BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα το ντέρπι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξερω πως το βλέπετε εσεις, αλλα εγω θεωρω τερμα ντροπιαστικό την συγχώνευση με καποια απο την β για να μην πέσουμε. Παρά την ΄Δ και μια νεα αρχη. Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Σήμερα θα φάμε καλά πιστεύω. Γύρω στα 5 μας κόβω στην καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Σήμερα θα φάμε καλά πιστεύω. Γύρω στα 5 μας κόβω στην καλύτερη. εγω πιστευω οτι δεν θα τα δωσουμε ολα σημερα γιατι την τριτη εχουμε δυσκολο αγωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ελα μωρε καραγκιοζη κωστενογλα γκολ απο στημενο μωρε ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ερασιτεχνική άμυνα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ερασιτεχνική άμυνα σήμερα. γιατι χθες ειμασταν ιντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Η Inter 3 δεν έφαγε την προηγούμενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Η Inter 3 δεν έφαγε την προηγούμενη; δεν θυμαμαι,σαν παραδειγμα την εφερα σαν ιταλικη αμυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να φύγει γρήγορα ο Μανωλάς. Το παιδί ΔΕΝ κάνει, ας πάει σε καμια Έβερτον να διαπρέψει. Κάνει κοντρόλ με το στήθος το ταγάρι, φεύγει 10 μέτρα μακρυά η μπάλα και φώναζε στους συμπαίκτες του γιατί δεν ήταν κοντά. Στο 2ο γκόλ καθόταν και κοίταγε ο ταγαράς...... Όχι 30.000 μισθό ούτε 2.000 δεν αξίζει. Να τον πάρει ο θείος του και στο καλό. Ούτε λεφτά θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να φύγει γρήγορα ο Μανωλάς. Το παιδί ΔΕΝ κάνει, ας πάει σε καμια Έβερτον να διαπρέψει. Κάνει κοντρόλ με το στήθος το ταγάρι, φεύγει 10 μέτρα μακρυά η μπάλα και φώναζε στους συμπαίκτες του γιατί δεν ήταν κοντά. Στο 2ο γκόλ καθόταν και κοίταγε ο ταγαράς...... Όχι 30.000 μισθό ούτε 2.000 δεν αξίζει. Να τον πάρει ο θείος του και στο καλό. Ούτε λεφτά θέλουμε. http://www.youtube.com/watch?v=Qxk1Yu-jYdo http://www.youtube.com/watch?v=Zb0CbfHic84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ δεν ήθελες τον Ντέμη, δεν σου φταίω εγώ που ο αγαπημένος σου ο αδαμίδης θα σε στείλει Δ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 wtf are you talking about? Κάτσε ασχολήσου με τον Μανωλά εσύ και δεν θέλεις και λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες(μετα ακολουθει με το τοτο ενα)με καθημερινη προπονηση,δεν μπορουν να μαθουν τα βασικα.... κοντρολ, επιτυχημενο 1-2 , κοντρολ και πασα με τη μια, σε εξοδο σε κορνερ ΠΟΤΕ επιστροφη αλλα μπροστα να παρεις φαουλ, καλυψη στα ακραια μπακ απο τα εξτρεμ, και τοσα αλλα που μπορω ακομα να πω... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!!! ενταξει δεχομαστε το γεγονος οτι 12 στους 11 δεν ξερουν μπαλα.... ε με τοση προπονηση ουτε τα βασικα δεν εχουν μαθει? (η ουντινεζε εβαλε ορο στο συμβολαιο μεγαλο αριθμο συμμετοχων στον μπελεκ..... Ηθελε να του μαθει μπαλα μαλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις.Και το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η ταχύτητα και η ταχύτητα του αντιπάλου.Άλλο να τα κάνεις αυτά που λες στην προπόνηση και άλλο να πρέπει να τα κάνεις μέσα στο γήπεδο με τον αντίπαλο να τρέχει κατά πάνω σου.Και εκτός από αυτό σιγά μην κάτσει κανένας στην Ελλάδα να κάνει 2 και 3 ώρες προπόνηση παραπάνω μόνος του για να βελτιωθεί.Και οι 2 ώρες που κάνουν όλη η ομάδα πολύ τους είναι. Και εννοείται παίζει και ρόλο το ταλέντο.Όσα κοντρόλ και να κάνει ο Καράμπελας,Ριβάλντο δεν θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 καλα σιγουρα αν ηταν τοσο απλο οσο τα ειπα,τοτε ολοι με προπονηση θα γινονταν ζιντανηδες...αλλα μου φαινεται αδιανοητο,η μιση 11αδα να μην μπορει να κανει κοντρολ.....!!! ο μαλμπασα που κραζαμε ολοι, τηην κολλαγε την μπαλα...... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις