traganeus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 H ουσία είναι οτι επιτέλους βγήκε και μίλησε ο Ντέμης και είπε αυτά που λέγαμε τόσο καιρό μερικοί. Ετοιμαστείτε πάντως όλοι για μεγάλες εξελίξεις και δυσάρεστες κατα την γνώμη μου. Το καλύτερο σενάριο που βλέπω είναι να αγοράσουμε κανα ΦΠΑ και να παίξουμε Β εθνική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 νομίζω καιρός να πληρώσει και κάποιος που χρωστάει,Δ καλά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 η αεκ εγω πιστευω δεν θα το κουνησει απ την superleague.... εκτος και αν ανατραπουν τα δεδομενα με τη δεσμευση χρηματων του αγαπουλα! ειμαι καχυποπτος και δεν θεωρω τυχαιο που το θεμελιο 21 ξεκινησε τωρα....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 νομίζω καιρός να πληρώσει και κάποιος που χρωστάει,Δ καλά είναι καλά Δ μην χαίρεσαι δεν πάμε. Το πολύ καμια Β για εναν χρόνο και μετά Superleauge με μηδέν χρέη. Αλλα αν πέσουμε Δ δεν θα πληρωθούν αυτά που χρωστάμε το ίδιο και αν αγοράσουμε ΑΦΜ απο κάποια άλλη ομάδα της Β. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου να πέσουμε Δ για να πληρώσουμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 το σκεπτικό μου είναι να πληρώσει αλλιώς Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ σδσσδσδσδσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 βαλτε σκαι....γελαω με θεοδωριδη!και ο βουρος το ιδιο..... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει έκλαψα μόλις. Είπε ο Θεοδωρίδης: "Είμαι προσγειωμένος, ΠΑΝΤΑ είμαι προσγειωμένος" Πολύ ψεύτικοι όλοι τους όμως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Για θυμίστε μου και κάτι άλλο. Η ιστορία με τα «70 εγώ, 70 εσείς» με τον Νικολαΐδη ήταν; ναι δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει έκλαψα μόλις. Είπε ο Θεοδωρίδης: "Είμαι προσγειωμένος' date=' ΠΑΝΤΑ είμαι προσγειωμένος" Πολύ ψεύτικοι όλοι τους όμως.....[/quote'] το βιντεακι στη φυσουνα στη ξανθη να του δειξουμε..... μπας και απογειωθει παλι Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 αχαχαχαχαχα τους ξεφτίλισε ο τσάκααααααααας αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχα ο Ολυμπιακός Βόλου που πάει με αυτόν τον δικηγόρο??? αχαχαχαχα μιλάμε για στόκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ε ναι μωρε τα παιδια κουραστηκανε πολυ στη τουμπα μην πανε καπακι απο δευτερο ντερμπι να παιξουν ευρωπη.ειδες τελικα ποσο πονοψυχη ομαδα ειμαστε?? Να σου θυμίσω ότι πριν κάμποσο καιρό έπαιξες στο Καραϊσκάκης γιατί δεν είχες γήπεδο και αν δεν σου έδινα εγώ γήπεδο, θα έτρωγες έναν ωραιότατο αποκλεισμό και ένα βαρβάτο πρόστιμο από την UEFA? Ε ρε ο Έλληνας πονοψυχία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Να σου θυμίσω και εγώ ότι το Καραισκάκη πήρε ψιλοπαράνομα την θέση του Νίκος Γκούμας στα Ολυμπιακά έργα κάτι που αν δεν συνέβενε η ΑΕΚ δεν θα ήταν χωρίς γήπεδο τόσα χρόνια. Πέρα από αυτό και εγώ συμφωνώ ότι δεν τίθεται θέμα μη μεταφοράς του αγώνα για να είναι πιο ξεκούραστος ο Ολυμπιακός στο ευρωπαικό παιχνίδι.Είμαστε που είμαστε στον πάτο της Ευρώπης ας βοηθηθούμε λίγο μεταξύ μας μπας και προοδεύσουμε λίγο σε αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ ήμουν από αυτούς που υποστήριζε εξαρχής την παραχώρηση του γηπέδου στην ΑΕΚ για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις υπό τον όρο να κάλυπτε τις όποιες ζημιές προέκυπταν από τους οπαδούς τους. Από την άλλη, καμία παρανομία δεν υπήρξε στο θέμα της ανέγερσης του σταδίου. Συνέβησαν όλα νομότυπα και καθαρά ελληνικά, τουτέστιν, όποιος είχε τα κονέ πήρε και την εργολαβία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Και αυτό το λες καμμία παρανομία εσύ;Βασικά ψιλοσκάνδαλο ήταν ότι αφαιρέθηκε η Νέα Φιλαδέλφεια από τα Ολυμπιακά έργα και μπήκε το Καραισκάκης γιατί τέτοια πράγματα για να γίνουν πρέπει να περάσουν καμμιά 10άρα χρόνια με ψηφοφορίες και ιστορίες καλή ώρα τώρα που μετά από τόσα χρόνια πέρασε ο νόμος για να μπορεί να σηκωθεί γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.Αλπά κάποιος βουλευτάρας θα είπε σιγά μην φτιάξουμε γήπεδο για την ΑΕΚ που δεν έχει.Άστην να ψοφήσει και να πεθάνει σε καμμιά 15αριά χρόνια χωρίς έσοδα από γήπεδο.Για την Ολυμπιακάρα μας θα φτιάξουμε καινούριο γήπεδο.Ελάτε να το ψηφίσουμε σε ένα λεπτό να πάμε και σπίτια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις