. Υπόθεση Αρκούδας. Καλά τελικά τι πήρε αυτός? Θα τον τιμωρησουν λέει. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2013 από Cossutius. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τον βλεπω για 2 χρονια off τον φιλο μας τον Αρκουδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τον βλεπω για 2 χρονια off τον φιλο μας τον Αρκουδα... Γιατί ομως ρε? Συμπλήρωμα λέει οτι πήρε. Τι ήταν τελικά αυτό? Χαβαλές Καλα πόσο χειρότερα θα έπαιζε αν δε το έπαιρνε?? :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Έλα εντάξει εδώ ο Αρμστρονγκ έπαιρνε τα πάντα και σου λέει δεν παίζει κάτι ρε παιδιά, ο αρκούδας με έναν χυμούλη τι θα έλεγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ότι και να πήρε μαλ... έκανε... Τεσπά... Λάθος της ΑΕΚ ο Κοτσαρίδης, θα μπορούσε να μείνει και να προσφέρει.. Θα το μετανιώσουμε αυτό, στον Άρη είναι το μισό κέτρο! Μαζί με Τάτο θα τους σώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ποτε θα ξερουμε ποσο θα μεινει εξω ο αρκουδας? Παντως δεν τον βλεπω να την γλυτωνει,τιποτα ''ηλεκτρολυτες'' απο τον Μακαρο θα πηρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Απίστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις