Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την καρτα γραφικών;;; ή με τα win;;;;

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://img130.images...us/i/dsc01.jpg/

Γεια σας!

Έβαλα προχθές μια κάρτα γραφικών (δεν είχα μέχρι τώρα και η σύνθεση του υπολογιστή μου ήταν Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H

CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz

Έβαλα την Radeon HD 5550 1gb DD2

Έχω δυο λειτουργικά συστήματα, τα XP (για κάποιες επαγγελματικές μου εφαρμογές) και τα 7ρια 32b.

Στα 7ρια έγινε κανονικά η εγκατάσταση ενώ στα xp που έβγαλε αυτό το μήνυμα και κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή στα xp στην επιφάνεια εργασίας μου γράφει αυτό (σας επισυνάπτω μια φωτογραφία για να δείτε…)

Τι πρέπει να κανω;;;;; Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές και ….δεν ξέρω τι να βάλω…..:rolleyes: :rolleyes:

Πιθανών κάποιο αρχείο δεν βρήκε από τα win…..

Αξίζει να σας πω ότι τα XP τα .......Δεν εχω το cd.....!!!!

Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τι να κανω;;; κάποια ιδέα και βοήθεια;;;;; :shifty: :shifty:

Δημοσ.

Αν εβαλες τους drivers της καινουριας χωρις πρωτα να βγαλεις αυτους τις παλιας, κανε εναν κοπο και καθαρισε τον τοπο με το driver sweeper.

Δημοσ.

ότι σου είπε ο jim_p :)

@kiss: Δεν συνηθίζω να επαναλαμβάνω ποστ άλλου, αλλά θα κατάλαβες γιατί πόσταρα ΠΑΛΙ ;)

Δημοσ.

Αν εβαλες τους drivers της καινουριας χωρις πρωτα να βγαλεις αυτους τις παλιας, κανε εναν κοπο και καθαρισε τον τοπο με το driver sweeper.

Επειδή δεν ξέρω πώς να τους αφαιρέσω. Θα ψάξω μεσα από το ιντερνετ το driver sweeper για να τους βγάλω;;;;;; Συγνώμη αν λέω καμιά βλακεία, αλλά δεν ξέρω…..

Δημοσ.

ναι κατεβασε το driver sweeper απο το ιντερνετ και καθαρισε το πισι απο τα drivers της καρτας σου

μετα βαλε ξανα τα drivers που χρειαζεσαι κ εισαι ετοιμος

Δημοσ.

νομίζω ότι σου λείπει το Dot Net 2 για τους drivers της Ατι το χρειάζεσαι !!! βγάλε τους drivers βάλε το dot net 1 & dot net 2 και ξανα εγκατάστησε τους Drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...