Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και όσοι τα κάναν πουτανα στο γήπεδο και βριζανε μάνες γυναίκες παιδιά και τα ρέστα πριν μερικά χρόνια προβοκάτσια ήταν; :ρ

Sent from my ARHD powered HTC Sensation with Beats Audio using the official Insomnia app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και όσοι τα κάναν πουτανα στο γήπεδο και βριζανε μάνες γυναίκες παιδιά και τα ρέστα πριν μερικά χρόνια προβοκάτσια ήταν; :ρ

Sent from my ARHD powered HTC Sensation with Beats Audio using the official Insomnia app

για ποιον αγωνα συγκεκριμενα μιλας??γιατι ειναι και πολλοι

για ποιον αγωνα συγκεκριμενα μιλας??γιατι ειναι και πολλοι

Για όλους!

Δηλαδή θες να μου πείς οτι άτομα που μπουκάρουν π.χ. στο γήπεδο για να ρίξουν φάπες σε προπονητή δεν είναι ικανοί να κάνουν το ίδιο σε παράγοντες της λίγδας;

Εγώ πάντως τους έχω. :P

Για όλους!

Δηλαδή θες να μου πείς οτι άτομα που μπουκάρουν π.χ. στο γήπεδο για να ρίξουν φάπες σε προπονητή δεν είναι ικανοί να κάνουν το ίδιο σε παράγοντες της λίγδας;

Εγώ πάντως τους έχω. :P

και εγω τους εχω αλλα ειπα λιγο να μπω στην γαυρικη λογικη να δω πως ειναι παιζοντας τρελος.αναφερομαι στην αγωνα πανιωνιος οσφπ που ειχαν μπει μεσα γαυροι τα ειχαν σπασει ολα διακοπηκε το παιχνιδι και τιμωρια 0 με δικαιολογια οτι δεν ηταν γαυροι αυτοι και οποιος φοραει φανελου του οσφπ και σπαει δεν σημαινει οτι ειναι γαυρος.ε ετσικαι τωρα δεν ειναι αεκτζηδες λοιπον :devil:

Έτοιμος είναι ο Μελισανίδης να μπεί στην ΑΕΚ, διάβασα κάπου.

Το μόνο που ζητάει είναι να πέσει Δ Εθνική η ομάδα για να σβηστούν τα χρέη της και να του δωθούν 25.000.000€ για να το ξεκίνημα. Μετά θα βάλει αυτός χρήματα!!!!!!!!!!!

ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

απο την στιγμη που λες θα στηριχτω στους νεους και πουλας κλωναριδη ε να πανε να γαμ..ουν να πεσουμε δ εθνικη και να ξεχρεωσουμε καλυτερα παρα να φυτοζωουμε στην Α

Εμένα μου φαίνεται πολύ ύποπτο οτι μπήκε έτσι ξαφνικά ο Μαύρος μπροστάρης την στιγμή που ήταν σχεδόν σίγουρο οτι θα βγεί ο Ντέμης πάλι. Δεν λέω καλός χρυσός ο Μαύρος και ο παιχταράς ο Κωστής, αλλα διοίκηση απο το facebook δεν γίνεται.

Το χειρότερο όλων είναι ο εβραίος ο Τσιάρτας που μπήκε Τεχνικός Διευθυντής και βγάζει του κόσμου τα λεφτά τώρα. Ότι μπορεί θα το πουλήσει.

*Το θέμα είναι οτι είναι αρκετά σίγουροι οτι θα πληρωθεί το 44 και έχουν επαφές με παίχτες και έχουν σχεδόν συμφωνήσει, κάτι παίζετε. Το ξέρω απο νεαρό παίχτη που είναι 99% οτι θα έρθει στην ΑΕΚ. Έχουν μιλήσει και για συμβόλαια και για όλα, αλλα αγκάθι είναι η ομάδα που είναι τώρα και θέλει μερικά χρήματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν υπάρχει ακόμα ΑΕΚτσης που ενδιαφέρεται στο μπάσκετ λογω οικονομικών προβλημάτων η ομάδα απο την επόμενη χρόνια θα αγωνίζεται στη Β´ εθνική.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Απο ενα γαυρο..διαδηλωστε οπως οι φιλαθλοι του ΠΑΟ μπας και φυγουν τα λαμογια...θλιβομαι να βλεπω την ΑΕΚαρα σε αυτα τα χαλια....μπορει να σας πικαρουμε για την 6αρα..αλλα ειστε ομαδα ιστορικη!! Απο το Γρανιτσα και μετα κανεις δεν εχει κανει για το γηπεδο..και για παραγοντες???Απο το τελευταιο πριν την παλιο ΕΝΙΚ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...