kiss11 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 http://img130.images...us/i/dsc01.jpg/ Γεια σας! Έβαλα προχθές μια κάρτα γραφικών (δεν είχα μέχρι τώρα και η σύνθεση του υπολογιστή μου ήταν Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz Έβαλα την Radeon HD 5550 1gb DD2 Έχω δυο λειτουργικά συστήματα, τα XP (για κάποιες επαγγελματικές μου εφαρμογές) και τα 7ρια 32b. Στα 7ρια έγινε κανονικά η εγκατάσταση ενώ στα xp που έβγαλε αυτό το μήνυμα και κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή στα xp στην επιφάνεια εργασίας μου γράφει αυτό (σας επισυνάπτω μια φωτογραφία για να δείτε…) Τι πρέπει να κανω;;;;; Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές και ….δεν ξέρω τι να βάλω….. :rolleyes: Πιθανών κάποιο αρχείο δεν βρήκε από τα win….. Αξίζει να σας πω ότι τα XP τα .......Δεν εχω το cd.....!!!! Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τι να κανω;;; κάποια ιδέα και βοήθεια;;;;; :shifty:
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν εβαλες τους drivers της καινουριας χωρις πρωτα να βγαλεις αυτους τις παλιας, κανε εναν κοπο και καθαρισε τον τοπο με το driver sweeper.
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 ότι σου είπε ο jim_p @kiss: Δεν συνηθίζω να επαναλαμβάνω ποστ άλλου, αλλά θα κατάλαβες γιατί πόσταρα ΠΑΛΙ
kiss11 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν εβαλες τους drivers της καινουριας χωρις πρωτα να βγαλεις αυτους τις παλιας, κανε εναν κοπο και καθαρισε τον τοπο με το driver sweeper. Επειδή δεν ξέρω πώς να τους αφαιρέσω. Θα ψάξω μεσα από το ιντερνετ το driver sweeper για να τους βγάλω;;;;;; Συγνώμη αν λέω καμιά βλακεία, αλλά δεν ξέρω…..
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 ναι κατεβασε το driver sweeper απο το ιντερνετ και καθαρισε το πισι απο τα drivers της καρτας σου μετα βαλε ξανα τα drivers που χρειαζεσαι κ εισαι ετοιμος
piranhagr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 νομίζω ότι σου λείπει το Dot Net 2 για τους drivers της Ατι το χρειάζεσαι !!! βγάλε τους drivers βάλε το dot net 1 & dot net 2 και ξανα εγκατάστησε τους Drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.