traganeus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν θέλει ο θείος του να πάρει λεφτά η ΑΕΚ. Απλό, βγάζει όλο του το κόμπλεξ για τότε που δεν τον άφησαν να φύγει, μέσω του Κώστα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από traganeus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μεγαλη βλακεια αν ειναι ετσι......κριμα η ευκαιρια... το καλοκαιρι μαλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά δεν το γουστάρω το παλικάρι. Αν δεν ήταν ο θείος του και ο Ντούσαν θα έπαιζε ακόμα στον Θρασύβουλο. Πήρε πάρα πολύ αέρα απότομα και νομίζει οτι είναι αμυντικάρα. Εχουν υπάρξει πάρα πολλές φορές που τον δείχνει η κάμερα να φωνάζει στον Δέλλα..... Ντροπή. Του έδινε η Έβερτον 300.000 μπόνους υπογραφής, 300.000 μισθό και μπόνους που μπορούσαν να φτάσουν και τα 500.000-600.000 και θα ήταν σχεδόν σίγουρο οτι θα έπαιζε.... Και δεν του άρεσε. Με τέτοιο μυαλό ούτε το μισό @ του Παπασταθόπουλου δεν θα γίνει, πιο πολλά υποσχόμενος είναι ο Μπουγαΐδης.... Στο καλό λοιπόν το καλοκαίρι και να ΜΗΝ μας γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε θα ήταν σίγουρο ότι θα έπαιζε.Μόνο και μόνο που τον ήθελε πάντως η Έβερτον σημαίνει ότι για τον Θρασύβουλο δεν είναι.Όσο κόμπλεξ νομίζετε ότι βγάζει ο θείος του μερικοί τόσο κόμπλεξ βγάζετε και για έναν παίχτη που παίζει βασικός στην ομάδα 3 χρόνια με 30000 το χρόνο και δεν μιλάει κιόλας και που μέχρι να του πεί η ΑΕΚ έφυγες δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτε άλλο παρά μόνο την ανανέωσή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ενώ θα μπορούσε από τις 1 του μηνός να έχει υπογράψει όπου θέλει. Ο Μπουγαίδης είναι πολλά υποσχόμενος γιατί είναι σεμνός;Που τον έχεις δεί και το λες αυτό;Γιατί αν κρίνεις από αυτό πιο σεμνοί άνθρωποι από τον Μανωλά δεν υπάρχουν πολλοί.Τσαμπουκά στο γήπεδο έτσι και δεν βγάζει ο παίχτης πέτα τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σεμνός ο Μανωλάς!!! χαχαχαχαχαχα ντάξει, το κάνεις επίτηδες για να έχει πάλι αντίθετη άποψη. Κοίτα ο κωστάκης ένας μέτριος αμυντικός είναι, αν η αεκ ήταν καλύτερα δεν θα έβλεπε ούτε πάγκο. Κάτι ήξεραν οταν τον είχαν διώξει την πρώτη φορά. Και όταν τον έφερε με το μέσον ο θειος του αυτός έβαλε 30% ποσοστό στον Θρασύβουλο, απο την ομάδα δνε είχαν ζητήσει. Μετά του έκατσε και επειδή τον έχουμε ανάγκη παίζει βασικός τόσο καιρό. Όποτε παίζει τα 2 γκολάκια τα τρώμε σίγουρα. Ο μπουγαΐδης όσες φορές έχει παίξει είναι πολύ καλύτερος απο τον κωστάκη. Σεμνός φίλε μου ήταν ο Παπασταθόπουλος που έπαιζε με 75.000 μισθρό σε CL και ήταν βράχος και δεν μιλούσε. Και ο κωστάκης τσακώθηκε στην προπόνηση επειδή δεν του έδωσαν να χτυπήσει πέναλτι και το βάρεσε ο Σιαλμάς. Αυτός είναι ο κωστάκης. Πες μου πόσες φορές τον είχαν διώξει τον παπασταθό απο την προπόνηση???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρεις εσύ αν είχε δίκαιο ή άδικο ο άλλος όταν τον διώξαν από την προπόνηση;Τα ίδια κάναν και με τον Τζιμπούρ πριν τον χαρίσουν.