Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα corrupted file σε PSP

zaqxsw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Έχω ένα PSP 2004 με 5.00 M33-4 (αν και αυτό που θέλω να αναφέρω συμβαίνει και με άλλες εκδόσεις που έχω δοκιμάσει) με μια MS DUO 8 Gb μαϊμού (έχω δοκιμάσει και μια 16GB TF μάλλον μαϊμού και αυτή αλλά δεν είμαι σίγουρος).

Το πρόβλημα τώρα. Βάζω games στην κάρτα μνήμης, παίζει οκ ας πούμε. Το κάνω delete είτε μέσω PSP είτε βάζοντας την μνήμη σε card reader. Τότε στις 9 στις 10 περιπτώσεις το παραπάνω η παρακάτω παιχνίδι στην λίστα εμφανίζεται σαν corrupted file.

Συνέχεια του προβλήματος αν αφήσω τα games ίδια από την αρχή μετά από περίπου 3 μέρες έχω πρόβλημα με τα saves. Δηλαδή κάποια στιγμή τα saves εμφανίζονται σαν corrupted file. Μπαίνοντας μέσα στο φάκελο με τα saves το save του παιχνιδιού που έχει παρουσιάσει το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο των 60GB!!! και δεν διαγράφεται αλλά πρέπει να κάνω format την κάρτα μνήμης.

Έχει κανείς κάτι ανάλογο? Είναι η κάρτα μνήμης το πρόβλημα? που είναι το ποιο λογικό ή μπορεί να έχει πρόβλημα το MS reader του psp?

Δημοσ.

Oπως το βλεπω μαλλον φταιει πραγματι η "μαιμου" καρτα σου.Τοσο το M33-4 οσο και το νεοτερο GEN-D3 είναι πολυ σταθερα custom firmware.To MS reader του psp δεν εμφανιζει τετοιου τυπου δυσλειτουργιες...ειτε δουλευει φυσιολογικα,ειτε χαλαει τελειως.Τα saves φαινονται ως corrupted (σε λιγες παλι περιπτωσεις) οταν κανεις εγγατασταση καποιο αλλο firmware.Κατα την ταπεινη μου γνωμη παρε μια Sony Memory Stick Pro Duo 8GB ας πουμε και θα εισαι μια χαρα...αν μαλιστα μετατρεψεις και τα παιχνιδια σου απο iso σε cso θα δεις οτι χωραει παρα πολλα παιχνιδια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...