Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλη καραμέλα αυτή με τις φανέλες.... Μπορούσαν να μην πληρώσουν τίποτα και να χρεοκοπήσουν την Empire, αλλα έκαναν διακανονισμό και είναι ούτε 1 εκατομμύριο.

Η καραμέλα τέλειωσε γαι τον ντέμη πλέον, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό. Βγήκε και είπε την αλήθεια. Και 10 εκατομμύρια παραπάνω να πείς πάλι περισσότερα έχουν χαλάσει Θανόπουλος-Αδραχμίδης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

"Επίσης οι ζημιές από την απόλυση Φερέρ 2.000.000 ευρώ υπολογίστηκαν στις ζημιές της περιόδου 2007-2008 και χρεώνονται στην διαχείριση Ντέμη."

Γκαβός είμαι...

Και 10 εκατομμύρια παραπάνω να πείς πάλι περισσότερα έχουν χαλάσει Θανόπουλος-Αδραχμίδης.

Αυτό το ξέραμε, δεν χρειάζονταν έλεγχος.

Δηλαδή για να καταλάβω... την πρώτη περίοδο, με περιορισμένη εως ελάχιστη χρηματοδότηση/budget, παίζαμε καλή μπάλα, πήραμε την Μιλαν, ρίξαμε τέσσερα στον οσφπ, βλέπαμε γεμάτο γήπεδο, και βγάλαμε έλλειμα λίγο περισσότερο από το μισό budget.

Ενώ την δεύτερη περίοδο, δεν έχουμε καν παίκτες, παίζουμε σκατά μπάλα και με διπλάσια χρηματοδότηση βγάλαμε οκταπλάσιο (!) έλλειμα.

AEKWTF.jpg

Fuck logic.

Το πεταλάκι τόσα χρόνια απαιτούσε ενα "συγγνώμη" από τον Ντούσκο.

Τώρα, αν αποδειχθεί πως όντως τα νούμερα ισχύουν, θα έχει τα αρχίδια να βγεί να πει συγγνώμη στον Ντέμη;

Ρητορική ερώτηση.

Ο Νικολαΐδης και ο Ζαγοράκης έκαναν το ίδιο λάθος και γι' αυτό απέτυχαν. Είχαν οπαδούς κολλητήρια. Όταν κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό (τους εκμεταλλεύτηκαν όταν τους βόλευε όμως) και θέλησαν να απαλλαγούν από αυτούς το σύστημα τους ξέρασε.

Για θυμίστε μου και κάτι άλλο. Η ιστορία με τα «70 εγώ, 70 εσείς» με τον Νικολαΐδη ήταν;

Το πεταλάκι τόσα χρόνια απαιτούσε ενα "συγγνώμη" από τον Ντούσκο.

Τώρα, αν αποδειχθεί πως όντως τα νούμερα ισχύουν, θα έχει τα αρχίδια να βγεί να πει συγγνώμη στον Ντέμη;

Ρητορική ερώτηση.

Πελατάκι; Ο Χατζηχρήστος;

ΠεΤαλάκι :P Ναι αναφέρομαι στον Χατζημούσια μεταξύ άλλων, δεν ξέρω ακριβώς ποιός εκμεταλλευόταν ποιόν (φαντάζομαι και οι δυο πλευρές εξίσου) αλλά ας μην ξεχνάμε αντιδράσεις για προπονητές στην προ-Ντέμη εποχή, για καπέλα εισητιρίων και για ποσοστά που στερήθηκαν στην θητεία του Ντέμη, αλλά και αντιδράσεις για ρουφιάνους και χαφιέδες.

Γιατί η οποιαδήποτε βία αφορά πάντα άλλους, όχι εμάς ^_^

Το 70/70 αν δεν κάνω λάθος ήταν ατάκα του Παππά. Άλλα καραγκιοζιλίκια απο εκεί.

bakass δεν είναι μόνο οτι κατέδωσε τα μεγαλοστελέχη, δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια και ναι, ίσως να ήταν υπερβολικός και να στόχεψε λανθασμένα για παραδειγματισμό.

ΟΜΩΣ, στην περιβόητη συνέντευξη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το οτι κάποιοι δεν τον άφησαν να μιλήσει εμένα μου λέει πολλά ;)

ΠεΤαλάκι :P Ναι αναφέρομαι στον Χατζημούσια μεταξύ άλλων, δεν ξέρω ακριβώς ποιός εκμεταλλευόταν ποιόν (φαντάζομαι και οι δυο πλευρές εξίσου) αλλά ας μην ξεχνάμε αντιδράσεις για προπονητές στην προ-Ντέμη εποχή, για καπέλα εισητιρίων και για ποσοστά που στερήθηκαν στην θητεία του Ντέμη, αλλά και αντιδράσεις για ρουφιάνους και χαφιέδες.

Γιατί η οποιαδήποτε βία αφορά πάντα άλλους, όχι εμάς ^_^

Το 70/70 αν δεν κάνω λάθος ήταν ατάκα του Παππά. Άλλα καραγκιοζιλίκια απο εκεί.

στην μετα-ντεμη εποχη ομως μπορουσαν και καταφεραν να τυπωνουν τα εισιτηριακια τους ανενοχλητοι...

με ασημοσφραγιδες του βαζελου.... :blink:

τους χαλαγε ο ντεμης επειδη κατεδωσε τα "μεγαλοστελεχη" της οριτζιναλ......... και σταματησαν τα παλαμακια στη σεντρα....

Απο τα καλύτερα πράγματα που έκανε ποτέ. Ας μας πεί το πεταλάκι πόσα λεφτά έχει χρεωθεί η ομάδα πο τις μαγκιές τους? Είχαμε κάθε αγώνα ένα γεμάτο γήπεδο με οικογένειες που χαίρονταν οι γονείς να φέρουν τα πιτσιρίκια να μάθουν την ΑΕΚΑΡΑ. Αλλα ξέχασα επειδή δεν πάμε στο χάντμπολ δεν είμαστε αεκτζήδες εμείς. Μόνο αυτοί είναι.

Και ξαφνικά μας κάλεσε έκτακτα η uefa να περάσουμε απο έλεγχο, ενώ κανονικά ήταν να γίνει τον Μάρτιο....

bakass δεν είναι μόνο οτι κατέδωσε τα μεγαλοστελέχη, δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια και ναι, ίσως να ήταν υπερβολικός και να στόχεψε λανθασμένα για παραδειγματισμό.

ΟΜΩΣ, στην περιβόητη συνέντευξη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το οτι κάποιοι δεν τον άφησαν να μιλήσει εμένα μου λέει πολλά ;)

σιγουρα ειναι πολλα που δεν ξερουμε.....για να το κανουμε και λιγο χολυγουντιανο , το ατυχημα της κας δεσποινας μαλεα αν θυμαμαι καλα,και θυμαμαι καλα, ηταν λιγο πριν ανακοινωσει την παραιτηση του ο ντεμης..... με 3 μερες διαφορα...θα γινοταν ωραιο εργο...

με τροχαια, πουρα, εκβιασμους.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...