devill0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας. Έχω ενα lenovo G560 και το πρόβλημα που έχει είναι πως χ8ες καθώς το δούλευα με τη μπαταρία όταν αποφάσισα να το κλείσω αυτό έσβησε κανονικά αλλά η οθόνη έμεινε άσπρη.Αυτό μου το έχει κάνει 3-4 φορές συνεχόμενα...Τι πρόβλημα λέτε να υπάρχει?
ss13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας. Έχω ενα lenovo G560 και το πρόβλημα που έχει είναι πως χ8ες καθώς το δούλευα με τη μπαταρία όταν αποφάσισα να το κλείσω αυτό έσβησε κανονικά αλλά η οθόνη έμεινε άσπρη.Αυτό μου το έχει κάνει 3-4 φορές συνεχόμενα...Τι πρόβλημα λέτε να υπάρχει? Το σύνδεσες με εξωτερική οθόνη ; Μάλλον κάρτα γραφικών είναι ή ο inverter !!
liakjim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αν εχεις εγγυηση τηλεφωνο στην αντιπροπωπεια για επισκευη.
devill0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 το λαπτοπ δουλεύει κανονικά απλά μερικές φορές όταν το κλείνω η οθόνη ασπρίζει αντί να είναι μαύρη...
ss13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 το λαπτοπ δουλεύει κανονικά απλά μερικές φορές όταν το κλείνω η οθόνη ασπρίζει αντί να είναι μαύρη... Ό,τι σου είπε ο liakjim , αν είναι στην εγγύηση πάρε τηλέφωνο !! http://www.lenovo.com/contact/gr/el/
devill0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 το πρόβλημα από τη είδα είναι μόνιμο....όποτε κλείνω το λαπτοπ η οθόνη μένει άσπρη.... θα ρίξω ένα τηλέφωνο όπως λέτε.. +ότι τα κουμπιά για τη φωτεινότητα δεν δουλεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.