nikos21aek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν η ΑΕΚ πέσει Δ εθνική το επόμενο δευτερόλεπτο θα την πάρει κάποιος λεφτάς. Το θέμα είναι πως αν πέσει Δ εθνική χάνει τα 80 εκδικασμένα εκατομύρια από την υπόθεση Ψωμιάδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αυτα ειναι χαμενα ετσι κι αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αν η ΑΕΚ πέσει Δ εθνική το επόμενο δευτερόλεπτο θα την πάρει κάποιος λεφτάς. Το θέμα είναι πως αν πέσει Δ εθνική χάνει τα 80 εκδικασμένα εκατομύρια από την υπόθεση Ψωμιάδη. Νίκο κατά την γνώμη μου καλύτερο για την ιστορική ΑΕΚ είναι να υποβιβαστεί στην Δ και να κάνει μια συγχώνευση μετα απο εκει.... ο Ηρακλης έπεσε στην Δ βρήκε μια ομάδα στην Γ και έκανε συγχώνευση και τώρα η ομάδα έχει καθαρίσει από χρέη και την έχει αναλάβει ένας σοβαρός άνθρωπος με προοπτική φέτος του χρόνου να επιστρέψει εκεί που ανήκει.Η ομαδα φυσικα λεγεται μονο ΗΡΑΚΛΗΣ 1908. Ξέρω είναι δύσκολο για ένα φίλαθλο να βλέπει την ομάδα του σε χαμηλές κατηγοριες αλλα δες το σαν παρενθεση.Θα επιστρέψετε πιο δυνατή μετά γιατί όπως είπες άμα πέσετε το επόμενο δευτερόλεπτο θα σας πάρει κάποιος λεφτάς. Φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μπα δεν είναι καθόλου καλύτερο για πολλούς λόγους. Το μόνο καλό είναι ότι θα ξεχρεώσει με τη μια και σίγουρα θα την αναλάβει κάποιος μετά. Αλλά για ποιό λόγο να χάσει τόσος κόσμος τα λεφτά του για να ξεχρεώσει η ΑΕΚ; Καλύτερα να είναι η ομάδα 10η στη βαθμολογία ή Β εθνική και σιγά σιγά να ξεχρεώνει και όταν αποφασίσει το Ελληνικό κράτος να λειτουργήσει να πάρει και τα λεφτά από τον Ψωμιάδη να ξεχρεώσει τελείως παρά να πέσει Δ εθνική. Δεν χρωστάει μόνο σε ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές λεφτά η ΑΕΚ. Χρωστάει και σε υπαλλήλους που την βγάζουν με ένα μισθό κανονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τσιάρτας: Ο Ντέμης με Σάντος, εγώ κανένα πρόβλημα με Ψωμιάδη!!! http://www.aek365.com/a-224653/tsiartas-o-ntemhs-me-santos-egw-kanena-problhma-me-pswmiadh.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ethiops Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει λένε! Ποια ομάδα με 50 πρόεδρους, αντιπρόεδρους, προπονητές και τεχνικούς διευθυντές, που έχουν ο καθένας το πλάνο του ή και τις διαφωνίες μεταξύ τους τα τελευταία 5-6 χρόνια, μπορεί να πάει μπροστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 η ΑΕΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Τι έχετε να πείτε σχετικά για τον Κατσουράνη ; Αν βρούμε την δυνατοτητα να τον παρουμε ελευθερο τον γεναρη θα τον θελατε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλά σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση ο Κατσουράνης να έρθει στην ΑΕΚ; Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ψάχνουν και το 1000άρικο. Συμβόλαια 200 χιλιάρικα θα κάνουν; Από εκεί και πέρα οποιοσδήποτε έμπειρος παίχτης και να έρθει καλοδεχούμενος. Εγώ επιθετικό θα προτιμούσα πάντως. Και σε δεύτερη μοίρα αμυντικό χαφ. Και αν πήγαινα για αμυντικό χαφ θα έπαιρνα κανένα σκυλί που να τρέχει σαν τρελός και να κόβει. Ο Κατσουρανης περπατάει πλέον. Πιο πολύ δηλαδή δημιουργικά θα βοηθήσει αν έρθει και θα δώσει και εμπειρία στο κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ρε φίλε αν μπει ο Βιντιαδης λεμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Α αν μπεί ο Βιντιάδης; Τότε σίγουρα όχι. Θα έπαιρνα με 200 χιλιάρικα ένα σκυλί να κόβει και να ράβει στο κέντρο και να καταπίνει χιλιόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Με 200 χιλιαρικα το μονο που μπορεις να βρεις εκτος του Κατσουρανη ειναι ενας Φουρταδο του κεντρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 εγώ πάλι εμπειρία και παραστάσεις Κατσουράνη δε θα έδιωχνα... είναι μια κάποια εγγύηση... ξέρεις τι παίρνεις. Από το να σου φέρουν κάποιον ο οποίος "υποτίθεται" καταπίνει χιλίμετρα και τελικά βγει παλτό καλύτερα. Πλάκα πλάκα έχει μετρήσει κανείς αποτυχημένες μεταγραφές σε αυτή τη ρημάδα την ομάδα τα τελευταία χρόνια? Ένα ποσοστό ρε παιδί μου για χαβαλέ... Πλέον μου δίνεται η εντύπωση πως γενικά, παίζει να πιάνει μία στις 50 μεταγραφές μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
priest80 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Άντε να δούμε τι γίνεται και με τον Βιντιάδη, από αύριο ίσως να έχουμε εξελίξεις απ'ότι φαίνεται: http://www.pamesports.gr/51222/h-premiera-proklhsh-kai-h-anamonh-gia-vintiadh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις