Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ πάλι εμπειρία και παραστάσεις Κατσουράνη δε θα έδιωχνα... είναι μια κάποια εγγύηση... ξέρεις τι παίρνεις.

Από το να σου φέρουν κάποιον ο οποίος "υποτίθεται" καταπίνει χιλίμετρα και τελικά βγει παλτό καλύτερα.

Πλάκα πλάκα έχει μετρήσει κανείς αποτυχημένες μεταγραφές σε αυτή τη ρημάδα την ομάδα τα τελευταία χρόνια?

Ένα ποσοστό ρε παιδί μου για χαβαλέ...

Πλέον μου δίνεται η εντύπωση πως γενικά, παίζει να πιάνει μία στις 50 μεταγραφές μας...

Ναι ε; Εντελώς συμπτωματικά και τα 3-4 αμυντικά χαφ που φέραμε τελευταία από τον Κατσουράνη καλύτερα ήταν. Και ο Ντιόπ καλύτερος ήταν, και ο Βαργκας και ο Μίτσελ και μπορείς να βρείς άλλους ένα σωρό καλύτερους. Με 200 χιλιάρικα φέρνεις παιχταρά. Ο Φουρτάδο είναι παίχτης των 30 χιλιάρικων. Παίχτης Β εθνικής με λίγα λόγια. Γιαυτό τον φέραν κιόλας. Αν δεν μπορεσεις να φέρεις καλύτερο παίρνεις Κατσουράνη αλλά θα έχεις έναν άνθρωπο να περπατάει στο γήπεδο. Ώρες ώρες δηλαδή τον βλέπω και τον λυπάμαι τον καημένο. Πιο πολύ για αμυντικός κάνει ο Κατσουράνης αυτή τη στιγμή παρά για χαφ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η μεγαλύτερη κατάντια της ΑΕΚάρας είναι να συζητάμε για τον τεμπελχανά, αγωνιστικά (και προδότη όπως λέγανε όλοι, μην ξεχνιόμαστε) Κατσουράνη. Έχουμε μείνει στο 2004 μου φαίνεται...

Προδότης ; Αν του έκανες προταση τοτε σε εσενα θα γυρνουσε δεν θα πηγαινε στον βαζελο, τι λες να ηθελε να μεινει ανεργος ;

έχουν μαζευτεί σε Ελλάδα και ΑΕΚ πολλοί πατριώτες... Ευτυχώς γιατί έχουμε τόσους προδότες δεξιά και αριστερά και υπάρχουν κάποιοι που τους αποκαλύπτουν...

Η Α.Ε.Κ φίλε εκφράζει το δίκαιο όπως και πολλά άλλα...Μην ακούς τα πρεζάκια κάτω από το ρολόι (ευτυχώς δεν είναι και όλοι)

• Like 1

Δυστυχως ομως αυτοι ειναι που πανε και στα γηπεδα,οι περισσοτεροι αλλοι ειναι καναπεδατοι και προπονητες και γραφουνε στο facebook ... Ωραια η Original αλλα πρεπει να αλλαξει και νοοτροπια

ok, thnx για τη διευκρίνιση...

και btw, δεν κατάλαβα από που προκύπτει ότι ακούω τον ΧουΧουτο...αντιθέτως, φυλακή στις βδέλες που ρημάξαν (αυτοί και πολλοί άλλοι) την ομάδα μου...

E ρε ένα γκολάκι να βάζαμε εκεί στο τέλος που έγινε τουρλουμπούκι δύο φορές και δεν θέλαμε τίποτε άλλο. Μηδέν κίνδυνος στην εστία μας μέχρι στιγμής. Αν το πιστέψουν λίγο και αρχίσουν να κυκλοφορούν οι δικοί μας την μπάλα όπως κάναν στο τελευταίο 5άλεπτο αντί να περιμένουν μπορεί και να έρθει τίποτα καλό.. Αλλά θέλουμε επειγόντως επιθετικό. Τι Κατσουράνη κ μλκίες. Το βγάζουν και αυτοί που έχουμε τώρα το κέντρο για να μην πέσουμε. Έναν να βάζει κανα γκολάκι μπροστά θέλουμε.

Έναν τέτοιον νά χαμε! Παιχτούρα και ας πόνεσε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...