Τελικά υπάρχει κόσμος που τα τρώει..Ο Μανωλάς από την ΑΕΚ παίρνει 30 χιλιάρικα το χρόνο και αυτά δεν τα παίρνει κιόλας.Ο πατέρας του τον χαρτζιλικώνει.Και είναι παίχτης της ΑΕΚ.Κουβέντα για να φύγει δεν έχει κάνει ποτέ.Οι προπονητές και ο κόσμος λόγω του θείου του έχουν 10 φορές πεισσότερες απαιτήσεις και φουλ καψώνια μόνο και μόνο γιατί θέλουν να δεί ο θείος του ότι δεν του χαρίζονται λόγο ονόματος.Παρόλες τις άσχημες συνθήκες μέχρι να εξαντλήσει την τελευταία πιθανότητα ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη μέρα στην ΑΕΚ θα είναι παίχτης της ΑΕΚ.Ζήτησε 400 χιλιάρικα συμβόλαιο από την ΑΕΚ για τον απλό λόγο ότι πρίν λίγους μήνες είχαν ανανεώσει τον Γκέντσογλου με 400 χιλιάρικα το χρόνο για να είναι μόνιμος παγκίτης και από αυτόν που ήταν μόνιμος βασικός είχαν απαιτήση να υπογράψει με 120 χιλιάρικα. http://www.dailymotion.com/video/xmzgwc_yyyyyy-yyyyyy-vs-yyy-yy-0-1-yyy-yyy-yyyyyy_sport Κάποιος που δεν ήταν σεμνός στο 0:29 θα τον έφτυνε στην μάπα τον άλλον. O Παπασταθόπουλος που όπως λες έβγαζε σε ένα χρόνο μόνο όσα έχει βγάλει ο Μανωλάς σε 2,5 χρόνια στην ΑΕΚ έπαιζε σε μια ομάδα 10 φορές καλύτερη από αυτή που παίζει ο Μανωλάς και ήταν βράχος.Ας έβαζες και τον Μανωλά σε εκείνη την ομάδα και θα σου έλεγα αν δεν ήταν και αυτός βράχος με αμυντικά χαφ Ζήκο και Έμερσον μπροστά του και επιθετικό χαφ τον Ριβάλντο να κρατάει την μπάλα και να μην την χάνει ποτέ. Κάτσε δες λίγο τι εστί Ζήκος στο κέντρο.Πως να μην είσαι βράχος άμα η μπάλα δεν περνάει από τον αντίπαλο κάτω από το κέντρο; http://www.youtube.com/watch?v=z6wkgRJwwO4 A και είχε και τον Δέλλα 4 χρόνια νεότερο δίπλα του.Άμα δεν ξέρεις και τι σημαίνει Δέλλας πιο νέος κάτσε μάθε και για αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τις διάβασες τις δηλώσεις του στέλιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τις διάβασες τις δηλώσεις του στέλιου? Ναι τι είπε ο άνθρωπος;Αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος και κάποιοι προσπαθούν να το κρύψουν κάτω από το χαλάκι. «Η πρώτη κρούση μου έγινε πριν από 2-3 εβδομάδες από τον Θεόφιλο Καρασαββίδη, με τον οποίο δεν έχω καμία σχέση. Εκπρόσωποί μου είναι ο πατέρας και ο θείος μου. Συνειδητά δεν έχω εξουσιοδοτήσει μάνατζερ να μιλάει για λογαριασμό μου και είναι πασιφανές ότι ο εν λόγω κύριος ενεργούσε μόνος του για να βγάλει λεφτά.Μου έφερε, λοιπόν, τότε σε μία κόλλα ανυπόγραφη, μία κόλλα Α4, που μπορούσα να την γράψω και εγώ ο ίδιος, σε μία "λαδόκολλα", μία υποτιθέμενη πρόταση από την Έβερτον. Μιλάμε για ένα χαρτί που δεν είχε τίποτα επίσημο, καμία υπογραφή, καμία σφραγίδα. Τίποτα. Το είδα μαζί με τον θείο και τον πατέρα μου και φυσικά δεν μπορούσαμε να το λάβουμε ως επίσημη πρόταση. Για αυτό και τον ενημερώσαμε πως θα μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί του μόνο αν προσκομίσει κάποιο επίσημο έγγραφο. Όλως τυχαίως έπειτα από