linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Με λεφτα ευκολα γυριζει Τι λες βρε ανθρωπε? Με τετοιες εμφανισεις θα γυρισει στην τελευται ομαδα της Ελλαδας??? Για καμια Ισπανια (ηδη ακουγονται ομαδες) ή τιποτα Ρωσιες τον βλεπω..
nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορούμε ούτως ή άλλως να πάρουμε ξένο παίχτη.
GerwnOnoufrios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μπορουμε Νικο το καλοκαιρι απο τρεις που δικαιουμασταν καναμε μονο 2,αρα μας μενει μια Κορδερο και Φουρταδο (Ο Γιαγκο πιαστηκε 24χρονος)
Str Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Προλαβαίνω αεροπλάνο να πάω θράκη να δείρω τον Πιου ή να τον περιμένω στο Βενιζέλος? δε με νοιάζουν τα χρήματα...
nightwisher81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 κανεις με φανελες της αεκ για αγορα - πωληση - ανταλλαγη;
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πάει η ΑΕΚ. Είναι κρίμα μια τέτοια ομαδάρα να είναι φαβορί για υποβιβασμό...
nikos21aek Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μούφα το γκόλ του Πετρόπουλου. Μόνο αυτό είδα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο υπόλοιπο παιχνίδι.
tool1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μονο κ μονο για την εμετικη ανακοινωση του super3,απο 10 μετρα οφσαιτ επρεπε να το φανε. 1
chill Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγώ μόλις είδα τις φάσεις της nova.......Στην γραμμή που τραβάνε για να δείξουν ότι ειναι offside έχω την εντύπωση ότι λείπει το ένα πόδι του αμυντικού Δεν το βλέπω για offside εγώ αν ο αμυντικός έχει δυο πόδια και δεν είναι κουτσός. Οι κόκκινες πέρα για πέρα άδικες στους παίχτες μας. Αλλά Κάκος τι περιμένεις........
alexis333 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 O απίστευτος ΑΕΚτζης που πλήρωσε για τον Ανάκογλου! Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Ανάκογλου στην ΑΕΚ είναι πώς κατάφερε η ΠΑΕ που δεν έχει χρήματα ούτε για τα βασικά λειτουργικά της έσοδα (και ακόμη δεν έχει εισπράξει ευρώ από την υπόθεση Σορεντίνο) να βρει το ποσό που χρειαζόταν να καταβάλει άμεσα για την απόκτηση του παίκτη. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, κρύβει μια απίστευτη ιστορία που καταδεικνύει το μεγαλείο της... ΑΕΚτζήδικης ψυχής. Πίσω από την μεταγραφή του νεαρού μέσου, βρίσκεται ένας απλός οπαδός της ΑΕΚ, μέλος των Supporters. Ο συγκεκριμένος οπαδός επικοινώνησε πριν από δύο μέρες με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και τους ενημέρωσε ότι το παιδί του, που είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, είχε ένα ατύχημα (το οποίο του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα υγείας). Η οικογένεια εισέπραξε κάποια χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία για τα έξοδα της δύσκολης μάχης που θα δώσει για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.Που μπλέκεται η ΑΕΚ; Οι άνθρωποι της άκουσαν έκπληκτοι τον πατέρα του παιδιού να τους ενημερώνει ότι είναι πρόθυμος με ένα μέρος αυτών των χρημάτων να διευκολύνει την ΠΑΕ για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη! Χωρίς τόκο, χωρίς καμία ιδιαίτερη απαίτηση ως... εγγύηση, αλλά με μόνη επιθυμία τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας να επισκεφτούν το παιδί του και να του δώσουν κουράγιο! Όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημέρωσαν τον συγκεκριμένο οπαδό ότι έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Κλωναρίδη και «παλεύουν» αυτή του Ανάκογλου, δέχθηκε αμέσως να βοηθήσει με ακόμη μεγαλύτερη χαρά, καθώς κατάγεται από τις Σέρρες. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης συναντήθηκε με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπρουσιανό και τους παρέδωσε 30.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν και ο ίδιος δεν ζήτησε καμία εγγύηση, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έκριναν ότι τα χρήματα που κρατούσαν στα χέρια τους ήταν «ιερά» και αποφάσισαν να του κάνουν εκχώρηση το συγκεκριμένο ποσό από κάποια κοντινά έσοδα που περιμένει η ομάδα.Επίσης, τον ενημέρωσαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα κανονίσουν να γίνει η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών στο παιδί του, προκειμένου να του δώσουν λίγη χαρά. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ένας από τους λόγους που πάλεψαν μέχρις εσχάτων για να κλείσουν τον Ανάκογλου και χάρηκαν όσο καμία άλλη αυτή την μεταγραφή, ήταν αυτή η απίστευτη ιστορία. Απλά ΑΕΚτζήδικο... 1
Cossutius. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν έγινε τέτοιο πράγμα, δεν εχω λόγια...απλά.
FilipposMD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, του ανθρώπου ενδεχομένως δεν του κόβει και θεωρεί ότι η υγεία του παιδιού του έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το να πάρει η ΑΕΚ τον Ανάκογλου, οι διοικούντες της ΑΕΚ δεν ντρέπονται να πάρουν τα λεφτά; Ντροπή και πάλι ντροπή τους λέω εγώ. Και ο ηλεκτρονικός τύπος αποθεώνει τον αγνό ΑΕΚτζή. Την έχουμε χάσει εντελώς την μπάλα μου φαίνεται. Αύριο να δημοσιεύσουμε και να συγχαρούμε τον συγκινητικό Ολυμπιακό που σταμάτησε να στέλνει το παιδί του στο σχολείο και το έβαλε να δουλέψει για να αγοράσει ακριβό διαρκείας και τον γνήσιο Παναθηναϊκό που δεν έβαλε πετρέλαιο για να ζεσταθεί η οικογένειά του προκειμένου να πάει και να στηρίξει την ομάδα σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς. ΕΛΕΟΣ. 4
Str Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ξεφτύλα ρε μλκς να μην έχουν λεφτά στην ΑΕΚ και να βάζει ο κάθε καημένος από την τσέπη του...\ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ξεφτίλα αν τα λεφτά προέρχονται από ασφάλεια υγείας άρρωστου παιδιού... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξεφτίλα να τα παίρνεις κι από πάνω... σκατά στον τάφο του μλκ που τα δέχτηκε... 30.000... ακόμα και αν τα πάρει πίσω με τόκο 100% αύριο κι όλας...
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 2η σερί νίκη; Θα βγούμε καμία Ευρώπη και δεν θέατρο πιστεύουμε στο τέλος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις