Προς το περιεχόμενο

Pop Corn Movies

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΥΓ. Οταν ειδα τον διπλανο μου να μασουλαει ποπ κορν με την γκομενα του, ενιωσα σαν τον Machete οταν του σκοτωσαν την οικογενεια. Σε ιστορικο δραμα μου ηθελε ποπ κορν ο κακομοιρης. Ευτυχως στη μεση σηκωθηκαν με την αλλη και φυγανε. Μονο ενας βλακας με φωνη νταλικερη που μουρμουριζε δυνατα εμεινε, αλλα ηταν σχετικα ανεκτη η κατασταση.

Σόρρυ για το οφ-τόπικ, αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Το ποπ κορν δεν πάει ούτε ανάλογα με το είδος της ταινίας ούτε ανάλογα με την σοβαρότητα της.

:rolleyes:

Δημοσ.

E, συμφωνα με τη δικη μου αισθητικη, παει. Γι αυτο υπαρχει και ο πολυ σωστος ανεπισημος ορος "Pop-corn film".

Προς αποφυγη παρεξηγησεων, ο θορυβος με ενοχλουσε, οχι τιποτ' αλλο.

Δημοσ.

μπα κι εγώ συμφωνώ με το pop corn και το είδος αλλά πάλι ίσως είναι λίγο υπερβολικό είναι που το σχολιάζει

Οποιον τον χαλαει, ας αποτρεψει το ματι του απο το υστερογραφο, μην χαλαστει και βγει κι αυτος οφ τοπικ.

Αλλιως ν' ανοιξει ειδικο τοπικ στο οποιο ειδικοι θα αναλυουν αν ηταν λιγο υπερβολικο το οτι απλως το εγραψα επειδη μου καυλωσε να το γραψω επειδη με ενοχλησε βλεποντας την ταινια κι επειδη μ ενοχλουν γενικα παντα τετοιοι θορυβοι :-)

Δημοσ.
Αλλιως ν' ανοιξει ειδικο τοπικ στο οποιο ειδικοι θα αναλυουν αν ηταν λιγο υπερβολικο το οτι απλως το εγραψα επειδη μου καυλωσε να το γραψω επειδη με ενοχλησε βλεποντας την ταινια κι επειδη μ ενοχλουν γενικα παντα τετοιοι θορυβοι :-)

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο τον οποίο τσατίζεσαι και μας αποκαλείς ειδικούς. Δεν χρειάζονται ειδικοί να πουν αν χρειάζονται ποπ κορν σε μαι ταινία. Περριτή η ειρωνία ίσα ίσα να τσιγκλίσεις και να συνεχιστεί το οφ-τοπικ. Αν δεν το ήθελες να μην το έβαζες απο την αρχή το υστερόγραφο ή να έβαζες και ένα δεύτερο που να έλεγε αγνοήστε το πρώτο.

(Έστειλα π.μ στο παρεδωσε να κάνει ένα σπλιτ να μην σου χαλάσουμε το θέμα για την ταινία, αλλά και επειδή αν λες ότι σου καύλωσε, έτσι και εμάς μας καυλώνει μετά να το σχολιάσουμε. Είμαστε μια καυλωμένοι ψωλοπαρέα.)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο τον οποίο τσατίζεσαι και μας αποκαλείς ειδικούς. Δεν χρειάζονται ειδικοί να πουν αν χρειάζονται ποπ κορν σε μαι ταινία. Περριτή η ειρωνία ίσα ίσα να τσιγκλίσεις και να συνεχιστεί το οφ-τοπικ. Αν δεν το ήθελες να μην το έβαζες απο την αρχή το υστερόγραφο ή να έβαζες και ένα δεύτερο που να έλεγε αγνοήστε το πρώτο.

Δε με ενοχλησε το δικο σου ποστ, του επομενου μ' ενοχλησε που ειπε "αλλά πάλι ίσως είναι λίγο υπερβολικό είναι που το σχολιάζει" και το συνεχισε, σαν να 'ταν οχι μονο το κυριο θεμα του τοπικ αλλα και κατι που εχριζε μεγαλης και φοβερης αναλυσης. Αλλα στ' @@ του καθενος αν ενοχληθηκα κι ετσι πρεπει να ειναι :huh:

για την ταινία, αλλά και επειδή αν λες ότι σου καύλωσε, έτσι και εμάς μας καυλώνει μετά να το σχολιάσουμε. Είμαστε μια καυλωμένοι ψωλοπαρέα.

B)

ΥΓ. Καυλωμενη.

ΥΓ.2 Αγνοηστε το 2ο ΥΓ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...