λίγο καιρό με προσέγγισε ένας Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος μου έστειλε με e-mail άλλη πρόταση της Έβερτον, η οποία μάλιστα ήταν πιο μιρκή από την υποτιθέμενη πρώτη. Στην πορεία ανακάλυψε πως ο Ιταλός ήταν συνεργάτης του Καρασαββίδη. Μάλιστα, μας ζήτησε και συγγνώμη για τη στάση του Καρασαββίδη απέναντί μας και εκεί επιβεβαίωσα το ότι κάτι δεν πάει καλά και μου λένε ψέματα. Για αυτό εγώ δεν έδινα σημασία και τόνιζα πως έχω καμία επίσημη πρόταση της Έβερτον στα χέρια μου και πως δεν ξέρω τίποτα». «Χθες πήγα στην ΠΑΕ μαζί με τον πατέρα μου για να συζητήσω με την ΑΕΚ το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου. Εκεί με ρώτησε ο κ. Κασνακίδης τι γίνεται με την Έβερτον και γιατί δεν συμφωνώ με την πρόταση που μου έχει κάνει. Μάλιστα, μου είπαν πως η διοίκηση είχε επίσημη πρόταση χωρίς όμως να μου δείξουν κάποιο χαρτί. Τους εξήγησα πως δεν μπορώ να μιλάω σε θεωρητική βάση και πως μόνο αν έχω κάτι χειροπιαστό μπορώ να ασχοληθώ. Στη συνέχεια μιλήσαμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου, μου είπαν ότι ισχύει η πρόταση που μου είχαν κάνει το καλοκαίρι, αλλά τους εξήγησα πως είχαν αθετήσει εκείνη τη συμφωνία και πως μπορούμε να μιλήσουμε σε άλλη βάση. Τους ξεκαθάρισα πως δεν αρνούμαι να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και πως ακόμα και αν έρθει κάποια πρόταση εγώ θέλω να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ και να πάρει λεφτά από μένα. Και εκεί νόμιζα ότι τελείωσε η ιστορία. Το βράδυ, όμως, με πήρε τηλέφωνο ο Ιταλός και μου είπε πως η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με την Έβερτον, χωρίς πάλι εγώ να έχω κάποια επίσημη ενημέρωση! Το θέμα τελείωσε. Εγώ ανήκω στην ομάδα και από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, βλέπουμε. Άλλωστε, εγώ το έχω πει στη διοίκηση πως θέλω η ΑΕΚ να βγει κερδισμένη οικονομικά από εμένα». Ήρθε επίσημη πρόταση της Έβερτον στην ΑΕΚ και ο παίχτης από κάποιον της διοίκησης το έμαθε χθες.Μέχρι τότε μιλούσε με αρπακτικά που του φέρναν προτάσεις γραμμένες στο χέρι.Εσύ αντί να καταλάβεις ότι αυτή είναι η πιο επικίνδυνη διοίκηση που έχει περάσει από την ΑΕΚ τι κατάλαβες; H ΑΕΚ απέναντι στον Μανωλά είναι τραγική.Τι να πρωτοπείς;Ότι τον διώξαν από τις ακαδημίες όταν ήταν μικρός;Ότι 3 χρόνια τώρα είναι βασικός και τον έχουν με 30 χιλιάρικα;Σου λέγαν άστον αυτόν 30 χιλιάρικα παίρνει και δεν μιλάει.Σιγά μην του δώσουμε παραπάνω μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του καλά θα την βγάλουμε.3 ολόκληρα χρόνια να τον ανανεώσουν με καλύτερους όρους δεν το κάναν.(Θα έπρεπε να τον έχουν ανανεώσει από τον πρώτο χρόνο ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο πολύ χαμηλότερο από τα 400 που του προτείναν τώρα στα χασομέρια).