Προς το περιεχόμενο

Τρύπες στην αριστερή πλευρά

billys19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τρύπες;; :huh:

χαχαχαχαχα ασχολίαστο

Πού,

ποιός

γιατί και πότε???????????????/

Καλά δε ξέρεις τι εννοεί ή το παίζεις ανήξερος;

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα ρε παίδες ότι λέγατε για εδώ.Είδα τίτλο τρύπες και μπήκα!!!! :-D Άσε που πήγε το μυαλό μου για να ανοίξει τρύπες στο αριστερό καπάκι του πύργου !!!!! :lol: :lol:

Thanks για την διευκρίνηση.

Δημοσ.

Sorry αλλά εγώ ακόμα δεν το έχω πιάσει!! Ποιες τρύπες στην αρχική σελίδα αριστερά; Το vote λέει;

Ρε παιδιά είμαι κοντά στην οθόνη και δεν φορώ τα γυαλιά μου. Μήπως να σηκωθώ να τα βάλω;

Edit:

:lol: @cosmos!!

Δημοσ.

Sorry αλλά εγώ ακόμα δεν το έχω πιάσει!! Ποιες τρύπες στην αρχική σελίδα αριστερά; Το vote λέει;

Ρε παιδιά είμαι κοντά στην οθόνη και δεν φορώ τα γυαλιά μου. Μήπως να σηκωθώ να τα βάλω;

Edit:

:lol: @cosmos!!

χαχαχαχαχ μ αρέσει που γελάς με μένα......τα δικά σου τα χαίρια δεν τα κοιτάς!!!!!!

Αφού το λέει καθαρά!!!!ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ!!!Απορώ δηλαδή πώς και δεν το κατάλαβες απ την αρχή!!!Παίζει να σαι και ο μοναδικός!!!! :-D :lol: :D :lol:

Δημοσ.

Κάτι είχε πει κάποια στιγμή ο Parsifal αν θυμάμαι καλά πως τις εξαφανίζουμε. Μήπως είχατε κάνει κάποιες επιλογές; Γιατί εμένα στο Mozilla δεν εμφανίζονται αλλά στον chrome τις βλέπω

Δημοσ.

Κάτι είχε πει κάποια στιγμή ο Parsifal αν θυμάμαι καλά πως τις εξαφανίζουμε. Μήπως είχατε κάνει κάποιες επιλογές; Γιατί εμένα στο Mozilla δεν εμφανίζονται αλλά στον chrome τις βλέπω

Μωρέ πολλά είχα αλλάξει εγώ όταν κάνανε την αλλαγή στο site αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς και πιο συγκεκριμένα δεν θυμάμαι τις τρύπες! :P

Τεσπα! Χαίρομαι που έχουμε τρύπες! :-D

Θα έπρεπε να χαίρομαι ή όχι; Θέλω να πω, καλές είναι, έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...