Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με cosmote καρτοκινητο ή κατι αλλο

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα.Εχω ενα iphone 3gs και πριν καμια εβδομαδα [το εχω κανα 6μηνο]μου κανει το εξεις κουλο.Βαζω καρτα στο κινητο των 10 ευρω ,μου τρωει το 1 απο φπα,μου τρωει και αλλα 3 λογω επεκτασης.Το θεμα ειναι οτι οταν εκανα ανανεωση ,δεν μου εστειλε η κοσμοτε το μυνημα για τα 1500 λεπτα κτλ.Πηγα να στειλω ενα μυνημα προς whats up ,και δεν εστελνε.Πηγα να δω ποσα εχω,και ειδα οτι εχω 0 ευρω.

Πηρα αλλα καρτα στην συνεχεια και την εβαλα.Ειχα κανει ειδη το κολπο με την επεκταση [με τα 3 ευρω]οποτε απο 9 επρεπε να παω στα 6.Με το που εκανα ανανεωση μου εστειλε η κοσμοτε μήνυμα οτι εχω 1500 λεπτα κτλ για ενα μηνα[ωραια λεω ξεκολησε].Ολα λειτουργουν τελεια για μια μερα.Την επομενη παω να στειλω μηνυμα,και παλι τιποτα.Μπαινω να δω ποσα λεφτα εχω,0 ευρω.Το θεμαα ειναι οτι δεν στελνει καν σε whats up αν και εχω δωρεαν μυνηματα κτλ.

WTF?

Τι γινεται?Τι μπορει να μου τρωει τα λεφτα?στις ρυθμισεις δεν εχω βαλει τις ρυθμισεις τις κκοσμοτε ωστε να παιρνω ιντερνετ απο εκει.Στο δικτυο εχω ενεργοποιημενο το 3g,και το ΔΕΔΟΜΕΝΑ

στο κιντο δικτυο δεδομενων δεν εχω βαλει τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...