Ότι του κάναν προτάσεις 1/3 από όσα κάναν στον Γκέντσογλου και αυτός ήταν βασικός;Ότι του κάναν πρόταση και για 6 μήνες δεν την έχουν τηρήσει και έμεινε ελεύθερος; Και στην τελική αφού η συμπεριφορά της ομάδας απέναντί του είναι τέτοια θέλουν να τον βγάλουν και σέντρα στον κόσμο ότι είναι αληταράς και τέτοια για να καλύψουν την ανικανότητά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και στην τελική αφού η συμπεριφορά της ομάδας απέναντί του είναι τέτοια θέλουν να τον βγάλουν και σέντρα στον κόσμο ότι είναι αληταράς και τέτοια για να καλύψουν την ανικανότητά τους. τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει???? Α ναι τζιμπουρ :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μωρέ στημένα όλα με τον Τζιμπούρ, που μετά απο αυτά που έκανε έφυγε και ο μάνατζερ του που ήταν πολύ καλός του φίλος και βγήκε και είπε οτι έφταιγε ο τζιμπούρ. Αλλα ντάξει το έκανε επίτηδες για να βοηθήσει την ΑΕΚ ο μάνατζερ και δεν κοίταξε το προσωπικό του συμφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μωρέ στημένα όλα με τον Τζιμπούρ, που μετά απο αυτά που έκανε έφυγε και ο μάνατζερ του που ήταν πολύ καλός του φίλος και βγήκε και είπε οτι έφταιγε ο τζιμπούρ. Αλλα ντάξει το έκανε επίτηδες για να βοηθήσει την ΑΕΚ ο μάνατζερ και δεν κοίταξε το προσωπικό του συμφέρον. δεν ξερεις τι παιχτηκε με τον μανατζερ μπορει να ειχε δολο που τα ειπε αυτα που ειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τα ίδια είπε ο μάνατζερ, τα ίδια ο αδαμίδης, τα ίδια και ο χιμένεθ. Ωστόσο συμφωνώ οτι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Εσείς όμως πώς είστε τόσο σίγουροι??? Με τον τζιμπούρ έγινε το εξής. Είχαν συμφωνήσει προφορικά να ανανεώσει, δεν είχαν λεφτά για να υπογράψει, μετά πο λίγο καιρό ανανέωσαν τον σκόκο στο εκατομμύριο. Τα γύρισε μετα ο τζιμπούρης και ήθελε και αυτός τόσα (το ίδιο έκανε και στον ολυμπιακό πριν λίγο καιρό). Η ομάδα δεν του τα έδωσε και έκανε προσφυγή την οποία θα κέρδιζε, διπλά λεφτά θα έπρεπε να δώσει η ΑΕΚ. Συμφώνησε λοιπόν να πάρει τα χρωστούμενα και την ελευθέρας του για να μην προχωρήσει την προσφυγή. Ο Μάνατζέρ του είχε συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού και γιαυτό δεν έβαλαν και ρήτρα για Ελλάδα γιατί το είχαν 100% οτι θα πάει έξω. Τελευταία στιγμή ο μαρινάκης πήγε στον τζιμπούρ και όχι στον μάνατζέρ του και συμφώνησαν. Έτσι είχαν τα γεγονότα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τι έχετε να πείτε για την νέα μας προεδράρα?????????? Δημητρέλλο θεέ ......... πάρε την ΠΑΕ(αν μπορείς) .... αλλά με τι λεφτά...πάλι υπάλληλο βάλαμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 πάλι υπάλληλο βάλαμε!!!! το αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τον βάλανε σαν μαριονέτα. Τις εξελίξεις πάλι ο αδαμίδης θα τις τρέχει. Απλά ο συγκεκριμένος δεν έχει τι να χάσει, η περιουσία του είναι δεσμευμένη απο την προηγούμενη φορά που είχε ασχοληθεί και όπως είπε εχει καταστρέψει και την οικογένειά του. Κάτι σαν αυτοφοράκιας είναι, αν τυχόν γίνει μλκία να μπλέξει αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις