Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το πανό τι έγραφε;

δεν ξερω τι εγραφε αλλα χτυπησαν παλι κατι καφροι λεει καλα παμε καλα?δεν θελαν τον Ντεμη και ετσι λεει και καλυτερα να παμε δ εθνικη γι αυτους και κατι τετοια λεει.Και μερικοι ηταν οι ιδιοι που κανανε μαλακιες στον τελικο και μπηκαν απο των οργανωμενων αυτοι και αυτα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια ολα αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πανό τι έγραφε;

H κλασσική μαλακία που βγάζουν από τη ντουλάπα τα κομπλεξικά, "είσαι η αιτία του κακού ντεμη οπαδε του χιαφιεδισμού".

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι μπάχαλοι χτενίζονται.

Και θα βγούν τα πρόβατα τώρα και θα πούνε. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ για να μην του πάρουν την περιουσία του που είναι δεσμευμένη το κάνει και μπεεεεεεεεεεε σιγά μην αγαπά την ΑΕΚ. και μπεεεεεεεεε είναι ρουφιάνος και παίρνει λεφτά απο την αστυνομία.

Ο Ντέμης είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας μας να γίνει πάλι ΑΕΚ όσο και αν δεν αρέσει σε ορισμένους. Τον είδαμε και τον Αδαμίδη τι σκατά έκανε αυτά τα χρόνια είδαμε και τον Χατζατζάρη στην ερασιτεχνική που το έφτασε το μπάσκετ.

Δε ξέρω τι λέτε για τον Ντέμη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να είναι ανίκανος να τη διαχειριστεί, μπορεί να είναι χαζός, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλει το κακό της.

Οσοι ειστε μες στην ORIGINAL η σε κανενα club ανα την Ελλαδα ποια ειναι η σταση της απεναντι του?Τον θελουν πισω?Θα περιμενουν στην γωνια για την πρωτη του στραβη και θα αρχισουν παλι να τον βριζουν οπως παλια?Γιατι με τον Ατρομητο εγιναν λεει απροοπτα και τετοια.

Αμα ειναι να κανει τοσο αγωνα να ξαναμπει να βρει συμπαικτες και λεφτα και να τον ξαναδιωξουν καλλια μην πει λεω εγω..

Ξερει κανεις ποια ειναι η σταση της ORIGINAL απεναντι του?

Οι περισσότεροι στην Original κάνουν οτι πει ο Χατζατζάρης. Αν ο Χατζατζάρης είναι εντάξει, είναι και οι υπόλοιποι. Απο έναν φίλο μου που είναι χωμένος πολύ μου είχε πει και όταν είχε φύγει ο Ντέμης οτι μιλάει συνέχεια με τον ΧΧ και οτι δεν ήταν για τα μάτια του κόσμου. Τώρα και στο δωματιάκι είχε πάει πρόσφατα ο Ντέμης και με τον ΧΧ μίλησε και με τον Άγη (που τον είχε δώσει στην αστυνομία για επεισόδια).

Αντιδράσεις θα υπάρχουν, όπως το club της Πάτρας και οι Πειρατές του ονείρου κάπως έτσι, που έβγαλαν και ανακοίνωση σήμερα. Το θέμα είναι να μην επηρεαστεί ο απλος φίλαθλος, κάτι που πιστεύω οτι δεν θα ξαναγίνει. Θα τον στηρίξουμε πολύ περισσότερο αυτή την φορά, γιατί είδαμε και οι άλλοι σωτήρες τι σκατα έκαναν, κινδυνεύουμε να πάψει η ρύθμιση για το 44 και να χρωστάμε 200.000.000 να πούμε.

Δε ξέρω τι λέτε για τον Ντέμη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να είναι ανίκανος να τη διαχειριστεί, μπορεί να είναι χαζός, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλει το κακό της.

Λογικό είναι διότι άμα η Αεκ είτε πτωχεύσει είτε δεν είναι σωστή με την εφορία και ειδικότερα μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44,tote θα του πάρουν το τεράστιο σπίτι που έχει στο Kεφαλάρι.Εκεί να δεις αγάπες από την Δέσποινα μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...