Προς το περιεχόμενο

Blog με δικό μου domain name και full διαχείριση

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα blog με δικό μου domain name(όχι κανά name.blogspot.com) αλλά πλήρως παραμετροποίησιμο, για έναν τοπικό οργανισμό.

Είμαι σχετικά αρχάριος με λίγες γνώσεις html/css. Έχω και γνώσεις Dreamweaver .

Απ'όσο είδα με λίγο φαντασία και λίγο Joomla γίνετε κάτι.

Επίσης για πάροχο των υπηρεσιών βρήκα http://www.bluehost.com και δείχνει αρκετά αξιόπιστος και καλός.

Τι λέτε;

Δημοσ.

Ο πάροχος αυτός που διάλεξες είναι χρυσωρυχείο. Υπάρχουν πολύ φτηνότερες/αξιόπιστες λύσεις. Αν θες η σελίδα να έχει κατάληξη gr δες εδω τις υπηρεσίες καταχωρήσεων.

Αν θες με κατάληξη com ή άλλη διεθνή που δεν το προτείνω αν είναι ελληνικό blog πρέπει να προσέξεις τα στοιχεία να είναι προστατευμένα γιατί τα στοιχεία που δίνεις για την κατοχύρωσή ενός ονόματος είναι ορατά αν η κατάληξη δεν είναι gr.

Όσον αφορά το blog δες το wordpress. Είναι πλατφόρμα για blogs και δε χρειάζεται σχεδόν καθόλου γνώση html και λοιπών...

Δημοσ.

Γιατί χρυσωρυχείο; ~5€ τον μήνα είναι.

Σε .gr θα είναι η κατοχύρωση και κάτι μου σφύριξαν για papaki.gr και είδα δίνει και η forthnet.

Δημοσ.

Γιατί χρυσωρυχείο; ~5€ τον μήνα είναι.

Σε .gr θα είναι η κατοχύρωση και κάτι μου σφύριξαν για papaki.gr και είδα δίνει και η forthnet.

Α ναι 5 ευρώ... Είδα τα 7 δολάρια και μπερδεύτηκα αν και υπάρχουν και φτηνότερα αν ψάξεις... Εγώ έχω βρει ένα με ένα δολάριο!!! Αλλά δεν έχουν support.

Τώρα δική σου επιλογή να κλείσεις όπου θες είναι εκατοντάδες οι υπηρεσίες.

Α επίσης και κάτι για νούμερο 1 υπηρεσία είναι μούφα. Όλες το ίδιο λένε

Δημοσ.

Ναι όπως σου είπα θα κατεβάσεις το wordpress και απο εκεί και πέρα υπάρχουν αναρίθμητα templates που δε χρειάζονται γνώση html και κώδικα. Απλά τα εγκαθιστάς μέσα από την πλατφόρμα του wordpress.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι έναν σέρβερ για να τρέξεις το wordpress και να δημιουργήσεις την βάση δεδομένων. Με ένα απλό search στο γόογλε τα βρίσκεις.

Δημοσ.

3.95 δολλάρια το μήνα HOSTMONSTER . Από ό,τι έχω ακούσει είναι ουσιαστικά η ίδια εταιρεία με τη bluehost. Θα πρέπει να κλείσεις όμως αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον για 12μηνο , δεν έχει για μήνα και να ανανεώνεις μήνα με το μήνα. Το δωρεάν domain που έχει δεν είναι για gr. Τη διάλεξα λόγω cPanel .

Εάν δεν ενδιαφέρεσαι να έχεις κάποιο συγκεκριμένο control panel πολύ καλή είναι η ελληνική Cretaforce , έχει πολύ καλό support.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα τα έβαλα. Joomla, drupal και wordpress. Κατέληξα στην Joomla.!!! Είναι η καλύτερη (για εμένα) σχεδόν τα πάντα δωρεάν και με πάρα πολλά extensions.(plugins-modules). Είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Όλα τα έβαλα. Joomla, drupal και wordpress. Κατέληξα στην Joomla.!!! Είναι η καλύτερη (για εμένα) σχεδόν τα πάντα δωρεάν και με πάρα πολλά extensions.(plugins-modules). Είναι το καλύτερο.

Ναι αλλά το Joomla δεν είναι blog. Είναι CMS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...