ravend Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα, ανοίγοντας το macbook σήμερα (leo 10.5.8 safari 5.03) o safari αδυνατούσε να ανοίξει οποιαδήποτε σελίδα σωστά. έκανα reset και άδειασα την cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. παίζει θέμα με τα permissions? ο chrome δουλεύει μια χαρά αντιθέτως φωτογραφίες παρακάτω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ίσως φταίει το AdBlock. Κάνε του απεγκατάσταση, δοκίμασε να δεις αν φτιάχνει χωρίς αυτό και μετά ξαναπέρασε το… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 τελικά αυτό πρέπει να ήταν,απενεργοποίησα και glimmer blocker και adblock και ξανά install και λύθηκε. μου έκανε εντύπωση όμως πως εμφανίστηκε απο τη μία στιγμή στην άλλη το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα, ανοίγοντας το macbook σήμερα (leo 10.5.8 safari 5.03) o safari αδυνατούσε να ανοίξει οποιαδήποτε σελίδα σωστά. έκανα reset και άδειασα την cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. παίζει θέμα με τα permissions? ο chrome δουλεύει μια χαρά αντιθέτως [...] Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Σε Snow Leopard MacOS X 10.6.6. Ακριβώς το ίδιο. Απεγκατέστησα κάποια extensions (μεταξύ αυτών και το Adblock) και όλα επανήλθαν στα κανονικά. Όπως γράφεις, έγινε εντελώς ξαφνικά, χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Τη μία μέρα όλα δούλευαν καλά, την άλλη μέρα κόλαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τα ίδια έπαθα και εγώ και για αυτό ήξερα την απάντηση… Σε 10.6.5 ένα πρωί σταμάτησε να φορτώνει ο,τιδήποτε ήταν javascript. Αν απενεργοποιούσα το javascript και τη java φόρτωνε τις σελίδες (χρώματα κτλ). Μέχρι που σκέφτηκα να απεγκαταστήσω το AdBlock και έφτιαξε… και λειτουργεί και μετά την επανεγκατάστασή του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αν το AdBlock plugin που χρησιμοποιείτε ενημερώνεται σε τακτά διαστήματα, ενδέχεται να προστέθηκε κάποιος κανόνας που δημιουργεί το πρόβλημα. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με μία ενημέρωση του AdBlock Plus σε Firefox, που προκάλεσε προβλήματα στην εμφάνιση του ADSLgr.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.