xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/gia-ton-andra/rologia-andrika/roloi-gant-gw10153-/prod1001421pp/ Φαινεται καλο ρολοι.. Οι πιστοι του.. χρονου, σπευσατε!
basilis5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 προσωπικα δεν θα αγοραζα αυτοκινητο μαρκας tefal,και με το ιδιο σκεπτικο δεν θα αγοραζα ρολοι μαρκας gant
zealavor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα ρολόι Gant με το ίδιο δερμάτινο λουράκι (χωρίς χρονογράφο και σε ασημί-μάυρο χρώμα). Πιστεύω ότι για τα λεφτά της προσφοράς είναι πάρα-πάρα πολύ καλή αγορά. Αν και προσωπικά δε μου αρέσει το χρυσό χρώμα. Όσοι δεν έχετε πρόβλημα, μη το σκέφτεστε...δείχνει για πολύ ακριβότερο.
Dannie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μονο σε κατι χαζα κανει προσφορες στον σκληρο δισκο χτες μας δουλευαν....!
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι το ρολόι είναι γυναικείο, έτσι? Ξαναδείτε το.
GeorgT. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 θελετε προσφορά σε ρολογια παντε κ δείτε τα casio στο ebay απευθείας απο τσαϊνα! Απο 10 και κατι ευρα ξεκινάνε τα πιο φθηνά!
vocals_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Στην περιγραφή για ανδρικό το λέει. Πάντως το λουράκι τείνει σε γυναικείο όπως το βλέπω
SOWHAT Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Τελικό συμπέρασμα από τα λεγόμενά σας! Το ρολόι είναι gay!
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Χρώμα: Λευκό - Ροζ Χρυσό Τα συμπερασματα δικα σας!
newtech Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μονο σε κατι χαζα κανει προσφορες στον σκληρο δισκο χτες μας δουλευαν....! Με καθε σεβασμο φιλε μου τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα.. Αλλος περιμενει κινητο , αλλος δισκο αλλος ρολοι και αλλος τηλεκατευθ. ελικοπτερο!
Dannie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Με καθε σεβασμο φιλε μου τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα.. Αλλος περιμενει κινητο , αλλος δισκο αλλος ρολοι και αλλος τηλεκατευθ. ελικοπτερο! Σαφως γουστα ειναι αυτα....αλλα ρολοι βρισκεις παντου με καλυτερες τιμες και γιαυτο το κατεβαζει τοσο πολυ(αρχικη με τελικη τιμη) χτες στον δισκο το κερδος ηταν 2-3 ευρω....οταν εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ προσφορες σε λιγες ωρες ειναι sold out οταν ειναι ντεμεκ....μονοι τους αργα το απογευμα βαζουν sold out για τα ματια του κοσμου...
Genatos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παντως καιρο εχει να βαλει καποια καλη προσφορα σε θεμα υπολογιστων (εκτος απο κατι ηχεια κτλ)... Περιμενω κανενα καλο deal σε laptop οπως εκεινο το levono που δεν προλαβα ποτε...
Voodooman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το ρολόι για τα χρήματα αυτά είναι καλή περίπτωση. Η Gant δεν είναι καμία χαζή να βγάλει προϊόν κακής ποιότητας, οπότε για κάποιον που του αρέσει το σχέδιο (υποκειμενικό αυτό), ας το πάρει. Και όντως η αρχική του τιμή κάπου στα 200-300 βρίσκεται, όλα αυτά τα fashion watches αυτής της κατηγορίας τόσο κάνουν. Προσωπικά, σε αυτά τα χρήματα θα αγόραζα δαγκωτά swatch (από Ελλάδα)για τον λόγο που ανέφερε ο basilis5, δεν υπάρχει λόγος να ενισχύουμε την Gant, που της ήρθε η τάβλα ξαφνικά να σχεδιάσει ένα ρολόι, να δώσει το σχέδιο σε μία τρίτη εταιρία για την κατασκευή του και αυτή απλά να κοτσάρει το όνομά της επάνω. Τα ρούχα της αν σας αρέσουν αγοράστε τα, αλλά όχι τα ρολόγια της, τα γυαλιά της ή δεν ξέρω'γω τί άλλο. Με €110 από το εξωτερικό και με λίγη προσοχή αγοράζει κανείς καλά μηχανικά ρολόγια από εταιρίες που κατασκευάζουν εδώ και δεκαετίες μόνορολόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.